forza motor 4
تا 76 درصد رفتم دیگه واسم تکراری شد ولی بعضی وقت ها دونفره بازی میکنم البته خود بازی خسته کننده نبود ولی مثلا یه جاهایی باید 30 دور دوره یه پیست رو میزدی که خسته کننده بود![]()
forza motor 4
تا 76 درصد رفتم دیگه واسم تکراری شد ولی بعضی وقت ها دونفره بازی میکنم البته خود بازی خسته کننده نبود ولی مثلا یه جاهایی باید 30 دور دوره یه پیست رو میزدی که خسته کننده بود![]()
بازی BATMAN ARKHAM CITYالبته داستان بازی تمام کردم اما میخواستم 300تا علامت سوال تمام کنم تا جای مخفی RIDLERپیدا کنم که نشد فقط 202تا رو حل کردم![]()
Crysis 2
یادم نیست چرا نتونستم
گیر کردم یا ویندوز عوض کردم که دیگه حوصله نداشتم یا....
Fallout 3
گرفتم ... تا یه جایی رفتم... dvd ش خش افتاد ... هنوز نگرفتم... ولی حتما تمومش میکنم....
بازیی که شدیدا دوسش داشتمو هرچی رفتم نتونستم تمومش کنم بر خلاف نسخه های بعدش Prince of Persia 3D بود . بازیه شدیدا فکری و قشنگی بود یک کوئستش نسبت به نسخه های الان POP شرف داره . یادش بخیر خیلی وقت پیش بود . الان اگه بازیش دستم برسه دوباره بازیش میکنم حتما
IGI 2
واسه خیلی وقت پیشه . خیلی رفته بودم ، تقریبا اواخرش بودم ولی نمی دونم چه بلایی سر کامپیوتر اومد که دیگه نشد تمومش کنم .
قدیما یه بازی میکردم تو ps1اسمش فک کنم میداویل بود خیلی دوست داشتم تمومش کنم ولی نتونستم تو یکی از مراحلش گیر کردم
Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk
stalker shadow of chernobyl خيلي دوست دارم تموم كنم اما نميشه هيچي نمي فهمم
راهنماي گام به گام هم نداره
stalker call of pripyat اون نتونستم تا وسط بازي رفتم سيو بازي پاك شد ديگه نرفتم
stalker clear sky رو تا ته رفتم
حال كن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)