تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 23 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 225

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Juventus F.C | بیانکونری ها | جلد 2

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

تبریکات زیاد.... دیشب با شایستگی قهرمان اروپا رو بردیم، اگر دوتا مهاجم تراز اول داشتیم بیشتر از اینا به چلسی گل میزدیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیتر چک دروازه بان و کاپیتان تیم چلسی که دیشب شب سختی را در یوونتوس استادیوم سپری کرد در پایان بازی در مصاحبه ای با اسکای اسپرت خاطرنشان کرد یووه مستحق پیروزی بوده است .
    ” بازی نیمه اول بسیار سخت بود ، موقعیت های زیادی را ایجاد کردیم ، اما وقتی شانس ایجاد می‌کنیم باید از آن استفاده کنیم ، این تفاوت ما بود ، یووه با خوش شانسی گل اول را به ثمر رساند و گل دوم هم به همین شکل بود ، اما آنها شایسته و مستحق پیروزی بودند ، به آنها تبریک می‌گوییم ، نتوانستیم از عهده این یوونتوس برآییم ، قبل از بازی سرنوشت دست خودمان بود ، اما اکنون نه ، باید بازی آخر را پیروز باشیم و منتظر باشیم یووه شکست خورد ، کار بسیار برایمان سخت است.
    چک در ادامه گفت :
    ” فصل قبل لیگ قهرمانان برای من مانند یک رویا بود ، اما اکنون یووه لیگ قهرمانان را برای ما به یک کابوس تبدیل کرد . “
    منبع:juventusfc.ir

2. 2 کاربر از T I M S A R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یووه خیلی بد بازی کرد باید چند تای دیگه میزد اصلا جدی نگرفته بودند

4. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یووه خیلی بد بازی کرد باید چند تای دیگه میزد اصلا جدی نگرفته بودند
    نداشتن مهاجم های درجه یک واقعا داره به تیم ضربه می زنه... اگه فالکائو در یووه بود مطمئنم یووه حداقل 30 گل بیشتر در فصل می زد!

6. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

صحبت های بازیکنان میلان پیش از جدال با یوونتوس
    میلانی ها شرایط خوبی در جدول رده بندی سری آ ندارند اما صعود به مرحله ی بعد رقابت های لیگ قهرمانان باعث شده تا آنها در آستانه ی دیدار مقابل یوونتوس از انگیزه ی بسیار بالایی برخوردار شوند.

مونتولیوو هافبک اسبق فیورنتینا که در فصل جاری به تیم میلان پیوسته در این باره گفت: "ما شرایط خوبی در جدول نداریم و در مقابل صدر نشین بازی خواهیم کرد که از وجود پیرلو بهره می برند اما میلان برای این مسابقه آماده است. ما باید برای رسیدن به شرایط بهتر تلاش بیشتری کنیم. یوونتوسی ها برای قهرمانی در سری آ 70% شانس دارند."

الشراوی ستاره ی جوان باشگاه میلان که یکی از بهترین بازیکنان تیم الگری در فصل جدید بوده در این باره گفت: "بدون شک بازی بسیار سختی خواهیم داشت و دیدار مقابل یوونتوس یکی از مهم ترین مسابقات ما خواهد بود. به خوبی از این موضوع آگاه هستیم که برتری برابر یووه برای ما بسیار ارزشمند است."

بویان ستاره ی اسپانیایی میلان نیز گفت: "در مقابل صدرنشین رقابت ها بازی خواهیم کرد اما در صورتی که بتوانیم فوتبالی سریع و ایده ال را به اجرا بگذاریم بدون شک پیروز خواهیم شد."

حذف نام کیه لینی از فهرست نهایی یوونتوس

تلاش پزشکان برای حضور جورجو کیه لینی مدافع ارزشمند باشگاه یوونتوس در دیدار حساس مقابل میلان نتیجه نداد و بانوی پیر باید بدون حضور مدافع ملی پوش خود راهی این دیدار شود.

