البته اگه نرم افزار شما را در یک کشورخارجی استفاده کنند،فکر نکنم بتونی شکایت کنی.
البته اگه نرم افزار شما را در یک کشورخارجی استفاده کنند،فکر نکنم بتونی شکایت کنی.
بله متاسفانه نمیشه شکایت کرد البته اگه اونا فارسی بلد باشن و بتونن با نرم افزار کار کنن
به هر حال استفاده غیر قانونی از یک محصول که کپی رایت داره به نظر من درست نیستش چه ایرانی چه خارجی
همونطور که خودم ناراحت شدم و شکایت کردم به طرف مقابل هم این حق رو میدم فقط خواستم به دوستانی که داخل ایران برنامه مینوسن اطلاع داده باشم که میتونن پیگیری کنن
این قانون لغو شد ولی از بعضی سایتها دیگه نمیشه دانلود کرد مثل فایل سونیک و مگا آپلود که رئیسشو دستگیر کردن ، کسی می دونه چرا دیکه از فایل سونیک نمیشه چیزی دانلود کرد ؟
آقا من یه سوال چند سالی فکرمو مشغول کرده!
اگه من مجموعه نرم افزار های LORD 2011 رو در ایران 10 هزار تومان بخرم بعد ببرمش مثلا آلمان چند تومن می تونم بفروشمش؟
اصلا میشه نرم افزار رو ببری خارج از کشور اگه بشه که چی میشه
صلوات![]()
خب اون مشکل از خودشونه و همیچنین خلاء قانونی در این زمینه که در کشور ما وجود دارهدوست من شما متوجه حرف من نشدی
من خودم میدونم برای یک سیستم عامل چقدر کد نویسی شده و ...
منظور من این بود خیلی ها هستند که حاظرن بابت آیفون 1 میلیون تومن پول بدن اما اگه بهشون بگی 30 40 هزار تومن بده واسه لایسنس آنتی ویروس عمرا زیر بار نمیرن
الان توی کشورهای که کپی رایت پذیرفته شده یه برنامه نویس میاد یه برنامه ای رو میسازه....به راحتی اونو در بازار توزیع میکنه.....اما توی ایران کی جرات این کار رو داره...80 تا 90 درصد برای افراد و اشخاص به خصوصی برنامه میسازن... این یعنی محدودیت و جلوگیری از رشد استعدادها
علی(ع):حرف حق رو بگو حتی اگر به ضررت بود....در ضمن من نمیدونم چرا شما سنگ سود شرکت های بزرگ رو به سینه میزنید در صورتی همین شرکت ها اکثرا به جز بالا بردن سودشون هیچ فکری برای کاربر ها ندارن
اولین اولویت سود شرکت هست و در الویت های 4 5 ام شاید موردی برای کاربرها در نظر بگیرن
اینکه همه بتونن به طور یکسان از محصولاتشون بهره مند بشن
همه بتونن از آموزش های یکسانی برخوردار باشن
و خیلی موارد دیگه
هر چقدر هم این شرکت های سیاست استعماری-دیکتاتوری و سرمایه داری داشته باشند و به کاربر به دید برده زر خرید نگاه کنن بازم کرک کردن محصولاتشون کاری غیر قانونیه! تعارف که نداریم با همدیگه!
منظور شما از یه عده خاص کیه؟؟چرا فقط یک عده خاص باید به محصولات اپل دسترسی داشته باشن؟
چرا هیچ شرکتی یک محصول ایده آل تولید نمیکنه و حتما باید یه نقصی یجای کار باشه تا سری بدی اون نقص برطرف بشه و به اسم مدل جدید بیرون بیاد؟
این درصورتی هست که کاملا مشخصه این کار رو عمدا انجام داده و همون اول میتونست بدون اون نقص محصولش رو بیرون بده
هر کی پول داره میتونه یه محصول اپل رو داشته باشه. و هیچ محدودیتی وجود نداره...حتی توی ایران تحریم شده هم محصولات اپل البته با قیمت خیلی بیشتر پیدا میشن.... که خریدش برای مرفه های بی درد ایران هیچ کار خاصی نداره....تنها محدودیت پوله!
منظور شما توی نساختن- محصول کامل -روفهمیدم...منکرش این سیاست هم نیستم ....
اما خود شما تمام فکر و ذکرت رو بذار برای ساخت یه محصول که توش مهارت داری.میتونی ادعا کنی که اون محصول بی عیبه؟؟
مثلا امروز معماری سندی بریج جدیدترین تکنولوژی ساخت cpu هست....چند روز دیگه چندتا محقق یه معماری بهتر رو ابداع میکنن.....این پیشرفت علمه.....تکامل ساخت یه محصوله......چیز عجیبی نیست...راهی هم برای متوقف کردنش هم نیست...چون انسان از راه آزمون و خطا میره جلو....بالطبع یه سری کمبودها و نقصانی هایی وجو داره...... ولی اینا چه ربطی به قانون کپی رایت داره؟ هر کی خصومتی یا مشکلی با شرکت یا شرکتهای خاصی داره..میتونه از اون محصولات استفاده نکنه!
مثل اینه که بگی کوکایین رو ببرم آلمان چند بفروشم!
اونجا بجرم نقض کپی رایت میگیرنت.یکی از بچه ها که رفته بود هلند توی فرودگاه لپتاپش رو ضبط کردن چون چند تا برنامه ی قفل شکسته نصب کرده بود.
کلاً ایران توی منطقه معروفه به بهشت نرم افزار.ولی کیه قدر بدونه.
1- واقعاً؟ یعنی توی فرودگاه لپتاپش را چک کرده بودند؟
2-یه جورایی مثل لیان شانپو! بهای اینکار را با جدایی از اقتصاد جهانی میپردازیم.
یعنی الان قانونش برداشته شده واقعا؟! اگر برداشته بشه اونا هم آزاد میشن و دوباره روز از نو و عشق و حال ما![]()
این قانون اصلا تصویب نشد
ارمان جان داستان این خورده فروشی چی که با 50 60 تومن میشه سی دی اصل ویندوز خرید ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)