تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 69

نام تاپيک: پایان دانلود مجانی ایرانیان و دیگران در اینترنت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دیدم بحث کپی رایته گفتم یه نظر بدم ! البته من مطالب رو کامل نخوندم ولی در مورد کپی رایت در ایران رو محصولات ایرانی وجود داره ولی روی محصولات خارجی خیر ! یعنی اگه شما یه نرم افزار نوشتی و اون رو به نام خودت ثبت کردی و میفروشی اگه کسی کرک کنه میتونی پیگیری قانونی کنی .
    خودم یک نرم افزار کوچیک تحت شبکه نوشته بودم و به جایی فروختم دیدم جای دیگه هم استفاده میکنن رفتم شکایت کردم و هزینه نرم افزار رو به بنده پرداختن
    البته اگه نرم افزار شما را در یک کشورخارجی استفاده کنند،فکر نکنم بتونی شکایت کنی.

2. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

البته اگه نرم افزار شما را در یک کشورخارجی استفاده کنند،فکر نکنم بتونی شکایت کنی.
    بله متاسفانه نمیشه شکایت کرد البته اگه اونا فارسی بلد باشن و بتونن با نرم افزار کار کنن
    به هر حال استفاده غیر قانونی از یک محصول که کپی رایت داره به نظر من درست نیستش چه ایرانی چه خارجی
    همونطور که خودم ناراحت شدم و شکایت کردم به طرف مقابل هم این حق رو میدم فقط خواستم به دوستانی که داخل ایران برنامه مینوسن اطلاع داده باشم که میتونن پیگیری کنن

4. این کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این قانون لغو شد ولی از بعضی سایتها دیگه نمیشه دانلود کرد مثل فایل سونیک و مگا آپلود که رئیسشو دستگیر کردن ، کسی می دونه چرا دیکه از فایل سونیک نمیشه چیزی دانلود کرد ؟

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا من یه سوال چند سالی فکرمو مشغول کرده!
    اگه من مجموعه نرم افزار های LORD 2011 رو در ایران 10 هزار تومان بخرم بعد ببرمش مثلا آلمان چند تومن می تونم بفروشمش؟
    اصلا میشه نرم افزار رو ببری خارج از کشور اگه بشه که چی میشه

صلوات

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من کلا آدمی نیستم که که در مورد نرم افزار ریپورت بدم چه خوبی چه بدیهاش
    البته این طرز فکر من نیست طرز عمل من هست و فکر نمیکنم ربطی به این داشته باشه که نرم افزار رایگان وجود داشته باشه یا نه و همچین این طرز عملکرد بخاطر خیلی از عوامل خارجی بوجود اومده!

من این حرف رو قبول ندارم
    توی دنیا حدود 200 کشور هست حالا شما ببین چند کشور چیزی برای عرضه ندارن و خیلی از لحاظ بار علمی پایین تر هستند اما توجه همین شرکت ها به اون کشور ها خیلی بیشتر هست
    مردم یک کشور نباید قربانی سیاست بشن (کلا بیخیال این بحث)

من موافق این حرف هم نیستم
    چون اولا نرم افزار ها توسط یکی 2 نفر طراحی نمیشن
    ثانیا اون برنامه نویس های پایه عمدتا واسه کاری که میکنن پولشون رو میگیرن و کاری به سود شرکت ندارن

حتی خیلی از برنامه نویس ها (مخصوصا توی مایکروسافت) اصلا نمیدونن برنامه ای که نوشتن توی چه قسمتی مورد استفاده قرار میگیره!

دوست من شما متوجه حرف من نشدی
    من خودم میدونم برای یک سیستم عامل چقدر کد نویسی شده و ...
    منظور من این بود خیلی ها هستند که حاظرن بابت آیفون 1 میلیون تومن پول بدن اما اگه بهشون بگی 30 40 هزار تومن بده واسه لایسنس آنتی ویروس عمرا زیر بار نمیرن

در ضمن من نمیدونم چرا شما سنگ سود شرکت های بزرگ رو به سینه میزنید در صورتی همین شرکت ها اکثرا به جز بالا بردن سودشون هیچ فکری برای کاربر ها ندارن
    اولین اولویت سود شرکت هست و در الویت های 4 5 ام شاید موردی برای کاربرها در نظر بگیرن
    اینکه همه بتونن به طور یکسان از محصولاتشون بهره مند بشن
    همه بتونن از آموزش های یکسانی برخوردار باشن
    و خیلی موارد دیگه

این شرکت ها فقط به دنبال اینن که یه محصول رو زود به نام خودشون ثبت کنن تا منحصر اون ها باشه
    فقط نگاه میکنن که از هم عقب نمونن
    نگاه میکنن که بتونن توی شرکت های تجاری جای زیاد تری داشته باشن
    و عمده سودشون هم از همین هاست
    فکر میکنید نسبت سودی که مثلا مایکروسافت از کاربرهای خانگی داره به سودی که از شرکت های بزرگ داره چقدره؟
    1% یا 0.1% یا حتی 0.01%

چرا فقط یک عده خاص باید به محصولات اپل دسترسی داشته باشن؟
    چرا هیچ شرکتی یک محصول ایده آل تولید نمیکنه و حتما باید یه نقصی یجای کار باشه تا سری بدی اون نقص برطرف بشه و به اسم مدل جدید بیرون بیاد؟
    این درصورتی هست که کاملا مشخصه این کار رو عمدا انجام داده و همون اول میتونست بدون اون نقص محصولش رو بیرون بده

