نه عزیز من شما ورزن اسیا رو بگیر مشکلی پیش نمیاد
نه عزیز من شما ورزن اسیا رو بگیر مشکلی پیش نمیاد
دادش جسارته شما خودت تست کردی ؟
من همین tv رو دارم و اپدیت اش هم نکردم چون هیچ احتاجی ندارم
شما دقیقا برای چی میخوای اپدیت کنی؟
چون کنترل صوتیش غیر فعاله و تو اجرای فیلم به خصوص 1080 بعضی مواقع و زمانی که فیلمو جلو عقب میکنم خود به خود ریستارت میشه تی وی
عزیز باید فرمت زیرونویس رو unicode در tv انتخاب کنی تا مشکل ریستارت حل شه
با سلام
دوست گرامي
از اينجا دانلود كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچ مشكلي پيش نمياد
فريمور F8880 رو يا بايد از سايت امارات دانلود كني يا از سايت استراليا كه تو اون كشورها اين تي وي تحت عنوان F8000 شناخته ميشه
من خودم تست كردم
در كل سام سرويس مشكلاتي كه بعد از آپديت واس تلويزيونت پيش بياد رو قبول نميكنه
اينو تو برگ گارانتيش هم نوشته،كنترل دستگاه و مشكلات بعد از آپديت توسط كاربر
آقا مرسی بابت راهنماییاتون، من قصد کردم آپدیت کنم فایلشم گرفتم تو فلش unzip شده، فقط مشکلم اینه تو توضیحات نوشته برو تو software update بعد by usb رو بزن ولی من اونجا اصلا by usb ندارم، فقط یه update now هست اونم میزنم میره آنلاین چک میکنه، داستان چیه؟
دوستان عزیز مشکلی که با آپدیت اتوماتیک داشتم حل شد و تی وی به خوبی آپدیت شد
دلیلشم پیدا کردم تو وی وقتی با وای فای وصل میشه به نت تو آپدیت اتو مشکل پیش میاد برای جلو گیری از این مشکل مودم رو مستقیم و با کابل LAN به تی وی وصل کنید به راحتی دانلود و آپدیت میشه بعد از آپدیت مشکل کنترل صوتی و ریستارت های پیاپی حل شد
و الا ن به راحتی از کنترل صوتیش استفاده میکنم هم از طریق کنترل هوشمند و هم از طریق میک داخلی تی وی
دوستان برام یک سوال پیش اومده،خود سام سرویس فریم ویر مستقل با سرور مجزا داره؟!
الآن در سایت سامسونگ برای مدل مشابه جهانی این دستگاه آپدیت جدید وجود دارد ولی با چک کردن به واسطه خود منوی تلویزیون نشون میده آپدیت جدیدی وجود نداره و آخرین نسخه نصب شده است! (در حالی که شماره نسخه اون پایینتر است)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)