سلام
اونجایی که مرتضی تو مسجد بود و علی براش غذا آورد خیلی برام عجیب بود که مرتضی با دیدن پسرش تونست خودشو خونسرد نشون بده و به احساساتش غلبه کنه
من که جای مرتضی بودم علی رو تا صبح بوس میکردم
سلام
اونجایی که مرتضی تو مسجد بود و علی براش غذا آورد خیلی برام عجیب بود که مرتضی با دیدن پسرش تونست خودشو خونسرد نشون بده و به احساساتش غلبه کنه
من که جای مرتضی بودم علی رو تا صبح بوس میکردم
ولی خدایی استاد تغییر چهره هستن اینا پسر گلرخ بچگی موهاش زرده یه کمی بزرگتر مشه چشاش سبز میشه دیگه خیلی بزرگتر که شد میشه جوونی باباش بعد چشای تغییر میکنه خدایی خیلی باحالن اینا
منم دقیقا همینو گفتم صفحه قبل
فقط عشق است ممد رضا![]()
میگم مرتضی جوونیاش با اینکه واسه 20 سال پیشه ظاهرش امروزی تر از پسرش علی که واسه نسل جدیده بود
این چند قسمت آخری خیلی کش اومده. دیگه شورش رو در آوردن.
گریم خیلی ضعیف هست. موهای سفید مرتضی خیلی مصنوعی هست. انگار گچ ریختن رو سرش.
معصومه خواهر مرتضی بعد این همه سال، اصلا پیر نشده!
تنها گریم کرم طبیعی بود.
برای نقش علی پسر مرتضی باید یه بازیگر دیگه میاوردن. نمیشه که یه پدر و پسر دو با تو یه فیلم تکرار بشه.
مهم تر از همه زمان رویداد فیلم خیلی مسخره است. اون موقع که مرتضی جوون بود دوره پراید و پژو و... بود . یعنی تو همین زمان ما داستان اتفاق می افتاد.
بعد گذشت حدود 20 سال زمانشون هنوز همین زمان هست. بازم پراید تو صحنه های فیلم هست.
تمام این دوره 20 - 25 سال صحنه های فیلم تو یک زمان هست. خیلی عجیبه!
درسته.این چند قسمت آخری خیلی کش اومده. دیگه شورش رو در آوردن.
متاسفانه این فیلم هم داره به سرنوشت بقیه سریالای ایرانی کشیده میشه![]()
حرفمو پس میگیرم
دیشب فک کردم میخوان کشش بدن.
ولی تموم شد خدارو شکر.
ممدرضا ترکوند تو این قسمت![]()
خوب این نشون میده پراید شده جزیی از تاریخ ایران باستان
میخواست بگه ایناااا لخت شدن رفتن تو اب..![]()
چقدر افتضاح تموم شد . زنه توي ماشين ميپرسه شام چي دوس داري برات درست كنم !!!! گريه هاي محمد رضا فروتن هم كه واقعا مسخره بود من ياد ويبره موبايل ميوفتادم !!!
از نكته هاي افتضاح اين فيلم بعد از تغير چهره هاي علي بايد در مورد مهران رجبي گفت كه بعد از اين همه سال حتي يك لاخ مو سفيد به اون قبلي ها اضافه نشد ( اون جايي كه نشون ميداد فروتن رفته دم پيتزا فروشي )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)