کلا هم فکر نمیکنم بحث ما با هم به نتیجه ای برسه!
    دوست من شما متوجه حرف من نشدی
    من خودم میدونم برای یک سیستم عامل چقدر کد نویسی شده و ...
    منظور من این بود خیلی ها هستند که حاظرن بابت آیفون 1 میلیون تومن پول بدن اما اگه بهشون بگی 30 40 هزار تومن بده واسه لایسنس آنتی ویروس عمرا زیر بار نمیرن
    خب اون مشکل از خودشونه و همیچنین خلاء قانونی در این زمینه که در کشور ما وجود داره
    الان توی کشورهای که کپی رایت پذیرفته شده یه برنامه نویس میاد یه برنامه ای رو میسازه....به راحتی اونو در بازار توزیع میکنه.....اما توی ایران کی جرات این کار رو داره...80 تا 90 درصد برای افراد و اشخاص به خصوصی برنامه میسازن... این یعنی محدودیت و جلوگیری از رشد استعدادها

در ضمن من نمیدونم چرا شما سنگ سود شرکت های بزرگ رو به سینه میزنید در صورتی همین شرکت ها اکثرا به جز بالا بردن سودشون هیچ فکری برای کاربر ها ندارن
    اولین اولویت سود شرکت هست و در الویت های 4 5 ام شاید موردی برای کاربرها در نظر بگیرن
    اینکه همه بتونن به طور یکسان از محصولاتشون بهره مند بشن
    همه بتونن از آموزش های یکسانی برخوردار باشن
    و خیلی موارد دیگه
    علی(ع):حرف حق رو بگو حتی اگر به ضررت بود....
    هر چقدر هم این شرکت های سیاست استعماری-دیکتاتوری و سرمایه داری داشته باشند و به کاربر به دید برده زر خرید نگاه کنن بازم کرک کردن محصولاتشون کاری غیر قانونیه! تعارف که نداریم با همدیگه!

چرا فقط یک عده خاص باید به محصولات اپل دسترسی داشته باشن؟
    چرا هیچ شرکتی یک محصول ایده آل تولید نمیکنه و حتما باید یه نقصی یجای کار باشه تا سری بدی اون نقص برطرف بشه و به اسم مدل جدید بیرون بیاد؟
    این درصورتی هست که کاملا مشخصه این کار رو عمدا انجام داده و همون اول میتونست بدون اون نقص محصولش رو بیرون بده
    منظور شما از یه عده خاص کیه؟؟
    هر کی پول داره میتونه یه محصول اپل رو داشته باشه. و هیچ محدودیتی وجود نداره...حتی توی ایران تحریم شده هم محصولات اپل البته با قیمت خیلی بیشتر پیدا میشن.... که خریدش برای مرفه های بی درد ایران هیچ کار خاصی نداره....تنها محدودیت پوله!
    منظور شما توی نساختن- محصول کامل -روفهمیدم...منکرش این سیاست هم نیستم ....
    اما خود شما تمام فکر و ذکرت رو بذار برای ساخت یه محصول که توش مهارت داری.میتونی ادعا کنی که اون محصول بی عیبه؟؟
    مثلا امروز معماری سندی بریج جدیدترین تکنولوژی ساخت cpu هست....چند روز دیگه چندتا محقق یه معماری بهتر رو ابداع میکنن.....این پیشرفت علمه.....تکامل ساخت یه محصوله......چیز عجیبی نیست...راهی هم برای متوقف کردنش هم نیست...چون انسان از راه آزمون و خطا میره جلو....بالطبع یه سری کمبودها و نقصانی هایی وجو داره...... ولی اینا چه ربطی به قانون کپی رایت داره؟ هر کی خصومتی یا مشکلی با شرکت یا شرکتهای خاصی داره..میتونه از اون محصولات استفاده نکنه!

8. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Imantec's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا من یه سوال چند سالی فکرمو مشغول کرده!
    اگه من مجموعه نرم افزار های LORD 2011 رو در ایران 10 هزار تومان بخرم بعد ببرمش مثلا آلمان چند تومن می تونم بفروشمش؟
    اصلا میشه نرم افزار رو ببری خارج از کشور اگه بشه که چی میشه

صلوات

مثل اینه که بگی کوکایین رو ببرم آلمان چند بفروشم!
    اونجا بجرم نقض کپی رایت میگیرنت.یکی از بچه ها که رفته بود هلند توی فرودگاه لپتاپش رو ضبط کردن چون چند تا برنامه ی قفل شکسته نصب کرده بود.
    کلاً ایران توی منطقه معروفه به بهشت نرم افزار.ولی کیه قدر بدونه.

10. 5 کاربر از Imantec بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مثل اینه که بگی کوکایین رو ببرم آلمان چند بفروشم!
    اونجا بجرم نقض کپی رایت میگیرنت.یکی از بچه ها که رفته بود هلند توی فرودگاه لپتاپش رو ضبط کردن چون چند تا برنامه ی قفل شکسته نصب کرده بود.
    کلاً ایران توی منطقه معروفه به بهشت نرم افزار.ولی کیه قدر بدونه.
    1- واقعاً؟ یعنی توی فرودگاه لپتاپش را چک کرده بودند؟
    2-یه جورایی مثل لیان شانپو! بهای اینکار را با جدایی از اقتصاد جهانی میپردازیم.

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی الان قانونش برداشته شده واقعا؟! اگر برداشته بشه اونا هم آزاد میشن و دوباره روز از نو و عشق و حال ما

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tEhRaN

پيش فرض

یعنی الان قانونش برداشته شده واقعا؟! اگر برداشته بشه اونا هم آزاد میشن و دوباره روز از نو و عشق و حال ما
    این قانون اصلا تصویب نشد

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ارمان جان داستان این خورده فروشی چی که با 50 60 تومن میشه سی دی اصل ویندوز خرید ؟!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •