ممنون ولی چه طور میشه وقتی همه سیمهای برق به درایو وصله برق بهش نمیرسه ولی با کلید میرسه؟ شما مطمعنی؟! بعد از تایید شما من میرم انجامش میدم
هر کلیدی باشه فرقی نمیکنه ؟ چه کلیدی بخرم؟
ممنون ولی چه طور میشه وقتی همه سیمهای برق به درایو وصله برق بهش نمیرسه ولی با کلید میرسه؟ شما مطمعنی؟! بعد از تایید شما من میرم انجامش میدم
هر کلیدی باشه فرقی نمیکنه ؟ چه کلیدی بخرم؟
Last edited by HORROR; 08-07-2011 at 01:06.
حتما لازمه یه بار قطع وصل بشه دیگه . کلید فرقی نمیکنه فقط زیاد بزرگ نباشه که دست و پا گیر باشه !
سلام دوستان من dvd key رو استخراج کردم و موقعی که گزینه liteon erase رو میزنم یه 2 تا پیغام میاد وقتی ok میزنم در آخر کار این گزینه رو میده Device Intro failed!
و وقتی میخوام write با جانگل کنم drive returned invalid statue با برنامه dos flasher هم که اصلن نمیشناسه ممنون میشم کمک کنید
وقتی Erase Lite-On رو زدی و اون پیغام ها رو تایید کردی باید کلیدی که به سیم شماره 6 وصل کردی رو به مدت 1 ثانیه خاموش کنی و بعد روشن کنی و بعد درایو میره به حالت Vendor Mode و بعدش باید Write رو بزنید .با Dos Flasher هم کاری نداشته باش . من هر وقت از اون برنامه استفاده کردم ارور صفحه آبی ویندوز میومد !
امتحان کردم جواب نداد... اصلا برق نمیرسه به درایو که بخواد on یا off بشه.. حالا میگید چیکار کنم.. اینم میدونم که درایو از لحاظ سخت افزاری مشکلی نداره..
توی فروم بازی سنتر یکی عین مشکله منو داره ولی 20 روز مونده بتونم پست بنویسم اونجا!
من از طریق داس هم امتحان کردم ولی در آخر که W رو میزنم پیغام uneknown chipset رو میده و اصلا درایو نمیشناسه![]()
1- مطمئنی کلید برق روشنه ؟
2- پورت I/O همونی هست که قبلا درایوت رو میشناخت ؟
اصلا کلیدت چه شکلیه ؟ اگه مثل کلید من هست که بگم اینجور کلیدا برعکس عمل میکنن یعنی تو حالتی که فکر میکنی روشنه خاموشه ! اصلا یه بار بر عکس امتحان کن . من مطمئنم که یه جای کلید اشکال داره یا سوال دومم رو بد اجرا کردی !
از داس استفاده نکن !
اگه شما مطمعنی که برق بهش اینجوری میرسه من 100 نه 1000000000 بار دیگه امتحان میکنم! مگه تو این روش به اصلاح شک به دستگاه وارد میشه یا برق یهویی بهش وصل میشه؟
نه به خدا چیزیش نمیشه .من خودم که هیچی کنسول های دوستامو هم اینجوری دقیقا کپی کردم هیچیش نمیشه . اصلا اینجوری که گفتم کردی خداییش؟
نه اشتباه نکن منظورم این نبودنمیترسم امتحان هم کردم ولی میخوام بدونم یه جوری دستگاه رو دور میزنه و برق بهش میرسه؟ چون درحالتی که همه سیمها وصلن که اصلا برق نداره
وقتی فریم ور درایو پاک میشه به نظر میاد که مرده! یعنی اصلا بیرون نمیاد و آدم فکر میکنه که بهش برقی نمیاد ولی این طور نیست. از طرف دیگه هم جانگل فلشر درایو رو شناسایی نمیکنه. برای اینکه دوباره قابل شناسایی بشه باید در عرض کمتر از یک ثانیه روشن و خاموش بشه تا بره به وندور مود. برای روشن خاموش کردن درایو هم میتونی از کلید استفاده بکنی که راحت میشه این کار رو انجام داد. بعدش که روی وندور مود رفت کافیه یه دونه فریم ور بهش رایت بکنی تا دوباره درایو زنده بشه! برای اجرای بازی ها باید این فریم ور LT Plus 1.9 سفارشی شده با DVD KEY خودت باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)