هر چیزی که باعث بشه شما از این بازی زده بشین ولی چند مورد واقعا عالی بود تو این شماره تا نمایش خوبی از dirt showdown بوجود بیاد!
گرافیک هنری تر نسب به قبل با توجه به استایل بازی فانتزی بودنش میشه گفت شاهکار! یعنی جزئیات بالا بخصوص در شب... مناطق برفی هم زیبا کار شده بود جزئیات داشت مثل شماره قبل و البته بهتر از اون میتونم بگم تنها موردی که بیشتر از شماره قبل روش کار شده همین گرافیک بود از همه نظر زیبا و دیدنی بود حتی طراحی ماشین ها و افکت های آب و باران و برف به زیبایی شکل گرفته همینطور در کنارش تخریب ماشین ها به نظر با اینکه میشد بهتر هم باشه ولی در حد خودش واقعا شاهکار بود!
گیم پلی هم چیز خاصی برای نمایش نداشت فقط پیست های جدید و ماشین های جدید البته یکنواخت بودنش هم مربوط میشه به هر قسمت از بازی چون مسابقه ها 4 قسمت داره تو هر مود که برین باید یه سری مسابقه بدین بعد به غیر از 3 تا پیست جدید و ماشین چیزی نداره برا همین باید چند بار این مراحل رو برین ولی بعد از اون قسمت جدید که براتون باز بشه پیست های جدید داره از نظر طراحی در سطح خوبی قرار داشت.
تنوع ماشین ها این شماره عالی بود همینطور طراحی بهتر نسبت به قبل ولی از نظر کنترل به نظرم شماره قبلی بهتر بود این شماره یه جور مسخره بود کنترل ماشین اصلا جالب طراحی نشده با این حال بخش جالب مسابقه به همین ماشین ها بود اگر بهتر میشد رو کنترل ماشین و همینطور تخریب بیشتر ماشین ( از نظر جالب تر بودن با توجه به سبک بازی که در قسمت هایی باید ماشین ها رو کوبید ) میتونست برای بازیباز بهتر هم باشه...
صدا گذاری هم خوبه ولی پیشرفت نداشت من بیشتر صدا ها رو نسبت به قبل دیدم چیزی نداشت که جالب باشه!
موسیقی هم عالی بود یعنی ترک های بازی شاهکار کار شده در بعضی پیست ها بخصوص واقعا باحاله موقع مسابقه موزیک های جالبی داره این بخش تنوع خوبی داشت.
نظر کلی به عنوان کسی که این سری رو صاف کرده و البته این شماره هم همه چالش هاش رو رفتم باید بگم با اینکه چالش های بازی عالی طراحی شده ولی ضعف هم داشت در بخش گرافیک هم چیز های جدید زیاد بود یعنی بهترین بخش بازی... جزئیات دیگه هم که گفتم دربارش نمره و ارزش کلی بازی به نظرم میتونه بالا باشه ولی جدا از سری اصلی Dirt چون مقایسه کردن این با سری اصلی برای طرفدار های این شماره جالب نیست.
نقد کلی من بود این... بازی رو کامل کردم گفتم یه نقد کلی هم بزارم.
گرافیک 9
گیم پلی 8
صدا گذاری 8
موسیقی 9
بقیه موارد 8
نمره کل 8.5