تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 33 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 329

نام تاپيک: حیوانات خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه msm43njn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فقط یه توصیه دارم بهت دست نزن بهش
    این که نشد راهکار بدید.

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

بچه گربه من مریض هست و من نمی دونم که چه مریضی گرفته. نشانه هاش اینه که اول بچه گربه ضعیف میشه و اصلا بازی نمی کنه و سعی نمیکنه از مامانش بزور شیر بگیره. دندوناش قهوه ای رنگ میشه. پوزش کثیف میشه و تمیزش نمیکنه. غذا نمی خوره و کلی لاغر میشه. دهنش رو باز می کنم میبینم که انتهای دهنش انگار عفونت کرده. لثش صورتی نیست. تیره هست و انتهاش لایه زرد رنگ کثیفی پوشونده. لبهاش انگار داره می پوسه. در جریان باز کردن دهنش که زور میزنم تا توش مایعات بریزم لبش به راحتی زخمی میشه. یک بچه گربه دیگه داشتم که اون هم مثل این بود ولی اون دهنش یک بوی غیر قابل تحمل میداد و در آخر سر یک قسمت بزرگ از دهانش رو بر اثر عفونت از دست داد. (اون قسمت دهنش از موضع جدا شد و قیافش شده بود مثل زامبی آخرش هم مرد) میترسم این یکی هم بمیره. کسی تا حالا همچین مرضی از بچه گربه ها دیده. لطفا راهنمایی کنید که چطوری مداوا میشه.

هرچه سریع تر ببریدش دکتر ببیندش.احتمالا باید انتی بیونیک بخوره.دستی دستی حیوان بیچاره را به کشتن ندهید.

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

سلام من از گربه هايي كه قيافه جالب و شيريني دارن و شيطونن خيلي خوشم مياد . دركل گربه دوس دارم اما خونمون طبقه دومه حياطش دست ما نيست ! + مامانم به شدت از حيوانات خانگي متنفره :|| نميدونم چرا
    يه همستر داشتم اينقد بد گفتن از اين بدبخت رفتم پسش دادم !
    حالا براي داشتن گربه چه راهكاري هست برا من ؟

Sent from my iPod touch using Tapatalk .

4. این کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بچه ها جگر مرغ به هیچ وجه به حیوانات خانگی ندین . خودتون هم نخورینن که خطرناکه

6. 2 کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام ...

دوستان اطلاعاتی راجع به این ایگوانا ممکنه بدید !؟

از رنگاش و قیافش خیلی خوشم اومده
    چجوریه نگهداری و ایناش ؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام ...

دوستان اطلاعاتی راجع به این ایگوانا ممکنه بدید !؟

از رنگاش و قیافش خیلی خوشم اومده
    چجوریه نگهداری و ایناش ؟!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بچه ها جگر مرغ به هیچ وجه به حیوانات خانگی ندین . خودتون هم نخورینن که خطرناکه
    فکر میکنم تازگی ها به خاطر وضعیت هوا خوب نگهداری نمیشن و جگر مرغ هم زود فاسد میشه
    یکی هم یادتون باشه کلا کبد عضو حساسی هستش و خیلی زود مریض میشه واسه همین ویروس داشته باشه ممکنه حیوانات رو هم زود مبتلا کنه
    در مورد گربه خیلی احتیاط کنید بخصوص بچه گربه نگید گربه هستش و چیزیش نمیشه . خیلی موجود حساسی هستن یه گوشه انباری تو خاک و خل جا ندینشون تا زمانی که شیر میخورن
    حتی توی انباری هم برای بچه گربه ها و مادرشون یک جعبه اختصاص بدید و کمتر بهشون دست بزنید تا بیشتر مادرشون لیسشون بزنه
    اگه زیاد دست بزنید دیگه مادرشون لیسشون نمیزنه و این یعنی بیماری های بدی میتونه سراغ گربه شما بیاد
    Last edited by rami_hemi; 15-08-2011 at 12:38.

10. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

فکر میکنم تازگی ها به خاطر وضعیت هوا خوب نگهداری نمیشن و جگر مرغ هم زود فاسد میشه
    یکی هم یادتون باشه کلا کبد عضو حساسی هستش و خیلی زود مریض میشه واسه همین ویروس داشته باشه ممکنه حیوانت رو هم زود مبتلا کنه
    فاسد شدنش که به جای خود ، جگر مرغ سم خالص هست !
    هرچی هورمون و مواد شیمیایی که برای رشد سریع به مرغ ها میدن میره توی جگرشون انباشته میشه .
    خوردش باعث بروز جهش های سرطان زا برای تمام موجودات میشه .

البته مرغ های دهات و مرغ هایی که تو حیاط خونه بزرگ میکنن فرق میکنه اونا ضرری ندارن .

12. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه گربه من مریض هست و من نمی دونم که چه مریضی گرفته. نشانه هاش اینه که اول بچه گربه ضعیف میشه و اصلا بازی نمی کنه و سعی نمیکنه از مامانش بزور شیر بگیره. دندوناش قهوه ای رنگ میشه. پوزش کثیف میشه و تمیزش نمیکنه. غذا نمی خوره و کلی لاغر میشه. دهنش رو باز می کنم میبینم که انتهای دهنش انگار عفونت کرده. لثش صورتی نیست. تیره هست و انتهاش لایه زرد رنگ کثیفی پوشونده. لبهاش انگار داره می پوسه. در جریان باز کردن دهنش که زور میزنم تا توش مایعات بریزم لبش به راحتی زخمی میشه. یک بچه گربه دیگه داشتم که اون هم مثل این بود ولی اون دهنش یک بوی غیر قابل تحمل میداد و در آخر سر یک قسمت بزرگ از دهانش رو بر اثر عفونت از دست داد. (اون قسمت دهنش از موضع جدا شد و قیافش شده بود مثل زامبی آخرش هم مرد) میترسم این یکی هم بمیره. کسی تا حالا همچین مرضی از بچه گربه ها دیده. لطفا راهنمایی کنید که چطوری مداوا میشه.
    خوب دوست عزیز خودت گربه رو به کشتن دادی!!!! به جای این که ببری پیش دامپزشک گذاشتی همین جوری بمونه و خودت هم حداقل درمانش نکردی در ضمن اگر توانایی نگه داری گربه رو ندارین بذارین تو همون کوچه بمونه بهتر از اینه که بیارین تو خونه و بکشینش
    طور خاصی هم مداوا نمیشه باید پیش دامپزشک ببرید

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

من تصمیممو گرفتم برای گرفتن گربه !

فقط به نظر شما خریدن این گربه های پرشین گرون قیمت ( 600-700 تومن ) بهتره یا گرفتن سرپرستی یکی از این گربه ها که معمولاً میگن خیابونی ؟! ( البته پول هم ندارم بدم گربه از لحاظ سلامت و ایناش میگم ! )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •