عکس بهترین بازیکن زن و مرد جهان در سال 2011
پ.ن: این خانم ژاپنی بهترین فوتبالیست زن جهان شد
عکس بهترین بازیکن زن و مرد جهان در سال 2011
پ.ن: این خانم ژاپنی بهترین فوتبالیست زن جهان شد
به نکته ی ظریفی اشاره کردی
اگه ملاک موفقیت ها بود اون فصل اشنایدر لیگ قهرمانان و سری A و جام حذفی ایتالیا رو برده بود و تو جام جهانی هم از مسی دیرتر و آبرو مند تر حذف شد ولی بازم
نمیدونم واقعا دست های پشت پرده و باند میشل پلاتینی همیشه کار خودشو میکنه![]()
اون همه گل به شرطی جایزه میاره که بتونه به تیم کمک کنه برای کسب عنوان و مفیدفایده باشه برای تیم ، و یک کوپا چیز خیلی دندان گیری نیست /اما خداییش چطور میشه این همه گلی که کریس تویه فصل قبل زد، براش این جایزه رو نیاره؟!کی دیگه اینطور رکوردی میتونه بزنه؟!
اینجا یه نظریه پیش میاد...
که دلیلش اینه که مسی جام های بیشتری نسبت به رونالدو برده..
خب این کاملا درسته و اگه اینطور باشه، کاملا حق مسی بود..
ولی اینجا یه اما بزرگ هست!
اما اگه اینطور بوده، پس چرا سال قبل، اسنایدر-ی که با اینتر تمام جام ها رو درو کرد، حتی چزو نامزدین نشد و هر سه نامزد، بارسایی بودن در حالیکه بارسا فینال لیگ قهرمانان هم نرسید؟!
ولی سال قبلش علیرغم ناکامی در سی ال برای بارسا ، لالیگا و کوپا و سوپر جام اسپانیا رو گرفتند ( جام دیگه ای هم بود ؟) و تیم کم جامی نبود بارسا ( خوان گامپر رو هم بزاریم کنار) /
+
پیشاپیش نقل قول میگیری ؟
---------------------------------------------------------
چه عجب مارتا بهترین نشد در بخش بانوان !
Last edited by Ezel; 10-01-2012 at 10:09.
نظریه ای وجود نداره چون این تصمیم تصمیمی نیست که یه عده متخصص دور یک میز بشینن و یک سری فاکتورها رو بررسی کنند و برنده اعلام کنند. یک لیست 23 نفره انتخاب میشه و همه مربی ها و کاپتان ها و عده ای خبرنگار رای می دن و نتیجه رای گیری اعلام میشه و هر کدوم از این افراد هر فاکتوری رو که دلش بخواد در نظر می گیره. من فکر می کنم اکثر افراد به جای اینکه با گرفتن جام و تعداد گل و ... محاسبه کنن به کی باید رای بدن با احساسشون به کسی که فکر می کنن در طول سال فوتبال بهتری بازی کرده رای می دن. درصد ها 47.8 به 21.6 (و ژاوی 9.2) بوده و از نظر هر سه گروه هم مسی اول بود.
+
پارسال اشنایدر همه جام ها رو نبرد، پارسال جام جهانی داشتیم که باعث شد ژاوی و اینیستا رای های زیادی بیارن که خیلی از این رای ها از طرف افرادی بود که جام بردن رو مهم می دونستن و اگه جام جهانی در کار نبود رای های ژاوی و اینیستا پخش می شد بین مسی و اشنایدر (و اون موقع هم حدس من این بود که اشنایدر برنده می شد).
وجود یکی مثل مسی که همونقدر گل می زنه (با پنالتی کمتر و گل های مهم تر)، بیشتر از دو برابر پاس گل می ده و بهتر هم بازی می کنه.فرض کن کریس 5 سال پیش اینطوری بازی می کرد، چه قهرمان بشه چه نشه با بالای 90 درصد رای ها بهترین بازیکن می شد!
تیم منتخب سال فیفا:5بازیکن از بارسا؛4بازیکن از رئال به همراه رونی و ویدیچ
تیم منتخب فیفا در سال 2011 معرفی شد
سایت گل- درجریان مراسم معرفی برنده توپ طلای سال 2011، تیم منتخب سال 2011 فیفا هم معرفی شد.
در این تیم 5 بازیکن از بارسلونا حضور دارند : مسی، چابی ارناندس، آندرس اینیستا، پیککه و دانی آلوس ) و 4 بازیکن هم از رئال حاضرند: ایکر کاسیاس، سرخیو راموس، ژابی آلونسو و کریس رونالدو.
