تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 98

نام تاپيک: برنامه نود | سال ۹۲-۹۱

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

صحیح
    درسته رویانیان کلا زیادی مصاحبه میکنه و حرف میزنه و درسته تو نود دیگه شورش رو در آورد و کارش به توهین هم کشید و درسته فوتبالی نیست! ولی می خواستم بگم همین مدیرای فوتبالیمون چه گلی به سرمون زدن که از بقیه انتظار داشته باشیم؟!
    این آقا حداقلش اومد گفت دروغ نمیگم واضح گفت سقف قرارداد رو رعایت نمیکنم و بقیه هم رعایت نمیکنن و همین حرفش که عادل بارها می گفت و نمیتونست اثبات کنه دهن فدراسیون و سازمان لیگ رو بست
    به قول خودش چهارتا کار دیگه هم که در زمره باشگاه داری ( و نه صرف تیم داری) میگنجه رو انجام داده که مدیرای فوتبالی و غیر فوتیبالیمون سمتش نرفتن
    دوست عزیز من خودم به شخصه هیچ کدوم از حرف های رویانیان و فتح الله زاده رو قبول ندارم ! یه سری مدیر عامل ها همیشه صادقانه صحبت کردن از طرز و لحن حرف زدنشون معلومه که واقعا چیزی برای مخفی کاری ندارن اما امثال این آقای رویانیان و فتح الله زاده هر کاری میکنن اول خودشون رو میبینن .

درسته یه سودی به تیم میرسه اما اسم اونا توی تاریخ میره غیر از اینه؟الان شما برو سوابق فتح الله زاده رو ببین سابقه ی طلاییش رو نوشته آوردن فلان بازیکن از فلان جا و ... لقب شوالیه و ... آوردن جواد نکونام از لالیگا ... اینا همه به اسم فتح الله زاده تموم میشه و به نفع تیمه اما مطمئن باش موقع ثبت قرار داد 70% به فکر خودش بوده که اسم و رسم در کنه و توی کری خوندن با رویانیان کم نیاره !

از اونور آقای رویانیان میخواست سال اولی که تو پرسپولیس باشه چنان اسم و رسم در کنه که دیگه طوفان هم نتونه از جاش تکونش بده و رفت بهترین بازیکنای تیم ها رو خرید . این به نفع پرسپولیس بود اما اصل مطلب این بود 70% به فکر اسم در کردنه خودش بود همین . آقای فتح الله زاده نشان شوالیه میگیره و عکس میندازه برای چیه؟آقای رویانیان میره آث میلان عکس میندازه برا چیه؟متاسفم برای اون ساده فکرایی که تصور میکنن آقای فتح الله زاده به فکر کمک به استقلاله با لقب شوالیش و آقای رویانیان به فکر پایه سازی فوتبال با رفتن به آث میلان !

همه به فکر اسم خودشون هستن و خود به خود یه سود به تیما میرسه . نمیتونه نکونامو بخره و ببره خونش که ! پس تو استقلال بازی میکنه و به ما سود میرسه . رویانیان نمیتونه انصاریفر رو بخره و ببره هیئت که ! توی پرسپولیس بازی میکنه و براشون سود داره . اما این هدف باید مشخص شه که فقط و فقط به فکر خودشونن وسلام .

اون آقای رویانیان همش تظاهره . میخواد بگه من راستگوام . فتح الله زاده یه خصلت بده دیگه داره . همشون سر و ته یک کرباسن . به قول سعید آقای رویانیان میاد 25 مین داد و بیداد میکنه چرا رقم قرارداد رو تهمت زدید از اونور 3 بار تکرار میکنه که بقیه تیمها بازیکن 2 میلیاردی میگیرن کسی چیزی نمیگه؟ آقای رویانیان مرد خدا و پیغمبر شما که میگی تهمت بده پس از کجا میدونی نکونام 2 میلیارد گرفته؟

پس اینیم که میگی حداقلش اینه که راست میگه واسه اینه که امثال من و شما بگیم رویانیان راست میگه ! رویانیان و فتح الله راده چه بگن چه نگن ما میدونیم قرار داد نکونام و انصاریفر میلیاردی بود !

پس در کل میخوام بگم کاری به مدیر عامل ها نداشته باشیم و از فوتبال لذت ببریم . من توی کل کل ها همیشه سر سرمربی و بازیکن کل کل کردم کار هم به دعوا حتی کشیده اما سر مدیر عامل هیچ وقت بحث نکردم چون اینا یه آدمای 2 رویی هستن که ارزش کل کل ندارن . هیچ کدومشون نه رویانیان نه فتح الله زاده !

فوتبالمونو ببینیم لذتشو ببینیم مدیر عامل ها رو بیخیال !

2. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

صحبتهایی که پیرامون مالک جدید تیم نساجی هست میتونه سوژه برنامه آتی عادل باشه . یه هدایتی دیگه البته از نوع خانومش !! در راهه

4. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

90 جالبی بود . اینجا واقعا فرق یه مدیر فوتبالی و یه مدیر غیر فوتبالی مشخص میشه !

در این باره حرف نمیزنم که حاشیه نشه اما عادل ترسیده بودا

اما درباره ی مهمون برنامه . این برنامه خیلی مهمون ها داشته تا حالا بازیکنایی بودن که جاهای دیگه بازی میکردن امثال نکونام و مهدوی کیا و کریمی و ...

همشون هم اومدن و صحبت کردن همشون هم بین المللی هستن اما واقعا این هاشمیان خیلیییییی سر تر از ایناس از لحاظ شخصیت و اطلاعات و سواد !

حرف های امثال نکونام مهدوی کیا کریمی دایی قلعه نوعی و هزاران نفر دیگه همه عامیانس . حالا کاری نداریم به اخلاقشون اما معلومه از لحاظ سواد و اطلاعات ما ازشون چیزی کم نداریم !

اما این هاشمیان واقعا آدم تحصیل کرده و دانایی بود . معلومه واسه فوبتالش و مربیگریش زحمت کشیده و الکی الکی نرفته بالا . خیلی از طرز صحبتش خوشم اومد . سوال هایی که عادل پرسید رو بدون کمی تعلل با بهترین تحلیل جواب میداد و راه حل ارائه میکرد . در صورتی که همین سوال ها رو از مهدوی کیا و نکونام همین امثال پرسیدن فقط شعار دادن ! اما وحید واقعا راهکارهای عالی داد و به بهترین شکل جواب سوالها رو میداد .

من زیاد ازش خوشم نمیومد اما فهمیدم واقعا بازیکن و مربیه باهوش و پراطلاعاتیه و به اینجا اگه رسیده پشت کار و سوادش رو داشته . براش آرزوی موفقیت میکنم
    اتفاقا بقیه این بازیکن ها هم که اسمشون رفت مثل هاشمیان هستن....مهدویکیا هم فوق العاده مسلط و با دانش هست...تو اکثر مصاحبه هاش هم همه به این نکته اعتراف کردن...درست مثل وحید...
    علی دایی هم شاید حاشیه داره تو حرفاش و شاید هم ساده تر از بقیه بگه اما همیشه هوشمندانه حرف زده...مصاحبه های 10 سال پیشش تو نود هست...

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 02-01-2013 at 20:27. دليل: حاشیه ساز

6. 4 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با اینکه نه استقلالیم و نه پرسپولیسی ولی عادل بی عدالت ضعفش رو در مقابل رویانیان نشون داد.ای کاش همونطور که واسه فتح الله زاده مدرک رو میکرد واسه رویانیان هم این جرات رو داشت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

اتفاقا بقیه این بازیکن ها هم که اسمشون رفت مثل هاشمیان هستن....مهدویکیا هم فوق العاده مسلط و با دانش هست...تو اکثر مصاحبه هاش هم همه به این نکته اعتراف کردن...درست مثل وحید...
    علی دایی هم شاید حاشیه داره تو حرفاش و شاید هم ساده تر از بقیه بگه اما همیشه هوشمندانه حرف زده...مصاحبه های 10 سال پیشش تو نود هست...

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
    من نظر خودم رو از مصاحبه هایی که اینا انجام دادن و هاشمیان انجام داد گفتم . از نظر من هاشمیان از اینا خیلی از لحاظ اطلاعات و سواد بالاتره و همه چیو با دلیل و استدلال حل میکنه و ریشه یابی میکنه نه با شعار و حرف های همیشگی !
    Last edited by MohammadT15; 02-01-2013 at 23:17.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس در کل میخوام بگم کاری به مدیر عامل ها نداشته باشیم و از فوتبال لذت ببریم . من توی کل کل ها همیشه سر سرمربی و بازیکن کل کل کردم کار هم به دعوا حتی کشیده اما سر مدیر عامل هیچ وقت بحث نکردم چون اینا یه آدمای 2 رویی هستن که ارزش کل کل ندارن . هیچ کدومشون نه رویانیان نه فتح الله زاده !
    نه بابا کل کل و بحث نه سر مدیرعامل که برای کل فوتبال ما سر سوزنی ارزش نداره که اگه داشت من لااقل 200-300 تا پست تو این انجمن داده بودم!
    فکر کنم قبلا گفته بودم به من باشه میگم در لیگ رو چند سال تخته کنن با بودجش ورزشگاه و سالن ورزشی بسازن

ولی چیزی که هست معمولا با حرفای رویانیان میتونم ارتباط برقرار کنم
    فکر میکنم باز حرفای جدیدی رو زده ولی خوب طبیعیه که اگه دروغ هم تو کارش نباشه چون کارمند دولته نفع خاصی به حال فوتبال نداره اگه مدیر مستقلی بود شاید میتونست یه تکونی به فوتبال بده

فوتبالمونو ببینیم لذتشو ببینیم مدیر عامل ها رو بیخیال !
    خوش به حالت که با دیدن بازیها لذت میبری

10. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گفت‌وگوی متفاوت سایت گل با زینب امیرکمالی، خریدار دست‌به‌نقد نساجی: تاجرزاده هستم و مدل حرفه‌ای؛ هدفم فقط بیمه کردن آخرتم است

پرهام گفته بود پولی بابت انتقال نمی‌خواهد اما ناگهان یک آدمی به اسم سهیل اسدی سبز شد و گفت 500 میلیون بدهید بابت 98 درصد. شماره حساب داد و گفت: بار دارم، عجله کنید

سایت گل- انصافا گفت‌و‌گوی جالبی بود، مصاحبه با زینب امیرکمالی، بانوی خوش‌سیمایی که ناگهان به صدر پربیننده‌ها صعود کرد. این بازخورد طبیعی انتشار سری عکس‌های حضور او در تمرین یک تیم فوتبال بود. اینجا که نه، در قائمشهر شهر مجنونان فوتبال که مدت‌هاست از سطح اول فوتبال ایران فاصله گرفته است. آنچه که خواهید خواند خلاصه‌ای از يك مصاحبت یک‌ساعته است. ساعتی كه بیشتر به گله‌گذاری او از کسانی گذشت که پروژه نساجی را تبدیل به گرهی کور کرده‌اند. نکته جالب اما حسابگری خانمانه امیرکمالی است. کسی که با وجود اصرار به خرید قطعی نساجی کلاه سرش نرفته!

محتوای مخفی: ادامه 
    امیرکمالی دختر یک زوج معروف لبنانی است. می‌گوید مادرش یکی از شاگردان ممتاز دکتر چمران بوده که دوره‌های نظامی، چریکی و جنگ‌های نا‌منظم را پیش دکتر چمران دیده است. اما جالب‌تر این است که او یک مدل حرفه‌ای‌ است و در نشریات پوشش اسلامی تصاویر بسیاری از وی منتشر شده است.

* متولد کجا هستید؟

بیروت. من در جنوب لبنان و منطقه شیعه‌نشین به دنیا آمده‌ام.

* روانپزشک هستید؟

من فارغ‌التحصیل رشته روان‌شناسی دانشگاه‌ «ای یو وی» هستم. آذرماه سال ۹۰ آمده‌ام ایران.

* کار خاصی می‌کردید؟

من به طور حرفه‌ای کار طراحی لباس و مدلینگ می‌کنم و کنار پدرم کار تجارت و فاینانس انجام می‌دهم. مدیر پوشاک اتاق بازرگانی ایران و لبنان هم هستم.

* خیلی خوب فارسی حرف می‌زنید.

ما استعداد زبانمان خوب است. در املا ضعیفم اما به جز فارسی و عربی، اسپانیایی و فرانسه هم حرف می‌زنم.

* چه اتفاقی افتاد که با نساجی گره خوردید؟

من برای کار دیگری آمده بودم شمال. با آقای حیدرزاده رابطه خانوداگی داریم. شبی که میهمان خانواده ایشان بودیم دیدم خیلی آشفته هستند و مدام تلفني حرف می‌زنند. من نمی‌دانستم ایشان در قضیه باشگاه‌داری هستند ولی به من توضیح دادند که جریان چیست. من درباره موضوع حرف زدم و ناگهان فکری به سرم زد.

* چه فکری؟

شاید ظاهرم این را نشان ندهد اما من تعهدی گردن خودم داشتم. می‌خواستم یک کار عام‌المنفعه انجام بدهم و آخرت خودم را تضمین کنم. به آقای حیدرزاده گفتم نمی‌دانم فوتبال چیه اما حاضر به سرمایه‌گذاری در این منطقه هستم. البته می‌دانستم این کار برد مالی ندارد اما دوست داشتم تیمی را که مردم دوستش دارند نجات بدهم. من هیچ چشمداشتی هم ندارم و فقط محض رضای خدا و برای آخرتم این کار را انجام می‌دهم. بعد استخاره کردم و خوب آمد و اوکی دادم به آقای حیدرزاده تا مقدمات کار فراهم بشود.

*‌شناختی از نساجی داشتید؟

اولش نه اما وقت گذاشتم و تحقیق کردم. دیدم تیم پر از ابهام است. مثلا آقای پرهام کیست؟ چه کار کرده در این تیم؟ چقدر تماشاچی دارد؟ مربی‌اش کیست؟ بعد هم رفتم سر تمرین و برخورد خوب بازیکن‌ها را که دیدم انگیزه‌ام بیشتر شد. از آن وقت هم ذهنم درگیر ماجراست. من آدمی هستم که هیجان را دوست دارم و این کار افت و خیزش زیاد است. ضمن این‌که دوست دارم هویتی بدهم به مدیریت خانم‌ها در ورزش. شب و روز به این موضوع فکر می‌کنم.

* ولی ظاهرا شما در این علاقه‌مندی تنهایید و نمی‌خواهند تیم را به شما بدهند.

من جلسه‌ای داشتم با تیم مدیریتی نساجی و مالکین دو درصدی سهام که از آدم‌های مهم ورزش اینجا به حساب می‌آیند. جلسه‌ای بود در هتل نارنجستان. این بعد از آن بود که دوستان به بد‌ترین وجه رفته بودند سابقه خانوادگی من را درآورده بودند و وارد مسائل زندگی من شده بودند. حتی گفته بودند من تعادل روانی ندارم و در بیمارستان آتیه بستری شده‌ام. من به آن‌ها گفتم خانم‌ها تا به‌شان می‌گویید بالای چشمت ابروست قهر می‌کنند اما من ایستاده‌ام و آمادگی‌اش را دارم. آمدند و سه شرط طبیعی گذاشتند و بعد نوبت به شروط غیرطبیعی رسید!

* چه شروطی؟

مثلا این‌که اگر تیم سقوط کرد باید به اداره کل تربیت‌بدنی خسارت بدهم. یا منابع مالی من با یک چک سه‌امضائه در اختیار آن‌ها باشد. گفتند بدهی‌ها را پرداخت می‌کنی؟ گفتم بله. ۴ برگ گذاشتند جلوی من گفتند بفرما. این صورت بدهی‌ها. زود پرداخت کن. من جواب دادم باید مطالعه کنم. گفتند وقت نیست، جواب دادند پس هیچی و برگه‌ها را به من ندادند.

* ظاهرا آقای بهروان هم آنجا بوده‌اند.

بله. ایشان برخورد خیلی خوبی با من داشت و گفت دخترم ما تو را قبول داریم. ایشان آن شب خیلی کمک کرد تا اتفاق بدی نیفتد...

* ماجرای آقای پرهام چیست؟

ایشان گفته بود پولی بابت انتقال نمی‌خواهد اما ناگهان یک آدمی به اسم سهیل اسدی سبز شد و گفت ۵۰۰ میلیون بدهید بابت ۹۸ درصد. در دفترخانه بودیم که شماره حساب داد و گفت: بار دارم، عجله کنید! من شماره حساب را دیدم مال راننده باشگاه بود ظاهرا... بعد هم مبایعه‌نامه را خانم منشی با خودکار نوشته بود بدون کد رهگیری، شماره ثبت و... اصلا وضع عجیبی بود. گفتم خانم باید این مبایعه‌نامه با خودنویس نوشته شود.

* پول را دادید؟

نه. اما برایم جالب بود آقای پرهام که گفته بود فقط پرداخت بدهی بازیکن‌ها برایش اهمیت دارد طلب پول کرد. در حالی که با این ۵۰۰ میلیون می‌شود خوابگاهی ساخت تا این‌قدر از هتل نوید برای باشگاه صورتحساب نیاید.

* بالاخره ماجرا به کجا رسیده؟

دوستان پریروز زنگ زدند و گفتند شما هستید؟ من گفتم بله. اما باز دیروز دیدم مصاحبه کرده‌اند که من صلاحیت باشگاه‌داری ندارم. الان هم شنیده‌ام دارند با یک خریدار جدید حرف می‌زنند. گفتند خریداری هست که دو درصد را هم نمی‌خواهد و همه شرایط ما را قبول دارد. گفتم اگر این‌طور است بدهید به ایشان. چرا با من جلسه گذاشتید؟

* چرا مالک ۹۸ درصد حریف سهامدار ۲ درصد نیست؟

این دو درصد مال آدم‌های دست‌اندرکار اینجاست و طبعا اگر قرار باشد کار را شروع کنیم اگر آن‌ها بخواهند اخلال ایجاد کنند می‌توانند. کما این‌که در جلسه هتل نارنجستان گفتند می‌توانند دو درصد را بدهند اما بروند پروانه باشگاه را لغو کنند!

* آن‌ها نگران چه هستند؟

من پروفایلم مشخص است. بله، باید صلاحیت اجتماعی داشته باشم چون قرار است جوان‌ها را دست ما بسپارند... شاید هم نگران دیوانگی من هستند. اما من جواب دادم سالم‌ها که نتوانستند با این تیم کاری کنند شاید یک دیوانه بتواند!

* شاید می‌ترسند شما سوءاستفاده کنید. مثلا بخواهید نماینده مجلس بشوید و این حرف‌ها.

من احتیاجی به این شهرت ندارم. خودم از خانواده معروفی هستم، پدرو مادرم در لبنان و ایران شناخته شده‌اند. نیازی ندارم اینجا را برای خودم پل کنم. من فقط احتیاج به حمایت دارم. ولی باید از کار مطمئن باشم. باشگاه باید مال خودم باشد تا رویش سرمایه‌گذاری کنم. زمین درست کنم. اصلا این‌ها به کنار. کار باید قانونی باشد. طوری که بعدا چیزی از آن درنیاید.

* با این همه مشکل حالا چه اصراری است؟

من نیت کرده بودم یک پولی برای مردم اینجا خرج کنم. گفتم که انگیزه‌ام رضایت خدا بوده و بیمه شدن آخرتم. ضمن این‌كه می‌توانم کار باکیفیتی انجام بدهم. البته من با این پول می‌توانم بروم لیگ بر‌تر اما نیتم این بوده که این‌جا این اتفاق بیفتد. حالا اگر تیم را به من ندادند، دوست دارم برای ساخت‌وساز کمک‌شان کنم.

* به نظر خودتان اگر زن نبودید این اتفاق‌ها برای شما رخ می‌داد؟

ممکن بود اما نه به این شدت.

