تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 104

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی سونی BRAVIA مدل w904a

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با اجازتون فناوری OLED رو از اول متعلق به سونی بوده و سونی اختراعش کرده . حال شرکت های دیگر اومدن گزاشتن روی تیوی هاشون .

ال جی هر چی باشه به هیچ عنوان ممکنه به سونی نخواهد رسید . چه در تی وی های OLED چه در تی وی های LCD و LED

------
    دوستان برای اثبات برتری کیفیت سونی . روی دو عدد فلش مموری یک عکس یا فیلمی ببرن تو نمایشگاه . همزمان در دو تلوزیون سونی و ال جی پخش کنند و بر اساس قضاوت خودشون خریداری کنن .
    با سلام
    دوست عزیز منم قبول دارم که سونی عالی هستش ولی این به معنی خارج کردن الجی از دور نیست
    الجی الان به عنوان بزرگترین غول الکترونیک کره و جهان شناخته شده
    حتما می دونید که سونی وو الجی دارن باهم همکاری می کنن یعنی الان پانل و برد بعضی از محصولات سونی توسط الجی تولید می شه و این نشان از کیفیت و
    قدرت الجی داره
    و در اخر هم قرداد بزرگ الجی با ایفون برای ساخت پانل گوشی جدید ایفون برای رقابت بیشتر در بازار
    ممنون

2. 2 کاربر از saeidcz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز منم قبول دارم که سونی عالی هستش ولی این به معنی خارج کردن الجی از دور نیست
    حتما می دونید که سونی وو الجی دارن باهم همکاری می کنن یعنی الان پانل و برد بعضی از محصولات سونی توسط الجی تولید می شه و این نشان از کیفیت و
    قدرت الجی داره
    و در اخر هم قرداد بزرگ الجی با ایفون برای ساخت پانل گوشی جدید ایفون برای رقابت بیشتر در بازار
    ممنون

اکثر مدل های سونی که از پنل ips lg استفاده کرده در فاکتورهای کیفی مثل کنتراست و عمق رنگ سیاه افتضاح عمل کردن( مثل w804 و w955) . اما محصولاتی مثل w904 که از پنل va سامسونگ استفاده کرده فوق العاده ظاهر شد
    برای این تیکه از مطلب ات هم منبع بده

4. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ال جی در بازار ایران از لحاظ کیفیت توان رقابت با سونی و حتی سامسونگ را هم نداره

ولی خیلی باهوش هستند مثلا LCD ماهواره دار تولید کرده و این به فروشش در بازارهای عقب افتاده ای مثل ایران کمک زیادی میکنه . طرف میگه من که میخرم پس بزار یه ماهواره دارشو بخرم دیگه چه میدونه IPS چیه و کنتراست و عمق مشکی و ... این حرفا چیه کلا برند براش مهم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LG قصد نفوذ به این نوع بازارها رو داره

جالبه بدونید نمایندگی رسمی هم من دیدم مدل ماهواره دارشو گذاشته پشت ویترین و مشتری که میاد بهش میگه ماهواره دار میخوای یا بدون ماهواره ؟ !!!
    Last edited by DJMOKHTAR; 18-08-2014 at 20:42.

6. این کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اکثر مدل های سونی که از پنل ips lg استفاده کرده در فاکتورهای کیفی مثل کنتراست و عمق رنگ سیاه افتضاح عمل کردن( مثل w804 و w955) . اما محصولاتی مثل w904 که از پنل va سامسونگ استفاده کرده فوق العاده ظاهر شد
    برای این تیکه از مطلب ات هم منبع بده
    دوست عزیز
    لازم شد که تست تصویر سونی رو با سامسونگ دوباره بذارم
    تا دوباره معلوم بشه کدوم افتضاح عمل کرده
    توی فیلم مدل 804 هستش که به مراتب ار 904 پایین تره ولی بازم پوز سامسونگ رو زده
    حالا بازم بگین سامسونگ ...
    سونی حتما مریضه که امده از پانل ips زد شوک و زده ضربه الجی استفاده کرده تا خودشو خراب کنه
    و ایفون هم .حتما می خواد خودکشی کنه چون از پانل الجی تو ایفون جدید استفاده می کنه
    دوستان می تونن این کلیپ رو از یوتوب ببینن
    Sony vs. Samsung HD TVs -- Color Test
    شرمنده
    اگه راست میگی دوست سامسونگی مثل این فیلم مدرک بده
    اونم تصویری
    نه چرتو پرت

8. این کاربر از saeidcz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ال جی در بازار ایران از لحاظ کیفیت توان رقابت با سونی و حتی سامسونگ را هم نداره

ولی خیلی باهوش هستند مثلا LCD ماهواره دار تولید کرده و این به فروشش در بازارهای عقب افتاده ای مثل ایران کمک زیادی میکنه . طرف میگه من که میخرم پس بزار یه ماهواره دارشو بخرم دیگه چه میدونه IPS چیه و کنتراست و عمق مشکی و ... این حرفا چیه کلا برند براش مهم نیست . LG قصد نفوذ به این نوع بازارها رو داره

جالبه بدونید نمایندگی رسمی هم من دیدم مدل ماهواره دارشو گذاشته پشت ویترین و مشتری که میاد بهش میگه ماهواره دار میخوای یا بدون ماهواره ؟ !!!
    سلام
    حق با شماست
    ولی نمی دونم چرا تو این سایت چیزه دیگه ای زده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لازمه که رتبه سامسونگ رو ببینید

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

جناب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنده برای شما تا الان هزاران برسی از W804 و همچنین ضعف این سری ولی متاسفانه...............
    بنده دیگه با شما هیچ بحثی ندارم

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

جناب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنده برای شما تا الان هزاران برسی از W804 و همچنین ضعف این سری ولی متاسفانه...............
    بنده دیگه با شما هیچ بحثی ندارم
    سلام
    عزیز همش نقل قول و فرمایش شما بوده
    مدرک تصویری

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    عزیز همش نقل قول و فرمایش شما بوده
    مدرک تصویری
    شما وقتی برسی معتبر ترین کالیبراتورهای سایت های
    hdtvtest
    avforums
    cnet
    رو چرت پرت میدونی و چهار تا ویدئو یوتویب رو فکت خوب دیگه جای بحثی نمیمونه این رو نباید فراموش کرد صاحاب سامسونگ و سونی نه پدر من هست و نه پدر شما

داره خودمونی میشه farzadwar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام خدمت همه عزیزان بنده یه led سونی مدل w904 سایز 55 اینچ از بانه خریدم و قصد آپدیت و کالیبره کردن این تلویزیون را دارم چون تنظیمات پیش فرض اون نتونست بنده را ارضاء کنه و به دلم ننشست از دوستان خواهش دارم لینک آپدیت واسه این مدل را برام بزارن و تنظیمات کالیبره کردن این مدل را هم زحمت بکشن قرار بدن ما بریم انجام بدیم بلکه بتونه ما را از ناراحتی در بیاره تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام و سپاس
    در تایید فرمایشات آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم هم تا پای خرید الجی مدل 8600 و سامسونگ 8880 پیش رفتم و عموما" هم مطالب همین سایتهایی رو میخوندم که به طور مرموزی از یک برند خاص حمایت و در نهایت به صورت کاملا" هوشمند برای برند خاصی تبلیغ میکنن اما در بررسی و مقایسه کنار هم این سه TV علیرغم میل باطنی ام به دلیل امکانات کمتر ولی تصویر واقعا" بهتر سونی رو انتخاب کردم و فوق العاده هم راضی هستم

15. این کاربر از sanaz200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •