بخاطر اینکه CEO توش رئایت شده
بخاطر اینکه CEO توش رئایت شده
e107 امنیت فوق العاده بالایی داره و همینطور امکانات cms خیلی ساده و خوبه
آره منم این سریع تر لود شدن صفحاتش رو حس کردم. الان مشکلی که داره انجمنشه که تمام صفحه نیست و اون پنجره های کناری انجمنش اگه نبود و انجمن تمام صفحه میشد خیلی خوب بود
CEO ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا SEO ؟؟؟ از نظر سایت مشکل نداریم من اشنا دارم ( جایی نره ولی کسی که p30world رو سئو کرده اشنای منه) شما برین تو کار بازی های کوچک روی HTML5 یا Unity Web Player که رو سایت 4 تا بازی باشه
بیا منو بزن
عمم سو ساز بوده ننم سئو ساز بوده
من اسمشو شنیده بودم توگوگل سرچ کردم دیدم ایراد نگرفت از دیکتش اینجا نوشتم
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
راستی سئو p30 خیلی خیلی ضعیفهرقیبا همه فعلا که بالا ترن
خوب هنوز سئو نکرده...شما به سایت seomoz.ir مراجعه کنید از طرف ادمین p30 درخواست همکاری داشتن![]()
رفقا منم هستم فقط چی شده من دیر رسیدم ؟
بحثا رو خوندم من با اصل کار موافقم ولی این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه مدیریت اصلیش با شهرام نیست ؟ من بهش اعتماد ندارم
به به داش رضای گل گلاب . رضا جان مدیریت کل اون سایت با من هم هست و از مدیریت cms گرفته تا cpanel همه جوره توانایی تغیرات توش رو دارم. شهرام هم پسر خوبیه فقط یکم انتظاراتش بیش از حد هست که اونم به خاطر اینه که از روحیه بچه های بازی سازی و مشکلات ما خبر نداره .بحثا رو خوندم من با اصل کار موافقم ولی این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه مدیریت اصلیش با شهرام نیست ؟ من بهش اعتماد ندارم
دوستان گل و عزیزم در مورد سایت باید بگم که می خواهیم سایت رو به یه مرجع کامل از بازیهای مستقل ایرانی تبدیل کنیم که هر بازی مستقل ایرانی اونجا جمع بشه که هم دسترسی راحت تر بشه هم بازیها بهتر دیده بشه . و یه مرجع رسمی رو ما داشته باشیم که هر کسی خواست به بازیسازان مستقل دسترسی پیدا کنه به اون سایت مراجعه کنه .
چند وقت پیش هم آقای رسولی از من پرسیدند که چرا سایت آپدیت و به روز نمی شه و ایشون دنبال اخبار از طریق این سایت بودند.
این هست که همه جور می شه کارهای بزرگی رو با این سایت انجام داد و فقط نیاز به حمایت دوستان داره که هر بازی رایگانی که در سایتهای دیگه معرفی کردید رو حتما هم در این سایت قرار بدید که ما در بخش دانلود بزاریم .
فکرشو بکنید اگه همه همکاری کنیم این سایت تبدیل می شه به چیزی مثل sandbox یویو گیمز که واقعا محشر می شه .
و بزودی هم بخش انگلیسی راه می افته که دیگه تمام بازیها جهانی دیده می شه. حمله کنید به سایت ببینم چه می کنید![]()
کی با من حرف زدی؟
بازی باید کامل باشه یا مینی گیم هم بسازیم ردیفه؟![]()
توبخش انگلیسی هم من میتونم کمک کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)