* می‌دانید که آدم‌های زیادی با پول آمده‌اند و دست آخر‌‌ رها کرده‌اند؟

من تاجرزاده هستم. برای من باشگاه یک پروژه است. ممکن است درآمدی برایم نداشته بشد اما این پول اولیه را باید برگرداند به منبع اصلی. چون پول تمام می‌شود. آن آدم‌ها هم پول‌شان ته کشیده. برای این کار باید بیزنس پلن داشت.

* گفتید زیاد فوتبالی نیستید. برنامه ۹۰ می‌بینید؟

کم و بیش. دوست داشتم این حرف‌ها را در برنامه آقای فردوسی‌پور هم بزنم. اما تا الان خبرنگار‌ها را از من دور کرده‌اند.

* می‌دانید بهترین بازیکن دنیا کیست؟

نه.

* مسی را هم نمی‌شناسید؟

می‌شناسم. گذری فوتبال دیده‌ام. درباره مسی نه. از نساجی بپرسید همه سوال‌هایتان را جواب می‌دهم.

* سوال آخرم این است که بالاخره نساجی را می‌گیرید؟

عاقبت کار این است که من خودم را مسخره کرده‌ام. من مرده شما زنده، اگر این‌ها گذاشتند کار سر بگیرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عكس اختصاصي گل: خريدار نساجي، مدل حرفه‌اي!

سايت گل- روزهاي اول با نام مريم اميركمالي از او ياد مي‌كردند اما خودش در اولين مصاحبه متذكر شد كه نامش زينب است نه مريم. خريد مالكيت يك باشگاه فوتبال توسط يك بانوي ايراني-لبناني آن‌قدر سوژه جالبي بود كه او را در صدر اخبار رسانه‌ها و شبكه‌هاي اجتماعي قرار بدهد.

محتوای مخفی: ادامه 
    زينب اميركمالي، فرزند يك زوج معروف لبناني فعاليت اقتصادي خود را در زمينه طراحي لباس و مدلينگ دنبال مي‌كرده است. عكس‌هاي او با پوشش اسلامي بارها در نشريات مد به چاپ رسيده و نمونه‌هايي از اين عكس‌ها توسط خود او در اختيار سايت گل قرار گرفته است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

پاسخ به نامه‌ي حسن‌زاده عليه فردوسي‌پور

پس از نامه‌ي 10 بندي اسماعيل حسن‌زاده عليه عادل فردوسي‌پور، احمد براتي مشاور حقوقي اتحاديه باشگاه‌هاي کشور پاسخ رييس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال را داد.

در پاسخ احمد براتي آمده است: "براستي در برنامه 90 به غير از مباحث حقوقي و قانوني چه گفته شد که برخي دوستان تا به اين حد آشفته شدند؟ آيا اينکه با گذشت يک هفته از پخش برنامه 90 بازهم نتوانستند استدلال حقوقي و منطقي براي اقداماتشان بيابند، اينگونه عصباني و آشفته‌شان کرده است؟

اما در محکمه افکار عمومي فقط استدلالي منطقي است که شايسته توجه و پذيرش است و با فرافکني و توهين و افترا، نواقص کار پنهان نخواهد شد، پس نيکوتر آن است که به جاي تخريب کارشناسان ومنتقدين در راستاي رفع نقايص بکوشند.

به گزارش ايسنا ،جاي تعجب است که برخي با طرح اين استدلال سست که چون شخصي وکيل است يا در کميته انضباطي سابقه دفاع از افرادي را برعهده داشته است که حقي از آنها تضييع شده پس نمي‌تواند کارشناس يا منتقد منصفي باشد!

اول: خدمت در کسوت وکالت به ملاحظه دفاع از حقوق و آزادي‌هاي انساني افتخاري بس بزرگ است و بد نيست يادآوري کنم که مطابق ماده واحده مجمع تشخيص مصلحت نظام، وکيل در موضع دفاع از تامينات و تضمينات شغل قضا برخوردار است.

دوم: مناسب‌تر است که در رسانه‌ها به حرفه خود استناد و از آن خرج نکنيم. خودم و ديگران را توصيه مي‌کنم به جاي اشاره مکرر به مشاغل خود خارج از حوزه فوتبال، دانش و قوه استدلال خود را تقويت کنيم تا خداي ناکرده قول و فعل‌مان موجبات وهن مشاغل مختلف را فراهم نکند.

سوم: خوب است به دوستاني که همکلامي با وکلا را موجب وهن شأن خود مي‌دانند، يادآوري کنم که در حال حاضر دو تن از همکاران شريف من ( وکلاي دادگستري) عضو کميته انضباطي هستند!

چهارم: بسياري از همکاران وکيل در سراسر دنياي فوتبال، مشاغل کليدي را در اختيار دارند. آقاي ويلار ( رييس کميته حقوقي فيفا ) آقاي مانيلال ( نايب رييس کميته انضباطي فيفا ) آقاي مخدوم فيصل ( کميته حقوقي AFC ) و بسياري ديگر از اين جمله‌اند.

مهمتر از همه اين مطالب اينکه علما از قديم گفته‌اند: « ببين چه گفته مي‌شود، مهم نيست چه کسي مي‌گويد». بنابراين به جاي اينکه با تخريب شخصيت و شغل منتقدين درصدد پاک کردن صورت مساله باشيم بهتر است مساله را پاسخ دهيم.