لئوناردو بونوچی دیگر مدافع یووه بود که شرایط وی برای حضور در این دیدار مبهم بود اما در لحظات آخر نام وی در لیست نهایی یووه قرار گرفت و او می تواند در ترکیب یوونتوس قرار داشته باشد.

سایر بازیکنان یوونتوس مشکلی برای این دیدار ندارند و می توانند بنا به صلاحدید سرمربی در ترکیب اصلی بانوی پیر قرار گیرند.

لیست نهایی بازیکنان یوونتوس:
    بوفون - لوسیو - کاسرس - پوگبا - په په - مارکیزیو - ووچینیچ - ده چلیه - جووینکو - بارتزالی - بنتنر - بونوچی - پادوین - پیرلو - اساموا - ویدال - جاکرینی - لختشتاینر - کوالیارلا - استوراری - متری - ایسلا - روبینیو - مارونه

منبع: هواداران یوونتوس در ایران

8. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خب. نیمه اول یک هیچ به نفع میلان با پنالتی روبینیو تموم شد.

ولی اصلا پنالتی درست نبود چون توپ به هیچ وجه به دست بازیکن یوونتوس نخورد. اشتباه داوری واضح بود.

در کل تو نیمه اول تیم اصلا یه دست نبود.

امیدوارم تو نیمه دوم بازی بهتری رو شاهد باشیم.

10. 2 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یوونتوس به میلان نباخت

دیدار حساس تیم های میلان و یوونتوس در ورزشگاه سن سیرو با برتری یک بر صفر میلان به پایان رسید اما نکته ی جالب توجه این بود که بانوی پیر در این دیدار اول به بازی ضعیف خود و پس از آن به تیم داوری بازی را واگذار کرد.

میلان در این دیدار که در ورزشگاه خودی برگزار شد سه امتیاز حساس را به دست آورد اما تک گل آنها از روی نقطه ی پنالتی با استفاده از اشتباه خنده دار داور دیدار صورت گرفت.

ریتزولی همان داوری است که موجی مدیر اسبق یووه پیش از بازی اعلام کرده بود تمام تلاش خود را برای شکست یوونتوس انجام خواهد داد و بازی دقیقا به همان سمت پیش رفت.

میلانی که در گذشته اعتبار فوتبال ایتالیا بود اکنون با استفاده از اشتباهات داوری به گل دست پیدا می کند و در نیمه دوم با یک بازی کاملا تدافعی و بدون برنامه سعی در گذراندن زمان بازی و شنیدن سوت پایان بازی دارد.

یوونتوس در این دیدار به غیر از مشکلات داوری، در ترکیب خود دچار مشکلات شدیدی بود و بازیکنان یووه یکی از ضعیف ترین نمایش های خود را به اجرا گذاشت و شاید اگر بازیکنان میلان در زمین حضور نداشتند باز هم یووه نمی توانست راهی به دروازه ی میلان پیدا کند.

یوونتوس در یک شب تلخ بازی را به میلانی واگذار کرد که هیچ در چنته نداشت و تنها برای سپری کردن 90 دقیقه زمان بازی به زمین آمده بود.

منبع: هواداران یوونتوس در ایران
    Last edited by Masoud-Susa; 26-11-2012 at 12:04.

12. 2 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

الگری: پنالتی میلان اشتباه بود

سرمربی باشگاه میلان پس از برتری تیمش در دیدار حساس مقابل یوونتوس از عملکرد روسونری ها تمجید کرد اما اعلام کرد پنالتی اعلام شده برای میلانی ها از سوی داور اشتباه بوده است.

الگری در گفتگو با شبکه ی اسکای گفت: "ما در این دیدار نمایش خوبی داشتیم و بازیکنان من توانستند به خوبی در مقابل یووه مقاومت کنند و آنها شاید یک موقعیت گلزنی هم در این دیدار نداشتند."

