تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 60 از 60

نام تاپيک: انتخاب لپ تاپ ترجیحا asus تا سقف 3 میلیون

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

شما نمیتونی همه انتظاراتت رو یکجا از یه لبتاپ براورده کنی. اگرهم باشه خیلی گرون هستند که اونم میشه عدم براورده کردن بخشی از انتظارات که اسمش میشه قیمت مناسب.
    باید اولویتت رو برای خودت به ترتیب بنویسی و بعد ببینی کدوم یک از اولویتهاتو به ترتیب داره. مثلا: اولویت اول: تصویر خوب ، دوم صدای خوب ، سوم گرافیک خوب ، چهارم ، وزن کم ، ....

توصیه اکید من به کسانی که درحال حاضر لبتاپ دارند و میخوان ارتقا بدن اینه که الان اصلا زمان مناسبی برای خرید نیست. کاری هم ندارم دلار قراره ارزونتر بشه یا گرونتر بلکه الان یه دوره انتقالیه که مدلهای مناسب کم تو بازار پیدا میشند و حق انتخاب زیادی ندارین. از یه طرف مدلهای خوب قبلی نایاب شدند چون تموم شدند و دیگه تولید و جایگزین نمیشن. و از طرف دیگه هنوز مدلهای جدید به طور کامل از طرف تمام شرکتها وارد بازار نشدند. و مدلهای نسبتا جدید فعلی توسط برخی شرکتها برای خالی نموندن بازار و به صورت موقتی و تکامل نیافته و خام هستند. اگه یه چرخ تو سایتهای بزرگ بزنین اکثر شرکتها قراره ظرف 2 الی 3 ماه آینده مدلهای جدید واقعیشون رو به بازار بدند یعنی اواخر تابستان الی اوایل ژانویه.

این توصیه برای کسانی هست که لبتاپ قدیمیشون رو دارند و براشون بهتره تا با همون بسازند تا بعدا یه ارتقاء واقعی و درست و حسابی و با قیمت مناسب و حق انتخابهای زیاد بدند.

2. 2 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اولویت من صدا,تصویر,گرافیک,پردازنده و دیزاین وطراحی خوب تو رنج 2500 تومنه.
    K46cbتو این قیمت تقریبا همه اینهارو داره
    جز پردازنده که اونم مطمئن نیستم کم میاره مثلا تو میکس و مستر آهنگ یا نه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

والا منم منتظرم که مدل جدید بیاد ولی خوب اینجا ایرانه،مدل جدید بیاد اونقدر گرونش میکنن که هیچکس نتونه بگیره،الان شما قیمت های ultra book ایسوس رو ببینی میفهمی چی میگم،با اینکه بعضی هاش خیلی تو بازار جهانی از مدلهای سری N ایسوس ارزونترن ولی میبینم که کلا زیر 3 تومن گیر نمیاد،من ازینشم میترسم،الان سری جدید که مثلا n46jv باشه بخواد بیاد حداقل بالای 3600 میدن،چون الان خود i7 معمولیش حدود 3900 دیگه اینو که ازون کمتر نمیدن،
    ولی به هر حال فک میکنم صبر کردن ضرری نداشته باشه.

5. این کاربر از masoud_5april بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

N46JV هم خیلی خوبه اگه تا آخر تابستون بیاد ایران البته با قیمت مناسب خیلی عالی میشه - صبر میکنیم
    Last edited by yeketaz.taz1; 17-07-2013 at 22:09.

7. این کاربر از yeketaz.taz1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

شما نمیتونی همه انتظاراتت رو یکجا از یه لبتاپ براورده کنی. اگرهم باشه خیلی گرون هستند که اونم میشه عدم براورده کردن بخشی از انتظارات که اسمش میشه قیمت مناسب.
    باید اولویتت رو برای خودت به ترتیب بنویسی و بعد ببینی کدوم یک از اولویتهاتو به ترتیب داره. مثلا: اولویت اول: تصویر خوب ، دوم صدای خوب ، سوم گرافیک خوب ، چهارم ، وزن کم ، ....

توصیه اکید من به کسانی که درحال حاضر لبتاپ دارند و میخوان ارتقا بدن اینه که الان اصلا زمان مناسبی برای خرید نیست. کاری هم ندارم دلار قراره ارزونتر بشه یا گرونتر بلکه الان یه دوره انتقالیه که مدلهای مناسب کم تو بازار پیدا میشند و حق انتخاب زیادی ندارین. از یه طرف مدلهای خوب قبلی نایاب شدند چون تموم شدند و دیگه تولید و جایگزین نمیشن. و از طرف دیگه هنوز مدلهای جدید به طور کامل از طرف تمام شرکتها وارد بازار نشدند. و مدلهای نسبتا جدید فعلی توسط برخی شرکتها برای خالی نموندن بازار و به صورت موقتی و تکامل نیافته و خام هستند. اگه یه چرخ تو سایتهای بزرگ بزنین اکثر شرکتها قراره ظرف 2 الی 3 ماه آینده مدلهای جدید واقعیشون رو به بازار بدند یعنی اواخر تابستان الی اوایل ژانویه.

این توصیه برای کسانی هست که لبتاپ قدیمیشون رو دارند و براشون بهتره تا با همون بسازند تا بعدا یه ارتقاء واقعی و درست و حسابی و با قیمت مناسب و حق انتخابهای زیاد بدند.
    حرفاي خوشگلي زدي
    اما اين حرقا اينجا صدق نميكنه . مدل هاي جديد با فاصله زماني وارد مشين قيمت ها بالاست اگر هم وارد بشه با تعداد كم كه زود فروش ميره

هر كي قصد خريد داره بخره كه صبر كردن سودي نداره

شما از چه نظر مي گي حق انتخاب نداره ؟ همه جوره لپ تاپ تو بازار هست ؟
    Last edited by Thor God; 18-07-2013 at 09:17.

9. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

اولویت من صدا,تصویر,گرافیک,پردازنده و دیزاین وطراحی خوب تو رنج 2500 تومنه.
    K46cbتو این قیمت تقریبا همه اینهارو داره
    جز پردازنده که اونم مطمئن نیستم کم میاره مثلا تو میکس و مستر آهنگ یا نه!
    چرا به اين k گير دادي ؟
    سري n مدل ٥٦ بگير با پردازنده i5 !!!! خوراكه آهنگ سازيه كيفيت نمايشگر و صداش عاليه به علاوه يه ساب ووفر كه باعث ميشه بگم كيفيت صداش فوق العادس.

ديزاين هم كه ....

والا منم منتظرم که مدل جدید بیاد ولی خوب اینجا ایرانه،مدل جدید بیاد اونقدر گرونش میکنن که هیچکس نتونه بگیره،الان شما قیمت های ultra book ایسوس رو ببینی میفهمی چی میگم،با اینکه بعضی هاش خیلی تو بازار جهانی از مدلهای سری N ایسوس ارزونترن ولی میبینم که کلا زیر 3 تومن گیر نمیاد،من ازینشم میترسم،الان سری جدید که مثلا n46jv باشه بخواد بیاد حداقل بالای 3600 میدن،چون الان خود i7 معمولیش حدود 3900 دیگه اینو که ازون کمتر نمیدن،
    ولی به هر حال فک میکنم صبر کردن ضرری نداشته باشه.
    كانفيگ vj چيه

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چرا به اين k گير دادي ؟
    سري n مدل ٥٦ بگير با پردازنده i5 !!!! خوراكه آهنگ سازيه كيفيت نمايشگر و صداش عاليه به علاوه يه ساب ووفر كه باعث ميشه بگم كيفيت صداش فوق العادس.

ديزاين هم كه ....

كانفيگ vj چيه
    n46jv
    با پردازنده هاسول و گرافيك 750
    تو سايت ايسوس هست جديدا اضافه شده

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

12. 4 کاربر از dandelionsland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

حرفاي خوشگلي زدي
    اما اين حرقا اينجا صدق نميكنه . مدل هاي جديد با فاصله زماني وارد مشين قيمت ها بالاست اگر هم وارد بشه با تعداد كم كه زود فروش ميره

هر كي قصد خريد داره بخره كه صبر كردن سودي نداره

شما از چه نظر مي گي حق انتخاب نداره ؟ همه جوره لپ تاپ تو بازار هست ؟
    اگه دقت کنید بعضی گارانتی های درست و حسابی مثل ماتریس ، سازگار و ... چندماهه مدل جدید خاصی وارد نکردند و منتظرند موجودی فعلیشون تا قبل از ورود مدلهای جدید 2014 (پائیز و زمستان امسال) تموم بشه. من اینو با اطلاع نسبی از برنامه های یکیشون دارم میگم. - اصولا هیچوقت واردات لوازم الکترونیکی مصرفی مثل تلوزیون و موبایل و لبتاپ مشکلی نداشته و وارداتش کاملا به روز بوده مگراینکه نمایندش تو ایران عمدا و به دلایلی از جمله وجود مدلهای قدیمی زیاد در انبارها و فروشگاه هاش اونو به موقع وارد نکنه. نه اون زمان که این کالاها تحریم بود مشکل حادی وجود داشت و نه حالا که تحریمش برداشته شده.

من توصیه ام برای کسانی بود که الان لبتاپ دارند و هوس ارتقاء کردند و خیلی هم ضروری نیست و میتونن یه مدت صبر کنند.
    پائیز و زمستان فوق العاده ای در انتظاره . شک نکنید. مخصوصا برای حرفه ای ها و خوش سلیقه ها.
    به زودی یه تاپیک میزنم و مفصل توضیح میدم انشا...

14. 2 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من با حرفهای parsicola موافقم بهتره صبر کنیم
    Last edited by yeketaz.taz1; 18-07-2013 at 12:54.

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[QUOTE=Thor God;7756348]چرا به اين k گير دادي ؟ سري n مدل ٥٦ بگير با پردازنده i5 !!!! خوراكه آهنگ سازيه كيفيت نمايشگر و صداش عاليه به علاوه يه ساب ووفر كه باعث ميشه بگم كيفيت صداش فوق العادس.ديزاين هم كه ....علتش بودجه اس.والا پارسال شهریور n56vz ci7 بود 2200 یه هفته بعد رفتم ci5 بخرم دیدم شده 3تومن:| سقف بودجم هم 2500 امیدی هم نیست که قیمت ها برگرده . مجبورم همین k رو بخرم

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •