تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 87

نام تاپيک: کدوم شرکت خارجی رو واسه استخدام پیشنهاد می کنین ؟

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

اما بازم همه ش گرافیک نیست (نمی دونم شما چرا انقدر رو این قضیه خیلی پافشاری می کنین). بعضی وقتا فقط و فقط بحث نوآوری و خلاقیت مطرح هستش. نمونه ش یکی از ایرانیا که اومد یه بازی شبیه ماریو ساخت که توش از خلاقیت خاصی استفاده شده بود. یادم نمیاد اسم بازیش چی بود. دانلود هم کرده بودمش اما نتونستم اجراش کنم. هر چی که بود مهم اینه که الان داره تو یکی از شرکتای ژاپنی فعالیت می کنه. پس یادتون باشه بعضی وقتا عامل "فقط" دخیل میشه.
    دو دفه است اسم اینو میاری هیچی نمی گم مهدی از بچه های همین فرومه الان حرفی بزنم حرف و حدیث پیش میاد ولی اونجوری که تو فکر میکنی نیست داداش

2. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Homunculus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

شرکت والو درآمدش از استیم تامین میشه. سود خیلی عظیمی داره واسش این شبکه و دیگه کمتر میره سراغ بازی سازی

بهترین شرکت واسه تو شرکت tell tale هستش این شرکت یه شرکت خیلی کوچیک و ناشناس بود که هرکی رو با یه مهارت کوچیک فکر کنم استخدام میکرد اما بعد از ساخت بازی فوق العاده The Walking Dead این شرکت الان دیگه خیلی معروف شده شاید دیگه مثل قبل نشه راحت واردش شد اما شانست رو امتحان کن.

یه سرچ تو گوگل بزن اطلاعاتش میاد دستت
    بازم مرسی. انقدر بچه ها اطلاعاتشون خوبه و راهنمایی می کنن که واقعیتش نمیرسم جوابشونو بدم. این گزینه رو فراموش نمی کنم.

دو دفه است اسم اینو میاری هیچی نمی گم مهدی از بچه های همین فرومه الان حرفی بزنم حرف و حدیث پیش میاد ولی اونجوری که تو فکر میکنی نیست داداش
    اکی...
    Last edited by Homunculus; 03-07-2013 at 16:39.

داره خودمونی میشه Expert32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    جزیره!

پيش فرض

خروج از ایران که کاری نداره!
    40 تومن پول میخواد. من آشنا معتبر دارم تضمینی میبره. از اینجا میرید ترکیه بعد با هواپیما مثل یه شهروند معمولی (نه زیر کامیون یا تو بشکه یا ...) وارد همون کشوری میشید که میخواید بدون نیاز به پایان خدمت یا .... پاسپورت هم براتون گرفته میشه. (هرکی خواست بره پیغام بده)
    همین الان هم با 3 تا از دوستان خودم هم که از همین طریق خارج شدن در تماسم.
    Last edited by Expert32; 05-07-2013 at 20:44.

5. 3 کاربر از Expert32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soldier's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ehsan_wwe
    اما از گروه های indie برات بگم که پیش نهاد دادن 99% گوساله تشریف دارن و کلا 99% پروژه ها نسفه ول میشه سر اینکه هرکسی خسته شه گروه می پاشه
    احسان جان اگر میشه درمورد این صحبتتون دلیلی بیارید ممنون میشم،
    چه دلیلی داره که به کسایی که ایندی کار میکنن بگین گوساله؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

احسان جان اگر میشه درمورد این صحبتتون دلیلی بیارید ممنون میشم،

اندازه موهای سرم پروژه نسفه دارم
    یه بار خانوم عاشق شد
    یه بار یکی دیگه رفت دانشگاه
    یکی دیگه ایکس باکس خرید
    یکی دیگه تصمیم به همکاری نگرفت
    خلی ازین داستانا بوده
    مثلا یه بارم ایده که از من بود ایده رو پیاده کردن

کلا گروه های اینشکلی اینترنتی من بجز یه بار که اونم پروژه خیلی کوچیک بود ( معماری بود ) موفق شدم بقشه همه وسط کار چا میزنن

چه دلیلی داره که به کسایی که ایندی کار میکنن بگین گوساله؟

این خطو الان دیدم نه بابا کسی به مبتدی ها چیزی نگفت که من گروه های بازی سازی اینترنتیو گفتم
    کلا باهاشون کار کنی تو هم میگی گوساله ( البطه چینگ چانگ چونگا فرق دارن اونا گریدشون بالا تره - مثلا می خواست بگه به من کره ( شکل هندسی ) یه کلمه می گفت تو عمرم نشنیده بودمش
    بعدا یه فیلم دیدم توش به توپ پینگ پنگ این کلمه رو میگفتن فهمیدم از دیکشنره تخصصی داره استفاده میکنه زبان بلد نیست
    بعد همشون بی مسئولیتن

کلا برو باهاشون کار کن وقت بزار کلی پول تلفن بده اونقت تو هم حرف منو میزنی
    Last edited by ehsan_wwe; 07-07-2013 at 09:27.

8. 4 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

40 تومن پول میخواد. من آشنا معتبر دارم تضمینی میبره. از اینجا میرید ترکیه بعد
    با هواپیما مثل یه شهروند معمولی (نه زیر کامیون یا تو بشکه یا ...) وارد همون کشوری میشید که میخواید بدون نیاز به پایان خدمت یا .... پاسپورت هم براتون گرفته میشه. (هرکی خواست بره پیغام بده)
    دوست عزیز کسایی که میرن قاچاقی خارج یکشونم همین رفیقم بود که دو سه هفته پیش رفت رو مین جر واجر شد تو ترکیه مرد رفیقشم دستش قطع شد به زور خوشو رسوند به ساحل اینا با دو سه ملیون یمرن که همش قرضو بد بختیه میرن که کار کنن پول در بیارن

من اگه 40 ملیون داشتم تو سه سال میکردمش دویست و خورده ای ملیون خارجو میاوردم پیشم
    ممنون از پیشناهادی که دادی ولی به درد قشری که می خوان برن پول در بیارن نمی خوره

10. 6 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soldier's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

گرفتم چی میخوای بگی، خودم مدت هاست دارم تکی کار میکنم چون خسته شدم از این گروههای مسخره
    ولی خیلی دوست دارم رو بازی های کوچیک کار کنم، بگم شاید واست خنده دار باشه ولی بعد این همه مدت تازه
    شاید بتونم یه بازی مثل انگری برد بسازم، ولی خوب همه برنامه نویسیش با خودم بوده، صفر تا صد. (جدای چیزای اپن سورسی رایگانی که استفاده کردم چون نمیشه از اونا استفاده نکرد)

حالا به تاپیک ربطی نداره، ولی چون تاپیک خوابیده بود میگم خیلی برام عجیبه که چرا همه میان از انجین های تجاری آماده استفاده میکنن؟
    مثلآ از خودت میپرسم چرا فقط دنبال این نرم افزار ها بودی؟ چقدر برنامه نویسی کار کردی(منظورم بازی سازی با برنامه نویسی هست)

12. این کاربر از soldier بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

40 تومن پول میخواد. من آشنا معتبر دارم تضمینی میبره. از اینجا میرید ترکیه بعد با هواپیما مثل یه شهروند معمولی (نه زیر کامیون یا تو بشکه یا ...) وارد همون کشوری میشید که میخواید بدون نیاز به پایان خدمت یا .... پاسپورت هم براتون گرفته میشه. (هرکی خواست بره پیغام بده)
    آره در این مورد کاملا تحقیق کردم. اما جدا از اینکه این کار نیاز به هزینه بالایی داره و منم قبلش گفتم که هزینه لازم رو ندارم باس بگم که فقط موضوع به اینجا ختم نمیشه. درسته که برات اسم و مشخصات و پاس فیک میسازن اما قبل از ورود به فرودگاه مامور چند تا سوال ازت می پرسه که اگه انگلیسیت در حدی نباشه که 4 تا سوالشو جواب بدی اونوقت بهت شک می کنن و ممکنه دیپورت شدن رو هم در پی داشته باشه و با کلی خرج بازم برگردی به نقطه صفر.
    اما الان دیگه به فکر این کله شق بازیا نیستم. اگه واقعا توانایت در حدی باشه که شرکتا ازت استقبال کنن اونوقت از همین ایران هم میشه رفت وگرنه... خو با رفتن به اونور آب هم نمی تونی شغلی رو در این رابطه به دست بیاری. مگه اینکه بخوای سراغ شغلای دیگه بری و کلا به فکر زندگی ایده آل باشی.

کلا گروه های اینشکلی اینترنتی من بجز یه بار که اونم پروژه خیلی کوچیک بود ( معماری بود ) موفق شدم بقشه همه وسط کار چا میزنن

من اگه فقط و فقط بازم تاکید می کنم.. فقط و فقط "یه نفر" مثل تو رو تو تیم داشتم مطمئنا تا حالا پروژه رو آماده کرده بودمو به 10 تا شرکت خارجی ارائه میدادم و الان تو یه شرکت توپ خارجی استخدام بودیم (اما فقط اگه تمام حرفایی که میزدی درست بوده باشه و شوخی نمی کردی)

دیلیل اینکه این چند روزه نبودم واسه خاطر این بودش که دارم کار با نرم افزار Autorun رو یاد می گیرم. تا اینجاش داره خیلی خوب پیش میره و چند نمونه کار رو آماده کردم و به Autorun اضافه کردم. به نظر خودم اگه کارتو به این صورت ارائه بدی حکم اینو داره که بخوای تمای ایفکتای بازی رو اضافه کنی و بهشون ارائه بدی.
    Last edited by Homunculus; 07-07-2013 at 12:58.

14. 3 کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Expert32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    جزیره!

پيش فرض

من نظرم اینه که حالا که با هم آشنا شدید (خودمو نمیگما) بیاید جمع بشید یه گروه درست حسابی راه بندازید.
    بجای ایده یا طرح , بازیتونو بفرستید براشون اینجوری بیشتر حال میکنن. بازی 2 بعدی درست درمون هم کارو راه میندازه نیاز نیست حتما با cod یا ... رقابت کنین. فقط یادتون باشه بازی 2 بعدی اگر با انجین خودتون باشه میترکونه.(یه چیز تو مایه های rayman که با UbiArt ساخته شده بود) وقتی ببینن که خودتون انجین دارید یه فکرای دیگه ایی میکنن پیش خودشون
    برنامه نویس حرفه ایی هم تو همین انجمن هست خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تا اونجایی که من میدونم کارش خوبه تو این زمینه.

16. 4 کاربر از Expert32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من نظرم اینه که حالا که با هم آشنا شدید (خودمو نمیگما) بیاید جمع بشید یه گروه درست حسابی راه بندازید.
    بجای ایده یا طرح , بازیتونو بفرستید براشون اینجوری بیشتر حال میکنن. بازی 2 بعدی درست درمون هم کارو راه میندازه نیاز نیست حتما با cod یا ... رقابت کنین. فقط یادتون باشه بازی 2 بعدی اگر با انجین خودتون باشه میترکونه.(یه چیز تو مایه های rayman که با UbiArt ساخته شده بود) وقتی ببینن که خودتون انجین دارید یه فکرای دیگه ایی میکنن پیش خودشون
    برنامه نویس حرفه ایی هم تو همین انجمن هست خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تا اونجایی که من میدونم کارش خوبه تو این زمینه.
    این عالیه اما به قول خود احسان اگه عاملی باعث نشه و اعضای گروه رو از هم دور نکنه. آینده رو نمیشه پیش بینی کرد. خیلی وقت آزاد داشتم که ازش استفاده نکردمو عینهو کانگورو الکی اینورو اونور پریدم . اگه رو یه نقطه فوکوس می کردم مطمئنا موفق میشدم.

راستش من تو وقت اضافه قرار دارم و یا شاید از اون هم گذشته باشم. خیلی دنبال کار خوب گشتم نتونستم پیداش کنم. فقط دو سال تو یه موسسه زبان تدریس کردم و زدم بیرون چون هم حقوقش مناسب نبود و هم اعصاب تدریس نداشتم. من می خوام شغلی داشته باشم که ازش لذت ببرم نه اینکه فقط ازش پول بدست بیارم.

این دیگه آخرین آخرین تلاشمه. یعنی اگه با ارائه این portfolio تونستم وارد یه شرکت خارجی بشم که بازیو بردم. اگه نه بازم یه چند تا شرکت ایرانی رو امتحان می کنم و اگه بازم نشد دیگه مهم نیست که شغل بعدی چی باشه. همونو انتخاب می کنم و شاید تو وقت آزادم با کسی که علاقه مند باشه بشینم و برای رسیدن به پروژه و آینده ای موفقیت آمیز همکاری کنم.
    امیدوارم گزینه سوم پیش نیاد اما اگه پیش بیاد هم باس سرنوشت رو پذیرفت.

راستی بچه ها یه سوال:
    می خوام تو portfolio م کمی در مورد بازی خودم توضیح بدم اما یه چیزی رو درست نمی دونم.

به سبکایی مثل Action-Adventure و غیره می گن "Genre" درسته ؟ اونوقت به "First Person" و "Third Person" چی می گن ؟ همون Genre ؟
    Last edited by Homunculus; 07-07-2013 at 20:01.

18. این کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •