این که نشد راهکار بدید.
این که نشد راهکار بدید.
هرچه سریع تر ببریدش دکتر ببیندش.احتمالا باید انتی بیونیک بخوره.دستی دستی حیوان بیچاره را به کشتن ندهید.
سلام من از گربه هايي كه قيافه جالب و شيريني دارن و شيطونن خيلي خوشم مياد . دركل گربه دوس دارم اما خونمون طبقه دومه حياطش دست ما نيست ! + مامانم به شدت از حيوانات خانگي متنفره :|| نميدونم چرا![]()
يه همستر داشتم اينقد بد گفتن از اين بدبخت رفتم پسش دادم !
حالا براي داشتن گربه چه راهكاري هست برا من ؟
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
بچه ها جگر مرغ به هیچ وجه به حیوانات خانگی ندین . خودتون هم نخورینن که خطرناکه
سلام ...
دوستان اطلاعاتی راجع به این ایگوانا ممکنه بدید !؟
از رنگاش و قیافش خیلی خوشم اومده![]()
چجوریه نگهداری و ایناش ؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر میکنم تازگی ها به خاطر وضعیت هوا خوب نگهداری نمیشن و جگر مرغ هم زود فاسد میشه
یکی هم یادتون باشه کلا کبد عضو حساسی هستش و خیلی زود مریض میشه واسه همین ویروس داشته باشه ممکنه حیوانات رو هم زود مبتلا کنه
در مورد گربه خیلی احتیاط کنید بخصوص بچه گربه نگید گربه هستش و چیزیش نمیشه . خیلی موجود حساسی هستن یه گوشه انباری تو خاک و خل جا ندینشون تا زمانی که شیر میخورن
حتی توی انباری هم برای بچه گربه ها و مادرشون یک جعبه اختصاص بدید و کمتر بهشون دست بزنید تا بیشتر مادرشون لیسشون بزنه
اگه زیاد دست بزنید دیگه مادرشون لیسشون نمیزنه و این یعنی بیماری های بدی میتونه سراغ گربه شما بیاد
Last edited by rami_hemi; 15-08-2011 at 12:38.
فاسد شدنش که به جای خود ، جگر مرغ سم خالص هست !
هرچی هورمون و مواد شیمیایی که برای رشد سریع به مرغ ها میدن میره توی جگرشون انباشته میشه .
خوردش باعث بروز جهش های سرطان زا برای تمام موجودات میشه .
البته مرغ های دهات و مرغ هایی که تو حیاط خونه بزرگ میکنن فرق میکنه اونا ضرری ندارن .
خوب دوست عزیز خودت گربه رو به کشتن دادی!!!! به جای این که ببری پیش دامپزشک گذاشتی همین جوری بمونه و خودت هم حداقل درمانش نکردی در ضمن اگر توانایی نگه داری گربه رو ندارین بذارین تو همون کوچه بمونه بهتر از اینه که بیارین تو خونه و بکشینش
طور خاصی هم مداوا نمیشه باید پیش دامپزشک ببرید
من تصمیممو گرفتم برای گرفتن گربه !
فقط به نظر شما خریدن این گربه های پرشین گرون قیمت ( 600-700 تومن ) بهتره یا گرفتن سرپرستی یکی از این گربه ها که معمولاً میگن خیابونی ؟! ( البته پول هم ندارم بدم گربهاز لحاظ سلامت و ایناش میگم ! )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)