دوست عزیز اونی که شما میگید دکتر روانپزشکه که قرص تجویز میکنه نه روان شناس
دوست عزیز اونی که شما میگید دکتر روانپزشکه که قرص تجویز میکنه نه روان شناس
من وقتی داروی های ضد افسردگی مصرف میکنم حالم بدتر میشه یعنی کف دست پام سمت چپ سوزن سوزن میشه
ارتباطی بین دارو های ضد افسردگی با بیماری ام اس وجود داره . ولی این در صورتی هستش که شما دارای روحیه بدی باشید ولی اینکه شما بگید من با خوردن داروی افسردگی دردم بیشتر میشه اصلا" دلیل وجود بیماری ام اس نیست چون داروهای ضد افسردگی در بسیاری از موارد عوارض شدیدی دارن و احتمالم داره که این سوزن سوزن شدن عوارض دارو هاتون باشه
من یه سال فلوکسیتن مصرف کردم برام هیچ عوارضی نداشت 6 ماه قطعش کردم بعد که دوباره مصرفش رو شروع کردم این علایم درد و سوزن سوزن شدن سراغم اومد بعد از قطع کردن فلوکستین دیگه دردی ندارم اما چیزی که برام عجبیه اینه که قبلا مصرف میکردم برام عوارضی نداشت
رتباطی بین دارو های ضد افسردگی با بیماری ام اس وجود داره . ولی این در صورتی هستش که شما دارای روحیه بدی باشید ولی اینکه شما بگید من با خوردن داروی افسردگی دردم بیشتر میشه اصلا" دلیل وجود بیماری ام اس نیست چون داروهای ضد افسردگی در بسیاری از موارد عوارض شدیدی دارن و احتمالم داره که این سوزن سوزن شدن عوارض دارو هاتون باشه
بسیاری از داروها عوارضشون رو در دراز مدت نشون میدن . شما فلوکستین رو پزشک براتون تجویز کرده ؟
اره دکتر برام تجویز کرد و جوری که گفت باید حداقل چند سال مصرف کنی تا بهبود پیدا کنی اما من بعد از یه سال سرخود قطع کردم و دوباره علایم افسردگیم برگشت بعدش اومدم دوباره مصرف کنم که اونجوری شدم که قطعش کردم
بسیاری از داروها عوارضشون رو در دراز مدت نشون میدن . شما فلوکستین رو پزشک براتون تجویز کرده ؟
پس شما اصلا" ام اس نداری
بهتره داروی روحی اصلا" مصرفش نشه
بهترین مجتمع روانشناسی در مشهد بود که داداشم رفت اونجا قرار شد 2 ماه بستری و روان درمانی بشه اما اونجا بهش سه رقم قرص دادند این خیلی نامردیه ایران قانون نداره
کلا یعنی داروهای ضد افسردگی حملات ام اس رو بیشتر نمیکنن؟چون من ضد افسردگی از خانواده SSRI مصرف میکنم حملاتم شروع میشه
بهتره داروی روحی اصلا" مصرفش نشه
به صورت مستقیم نه هیچ دارویی حملات ام اس رو تشدید نمیکنه بیتشر اثر غیر مستقیم داره .
بعد شما اول برید ببنید بیمار هستید بعدش بگید حملاتم شروع میشه .
شما افسردگی شدید دارید که خانواده SSRI مصرف میکنید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)