دوست عزیز mohammad1326
بازی تاپیک حل مشکلات داره و نباید شما توی تمام تاپیک های مرتبط با این بازی پست بذاری.
متاسفانه در صورت تکرار مجبورم گزارش تخلف بدم.
Max Payne
Max Payne 2 :The Fall of Max Payne
Max Payne 3
دوست عزیز mohammad1326
بازی تاپیک حل مشکلات داره و نباید شما توی تمام تاپیک های مرتبط با این بازی پست بذاری.
متاسفانه در صورت تکرار مجبورم گزارش تخلف بدم.
خوب بنظزتون چیکار کنم دوست عزیز......مشکل من اینه که ممکنه کسی که جواب سوال منو میدونه هیچوقت به تاپیک مشکلات نصب و اجرا نره که پست منو بخونه.....اونوقت جوابمو از کجا بگیرم....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم مشکل جدیدم:
من مشکل دیکمه افلاین مودم هم حل کردم ) با نصب اپدیتها* ولی حالا یجای دیگه گیر میکنه......همون فیلم اولش که نشون میده چند نفر میان دزدی بعد ما باید از راهپله ها بریم و بعدش بریم داخل یه اتاق...خوب بازی من دقیقا قبل از باز کردن در اتاق گیر میکنه......................
مشکل از کجاست؟؟؟سریع کمکم کنید........
مکس3اون قدرا هم سخت نبود فقط مرحله13اش یکم طولانی بود
من هر 3 نسخه رو بازی کردم، بهترین نسخه ش شماره یک هستش، اصلا نسخه ی یکش باعث شد که یک سری چیزا وارد بازیهای دیگه هم بشه مثل بولت تایم، نظرسنجی رو دیدم تعجب کردم اکثر دوستان به نسخه شماره 2 رای دادن
اگه steam رو نصب کردی و بازم اینجوریه مشکلت از ویروسه.منم همین مشکل رو با بعضی از بازی ها مثل AC3 و Mass Effect 3 داشتم ولی با آپدیت کردن آنتی ویروس و اسکن کردن کل کامپیوتر مشکلم به راحتی حلید.![]()
بد نبود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)