بله تو انجمن سوني اريكسون بغير از اين نميشه گفت
يه سوني اريكسون داشتم تو جيبم بود در اوردم ديدم صفحه اش خورد شده به چي خورده؟ به يه كليد
يه نوكيا داشتم از دستم افتاد خواست بره تو جوب لگد زدم نره 5 متر پرت شد اونورتر هيچيش نشد
اين نشون ميده گوشي هاي نوكيا مقاوم ترن ولي باسه سوني اريكسون ظريفن
راستي 3250 كل كيفيت تو پخش ام پي تري رو خوابونده
چه جلباين نظر سنجي رو بايد ميزاشتي توي كلوپ گوشي ها نه اينجا آي كيو
![]()
![]()
شما احيانا با گوشي ميخاي كشتي كچ بگيري!!!
و در مورد 3250 نه تو بلند گوهاش و نه هدفون به پای سونی نمیرسه(بلند گو که اصلا)
من در مورد و 550 خودم و3250 شریکم امتحان کردم
از اون حرف ها ميزني ها 3250 صداش معركه هستش نه والا كشتي نميگيرم همه چي يهويي ميشه
نوشته شده توسط rami_hemi
آقا فقط نوكيا هيچي نوكيا نمي شه
اين جا همه سوني هستن اما مثل اين كه هنوز بچه هاي نوكيا اين تايپيك رو نديدن واگرنه .....
بی دلیل حرف نزنید پس خوبه منم بگم :
ال جی فقط ال جی هیچی ال جی نمیشه...
بامنطق !!!
به زودی مراسم تشعیع جنازه خودم بر گزار میشه( بس که یه سری دق میدن)
از اون حرف ها ميزني ها 3250 صداش معركه هستش: مگه خودت بگی مخصوصا تو speaker هاش واقعا تركونده
همه ميدونن كه نوكيا تو صدا حرف اول ميزنه!!!!!!
اين كه من ميگم امتحان كردم نه سوني واسه بابامه و نه با نوكيا پدر کشتگی دارم پس لزومی نداره بی خودی از نوکیا بد بگم یا
الكي بگم سوني بهتره!
3250 گوشي واقعا خوبي جاي ديگه هم گفتم,
البته شما كه رپ گوش میدی هیچ وقت نبايد شاهد كم اوردن هد فونات باشي يه بار يه اهنگ با ريتم تند بزار هم از هد فون و اسپكر شاهد كم اوردن گوشيت باش!!!
الان ولی تو این شرایط با قیمتا سونی رو ترجیح میدم!!
rap=....
عزيز منم 3250 ندارم كه بخواهم راك بزارم قدرت هدفون رو بسنجم من 3250 صداشو گوش كردم به نظرم از سوني اريكسون بهتر بود شما هم گوش كردي ميگي نبود اين قصه هم همينطوري ادامه داره هر كي طرفداري محصول خاصشو ميكنه ولي بازم ميگم 3250 تو صدا خداست تو اون رنج قيمت
x-boy مثل اینکه تا حالا با یه w900 طرف نشدی . اینا رو میگی .اگه ببینیش دیگه اینقدر از کیفیت صدای 3250 نمیگی .میری میشینی یه گوشی. مثل من که با دی 600 کنف شدم. تو پخش آهنگ هیچ کدوم به سونی نمیرسن . من این حرف وبا دلیل میگم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)