اينکه گفته شود چون بازيکني خارجي است بايد حقوق او ناديده انگاشته شود نوعي فرار به جلوست که نه تنها مورد تاييد شعائر ديني ما نيست بلکه قانوني هم نيست مخصوصا اينکه تمام افتخار دنياي فوتبال اين است که مرزهاي سياسي، نژادي، مذهبي و ملي را پشت سرگذاشته و لازم به ياد آوري است که ابراز عقايدي که در آن کمترين اثر از توجهات سياسي، ملي ، قومي و ... باشد بالاترين تنبيهات فوتبالي را نزد مراجع بين المللي فوتبال به دنبال داشته و نقض آشکار ماده 3 اساسنامه فيفا و ماده 58 آيين نامه انضباطي فيفا است و بويژه دوستاني که علاقه مند به کرسي‌هاي بين‌المللي هستند بايد بيشتر مراقبت کنند.

فراموش نکنيم ، توهين و فرافکني روش کساني است که دستشان از استدلال کوتاه است."

منبع :ورزش3

14. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اوه اوه چه گاردی گرفته عادل برای
    سردار و پرسپولیس

sent from my open source device

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خلاصه ای از 90 دیشب :

من دیشب از حضور بهروان توی برنامه 90 چیزی دستگیرم نشد والا !

ایشون مثلا رئیس سازمان لیگ برتر و نایب رئیس فدراسیون فوتبال ایرانه ! هر چی عادل میگفت ایشون میگفت حق با شماست . بنده هم با شما هم عقیده هستم نباید همچنین باشه !

خوب اینکه نشد جواب مردم . هر چیزیو میگفت به ما مربوط نیست . دست ما نیست خوب چی دست شماست پس؟شما رو آوردن اینجا پاسخگو باشی همش میگی حق با شماست خوب معلومه حق با ماست .

وقتی بازی استقلال - سایپا با شاخص آلاینده 180 برگزار میشه و بازی پرسپولیس - گهر با شاخص 130 لغو میشه خوب حق با شماست؟حق با ماست دیگه . اما کی باید پاسخگو باشه؟

وقتی ما میریم توی گهر بازی میکنیم با اون امکانات و فضا پرسپولیس بازیش از تختی با 25 هزار گنجایش لغو میشه میاد آزادی خوب حق با ماست دیگه ...

من تحسین میکنم این راستگویی و صداقت شما رو اما آقای بهروان حق با شماست جواب ما نیست . کی باید پاسخگوی این مسائل باشه؟یعنی شما خودتون هیچ اراده و تصمیمی از خودتون ندارید؟!

================================================== ================================================== =============

بعدش هم آیت الله زاده گفت : از باشگاه پرسپولیس به ما تا حالا یه قرون کمک هم نرسیده و حداقل توی حساب کتابای ما و مدارک ما چیزی از این بابت نیست حالا اگه آقای رویانیان طور دیگه کمک کرده حداقل باید من در جریان باشم دیگه !!! بعدش هم گفت اگر بنا به 1% ایشون کمکی به یه شخصی جایی انجام داده اینی که توی رسانه بگه واقعا جای تاسف داره ...

اینم بقیه گزارشات :

هرآنچه در برنامه نود ديشب گذشت

رئيس سابق کميته انضباطي در برنامه90 شب گذشته گفت: مديريت فعلي کميته انضباطي، قوانين اختراعي به وجود آورده که لکه ننگ آئين‌نامه است.

سئوال نظرسنجي اين هفته برنامه90، به انتخاب بهترين بازيکن جهان مربوط بود و از بينندگان خواسته شده بود که از بين آندرس اينييستا، کريستيانو رونالدو و ليونل مسي يکي را انتخاب کنند که در پايان ليونل مسي با کسب 70درصد آراء به عنوان بهترين بازيکن از سوي بينندگان انتخاب شد.

*برهاني خواننده بود، خبرنگار هم شد

در قسمت 90 درجه برنامه، صحنه‌هايي از فينال جنجالي ليگ برتر کشتي و درگيري غلامرضا محمدي، سرمربي تيم پرسپوليس جويبار نمايش داده شد و سپس تصاويري از يحيي گل‌محمدي، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در حاليکه به خاطر آلودگي هوا ماسک بر صورت زده بود به تصوير کشيده شد و عنوان شد چون احتمال دارد سرمربي پرسپوليس محروم شود، گل‌محمدي ماسک زده تا شناسايي نشود!!

همچنين با اشاره به حرکات آرش برهاني، وي بازيکني همه‌فن‌حريف لقب گرفت. زيرا تا پيش از اين، پس از به ثمر رساندن گل‌، با استفاده از پرچم کرنر به عنوان بلندگو، به خوانندگي مي‌پرداخت و اکنون با نشستن در جايگاه ويژه خبرنگاران به حرفه خبرنگاري نيز روي آورده است.

*تيم نوجوانان پرسپوليس يا تيم منتخب ايران

حميد استيلي در بخشي از برنامه روي خط تلفني برنامه حاضر شد و درباره حضور تيم نوجوانان پرسپوليس در تورنمنت مالري توضيحاتي داد.

وي با اشاره به اين نکته که حضور در اين تورنمنت به خاطر ارتباطات رويانيان در اين کشور بود، گفت: اين اولين باري بود که چنين فرصتي براي تيمي باشگاهي در رده سني نوجوانان فراهم شده بود تا در تورنمنتي برون‌مرزي شرکت کند و چون حضور در اين تورنمنت شرايط سني خاصي داشت، همه بازيکنان تيم نوجوانان پرسپوليس نمي‌توانستند در آن حاضر شوند، براي همين از بازيکنان باشگاه‌هاي ديگر هم کمک گرفتيم.

فردوسي پور با انتقاد از اين موضوع گفت: يا واقعا تيم نوجوانان پرسپوليس را مي‌برديد يا اگر تيمي منتخب برديد اسم آنرا چيز ديگري مي‌گذاشتيد، نه تيم نوجوانان پرسپوليس.

استيلي در پاسخ به اين مسئله گفت: مهم حضور ما در اين تورنمنت بود چون همه ما را در آنجا به اسم ايران مي‌شناختند.

* نوک‌پاي ميثاقيان به بازيکن تيم حريف

در جريان بازي آلومينيوم هرمزگان و نفت تهران که در بندرعباس برگزار شد، وقتي غفوري، بازيکن تيم نفت تهران مي‌خواست براي پرتاب اوت به کنار زمين برود با ميثاقيان، سرمربي تيم آلومينيوم برخورد کرد و روي پيست کنار زمين بازي افتاد.

وي درباره اين موضوع گفت: ميثاقيان به من نوک‌پا زد و براي همين زمين خوردم.

ميثاقيان در توضيح اين برخورد گفت: چون در کنار زمين تحرکم زياد است باعث شد تا با او برخورد کنم و براي همين از او معذرت ‌مي‌خواهم.

*چمن خيس، جايگاه ويژه تماشاگران استقلال

تماشاگران استقلالي از مسئولان استاديوم فولادشهر گله داشتند که چرا در حاليکه استاديوم خالي است به آنها اجازه داده نمي‌شود تا به داخل بروند و بايد يا روي چمن‌هاي خيس کنار ورزشگاه بنشينند يا در صورت حضور در استاديوم، در کنار تماشاگران ذوب‌آهني مستقر شوند. اين موضوع در حالي بود که به تماشاگران ذوب‌آهني بليط رايگان براي تماشاي اين ديدار داده مي‌شد.

بنر بزرگ فرهاد کاظمي در کنار ابراهيمي، مديرعامل ذوب‌ آهن که در استاديوم فولادشهر نصب شده بود نيز حاشيه ساز بود. ليدرهاي ذوب‌آهن اعتقاد داشتند تهيه و نصب اين بنر خودجوش بوده و توسط تماشاگران علاقمند ذوب‌‌آهني انجام شده است.

کاظمي نيز در اين باره گفت: تيمي که در رده شانزدهم جدول است بنر نمي‌‌خواهد و من بين دو نيمه خواستم که اين بنر را جمع کنند.

*جاگيري بد رهبري‌فر در جلسه انتخاب کميته فني پرسپوليس

در بخش از 90 تا 90 برنامه، شهبازي، از مسئولان تيم مس کرمان در مورد وضعيت قاسمپور گفت: قرارداد لوکا بوناچيچ را ثبت کرديم و به فدراسيون نامه نوشتيم تا آنها راجع به وضعيت وي تصميم‌گيري کنند.

رهبري‌فرد، بازيکن سابق پرسپوليس با تشريح نحوه انتخاب کميته فني پرسپوليس گفت: وقتي مي‌خواستند کميته فني را انتخاب کنند هرکسي که در کنار خودشان نشسته بودند انتخاب کردند. آشتياني و درخشان چون کنار پروين نشسته بودند انتخاب شدند ولي من فاصله داشتم و اي کاش کنار او نشسته بودم تا الان جزء ‌کميته فني باشگاه پرسپوليس بودم.

آيت‌الله زاده، مديرعامل باشگاه گهر دورود نيز در رابطه با ادعاي رويانيان مبني بر کمک مالي وي به باشگاهش گفت: من تاکنون اسنادي در رابطه با کمک او نديده‌ام اما اگر رويانيان توانايي چنين کمک‌هايي را دارند و چنين کاري را کرده‌اند ديگر آنرا رسانه‌اي نکنند.

*شاه‌حسيني: کميته انضباطي 4قانون اختراعي داشته است

احمدزاده، سرمربي ملوان که به خاطر اظهاراتش دربازي با پرسپوليس از سوي کميته انضباطي، علاوه بر 2 ميليون تومان جريمه، ملزم به عذرخواهي هم شده بود با اعتراض به راي کميته انضباطي گفت: من ساليان زيادي است که در فوتبال هستم اما تابه حال چنين حکم عجيبي را نشنيده بودم.