"برای من افتخار بزرگی است که میلانی ها به دنبال گواردیولا هستند زیرا وی یکی از بزرگ ترین مربیان دنیای فوتبال است و اینکه میلان برای جانشین من به دنبال چنین فردی است این سطح کاری من را نشان می دهد."

سرمربی میلان در پایان به پنالتی تیم خود اشاره کرد و گفت: "در ابتدا من هم تصور می کردم که پنالتی به درستی به سود ما اعلام شده اما زمانی که تصاویر آهسته را مشاهده کردم متوجه شدم داور به اشتباه این پنالتی را گرفته است."

وای اگر این پنالتی برای ما گرفته می شد ...

یوونتوس در شبی تلخ با نمایش نه چندان زیبا شکست دوم فصل را این بار برابر روسونری متحمل شد. هر چند که بانوی پیر ناهماهنگ ظاهر شد اما قضاوت و اشتباهات داوری نیز در نتیجه بازی تاثیرگذار نبود. با این وجود ما عدم نتیجه گیری را در نمایش خود می یابیم و به اینده می نگریم.

" وقتی که بازی خوبی ارائه نمی کنیم و خسته کننده و ناهماهنگ بازی می کنیم نمی توانیم پیروز شویم. هماهنگی خوبی نداشتیم . هرگز تصور این اتفاق که برای یووه در این بازی افتاد را نمی کردم. "

"ما امروز نتوانستیم بازی همیشگی خود را به نمایش بگذاریم و در واقع از فرم خود دور بودیم و بازیکنان من در این مسابقه نتوانستند ایده ال ظاهر شوند.

سرمربی یووه در مورد پنالتی اشتباه تیم میلان گفت: "حتی جرات ندارم به این موضوع فکر کنم که اگر این پنالتی برای ما اتفاق می افتاد و تیم ما اینگونه پیروز می شد چه اوضاعی درست می شد ولی به هر حال اشتباهات داوری پیش می آید و ما امشب به عنوان یک تیم شکست خوردیم."

از وی در خصوص عصبانیت کوالیارلا سوال می کنند " من داشتم بازی را نگاه می کردم و چیزی نمی دانم اما کوا خوب بود.

منبع:
    هواداران یوونتوس در ایران

14. 3 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام من هم از باخت دیشب ناراحتم اما خب خدا رو شکر دیگه میلانی ها هیچ حرفی از داوری نمیتونن بزنن با این پنالتی مسخره!!

16. این کاربر از mkh-n71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

باخت بدی بود ولی فوتبال همینه... به جای اینکه بریم سراغ داور باید یادمون باشه اول به بازی بدمون باختیم. درسته میلان لایق برد نبود ولی قطعا ما هم لایق برد نبودیم. این یکی از بدترین بازیهایی بود که از یووه دیده بودم و این ها همه زنگ خطریه برای تیم٬ اگه قصد رقابت با تیم هایی مثل رئال و بارسا در اروپا رو داریم باید بدونیم اینطور بازی کردن مقابل اونها یعنی باخت با اختلاف 3-4 گل.

این اشتباه داوری هم پیش اومد. پارسال خوشبختانه اون گل میلان که تاثیری در قهرمانی نداشت و جایی برای ادعای اونها وجود نداره (یووه با اختلاف 4 امتیاز قهرمان شد)٬‌ امیدوارم امسال هم این قضیه تاثیری در قهرمانی نداشته باشه گرچه بعیده چون تفاوتش برای یووه فقط یک امتیازه و میلان هم شانسی برای قهرمانی نداره.

18. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    اینجا چرا اینقد خلوته ناسلامتی فردا شب بازی حساس داریم!!!
    متاسفانه باز هم شبکه 3 میخواد زنده پخش کنه که معمولا تو این بازی ها نتیجه درست و حسابی نگرفتیم!! فقط خدا کنه گزارشگر خیابانی باشه که هر وقت گزارش کرد بردیم.

20. 3 کاربر از mkh-n71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •