بيا بقلم مسعود
+
حميــــــــد كجايي كه تو تاپيك بازي ديگه بحث نكردم ، ميگم Edge معتبره نگو نه
+
دوستان كسي جنسيت اين منتقدِ گيم اسپاتو تونست مشف كنه اخر سر ؟
+
GTA V بدون شك بهترين بازي اين نسله من شد و جاي برادر بزرگترش GTA IV رو گرفت برام![]()
بيا بقلم مسعود
+
حميــــــــد كجايي كه تو تاپيك بازي ديگه بحث نكردم ، ميگم Edge معتبره نگو نه
+
دوستان كسي جنسيت اين منتقدِ گيم اسپاتو تونست مشف كنه اخر سر ؟
+
GTA V بدون شك بهترين بازي اين نسله من شد و جاي برادر بزرگترش GTA IV رو گرفت برام![]()
مذکر تشریف دارن.............دوستان كسي جنسيت اين منتقدِ گيم اسپاتو تونست مشف كنه اخر سر ؟
+
+
بهترین بازی نسل؟! :|
توی top 5 بهترین بازی های این نسل قرار میگیره ولی بهرتین نیست..........fact.........
+
آرمین بازی خیلی عالیه ولی
من وخیلی بدجور درگیر خودش کرده!
موئنث هستش ....همینی که GTA V رو نقد کرد رو میگممذکر تشریف دارن.............
باو من کجا گفتم EDGE معتبر نیست ؟حميــــــــد كجايي كه تو تاپيك بازي ديگه بحث نكردم ، ميگم Edge معتبره نگو نه![]()
نه الان تو جوی داری این حرفو میزنیGTA V بدون شك بهترين بازي اين نسله من شد و جاي برادر بزرگترش GTA IV رو گرفت برام![]()
![]()
علی پس بهترین ِ این نسل کدومه ؟!
آقا ولی ماها که پی سی بازیم ، واقعا" این گرافیک مسخره س. ببخشیدا. ولی خیلی مزخرفه. روی مانیتور بازی کنید متوجه میشید. توی بخش ایکس باکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو زدم ، فکر نمیکردم مشکل از بازی باشه. ولی فهمیدم مشکل از بازیو کنسولو همه چی باهمه ... اگه بدونید چقدر پورت و فیش عوض کردم. HDMI به DVI. بعدش A/V به DVI ، چون فکر میکردم مشکل از پورت HDMIـم باشه. بعد دیروز توی این وب سایت ها دیدم فهمیدم که اونایی که واسه جی تی ای از پی سی به کنسول کوچ کردن همه نمیتونن گرافیک رو تحمل کنن. بعد بیچاره ها چقدر هم تلاش کرده بودن AA ِ مصنوعی اضافه کنن و کلکایی که با مانیتوراشون زده بودن رو شرح داده بودن ...
بعد خودشون گفته بودن "Who we're kidding, this ain't gonna work. It's not PC"
Fallout 3............ از نظر من البتهعلی پس بهترین ِ این نسل کدومه ؟!
آقا ولی ماها که پی سی بازیم ، واقعا" این گرافیک مسخره س. ببخشیدا. ولی خیلی مزخرفه. روی مانیتور بازی کنید متوجه میشید. توی بخش ایکس باکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو زدم ، فکر نمیکردم مشکل از بازی باشه. ولی فهمیدم مشکل از بازیو کنسولو همه چی باهمه ... اگه بدونید چقدر پورت و فیش عوض کردم. HDMI به DVI. بعدش A/V به DVI ، چون فکر میکردم مشکل از پورت HDMIـم باشه. بعد دیروز توی این وب سایت ها دیدم فهمیدم که اونایی که واسه جی تی ای از پی سی به کنسول کوچ کردن همه نمیتونن گرافیک رو تحمل کنن. بعد بیچاره ها چقدر هم تلاش کرده بودن AA ِ مصنوعی اضافه کنن و کلکایی که با مانیتوراشون زده بودن رو شرح داده بودن ...
