اچ دی خریدی یا فول اچ دی؟
اچ دی خریدی یا فول اچ دی؟
کسی نمیدونه کی دوباره موجود میشه تو بازار؟
خسته شدم انقدر منتظر بودم![]()
سلام
متاسفانه من خیلی تو بازار دنبال این مدل گشتم خیلی ها نداشتند و خیلی ها هم فکر میکردند منظورم e530 که تازه براشون توضیح میدادم نه e531 ورژن اصلاح شده و جدیده e530 است و من هیج کجا صفحه نمایش فول اچ دی ندیدم و بهم میگفتن این مدل فعلا با این کانفیگ وارد شده و حتی کانفیک i7 را هم نتونستم پیدا کنم
من این لپ تاپ رو از اصفهان خریدم به قیمت 2,000,000 تومان با یکسال گارانتی اگه کسی مایله میتونم آدرس و شماره فروشگاه رو براش بفرستم
سلام داش مبارکت باشه ایشالا فنت همیشه بدون صدا بچرخه
با چه مشخصاتی 2 تومن خریدی ؟ گارانتی کدوم شرکت ؟
مرسی داداش سلامت باشی
مشخصاتشو که بالا گفتمکانفیگ i5/8GB/1TB/740 2GB با یکسال گارانتی شرکتی(کهکشان پرداز)
زد ۵۱۰ هم اومد ولی این هنوز نیومدهدو ماهی هست منتظرم فول اچدی پیدا بشه.
![]()
من خودم به شخصه تفات محسوسی بین صفحه نمایش اچ دی با فول اچ دی ندیدم یعنی اصلا قابل تشخیص نیست
حالا شما چرا اینقدر رو فول اچ دی اصرار داری و نمیدونم
خداییش اگه یه لپ تاپ بذارن جلوت میتونی چشمی بگی صفحه اش اچ دیه یا فول اچ دی؟؟
من شخصا زیاد دنبال HD یا FHD بودنش نیستم، ولی اگه Ci7 گیرم بیاد، میخرم
مدتهاست Z510 تو بازار اومده و این مدل، هنوز نیومده
شیطونه میگه برم Z510بخرم ( انصافا مدل خیلی خوبیه )
واقعن تو سایز مانیتور پونزده اینچ فرق قابل ملاحظه ای بین اچ دی و فول اچ دی نیست، یه وقت صفحه رتینا میشه چرا فرق دارن، تازه
زمان پاسخ دهی مانیتورای اچ دی سریعتر از فول اچ دی تو این سایزه
من خودمم چون سر این مدل خیلی گشتم برای خربد s510 با پردازنده i7 هاسول و هارد هیبریدی 8GB ssd خیلی وسوسه شدم ولی خداییش نمیشه از e531 صرف نظر کرد
به نظر من z510 اصلا کیفیت ساخت خوبی نداره ولی y510 بدنه تمام آلومنیومی داره و کیفیت ساخت بالا و ارزش خرید داره ولی خداییش e531 از نظر کیفیت ساخت و زیبایی از همشون سر تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)