من کوچیک همه بچه های اینجا هم هستم. آدم واسه پیشرفت دوست و هموطنش قدم ور نداره دیگه به چه دردی میخوره. بعدشم کاری نکردیم که.
من کوچیک همه بچه های اینجا هم هستم. آدم واسه پیشرفت دوست و هموطنش قدم ور نداره دیگه به چه دردی میخوره. بعدشم کاری نکردیم که.
من میترسم چیزی نگم احسان گیر بدهالبته من تاحالا کاری نکردم که پول بگیرم فقط 3 تا مار بوده که 2 تاش پایان نامه بوده رفاقتی و یکیش فقط کار بوده که با محسن ( Mohsen3D ) رفتیم که طرف خودش نمیدونست چیمیخواست و فقط یک پولی دستش رسیده بودو میخواستزود تند سریع یک بازی بسازه که تا الان اگه همینجوری رفته باشه فک کنم هنوز منو رو هم نزده
از تجربیاتم براتون بگم که هیچوقت خر نشین یعنی طرف بگه شما کارو بزن بده من اگه خوشم اومد استخدامی پولتو میدم نه همچی کاری نکنین ، سعی کنین پروژه ای کار کنین و برای هر کاری که میزنین یک مقداری مشخص کنین و وقتی پولو گرفتین برین سراغ بعدی ماهیانه اصن توسیه نمیکنم
مثلا من خودم نشستم با هزار بدبختی یک لول ادیتور برای XNA نوشتم اقا گرفت فرداش زنگ زد گفت کار طعتیله تا شهریور راه میوفته بهت زنگ میرنم ( قزیه ماله پارساله ) و تا الان هنوز شهریور نشده و لول ادیتور من بدون دریافت 1000 تومن اونجاس !
پ.ن : احسانو پیام خبر دارن از این قزیه![]()
دوستان خدا بزرگه
فعلا اوضاع خوب نیست . درآمد هم که از بازی هیچ بود پیشنهاد من اینکه به فکر شغل باشید .
من میگم شما به فکر ارایه بازیهان روی سایت دانلود باشید فکر کنم بتونه کمکی کنه.
فعلاً اوضاع خوبه.درآمد هم که از بازی بسیار زیاده,پیشنهاد من اینکه به فکر بازی سازی باشید
بازی کامل ساختن هزینه میخواد و کلی مشکل هم وسطاش پیش میاد ولی اگه یه نمونه کار شیک و درست حسابی بزنید میتونید برید شرکت های مختلف راحت استخدام شید![]()
بحث سر اینکه شرکت های بازی سازی هم اوضاع خوبی اونچنان ندارند...
اینجا ایرانه , وضعیت کلی مشاغل خراب , چه برسه به بازیسازی که بودجه بنیاد حمایتی این صنعت هم فعلا قطع شده شرکتا هم که خودت بهتر میدونی!فعلاً اوضاع خوبه.درآمد هم که از بازی بسیار زیاده![]()
خیلی هم اوضاعشون خوبه,بگرد پیدا میکنی.بحث سر اینکه شرکت های بازی سازی هم اوضاع خوبی اونچنان ندارند...
از همون اول که فکر بنیاد بخوای باشی که هیچی کلاً بازی سازی رو بذار کنار,ولی اگر بتونی بگردی 4 تا استودیو خوب پیدا کنی اون موقع ردیف میشه $$$اینجا ایرانه , وضعیت کلی مشاغل خراب , چه برسه به بازیسازی که بودجه بنیاد حمایتی این صنعت هم فعلا قطع شده شرکتا هم که خودت بهتر میدونی!![]()
در ضمن اینجا ایرانه و باید خوشحال باشی,برای اینکه داری با ریال زندگی میکنی,با ریال کار میکنی,حالا پروژه بزنی برای خارج میتونی دلار بگیری که کلی سود محسوب میشه![]()
نه به فکر بنیاد نیستم کلی دارم میگم , بنیاد حداقل یه نمایشگاهی چیزی واسه دل خوشی میتونست برگزار کنه که البته امسالم برگزار میکنه.
خب چطوری میخوای دلار رو وارد کشور کنی؟ چون من فعلا راهی پیدا نکردم جز اینکه طرف اونور اب پول از بانک بکشه بیرون بزار تو کیفش بیاره ایران!
4 تا استدیو از کجا پیدا کنم؟ تازه شرکتش هم نمیتونه پول بده میدونی که... اونوقت استدیو نمیدونم چی چیک : دی میتونه پول بده؟ تازه اگه از هم نپاشه تو نیمه پروژه نرن پی کارشون.
پ.ن:
راستی پیام باز امروز فک کنم شنگول شدی مثل قبلنا حرف های انرژی زا میزنی![]()
Last edited by M0hsen3D; 18-07-2013 at 20:39.
پس همینجوری بشین ببین آیا پول خودش میاد بره تو جیبت یا نه![]()
آخه پیام ما همین طوری نه نشستیم بگیم بابا پول بده من سرکارم البته کارم به بازی ساختن ربطی نداره بازیم دیگه واسه دل خودم میزنم.خیلی ها دیگه همین طورین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)