اون موردها که اطلاعات نیست که ادم بخواد داشته باشه فقط نظر شخصی ات بود در مورد بازی و من هم هنوز هم مخالفم با اون مواردی که گفتی .
راجع به داستان و این قسمت پستت :
نمیدونم چی بگم . از یه طرف نمیتونم این اتفاقات تو بازی رو به عنوان داستان و lore در نظر بگیرم و از یه طرف میبینم که لذت بردم از بودن اینا تو بازی . مثلا قتل اناستازیا خیلی واسم جالب بود که کسی که نجاتش میدی رو بعدا باید ازش انتقام بگیری7-داستان؟؟؟
داستان از این نو آورانه تر ؟ داستان ازاین درگیر کننده تر ؟
کی تا حالا داستان طلسم undead رو شنیده بود؟ کی تا حالاداستان age of fire رو شنیده بود ؟
اینی که میگی جالبه و قبول دارم که اسکایرم جهان بزرگ و اتفاقات و مسایل زیادی داشت که جالب بودن اما قضیه کلی چی بود داستان بازی که میگن این چیزا نیست اینا مربوط میشه به همون جهان بزرگش
این همه نوشته تو توضیحات آیتما چی بود ؟چهار شوالیه ی پادشاه کیا بودن یکیشون artoria (عکسش تو امضام هست) بود که باس قوی ای بود. داستانش رو نفهمیدی؟
کلی توضیحات تو آیتمای مربوط به باس ها و دیالوگ های npc ها بود در مورد باس ها و همه چی
نداشتن شناخت کافی رو به گردن بازی نندازین
8-دارکسولز داستان فرعی نداشت ؟
واقعا کسی این بازی رو نشناخت.
قضیه ی قتل آناستازیا رو کسی تا آخر رفت؟ کیا زندش کردن؟
قضیه ی solaire of astora رو اصلا کسی فهمید ؟ تو lost izalith دنبال چی بود کیا گذاشتن خل بشه و کشتنش و کیا نجاتش دادن؟
قضیه ی rhea of thorolund کی فهمید؟ کیا گذاشتن پتروس بکشش و کیا نجاتش دادن و جادو های خاصشو خریدن؟
واقعا کی قضیه ی logan رو تا آخر رفت و دو عصای اونو بدست آورد؟
کیا تونستن با quelana of izalith ملاقات کنن و ..
snuggly اون تخم پرنده که آیتم ها رو عوض میکرد...
کی گروه darkwraith اصلا پیدا کرد ؟
قضیه یpatches ،seigemeyer of catarina ، dusk of oolacile و غیره ....
نقش افرینی از این تاثیر گذار تر ؟تواین بازی عمل ها تاثیر گذار هستن نه دیالوگ هایی که مثل یه دکمه میمونن که با زدنشون بازی عوض بشه!
اما از یه طرف سیر داستانی جدایی نسبت به بازی نداره و خیلی سخته اینا رو جدا از داستان اصلی بازی در نظر بگیریم .
ولی برای مثال تو اسکایریم الان یه نظر اتفاق جالبی رو که میفته رو یادم اومد . قضیه واگن سیسرو رو که یادتون هست . همه ملت میگن انتخابها تاثیر توی داستان نداره خوب این تیکه داشت و خیلی جالب هم بود . در صورتی که به سیسرو کمک میکردی عین ادم راهشو میکشید میرفت و اگه تحویل پلیسش میدادی شبانه میدیدی تمام اون خانواده رو قتل عام کرده .
[/QUOTE] سری فیلمای level 1 رو ندیدی؟
یارو با لول یک میاد همه ی باس ها رو میزنه!
البته با مهارت بالا و اصلا لولی نمیزنه چه برسه به این که stat هایی رو که دوست داره ماکس کنه و البته stat های دیگه هم باید یه حد اقلی داشته باشند
به نظر من با داشتن مهارت کافی وحرفه ای بازی کردن میشه با هر بیلدی از بازی لذت برد
تو می خای با یه زره و شمشیر خاص هفتا NG رو بری و هیچ مشکلی نداشته باشی؟؟
کجا همچین چیزی ممکنه؟
لا اقل برای باس های سخت که میتونی لباس و شمشیر رو عوض کنی
چرا بدون سلاح ranged ؟ مگه نینجا نمیتونه از تیر کمان استفاده کنه؟ چاقو که میتونه پرت کنه، ها ؟
ماهم که رفتیم vitality رو 50 نکردیم خداییش endurance هم فکر نکنم از 20 بیشتر بود !
تو اسکایرم میشه با بیلد یک نینجا بری و یه باس قوی مثل four knight رو بکشی؟ اصلا اسکایرم باس داره؟ حد اقل این جوری؟ یا مثلا ده تا falmer با زره بریزن سرت میتونی دووم بیاری؟
قبلا گفتم تو اسکایرم مثلا اگه یه بیلد کاملا جادویی بسازی بازم به قدرت جنگجو نمیرسی و در جنگ نزدیک دووم نمیاری اصلا مگه جادو های دستراکشن چه قد قوی میشن ، پدرت در میاد تا بخای یه چیز قوی رو بکشی!
اگه هر جور دلت خواست بری و بازی کنی و مشکلی پیش نیاد که نمیشه بازی خوب!
[/QUOTE]
خوب منم گفتم دیگه کاملا فرقش معلومه . طرف واسه چی اصلا بیاد با لول یک بازی کنه . خله ؟ یا میخواد مهارت خودش رو به رخ بکشه ؟ لذتی از بازی میبره ؟ والا یه بازی RPG لذت مبارزه اش به هم لول اپ کردن و گرفتن ایتمهای جدید و قویتر شدنه البته در یه راستا . این که والا دیگه RPG نشد همش شد اکشن
خواهش میکنم دیگه راجع به تفاوت این دو بازی پستی ندین دارم دیوونه میشمچون از یه طرف عاشق هر دوتا بازیم
و هیچ کدوم واسه من کم و کاستی نداشتن اما به خاطر اسکایریم باید با DS بجنگم
اقا اصلا قبول DS شاخ ترین بازیه . هست که الان دارم بازی میکنم وگرنه میرفتم اسکایریم بازی میکردم . خواهشا کل کل نکنین دیگه . لااقل من یکی دیگه حوصله ندارم![]()