بعد خودشون گفته بودن "Who we're kidding, this ain't gonna work. It's not PC"
گرافیکش که مشکل خاصی نداره :| فقط anti-aliasingـش خوب نیست و تکسچر های کوه و اینا متوسط هستن.
در کل برا یه بازی با این وسعت خیلی هم خوبه.......
روی tv هم بهتر میشه.........
Last edited by Leon-117; 21-09-2013 at 19:37.
درمورد گرافیکش من موندم والا چون زیاد از کنسول سردرنمیارم ،تو کلوپ که بودم یارو کنار من رو یه TV دیگه بازی میکرد گرافیکش راحت میتونم بگم 2برابر TV ایی بود که من بازی میکردم! برا اون شفاف تر تمیزتر نورپردازی خیلی بهتر ....نمیدونم فک کنم رو 360 TV خیلی تاثیر داره!دی!
حمید بازی های کنسول 1080p نیستن خودشون،اکثرا 720p و یا کمتر هستن(این gta v روی هر 2 کنسول 720 هست).درمورد گرافیکش من موندم والا چون زیاد از کنسول سردرنمیارم ،تو کلوپ که بودم یارو کنار من رو یه TV دیگه بازی میکرد گرافیکش راحت میتونم بگم 2برابر TV ایی بود که من بازی میکردم! برا اون شفاف تر تمیزتر نورپردازی خیلی بهتر ....نمیدونم فک کنم رو 360 TV خیلی تاثیر داره!دی!
xbox 360 خودش این قابلیت رو داره که resolution رو upscale میکنه به 1080،الان اکثر tv ها این قابلیت upscale رو دارن که tv های جدید upsclae رو خیلی بهتر از کنسول هم انجام میدن برای همین توی Tv های خوب و جدیدتر به نظر میرسه که تصویر بهتر،شفاف و واضح تره........
احیای تاپیک رو تبریک میگم
در راستای واکنش هایی که به نقد گیم اسپات صورت گرفت (و به یوروگیمر که 9 رو در نظر گرفته بود به این شکل نبود)، یه کامنت دیدم که به نظرم گویای کل وضعیت هست:
They should just change the review score to what people want and completely nullify the purpose of having multiple review sites. You wouldn't even have to check the scores anymore because it would be what you want to see
دو هفته اي بود به خاطر مشكل با مخابرات نبودم حالا هم كه برگشتم مثه اينكه دوستان نيستن
بهرحال در چند نكته مفاد مطرح شده در تاپيك رو جواب ميدم:
متا بهترين معيار و سايت gamespot بهترين امتياز دهنده(البته تازگيها كمي قاطي كرده) ولي مهمتر از همه اينا خووندن نقد داخل اون امتيازا و تصميم گرفتن در مورد ويژگيهاي بازي هست يه بازي با امتياز متوسط هم ميتونه لذت بخش باشه(مگر اينكه هدفمون بازي كردن نباشه و امتياز شمردن باشه)
+
علي اتفاقا من درگير diablo 3 هستم و دارم رو درجه سختي master 1 و nightmare بازي مي كنم(بار دوممه) بازي خيلي عالي هست ولي مشكلاتي داره : ايتماي بازي كه داده ميشن ريتم مرتب ندارن و يهو مثلا چند ساعت بازي واست سخته بعد يه شمشير لجندري مي افته زمين و بازي يهو تا اخر واست اسون ميشةدر مورد چينش دشمنا هم تصادفي بودنشون گاها بازي رو يهو سخت و يهو اسون مي كنه....متاسفانه خيلي از امكانات و ايتماي بازي هم تو درجه سختي هاي بالا هست كه به نظرم كار غير معقولي هست
+
Gta هم كه نميدونم چرا ملت بازيش مي كننولي فعلا كه امتيازاش عالي بوده
.
یکم اذیت کنیم خیلی وقته نبودی .....![]()
واقعا ؟ متای GTA V شده 98 ! 98!متا بهترين معيار
برا اینکه متاش شده 98 !Gta هم كه نميدونم چرا ملت بازيش مي كنن
+
فروم بعضی از قسمتاش گویا چیلتر شده نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)