ویدیچ و رونی هر دو از منچستریونایتد هم دو بازیکن دیگری هستند که این تیم 11 نفره را کامل می کنند
اسپانیا با 6 بازیکن، از نظر ملیتی بیشترین بازیکن را در تیم منتخب فیفا در سال 2011 دارد. برزیل، صربستان، آرژانتین پرتغال و انگلیس هم هر کدام یک نماینده دارند.
رای گیری برای انتخاب تیم منتخب سال 2011 از میان 50 هزار بازیکن حرفه ای انجام شد. در ابتدا 55 نامزد در لیست قرار داشتند که 22 بازیکن از این 55 بازیکن در لالیگا توپ می زدند، 18 تای آنها در لیگ برتر انگلیس بازی می کردند و نه بازیکن از سری آ و چهار بازیکن از بوندس لیگا هم نام خود را در این لیست می دیدند. لیگ روسیه و برزیل هم هرکدام یک نماینده در میان این 55 بازیکن داشتند که اتوئو و نیمار بودند . در آن لیست اسپانیا با 12 نامزد و برزیل با 8 نامزد بیشترین بازیکنان را در لیست 55 نفره داشتند
تیم منتخب سال 2010 فیفا بدین ترتیب بود: ایکر کاسیاس، مایکون، لوسیو، جرارد پیکه، کارلس پویول، وسلی اسنایدر، چابی ارناندس، اینیستا، کریس رونالدو، داوید ویا و لیونل مسی
اگه یادمون باشه چون پارسال بارسا بازی های رو در رو با رئال رو برده بود به قهرمانی زودرس رسید و فکرکنم سه چهار تا بازی بعداز قهرمانی بود که پپ بازیکن های اصلی رو واسه لیگ قهرمانان اروپا استراحت داد و از نیمکت نشینها و تیم ب استفاده کرد.در همین بازیها بود که رونالدو از گلهای مسی پیشی گرفت و اقای گل شد(در حالی که مسی تو لیگ بازی داده نمیشد)چه بسا اگه مسی هم اون بازی های اخر رو باز میکرد از کریس هم بیشتر گل میزید
در مورد انتخاب هم چون رای گیری هست هرکس ملاکهای خاصی داره و معمولا هم افراد همه فاکتور ها رو ملاک قرار میدن:هم جامهای کسب شده؛هم تعداد گل زده شده؛تعداد پاس گل؛بازی تیمی؛تکنیک و زیبا بازی کردن؛اخلاق؛بازی ملی؛کمک به تیم در مواقع حساس و زدن گلهای سرنوشت ساز و...
بهترینها رو کاپیتانها و مربیها انتخاب میکنن
هر انسانی برای انتخاب از دو مسیر استفاده میکنه قلب و عقل برای بهترین شدن علاوه بر استعداد و خلاقیت و آمار خوب که عقل رو برای انتخاب جذب میکنه باید فاکتورهایی هم برای راضی کردن و مجذوب کردن قلبها داشت
میخوام قبل از مسی به گواردیولا تبریک بگم که انسانیت رو و ریاکار نبودن رو به گونه ای دیگر تعریف میکنه
تندیسی که پپ داره از خودش در تاریخ به جا میزاره تا اینجا کوچکترین خط و خشی نداشته پپ امتحانش رو در انسانیت پس داده نه بردها روحیه و رفتار پپ رو تغییر داد نه شکستها
اگر تمام علوم جامعه شناسی مردم شناسی روانشناسی و... روتا حدودی مطالعه کنیم از رفتار مدرن آگاهانه و به طور کلی پیامی که گواردیولا برای فوتبال قرن 21 داره شگف زده خواهیم شد.
وقتی به دوستان نزدیک پپ نگاه کنیم بیش از همه نام نویسنده ها و فلاسفه و جامعه شناسها به چشم میخوره گواردیولا باهوشتر از اونه که در گرداب رسانه ایه برد و باختها بمونه
کسی که حریص بردنه با باختن خورد میشه اما پپ علیرغم اونکه در بهترین تیم دنیاست طوری رفتار کرده که در موردش فراتر از فوتبال قضاوت بشه
احترامی که پپ حتی به کوچکترین رقیبش هم میزاره نه شعاره نه ریا که اخلاق محض انسانیست اخلاقی که اگر انسان قرن 21 که داعیه دار آزادی و احترام متقابل و صلح و... هست به این سمت بچرخه شاید ره صد ساله رو یک شبه طی کنه
اسپانیا کشور شاعران آزادیخواهی چون لورکاست و حقیقتا گواردیولا داره فوتبال رو شاعرانه اجرا میکنه
اما درباره مسی
سه ساله که درباره افتخارات مسی سکوت کردم حتی پیش از این در وصف نفر دوم یعنی ژاوی مطلبی نوشتم اما همیشه درباره نوشتن در مورد مسی مردد بودم چون حقیقتا مسی هنوز سن کمی داشت(و داره) و مسیر استعدادش و از اون مهمتر بلوغ اخلاقیش رو نشون نداده بود (برعکس ژاوی)اما مسی در این یک ساله به گونه ای رفتار کرد که احساس کردم واقعا بزرگ شده
به همین خاطر درباره مسی بزودی...
انتخابات برترین بازیکن سال جهان درحالی دوشنبه شب در زوریخ سوئیس برگزار شد که پوشش "هوماره ساوا"، بازیکن زن تیم ملی ژاپن تمام توجهات را به خود معطوف کرده بود.
"هوماره ساوا" که کلیدیترین نقش را در قهرمانی تیم ژاپن در رقابتهای جام جهانی زنان داشت، شب گذشته به عنوان برترین بازیکن زن فوتبال جهان برگزیده شد. وی در حالی در مراسم انتخاب برترینها حضور یافت که "کیمونو"ی ژاپنی برتن داشت.
خبرنگار فیفا وقتی از این بازیکن در خصوص نوع پوشش وی سئوال کرد، ساوا در پاسخ گفت: کیمونو بخشی از فرهنگی ژاپن است و این لباس برای ما ژاپنیها دلالت بر پاکدامنی دارد و در مراسمهای ویژهای چون این مراسم، آن را بر تن میکنیم. این راهی است که من کشورم را با افتخار به نمایش بگذارم و همچنین سبب میشود که خیلی زیبا و راست راه بروم.
وقتی همان خبرنگار از ساوا پرسید که دوست دارد این جایزه را به چه کسی تقدیم کند و بازیکن ژاپنی اظهار داشت: این جایزه تنها به من تعلق ندارد. اگر من در این سطح بازی کردهام به خاطر افرادی بوده که در کنارم بودهاند. مربی، هم تیمیها و خانوادهام. میخواهم این جایزه را به همه آنها تقدیم کنم. این جایزه از این پس در اتحادیه فوتبال ژاپن به نمایش عموم درخواهد آمد که این موضوع قلب مرا به تپش میاندازد.
تیم فوتبال زنان ژاپن در حالی به عنوان قهرمانی جام جهانی زنان دست پیدا کرد که حادثه ویرانگری چون سونامی را پشت سر گذاشته بود و این قهرمانی، مردم مصیبتزده ژاپن را دلگرم کرد. اکنون به کشور خود بازگردیم. سونامی باعث تخریب کشور ما نشده اما مشکلات فرهنگی و اخلاقی در ورزش ما، از هر سونامی ویرانگرتر است. در جایی که استعدادهای فوتبال ما از آنجایی که پول ندارند تا به دلالها بدهند از دور خارج میشوند و در نتیجه آنهایی که متمول هستند به فوتبال راه پیدا میکنند، نتیجه این میشود که سالهای سال است که پدیدهای به فوتبال معرفی نکردهایم.
ساوا با کیمونوی خود به اصالتش مینازد؛ آن وقت در کشور ما، ورزشکار و البته غیرورزشکار، در سریعترین زمان ممکن سر و شکل خود را به الگوهای غربی و آفریقایی شبیه سازی میکند و با لباسهای پاره در انظار عمومی حاضر میشود. مسئولان فرهنگی ما به جای اینکه نمادهای اصیل ایرانی را از طریق سیما به جوانان معرفی کنند و رستم و سهراب پخش کنند، شخصیتهایی را به روی پرده میبرند که نه تنها نمیتوانند برای جوانان الگو باشند بلکه آثار مخرب هم به بار میآورند.
تصویر لیونل مسی و هوماره ساوا به عنوان برترین بازیکنان مرد و زن جهان و آن هم با پوششی سنتی و معقول، تحسین همگان را برمی انگیزد.
"مهــــــــــــر"
پ.ن: مربوط به پست قبلی خودم در این تاپیک!
اول، سوپر جام اسپانیا دندان گیره اما کوپا(بعد 18 سال و اونم جلوی رقیب اصلی)دندان گیر نیست؟!اون همه گل به شرطی جایزه میاره که بتونه به تیم کمک کنه برای کسب عنوان و مفیدفایده باشه برای تیم ، و یک کوپا چیز خیلی دندان گیری نیست /
ولی سال قبلش علیرغم ناکامی در سی ال برای بارسا ، لالیگا و کوپا و سوپر جام اسپانیا رو گرفتند ( جام دیگه ای هم بود ؟)
+
برادر، این رو که خودم هم گفتم!
