بله درسته شناخت برای ازوداج برای شناخت شخصیت و روحیات و اخلاقیات طرف مقابل هستش!
بله درسته شناخت برای ازوداج برای شناخت شخصیت و روحیات و اخلاقیات طرف مقابل هستش!
مگه شما نمیگین ما اگه انسان رو آزاد بذاریم و کاری بهش نداشته باشیم، این انسان تو خیلی چیزا موفق تره تا انسانی که یه جاهایی رو سرکوب میکنه؟
چرا از جواب دادن به سئوال اصلی من طفره میرین.
علت گسترش صنعت ... گرافی که پایه و اساسش از چشم چرانی هست چیه؟
و این گسترش رو مفید میدونی یا مضر و چرا؟
ار مغان این آزادی بی در و پیکر انسان چیه؟
آخه کی گفته ما اگه انسان رو تو همه چیز آزاد بذاریم یعنی خیلی کار خوبی میکنیم، یه جاهایی باید تو دهن همین انسان بزنی وگرنه از صدتا حیوان وحشی تر میشه حتی حیات رو هم تهدید میکنه.
بزرگترین اشتباه هم آزاد گذاشتن انسان تو این روابط بوده، همانطور که دید برده داری تو این روابط اشتباه بوده.
چون روز به روز قاچاق زن ها داره بیشتر میشه، بیشتر دارن خودشون رو میفروشن، یک شغل شده، به سن های پایین کشیده شده؛ به یک نفر راضی نمیشن و... حالا باز شما بگو ما باید آدمارو آزاد بذاریم.
من دقیقا ارتباط ازدواج موقت رو با مسئله چشم چرانی متوجه نمیشم
هرچند اصلا دوست ندارم روی موضوع ازدواج موقت بحث کنم و مسیرتاپیک منحرف بشه ولی بحث پول نداشتن و تعهد و ... حرفای مزحکی هست درباره ازدواج موقت
ولی اصلیترین چیزی از این راهکار متوجه میشم اینه بالاخره شما هم قبول دارید هیچ راهی جز اختلاط و نزدیکی دختر و پسر وجود نداره و کلا بزرگترین مشکل همین تفکیک و جداسازی و سرکوبی هست که توسط همفکران شما انجام شده
ولی راهکارتون برای افراد متاهل چشم چران چی هست؟ اونم باز ازدواج موقت؟
از نظر من افراد متاهل بسیار بسیار بیشتر چشم چران هستن تا نوجوانان و جوانی که ازدواج نکردن
منم نگفتم چشم چرانی ربطی به ازدواج موقت داره.
یکی از دوستان پرسید برای این جوامع از هم گسیخته با یک مشت انسان شهوت زده که در به در دنبال تنوع جنسی هستن باید چیکار کرد، گفتم ازدواج موقت بهتر از روابط آزاد هست.
نه اینکه ازدواج موقت رو برای یک جامعه سالم تشویق و ترغیب کنم.
این ازدواج در شرایط خاص صورت میگیره و یکی از شرایطش همین تنوع طلبیه که تاسف باره ولی باید براش راه پیدا کرد تا ادما مجبور به خودفروشی نشن و حداقل مثل حیوون دست و پاشون رو نبندن و کارشون تمام شد پولی رو پرت کنن تو صورتشون برن.
مشکل از کنترل نکردن یک سرطان بوده و حالا که رشد کرده میخوان قطعش کنن و عاجز موندن.
الان دیگه سرکوب جواب نمیده چون غرب تنوع طلبی رو چه تو مسائل جنسی چه تو مسائل اقتصادی با مصرف گرا کردن انسان دیگه نهادینه کرده رفته.
آدم متاهل چشم چران هم شامل همونی میشه که سر قضیه جنسی ازدواج کرده حالا بازم تنوع میخواد.
متاسفانه برای ادمای تنوع طلب و بوالهوس راه دیگری جز این نیست.
خیلی ممنون که به پرسش های بنده مخصوصا آخری پاسخ ندادید!
تا اون زمان لطفا ادعا و مطلب جدید رو مطرح نکنید!
پول و کاغذ و بیان عبارتی و حضور شخص سومی تضمین نمیکنه پس همین موارد رابطه ای که بر اساسی دوستی و نیاز های انسانی شکل گرفته رو مشخص نمیکنه!اگه فاحشه خانه و ارتباط جنسی مبتنی بر دوستی در غرب فساده ازدواج موقت هم فساده مشکل شما اینه که استاندارد دوگانه دارید دوست عزیز
عجب!بچگی که بله شما نیازی به ارتباط نمیدید چه جنسی چه عاطفی و ... چیز عجیبی نیست!هرچند برخی نیازهای عاطفی با ارتباط مادرانه برطرف میشد!از زمان بلوغ چطور؟شما هیچ نیازی ندیدید تا ناگهان برای شما رفتن خواستگاری بله؟آها یا شاید قبلش صنعت پو*رنو$گرافی شما رو تحریک کرد وگرنه شما به عنوان یک انسان کلا کششی به جنس مخالف و رابطه عاطفی-جنسی نداشتید!
(خدا رو شکر که با هوشیاری و بیداری برادران این بحث هم باز به غرب جهان خوار رسید! و مشخص شد که همیشه پای دشمن ما غرب برای از راه به در کردن جوانان این مرز و بوم در میانه!)
اگه در این سنین شمای نوعی به روابط سالم با جنس مخالف عادت کنید و آموزشهای لازم جنسی و ... رو ببینید در بزرگسالی انقدر مشکلات و هزینه به وجود نمیاد برای خود و جامعه!
دقیقا!این دقیقن خلایی هست که در نگاه افراطی-مذهبی به این موضوع بوجود میاد!
زنی که دست خورده دیگه به درد نمیخوره و باید از این به بعد دست به دست بشه.
حالا به نظر خودتون این دید به زن انسانی تر و اخلاقی تره یا دیدگاهی که در اون زن هم مثل مرد میتونه آزادی جنسی داشته باشه و هیچ برچسبی هم بهش نچسبونن؟
بعضی ها معتقد هستند مرد قبل از ازدواج هر نوع رابطه ای به هر تعداد میتونه انجام بده اشکالی نداره اما زن نه!!باید نجابت و معصومیت و (...) رو حفظ کنه تا زمان ازدواج عجب اعتدال و عدالتی عجب جایگاه والای انسانی
اگه به معنای واقعی فضا باز بود من اشاره میکردم که برای ارضای برخی نیازها عقاید خاصی چه چیزهایی رو منع کردن و چه چیزهایی رو جایز شمردن!ولی اصلیترین چیزی از این راهکار متوجه میشم اینه بالاخره شما هم قبول دارید هیچ راهی جز اختلاط و نزدیکی دختر و پسر وجود نداره و کلا بزرگترین مشکل همین تفکیک و جداسازی و سرکوبی هست که توسط همفکران شما انجام شده
ولی راهکارتون برای افراد متاهل چشم چران چی هست؟ اونم باز ازدواج موقت؟
پ.ن:دوستان حداقل در مورد بعضی کشورها قبول دارید در هر مساله ای میخوایم بحث کنیم به نحوی با عقاید مذهبی -سیاسی مواجه میشیم؟
![]()
نه عزیز جون، غرب جهان خوار نمیخواد مارو بخوره، غرب جهان خوار همه رو میخوره.
مصرف گرایی همون خوردن غرب هست که انسانارو از صبح تا شب به حرکت در آورده تا هرچی در میارن رو خرج کنن و مصرف کنن.
و همش حرص بزنن بیشتر داشته باشن.
من از نیازهای جنسی خودم در بچگی نگفتم دوست روشن فکر .
از نیازهای عاطفی، میزان صله رحم، میزان ارتباط خانواده ها با هم گفتم که اونا تماما امروز پاشیده.
یکی از مهمترین دلایل این پاشیدگی هم تو ایران و هم تو غرب تنوع طلبیه و چشم چرانی هم یکی از اصلی ترین مولفه های تنوع طلبیه.
اون بخش هایی هم که گفتین جواب ندادین دیگه موضوع رو زیادی از مسیر اصلیش منحرف میکرد، همونطور که ازدواج موقت مسیر رو منحرف کرد.
بحث سر کنترل نگاه بود و چرایی علاقه آدمای امروزی به دریدگی نگاه.
این صنعت ... روی من هم تاثیر داشته من منکرش نیستم که توی یکسری سنین بین 18 تا 21 همه فکر و ذکر آدم رو بهم میریزه و انسان رو بخواد یا نخواد سوق میده به این سمت که بره با آدمای مختلف رابطه تجربه کنه.
و جالبش هم اینجاس که این میل سیری ناپذیره.
معلوم نیست این آزادی جنسی شما که ازش دم میزنین، چرا هرچی بیشتر ازادی میدن به جای کمتر شدن، این صنعت ها قدرتمندتر و قاچاق انسان گسترده تر میشه.
عجب آزادی دلربایی.![]()
چون احتمال اینکه وارد فاز عاشقانه بشن زیاده
یه بار به این مورد اشاره کردم و اخطار گرفتم![]()
ترویج الگوی مصرف گرایی درست! اما این باعث عدم تولید در غرب شده یا باعث مصرف گرا شدن جهان سوم شده؟نفت خام بدیم همه چیز وارد کنیم!این درسته از دید شما؟ چرا ما نتونستیم هیچ چیز تولید کنیم!؟
نیاز های عاطفی و ارتباطات طبعا در مدرنیته کمتر یا شاید مجازی تر و و متفاوت و بعضا کم اثر میشن!اما روابط انسانی در غرب از هم نپاشیده! اگه کشور خاصی مد نظرتون هست معیارهای امید به زندگی و شادی جامعه رو باز کنم و بگم یکی یکی علت چشم چرانی و تنوع طلبی و مدرنیته غربی هست یا چیز دیگه!/...
اگه از نظر شما اون بحث انحرافی هست قطعا توجه کنید که انقدر مسائلی مثل رابطه گروهی و ... رو تو بوق نکنید همیشه یادتون باشه اگه بنا به پاسخگویی افراط گرایی باشه به خیلی چیزها باید پاسخ بدید قبل از اینکه چیزی رو نقد کنید!
دوست عزیز قبل از اینکه صنعت روی شما تاثیر بذاره این ذات و طبیعت انسانی شماست که روی شما تاثیر گذاشته مگه اینکه در یک محیط کاملا ایزوله باشید و این نیازها سرکوب بشه!این میل به رابطه با انسهای مختلف رو متوجه نمیشمیعنی این برای همه وجود داره و اگه ازدواج بکنن از بین میره؟
من اول از آموزش حرف میزنم بعد آزادی نسبی !دیگه فکر نکنم وضعیت از اینی که هست بدتر هم بشه مشکلات ازدواج آمار طلاق بیماری های جنسی و مشکلات باروری اینها رو آمارش رو در برخی کشورها بررسی کنید نتایج خوبی میگیرید!!
آخرین پست من در این رابطه بود انقدر شفاف و واضح هستند مسائل که نیازی به توضیح بیشتر نمیبینم این هم از چشم چرانی!موضوع بعدی رو هم از الان بگم تقصیر امریکا و غربه بیخودی انقدر بحث نکنید
![]()
باعث مصرف گرا شدن هم مردم جهان سوم شده هم مردم خودشون.
نگاهی به صف های آی پد و موبایل ها بندازین، حاضرن ساعت ها صف بکشن که ورژن موبایلشون رو یکی بالاتر ببرن.
این رویحه مصرف گرایی تو اخلاق هم تاثیر میذاره.
انقلاب صنعتی علاوه بر انقلاب توی علم و ماشینی کردن همه چیز، روابط انسانی رو هم در حال ماشینی کردنه.
این که ما نتونستیم با این انقلاب صنعتی هم قدم بشیم دلایل مختلفی داره.
یکیش اینکه مردم کشورهایی مثل ما به گذشته شون اهمیت میدن و این گذشته بیشتر روی انسانیت تاکید داره تا ظواهر زندگی و دنیوی
حالا یکجورایی تضاد و تعارض شکل گرفته که هم دارن فرهنگ رو از دست میدن و هم تو این مصرف زدگی دست و پا میزنن و مثلا رتبه اول مصرف مواد آرایشی رو کسب میکنن !!!
بر اساس چه چیزی میگین زندگی غربی یک زندگی شاده؟
یعنی شما الان که فرضا داری به سبک غربی زندگی میکنی، نسبت به گذشته ات شاد تری و استرس کمتری داری؟
هرچی بیماری روانی و افسردگی و... هست اول تو غرب کشف میشه و بعدا میرسه اینور.
یک کشوری مثل کره جنوبی رو براتون مثال میزنم با فرهنگ غنی احترام به بزرگتر و پدر و مادر و خانواده.
صنعت ترویج بی بند و باری الان چنان بلایی سر اون کشور آورده که مقام اول خودکشی جهان رو داره.
دیگه اونجا که مذهب و گشت ارشاد ندارن همه چیو بندازین گردن اون.
کشور ما هم الان این وسط گیر افتاده.
شما بهتره به جای طرفداری از تئوری های غربی، یک فکری به حال تمدن های شرقی بکنین که دیدشون به انسان اساسا فرق داره. حالا درست یا غلطش بماند.
پیشرفت و تکنولوژی باعث شادی میشه ، امکانات و فراوانی ... فراهم بودن بستر رشد علاقه مندی ها ... اشتغال در دسترس ... بالابودن درآمد سرانه جامعه ... بالابودن رفاه عمومی ...
Last edited by Masoud-2014; 10-05-2014 at 19:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)