سلام و ممنون از تمام شما دوستان.
یه درخواست داشتم:
اگه امکانش هست لینک دانلود آهنگهای اصلی رو هم بزارید.
سلام و ممنون از تمام شما دوستان.
یه درخواست داشتم:
اگه امکانش هست لینک دانلود آهنگهای اصلی رو هم بزارید.
يه نكته در اين آهنگ Gela Mou دسپينا هستش كه اين آهنگ رو نيما علامه قبل از علي لهراسبي با آهنگ دروغ كاور كرده
اين آهنگ توسط دسپينا به زبان يوناني خونده شده
اين هم ليريك آهنگ سزامه :
این گریه نیست این سهمم از درده ، سهم من از بغض نگاه تو
خواستم بیام اما دیگه دورم از تو و قلب بی گناه تو
خیلی پشیمونم ، حلالم کن ، با عشق تو بدجوری تا کردم
خیلی واسه جبرانشون دیره ، این حقمه ، خیلی خطا کردم
سزامه ، این تنهایی سزامه
که تک تک لحظه هامو ، تنها سر کنم
سزامه ، این تنهایی سزامه
که پیش چشم تو ، همه ی خاطراتمون رو یک جا پرپر کنم
سزامه
vampyre عزیز لینک همه آهنگ های اصلی موجوده.
اون هایی که نوشته Original زیرش لینک دانلود آهنگ اصلی هستش.
ممنون که اطلاع دادین، به زودی ویرایش می کنم.![]()
- Oh! Lady Mary
David Alexandre Winter یا (اسم واقعی: Leon Kleerekoper)موسیقیدان اهل آمستردام هلند است.
وی در سال 1369 به پاریس مهاجرت کرد. این آهنگ (Oh! Lady Mary) میلیون ها فروش داشته است و معروف ترین کار ایشان است.
او با در سال 1970 با آهنگ Je suis tombé du ciel در Eurovision شرکت کرد و متاسفانه با 0 امتیاز آخر شد!
- سایه تنها
عارف عارفکیا
ایشان در این پست معرفی شده اند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Original David Alexandre Winter - Oh! Lady Mary
Download
Size: 3.73MB
Fake Aref - Sayeh Tanha
Download
Size: 3.82MB
طبق فرمایش attractive_girl عزیز آهنگ شماره ی 20 تصحیح شد و بجای آهنگ سزامه از علی لهراسبی، آهنگ دروغ از نیما علامه جایگزین شد.
- No Face No Name No Number
Modern Talking گروه موسیقی پاپ آلمانی بوده که آهنگساز/تهیه کننده/همخوان آن دیتر بوهلن و خواننده آن توماس آندرز بودهاست. این گروه یکی از پرفروشترین گروههای پاپ آلمان است.
این گروه در اواخر سال ۱۹۸۴ در برلین تشکیل شد (اندرز ۲۱ ساله بود) و به طور غیرمنتظرهای با ساختن ترانه «You're My Heart, You're My Soul» به محبوبیّت فراوانی دست یافت، و پس از آن ترانههای «You Can Win If You Want» و «Cheri, Cheri Lady» را ساختند...
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:
- تو تو
السید متولد تهران ، کار خود را از سال 2000 در آمریکا شروع کرد و دارای 3آلبوم به نام های Good Times ، The Road و You است.
Original Modern Talking - No Face No Name No Number
Download
Size: 3.66MB
Fake Elcid - To To
Download
Size: 3.7MB
با سلام و تشکر و خسته نباشید خدمت جناب L O V A B بابت تایپیک خوبتون و زحماتی که میکشید (که تقریبا میشه گفت یه تنه جلوش می برید)
من با اینکه زیاد به آهنگای ایرانی گوش نداده م، ولی دو بار دو تا از همین کاور یا به قول شما fake های ایرانی از آثار معروف خارجی رو گوش دادم.
یکی کاور آهنگ Ain't It Funny بود، البته غیر از اونی بود که مهران زاهدی خونده بود.
یکی هم کاور آهنگ Be With You از Enrique Iglesias بود که اونم نمیدونم کی خونده.
اگه لطف کنید اونها رو هم معرفی کنید ممنون میشم.![]()
oracleorator جان ممنون و شما لطف دارین.
این 2روز که این نظر رو گذاشتی من واقعا" دنبال این 2 تا آهنگ بودم که گفته بودی ولی متاسفانه همش به در بسته خوردم.
آهنگ کاور Ain't It Funny رو که شخص دیگری بجز مهران زاهدی خونده رو پیدا نکردم.
و در مورد کاور آهنگ Be With You فهمید که این آهنگ رو شخصی به نام طوفان کرمی خوندن و اسم آهنگ باران هستش و امیدوارم اگر کسی این آهنگ رو در آرشیوش داره آپلود کنه و در تاپیک معرفی کنه.
خلاصه ببخشید![]()
- Ma Baker
Boney M. گروهی دیسکو که توسط تهیه کننده آلمانی به نام Frank Farian (اسم واقعی Franz Reuther) در سال 1975 پایه گذاری شد.
اعضای این گروه عبارتند از:
Jamaicans Liz Mitchell and Marcia Barrett, Montserratian Maizie Williams, و Aruban Bobby Farrell
- ایتالیا ایتالیا
نوذر آزادی از هنرپیشگان ایرانی پیش از انقلاب ۱۳۵۷ بود . وی متولد کرمانشاه است. شهرت اصلی او بخاطر بازیگری در نقش «جعفر قاطبه» در مجموعه تلویزیونی ایتالیا ایتالیا است.
Original Boney M - Ma Baker
Download
Size: 6.92MB
Fake Nozar Azadi - Italia Italia
Download
Size: 570KB
خواهش میکنم! تا همینجاشم واقعا ممنون، خیلی زحمت شد براتون
حالا اون ain't it funny رو شایدم من اشتباه کرده باشم همون مهران زاهدی بوده باشه، البته اون موقع که شنیدم فکر می کردم صدای یه نفر دیگه س.
اما با مشخصاتی که از اون یکی نوشتید من mp3 اونو پیدا کردم:
طوفان کرمی - بارون از آلبوم شاکی
160 Kbps
bu aksam alurum
murat kekilli در سال 1968 چشم به جهان گشود و دوره دبستان وراهنمائیش رو در شهر آدانا تمام کرد خوانواده اش در محله کوجاوزیر زندگی
میکردند و چون وضع مالی خوبی نداشتند مورات در تعطیلات در قسمت جیحان آدانا توی یه مزرعه هندوانه کار میکرد
به صورت رسمی در سال 1991 کار موسیقی رو شروع کرد و کلا پنج کاست بیرون داده ولی هیچ کدوم به اندازه آلبوم Bu Aksam Olurum
مورد توجه قرار نگرفت آهنگ بو آکشام الوروم روزها در همه جای ترکیه پخش میشد که به مورات کیکیلی تعلق داشت بعد از اینکه
این آهنگ بیرون اومد خبری از مورات نشد همه میپرسیدن مورات الان کجاست و چیکار میکنه ؟
بعدا معلوم شد که او از زرق و برق استانبول فرار کرده و تو آدانا سکونت کرده بود موسیقی رو ول نکرده و به کار موسیقی تو آدانا
ادامه میده و علاقه خودش رو به طرفداران زادگاهش با اینکار ابراز کرده کرده الان هم طرفدارنش منتظره آلبوم tam birinsanca duygu هستند
همین امشب
احسان در مسابقه Next Persian Star مقام اول را كسب نموده.
Original murat kekilli-bu aksam olurum
Download
Size: 4.9MB
http://www.mediafire.com/?jodye3ymied
Fake Ehsan - Hamin Emshab
Download
Size: 5.4MB
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)