اما موضوع سال قبله!
تو میگی بارسا جام های اسپانیا رو برد..خب این کاملا درسته..اما موضوع اینه که مگه سال قبل، قهرمان لیگ قهرمانان از اسپانیا بود؟!
نخیر! از یه کشور دیگه بود! پس این مقایسه اشتباهه! حالا اگه اون یکی تیم از یه کشور دیگه موفق نمیشد اینکار رو بکنه باز اره..اما سال قبل اینتر و وسلی دقیقا همه جام های ممکن رو بردن+لیگ قهرمانان(و البته با حذف بارسا)!
تازه سال قبل جام جهانی بود که باید ملاک اصلی میشد..
جاییکه وسلی تیمش رو برد فینال و آقای گل شد(مشترک)! اما مسی..(مثه بقیه آرژانتینی ها، بازم حال مارو گرفت..این همه بازیکن، چرا نمیشه قهرمان شد؟!)
همون رای هایی که طرف میگفت من به ژاوی رای دادم اما رای هم برای زابی ثبت شده؟!نظریه ای وجود نداره چون این تصمیم تصمیمی نیست که یه عده متخصص دور یک میز بشینن و یک سری فاکتورها رو بررسی کنند و برنده اعلام کنند. یک لیست 23 نفره انتخاب میشه و همه مربی ها و کاپتان ها و عده ای خبرنگار رای می دن و نتیجه رای گیری اعلام میشه و هر کدوم از این افراد هر فاکتوری رو که دلش بخواد در نظر می گیره. من فکر می کنم اکثر افراد به جای اینکه با گرفتن جام و تعداد گل و ... محاسبه کنن به کی باید رای بدن با احساسشون به کسی که فکر می کنن در طول سال فوتبال بهتری بازی کرده رای می دن. درصد ها 47.8 به 21.6 (و ژاوی 9.2) بوده و از نظر هر سه گروه هم مسی اول بود.
بعد اینکه دقیقا موضوع اون تیکه بولد شدست!
چیزیکه باعث میشه این جایزه خیلی وقتها به حق نباشه...
عزیز من نمیگم مسی شایسته نیست! اگه کسی این رو بگه، نباید حرفاش رو جدی گرفت اصلا!وجود یکی مثل مسی که همونقدر گل می زنه (با پنالتی کمتر و گل های مهم تر)، بیشتر از دو برابر پاس گل می ده و بهتر هم بازی می کنه.فرض کن کریس 5 سال پیش اینطوری بازی می کرد، چه قهرمان بشه چه نشه با بالای 90 درصد رای ها بهترین بازیکن می شد!
من میگم سال قبل وسلی خیلی شایسته تر بود! (بازیش جام داشت برای اینتر)
الان هم میگم (و گفتم) که مسی شایسته تر بود چون گل هاش جام داشت برای بارسا..اما موضوع حرفم این بود که این تعداد گلی که کریس زد رو نباید همینطوری از کنارش رد شد با توجه به اینکه سال قبل از بازی مسی نگذشتن و توجهی به جام های وسلی و اینتر نداشتن..
+
بحث پنالتی ها و گل های کریس...
مگه همین مسی پنالتی بازی با سویا رو دقیقه آخر خراب نکرد که بارسا نتونه امتیاز کامل بگیره؟!
پنالتی زدن هنره و یه ویژگی مثبت..
یعنی میگن "فلانی این خصوصیات خوب رو داره..ضمن اینکه پنالتی زن هم هست"..نمیگن "بازیکن خوبیه اما چون پنالتی زن هست، نمیخوامش"!!
اگه اشتباه نکنم، میانگین گلزنی(تعداد دقایق مورد نیاز برای گلزنی) کریس از مسی بهتر بود!اگه یادمون باشه چون پارسال بارسا بازی های رو در رو با رئال رو برده بود به قهرمانی زودرس رسید و فکرکنم سه چهار تا بازی بعداز قهرمانی بود که پپ بازیکن های اصلی رو واسه لیگ قهرمانان اروپا استراحت داد و از نیمکت نشینها و تیم ب استفاده کرد.در همین بازیها بود که رونالدو از گلهای مسی پیشی گرفت و اقای گل شد(در حالی که مسی تو لیگ بازی داده نمیشد)چه بسا اگه مسی هم اون بازی های اخر رو باز میکرد از کریس هم بیشتر گل میزید![]()
به هر حال بازم من میگم که مسی امسال شایسته ترین بود..مثل گواردیولا..چون جام داشتن..
بحثم دوگانگی امسال نسبت به پارساله فقط..
به هر حال بازم تبریک به بارسایی ها...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)