دوست عزیز نمایندگی هالکو و دنیای سونی(فروشگاه مرکزی سونی) این تی وی رو گذاشتن و قیمتشم با گارانتی 4800000
اگه کنار مدلای قدیمی ترش مثل hx750 که همگی روشن هستن و یه تصویرو پخش میکنن ببینی دیگه به کیفیت تصویرش ایمان میاری که برتره..
دوست عزیز نمایندگی هالکو و دنیای سونی(فروشگاه مرکزی سونی) این تی وی رو گذاشتن و قیمتشم با گارانتی 4800000
اگه کنار مدلای قدیمی ترش مثل hx750 که همگی روشن هستن و یه تصویرو پخش میکنن ببینی دیگه به کیفیت تصویرش ایمان میاری که برتره..
با سلام اگر ممکنه ادرس فروشنده را برای من هم پ.خ بفرمایید با تشکر
دوستان یه سوال، من توی یه مغازه ای یه مدل دیدم نوشته بود W80، این مال کجاست؟ من W800 و ٌ804 دیده بودم ولی W80 نه
دوست عزیز
این مدل آسیا یی است
سلام ..لطفا شماره تماس و نام فروشگاه رو هم برای من بفرستید ....باتشکر![]()
دوستان عزیز چون این تلویزیونها فقط بر اساس منطقه کد گذاری میشن بنابراین بروی تمامی کارتنهای اونها w80 خالی درج میشه و ربطی به اسیا یا امریکا نداره
Sent from my iPhone 5
فروشگاه اصلی سونی (فروش با گارانتی) 66755261-66755262
فروشگاه سیمای تهران (فروش بدون گارانتی) 66701286-66735748
من خودم w804 رو بدون گارانتی گرفتم
دوست خوبم ازش راضی هستید؟ کیفیتش تصویرش بعد از خرید و در استفاده های مختلف هم خوبه؟
بدون گارانتی چند گرفتید؟
راستی در مورد این قضیه که احتمال داره چینی باشه پنل 47 اینچ 804 (یکی از کاربرا نوشت در تاپیکی) چیزی متوجه شدید؟
کیفیت تصویرشو من با hx750 مقایسه کردم توی فروشگاه اصلی سونی که w804 واقعا برتر بود چون کنار هم بودن و یک تصویرو پخش میکردن
55w804 رو گرفتم 6380000 که خب از بانه هم بهتر بود! والبته طرف مطمئنه چون فامیلو دوستان هم قبلا ازش خرید کردن
درمورد پانل چینی هم بگم که والا خبر ندارم! ولی خب منم دیدم که زده بود ساخت ال جیه و چینی.. برای من مهم کیفیتشه که خب واقعا بالاس
بازم اگه نکته ای دیدم میگم چون تازه دیروز خریدم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)