منم با حرف دوستمون موافقم!
+
اول باید خودتون به این باور برسید که اعتماد به نفس خوبی دارین( دقیقا مثل قانون جاذبه، جذبش کنین!)
و حتما حتما سی دی راز رو ببینین! ( یکی از مواردش تقریبا با مشکل شما شبیه)
انرژیک باشید و شاد
پــــریسا
منم با حرف دوستمون موافقم!
+
اول باید خودتون به این باور برسید که اعتماد به نفس خوبی دارین( دقیقا مثل قانون جاذبه، جذبش کنین!)
و حتما حتما سی دی راز رو ببینین! ( یکی از مواردش تقریبا با مشکل شما شبیه)
انرژیک باشید و شاد
پــــریسا
دوست عزیز هر کسی یک خصوصیات شخصیتی دارد.
مثلا خود من آدم جدی هستم و شاید 1 هفته طول بکشه تا بتونم اونجور که دلم میخواد بگم و بخندم.
ولی سعی کن خودت باشی و اعتماد به نفس داشته باشی.
امیدوارم موفق باشی.
به اشتباه تصور نکنید که اگر بتوانید همسرتان یا دوستتان یا را عوض کنید، رابطهتان بهتر می شود.
- این تصور بچگانه که عاشق شدن یعنی پیدا کردن کسی که مسئول خوشبخت بودن شما باشد را کنار بگذارید. این شمایید که باید مسئولیت خوشبخت شدن خودتان را بپذیرید.
- اگر رابطهتان شاد نیست، مهمترین فردی که میتوانید تغییر دهید خودتان هستید. زمانیکه بتوانید رفتارهای مخرب خودتان را تشخیص دهید میتوانید تصمیم بگیرید که آنها را از بین برده و رابطهتان را شادتر کنید.
![]()
ببین دوستِ من ، این که توی یک جمعی که افراده زیادی در اون هستند ، به شما توجهی نشه ، کاملا عادی هست !
مثلا توی یک جمع دو نفره ، وقتی با فرد داری صحبت میکنی ، 100% توجهش به شما هست ، اما توی یک جمع 3 نفره ، این توجه میشه 50% یا مثلا توی یک جمع 10 نفره ، این توجه نسبت به شما میشه 10% ، بنابراین خیلی عادی هست که شما سوالی از جمع بپرسید و کسی جواب نده ، بهترین کار در این جور مواقع این هست که ضربه به بقلیتون بزنین و سوال رو از اون بپرسین !
درضمن ، سوالِ شما خیلی کلی بودش ، میشه بیشتر توضیح بدید ؟ همراه با مثال و ...
اینجوری بیشتر میشه کمک کرد
ممنونم
با سلام خدمت اساتید گرامی
عرض شود که والا خوش نداریم میزبان میهمانانی باشیم که با آمدن مکرر و بی جهت و بی دلیل آرامش و آسایشمونو بهم بزنن. راستش ما تازه ازدواج کردیم و همراه مادر شوهرم تو خونه ی خودمون زندگی میکنیم
شوهر بنده تقریبا 8 خواهرو برادرند حالا فرض کنید اینا همشون با بهانه ی دیدن مادر شوهرم به خونه ی ما میان و مجلس حمام زنانه راه میندازن. من نمیخوام که چیزی بگم که دلخور بشن و نیان . فقط میخوام که برخور مناسب رو بدونم که چطوری برخورد کنم تا بدونن که زیاد هم نباید با این بهانه اینکارو بکنن
ممنون
1-سلام دادن را تو آغاز کن زیرا سلام موجب اطمینان طرف مقابل می شود.
2-تبسم کن زیرا تبسم طرف مقابل را سحر می کند و قلبش را می نوازد.
3-به طرف مقابل خود اهمیت ده و از او تقدیر کن و با مردم آنگونه برخورد کن که دوست داری با تو برخود کنند.
4-در شادی های مردم شریک شو.
5-نیازهای مردم را برآورده کن زیرا بدین ترتیب به قلبشان راه می یابی .نفس ها با برآورده کردن نیازها پر می شود .
6-از لغزشها درگذر و در روح و روان خود تسامح نشان بده .
7-در جستجوی شگفتی ها باش ودر پی آنها باش که باعث کسب دوستی و جذب قلوب می شود .
8-در هدیه دادن بخیل نباش اگر چه قیمت آن کم باشد زیرا ارزش معنوی آن بیشتر از ارزش مادی است .
9-دوست داشتن را به طرف مقابل اظهار کن زیرا کلمات دوست داشتنی به قلب ها نفوذ می کند .
10-در پی نصیحت مردم باش بگونه ای که آبروی مخاطب نرود .
11-با دیگران در حد توجه شان صحبت کن زیرا افراد میل دارند که در مدار توجه شان کسی با آنها گفتگو کند.
12-خوشبین باش و بشارت را در دور و بر خود پخش کن .
13-اگر دیگران کار خوبی انجام دادند از آنها تعریف کن زیرا ستایش در نفس اثر می گذارد اما در تعریف زیاده روی نکن .
14-کلمات خود را برگزین تا جایگاه تو بالا رود زیرا کلمه ی نیکو بهترین وسیله برای نوازش قلبهاست .
15-با مردم متواضع باش زیرا انسانها از کسی که احساس برتری می کند متنفر هستند .
16-در پی صید عیوب دیگران مباش بلکه به اصلاح عیوب خود مشغول باش .
17-هنرسکوت را بیاموز زیرا مردم کسی را که به آنها گوش می دهد دوست دارند .
18-دائره دانش خود را وسیع گردان و درهر روز دوست تازه ای بدست آور.
19-تلاش کن که تخصص و توجهات خود را متنوع تر سازی ،این کار موجب آن میشود که هم دائره علم تو افزایش یابد و
هم تعداد دوستانت .
پ.ن: بعضی جملات آشناست! یا ما جملات رو میخونیم و رد میشیم بی هیچ درس گرفتنی! یا پست تکراریه !
پاک شد معلوم میشه تکراریه یا نه
20-اگر کار خوبی برای شخصی انجام دادی منتظر عوض آن نباش
منم مشکل شما رو دارم با این تفاوت که من مجردم و خونه پدرم هستم و از مهمون اومدن بدم میاد.نه اینکه آدم بدی باشم نـــــــــهعرض شود که والا خوش نداریم میزبان میهمانانی باشیم که با آمدن مکرر و بی جهت و بی دلیل آرامش و آسایشمونو بهم بزن
اما مهمونی هم حدی داره مخصوصا تو این دوره و زمونه
یه راهی رو که من امتحان کردم این بوده که هر وقت مهمون اومده گفتم که سر درد دارم یا به بهونه درس خوندن رفتم تو اتاقم و زیاد با مهمونا سر و کله نزدم
البته یه روزایی میشهکه به شدت دلتنگ فامیلا میشم و از خدا میخوام که هر روز مهمون داشته باشیم.ولی اکثر اوقات حس میکنم که مهمونامون بی موقع میان و احساس میکنم که مزاحم زندگیم شدن
شما عرض کردید که شوهر شما 8 خواهر و برادر دارند ،
چرا هر کدومتون به صورت ماهیانه از مادر شوهرتون پذیرایی نمیکنید ؟ اینجوری هر 8 ماه نوبتِ شما میشه و خیلی کار شما سبک میشه ! میتونید بهونه هایی نظیر اینکه مادر شوهرتون دوست داره هر ماه توی خونه ی یکی باشه و هر ماه با یک فرزند باشه تا تنوع ایجاد بشه استفاده کنید تا کسی ناراحت نشه .
البته این چیزی که شما میگید ، واقعا ظلم هست ! من هیچوقت توی همچین موقعیتی نبودم و دوست هم ندارم توی همچین موقعیتی باشم ! واقعا سخت که آدم نه تنها حریم خصوصی نداشته باشه ، بلکه دم به دم هم مزاحم داشته باشه ! اما ، اگه راهِ چاره ای نیست ، شما مجبور هستید به قول معروف جدی ترین حرف ها رو در شوخی هاتون بزنید ، مثلا با لبخند به صورتی غیر مستقیم به طرفِ مقابل تفهیم کنید که فقط 5 شنبه و جمعه ها میتونن بیان خونه ی شما ، به هر حال اونها هم دوست دارند مادرشون رو ببینند .
امیدوارم موفق بشید ...
سلام
یه سوال : شوهر شما از این احساس شما (که از این حرکت برادر و خواهرهایش رنجور شده اید) خبر دارند یا نه ؟
شاید مطلع شدن شوهرتان از این موضوع ، کمکی خوبی به رفع مسئله تان بکند .
موفق باشید![]()
میتونید برید کنارشون بشینید و از کارهای زیادی که سرتون میریزه بگید و نوعی گلایه بکنید مثلا بگید :
والا این پذیرایی/آشپزخانه/هرجا رو خیلی باهاشون ور میرم هی باید مرتب و تمیزشون کنم از بس به آشپزخانه / پذیرایی / هال/ و .. رسیدگی میکنم که کمر درد گرفتم یا جارو برقی سوخته یا دارم هلاک میشم .تو این موقعه که اگه بچه مچه هم داشته باشن به اونا تذکر میدن و نمیذارن بازیگوشی کنه
یا مثلا از سردرد و افت یا بالارفتن فشار خون حرف بزنید مثلا اینکه مادر عزیز سرو صدا باعث بالا رفتن فشار خونش میشه و این واسه قلبش خیلی مضره خدایی نکرده بلا ملا سرش میاد.
یا به یکی بگید که با کسی رودرواسی نداشته باشه و این مطالب رو به مهمونا گوشزد کنه و حرف شمارو غیر مستقیم برسونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)