وي ادامه داد: من بايد عذرخواهي کنم يا تماشاگران که به ما فحاشي کردند؟ رئيس کميته انضباطي اگر مي‌خواهد بگويد که گيلاني بودن در راي دادنش تاثيري ندارد اين راهش نيست. من اين راي را قبول ندارم و عذرخواهي نمي‌کنم.

شاه حسيني، رئيس سابق کميته انضباطي که روي خط تلفني برنامه حاضر شده بود نيز در اين باره گفت: آن زمان که من رئيس کميته انضباطي بودم اگر قرار بود براي همه منازعات اهالي فوتبال در رسانه حکم صادر کنيم که تا الان تعداد بيشماري حکم صادر کرده بوديم. اگر قرار است چنين احکامي صادر شود بايد قانون براي همه يکسان باشد.

وي ادامه داد: چرا با مديري که ادعا کرده مي‌خواهد سازمان ليگ را روي سر رئيسش خراب کند برخورد نمي‌شود؟ کميته انضباطي افرادي مثل احمدزاده و کربکندي را قرباني مي‌کند تا بگويد مقتدر است.

شاه‌حسيني بعضي از قوانين وضع شده در زمان مديريت فعلي کميته انضباطي را اختراعي و لکه ننگ آئين نامه دانست و افزود: 4 قانون اختراعي در مديريت فعلي داشتيم که آخرين آنها همين عذرخواهي بوده است و حکومت فعلي کميته انضباطي آنها را به وجود آورده است.

وي اضافه کرد: تا زماني که اساسنامه اصلاح نشود و تغيير در حلقه‌هاي مديريتي رخ ندهد مشتري برنامه90 زياد مي‌شود. ما در ناهنجاري‌ها در آسيا رتبه اول را دارا هستيم.

* برابري پول دو بازيکن پرسپوليس با هزينه يک سال نساجي

در قسمت حاشيه روز برنامه، فرهاد کاظمي ادعا کرد ذوب‌آهن در پايان فصل رتبه‌اي تک‌رقمي خواهد داشت.

يکي از تماشاگران تيم نساجي در اعتراض به وضعيت تيم خود گفت: اگر رويانيان پولي که بابت دو بازيکن خود پرداخت کرده است به نساجي بدهد هزينه يک سال نساجي در‌مي‌آيد.

*قنبرزاده: تصميم شوراي تامين را تغيير دادند

بهروان، رئيس سازمان ليگ، ميهمان حضوري برنامه بود. وي لغو بازي‌ها به خاطر آلودگي هوا را موجب به زحمت افتادن کميته ليگ دانست و گفت: ما مجبور شديم به خاطر تصميم شوراي تامين و استانداري تهران اين کار را انجام دهيم.

وي در خصوص تغيير مکان بازي پرسپوليس و نقت تهران گفت: چطور مي‌شود گهر درود با استاديومي 2هزار نفري ميزبان استقلال باشد اما به ما اجازه داده نمي‌شود تا بازي نفت و پرسپوليس در استاديوم تختي برگزار شود؟ اين عدالت نيست.

بهروان، ميزباني استقلال و پرسپوليس در بيش از 17 ديدار را تضييع حق ساير تيم‌ها دانست.

بهروان در بخشي ديگر از صحبت‌هايش با اشاره به موضوع سقف قراردادها گفت: من اصرار دارم که سقف قراردادها برداشته شود. بايد در اين موضوع مانند کشورهاي صاحب فوتبال عمل کنيم و به باشگا‌ه‌هها اجازه دهيم بر اساس درصدي از درآمد خود، به بازيکنان خود پرداخت کنند.

بهروان، بااشاره به فشارهاي وارده به خود براي استعفا به دليل بازنشسته بودن گفت: غير از عزيزي خادم، اکثر اعضاي فدراسيون بازنشسته هستند. من تابع فشارها نيستم و استعفا هم نداده‌ام و نمي‌دهم.

بهروان سقوط 5/4 تيم در پايان ليگ برتر را محرز دانست.

قنبرزاده، ميرعامل باشگاه نفت تهران نيز با تشکر از صحبت‌هاي بهروان درباره تغيير مکان بازي نفت برابر پرسپوليس گفت: هر چيزي مي‌خواستم بگويم، بهروان گفت. ان‌شاءالله که تغيير مکان بازي ما تحت فشار نبوده است و انصاف نبود با تيم ما اينگونه برخورد شود. به نظرم تصميم شوراي تامين را تغيير دادند و مردم مي‌فهمند که چه کسي اين‌کار را انجام داده است.

*قدوسي: رويانيان علاقه‌اي به خاموش شدن صداي 90 ندارد

قدوسي، مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس بر روي خط تلفني برنامه حاضر شد و با گلايه از فردوسي‌پور گفت: رويانيان علاقه ندارد صداي شما خاموش شود چون بعد از حضور تلفني در برنامه هفته پيش، با رسانه‌ها مصاحبه کرد و 90 را وجدان بيدار فوتبال ناميد.

وي ادامه داد: کارهاي بزرگ رويانيان در پرسپوليس زير سئوال رفته و شو تلقي شده است در حاليکه در اين باشگاه تلاش شبانه‌روزي صورت مي‌گيرد.

17. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •