تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 33 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 329

نام تاپيک: سریال ویلای من

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

واقعا ، بعد انتظار داره کپی نکنیم.
    باز این بحث کپی نکردن شرو شد اینجا. البته فقط شما نیستی ولی دلیل نمی شه یکی یک کار بد کرد شمام بری یه کار بد بکنی که!؟ شما خوب نخر وقتی فکر می کنی که کارشو درست انجام نمی ده. کپی کردن یه نوع دزدیه. مثلا فکر کن یه کارخونه ای ماستش قراره هر سه شنبه بیاد حالا یه سه شنبه ای تعطیل بوده نیومده شما توقع داری 4 شنبه ماسته بیاد ولی نمی آد. بعد شما می ری از کارخونه یه قوطی ماست می دزدی؟! اگه قرار بود از تلویزیون هم پخش بشه اگر قرار هر سه شنبه بود و یه سه شنبه ای به هر دلیلی پخش نمی شد نمی اومدند 4 شنبه یا 5 شنبه پخشش کنند می رفت تا 3 شنبه ی دیگه.

2. 3 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

باز این بحث کپی نکردن شرو شد اینجا. البته فقط شما نیستی ولی دلیل نمی شه یکی یک کار بد کرد شمام بری یه کار بد بکنی که!؟ شما خوب نخر وقتی فکر می کنی که کارشو درست انجام نمی ده. کپی کردن یه نوع دزدیه. مثلا فکر کن یه کارخونه ای ماستش قراره هر سه شنبه بیاد حالا یه سه شنبه ای تعطیل بوده نیومده شما توقع داری 4 شنبه ماسته بیاد ولی نمی آد. بعد شما می ری از کارخونه یه قوطی ماست می دزدی؟! اگه قرار بود از تلویزیون هم پخش بشه اگر قرار هر سه شنبه بود و یه سه شنبه ای به هر دلیلی پخش نمی شد نمی اومدند 4 شنبه یا 5 شنبه پخشش کنند می رفت تا 3 شنبه ی دیگه.
    من تاحالا فیلم کپی نخریدم و نمیخرم. منظور من این بود که چرا از همین اول داره بدقولی میکنه

4. 3 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توزیع قسمت‌های جدید «ویلای من» از هفته آینده
    » سرویس: فرهنگي و هنري - تلويزيون و راديو
    کد خبر: 91111106793
    چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۲
    16-379.jpg

قسمت‌های سوم و چهارم سریال «ویلای من» یکشنبه، پانزدهم بهمن ماه توزیع می‌شود.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، مصطفی بصیری، مدیر عامل م‍ؤسسه گلرنگ رسانه با اعلام خبر بالا اعلام کرد: بررسی‌های انجام شده در سایت‌ها و فضاهای مجازی همچنین تحقیقات میدانی نشان می‌دهد عموم مخاطبان از محتوای سریال راضی بوده‌اند و مهم‌ترین هدف دست‌اندرکاران این پروژه از این طریق تحقق یافته است.

وی افزود: همچنین تعدادی از هم‌وطنان ترک و کرد زبان ما ابراز خشنودی کرده‌اند که این سریال را به زبان مادری همراه با مادر، پدر یا مادربزرگ و پدربزرگشان دیده‌اند. بسیاری نیز تأکید کرده‌اند که قسمت‌های اول و دوم آن قدر کشش داشته است که به سراغ قسمت‌های بعدی بروند، خصوصاً که مجموعه‌ها و سریال‌ها به ویژه کارهای مهران مدیری هر چه به جلو می‌رود جذاب‌تر می‌شود و ارتباط نزدیک‌تری با مخاطبان برقرار می‌کند.

بصیری گفت: قرعه‌کشی یک ویلا و 777 جایزه‌ی نقدی پس از توزیع DVD دوم سریال از میان مخاطبان دو DVD اول، بلافاصله در هفته آخر بهمن ماه قرعه‌کشی و اهدا خواهد شد و نتایج آن به طور گسترده به اطلاع عموم مردم خواهد رسید تا پاسخی باشد به اعتماد مخاطبان عزیز این سریال و ادای دینی باشد به همراهی دوباره آنان.

وی تأکید کرد: این جوایز با ضمانت گلرنگ رسانه و از سوی این موسسه اهدا می‌شود.

ویلای من

ویلای من

انتهای پیام

6. 6 کاربر از cyrax782 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دوستان یه سوال !! این سریال ارزش دیدن داره که بریم بخریم و هفته ای ببینیم و به قول مدیری یکم شاد شیم ؟!
    +
    من عاشق کارهای مدیری بودم اما قهوه تلخ رو نا امیدانه تا یه قسمت هایی دیدم و دیگه بیخیالش شدم چرا که در حد مزخرف بود و اصلا جالب نبود !( حالا کار نداریم کلا بعد فهمیدم بدون پایان رها شد)! خواستم بدونم اینم مثه اون نباشه یه وقت !! الکی پول و مهم تر از اون وقتمونو پاش هدر کنیم
    وقتی قهوه تلخ رو مزخرف دیدین این مث اون !! شاید هم بود ! شما کلا برو مث دیگران کپی کن عموجان و وقت گرانبهات رو تلف نکن . کاری که هنوز شروع نشده رو میخواین با سلیقتون مقایسش کنین که خیلی جالبه !!! هنوز شروع نشده سریال چه سوال باحالی کردین !

------------------

توی فیس بو .. و خیلی جاهای دیگه حرفایی زده شده که مضمونشون اشاعه کپی کردن و رعایت نکردن قوانین کپی رایت و ارزش قائل نشدن واسه زحمت دیگرانه : هر هفته این بحث خز شده داره ادامه پیدا میکنه و اونایی که دوست ندارن دیگه جار زدن نداره کپی کردن و به عبارتی دزدین اثر ! اینجا ایرانه ! با یه سری اتفاقات و ممانعتها و سنگ اندازی های خاص . این هم از خصوصیات ماهاست که اگه به زمین بزنن کسی رو باقی میان با لگد مال کردنش اجازه بلند شدن نمیدن . هنوز سریال مجموعه اولش در نیومده بود که توی رسانه و سیما حرفای کوته فکرانه زده شد . عادت شده که بدون دونستن انتقاد انجام بدن !

8. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

دوستان ...

هر کس مختاره سریال رو بخره، دانلود کنه یا از هر طریقی که دوست داره، به دست بیاره.

اعلام اینکه شما سریال رو می‌خرید یا دانلود می‌کنید، فایده‌ای برای دیگران نداره.
    ممنون میشم بحث کپی کردن/نکردن این سریال و آثار مربوطه رو همین جا تموم و فقط در مورد خود اثر صحبت کنید.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قسمت 3 و 4 هم آمد
    بازم خوب بود
    Last edited by ahriman323; 04-02-2013 at 16:14.

11. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

این سری اصلا خوب نبود.....انتظارم خیلی بیشتر بود...آدم حوصلش سرمیره...فقط جاهایی که هدایت میاد قشنگه!

13. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

این سری اصلا خوب نبود.....انتظارم خیلی بیشتر بود...آدم حوصلش سرمیره...فقط جاهایی که هدایت میاد قشنگه!
    موافقم. امیدوارم سری بعدی بهتر بشه . ضمنا قرعه کشی کی اعلام میشه؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یعنی همه یه طرف هدایت هم یه طرف.دی:

16. 5 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

تیم نویسندگی این سریال با قهوه تلخ فرق داره?

نمیدونم چرا حس میکنم نسبت به قهوه تلخ اون جذابیت و گیرایی رو نداره ! همش سکانس های الکی ! همش اتلاف وقت! این تبلیغ اویلا رو دیگه کجای دلم بزارم!

قسمت های اول قهوه تلخ کجا و این کجا ! در کل اصلا راضی نبودم از این قسمت ها ! فکر میکنم بیشتر به خاطر قوی نبودن داستانه!

پ.ن: این مشاور مشکات چقدر روی اعصابه!:@
    Last edited by 5ajad; 10-02-2013 at 00:15.

18. این کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •