تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 91

نام تاپيک: مهارتهای ارتباطی / چگونه با دیگران برخورد کنیم ؟

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

منم با حرف دوستمون موافقم!
    +
    اول باید خودتون به این باور برسید که اعتماد به نفس خوبی دارین( دقیقا مثل قانون جاذبه، جذبش کنین!)
    و حتما حتما سی دی راز رو ببینین! ( یکی از مواردش تقریبا با مشکل شما شبیه)

انرژیک باشید و شاد
    پــــریسا

2. 2 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در اولین برخورد لبخند به لب ندارم در کل تظاهر می کنم که لبخند به لب دارم و همه می فهمم که لبخندی روی لبانم نیست و خیلی نگران هستم.
    وقتی دارم صحبت می کنم با صدای آروم جواب میدم.
    شمرده و آروم صحبت می کنم.
    در حقیقت یک نگاه به طرف میکنم و بعد نگاهم به کناره های محل گفت و گو هست.
    دوست عزیز هر کسی یک خصوصیات شخصیتی دارد.
    مثلا خود من آدم جدی هستم و شاید 1 هفته طول بکشه تا بتونم اونجور که دلم میخواد بگم و بخندم.
    ولی سعی کن خودت باشی و اعتماد به نفس داشته باشی.
    امیدوارم موفق باشی.

4. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

12 چند نکته

به اشتباه تصور نکنید که اگر بتوانید همسرتان یا دوستتان یا را عوض کنید، رابطه‌تان بهتر می شود.

- این تصور بچگانه که عاشق شدن یعنی پیدا کردن کسی که مسئول خوشبخت بودن شما باشد را کنار بگذارید. این شمایید که باید مسئولیت خوشبخت شدن خودتان را بپذیرید.

- اگر رابطه‌تان شاد نیست، مهمترین فردی که می‌توانید تغییر دهید خودتان هستید. زمانیکه بتوانید رفتارهای مخرب خودتان را تشخیص دهید می‌توانید تصمیم بگیرید که آنها را از بین برده و رابطه‌تان را شادتر کنید.

6. 2 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

من هم یه مشکلی دارم
    اصولا من دیده نمیشوم چکار کنم؟
    این هم شامل جمع دوستان و غریبه و... میشه
    هم شامل p30 world
    بارها شده من سوالی میپرسم ولی از خیر جوابش باید بگذرم.مثلا من توی صفحه قبل یک سوال پرسیدم ولی هیچکسی پست های منو نمیبینه و جواب نمیده.من خیلی دلم میشکنه

توی جمع هم همینه .من اگر یه نظری بدم یا دوستام تحقیرم میکنند(حالا اگر اون نظر یکی دیگه بود همه به به میگفتند)
    یا باید داد بزنم تا مثلا جواب یه سوالم رو بگیرم
    دیگه خسته شدم از این وضعیت
    ببین دوستِ من ، این که توی یک جمعی که افراده زیادی در اون هستند ، به شما توجهی نشه ، کاملا عادی هست !

مثلا توی یک جمع دو نفره ، وقتی با فرد داری صحبت میکنی ، 100% توجهش به شما هست ، اما توی یک جمع 3 نفره ، این توجه میشه 50% یا مثلا توی یک جمع 10 نفره ، این توجه نسبت به شما میشه 10% ، بنابراین خیلی عادی هست که شما سوالی از جمع بپرسید و کسی جواب نده ، بهترین کار در این جور مواقع این هست که ضربه به بقلیتون بزنین و سوال رو از اون بپرسین !

درضمن ، سوالِ شما خیلی کلی بودش ، میشه بیشتر توضیح بدید ؟ همراه با مثال و ...
    اینجوری بیشتر میشه کمک کرد

ممنونم

8. 2 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید گرامی
    عرض شود که والا خوش نداریم میزبان میهمانانی باشیم که با آمدن مکرر و بی جهت و بی دلیل آرامش و آسایشمونو بهم بزنن. راستش ما تازه ازدواج کردیم و همراه مادر شوهرم تو خونه ی خودمون زندگی میکنیم
    شوهر بنده تقریبا 8 خواهرو برادرند حالا فرض کنید اینا همشون با بهانه ی دیدن مادر شوهرم به خونه ی ما میان و مجلس حمام زنانه راه میندازن. من نمیخوام که چیزی بگم که دلخور بشن و نیان . فقط میخوام که برخور مناسب رو بدونم که چطوری برخورد کنم تا بدونن که زیاد هم نباید با این بهانه اینکارو بکنن
    ممنون

10. این کاربر از iyannahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض 20 نکته برای احترام بیشتر در مقابل دیگران

1-سلام دادن را تو آغاز کن زیرا سلام موجب اطمینان طرف مقابل می شود.

2-تبسم کن زیرا تبسم طرف مقابل را سحر می کند و قلبش را می نوازد.

3-به طرف مقابل خود اهمیت ده و از او تقدیر کن و با مردم آنگونه برخورد کن که دوست داری با تو برخود کنند.

4-در شادی های مردم شریک شو.

5-نیازهای مردم را برآورده کن زیرا بدین ترتیب به قلبشان راه می یابی .نفس ها با برآورده کردن نیازها پر می شود .

6-از لغزشها درگذر و در روح و روان خود تسامح نشان بده .

7-در جستجوی شگفتی ها باش ودر پی آنها باش که باعث کسب دوستی و جذب قلوب می شود .

8-در هدیه دادن بخیل نباش اگر چه قیمت آن کم باشد زیرا ارزش معنوی آن بیشتر از ارزش مادی است .

9-دوست داشتن را به طرف مقابل اظهار کن زیرا کلمات دوست داشتنی به قلب ها نفوذ می کند .

10-در پی نصیحت مردم باش بگونه ای که آبروی مخاطب نرود .

11-با دیگران در حد توجه شان صحبت کن زیرا افراد میل دارند که در مدار توجه شان کسی با آنها گفتگو کند.

12-خوشبین باش و بشارت را در دور و بر خود پخش کن .

13-اگر دیگران کار خوبی انجام دادند از آنها تعریف کن زیرا ستایش در نفس اثر می گذارد اما در تعریف زیاده روی نکن .

14-کلمات خود را برگزین تا جایگاه تو بالا رود زیرا کلمه ی نیکو بهترین وسیله برای نوازش قلبهاست .

15-با مردم متواضع باش زیرا انسانها از کسی که احساس برتری می کند متنفر هستند .

16-در پی صید عیوب دیگران مباش بلکه به اصلاح عیوب خود مشغول باش .

17-هنرسکوت را بیاموز زیرا مردم کسی را که به آنها گوش می دهد دوست دارند .

18-دائره دانش خود را وسیع گردان و درهر روز دوست تازه ای بدست آور.

19-تلاش کن که تخصص و توجهات خود را متنوع تر سازی ،این کار موجب آن میشود که هم دائره علم تو افزایش یابد و
    هم تعداد دوستانت .

پ.ن: بعضی جملات آشناست! یا ما جملات رو میخونیم و رد میشیم بی هیچ درس گرفتنی! یا پست تکراریه !
    پاک شد معلوم میشه تکراریه یا نه

20-اگر کار خوبی برای شخصی انجام دادی منتظر عوض آن نباش

12. 8 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

عرض شود که والا خوش نداریم میزبان میهمانانی باشیم که با آمدن مکرر و بی جهت و بی دلیل آرامش و آسایشمونو بهم بزن
    منم مشکل شما رو دارم با این تفاوت که من مجردم و خونه پدرم هستم و از مهمون اومدن بدم میاد.نه اینکه آدم بدی باشم نـــــــــه
    اما مهمونی هم حدی داره مخصوصا تو این دوره و زمونه
    یه راهی رو که من امتحان کردم این بوده که هر وقت مهمون اومده گفتم که سر درد دارم یا به بهونه درس خوندن رفتم تو اتاقم و زیاد با مهمونا سر و کله نزدم
    البته یه روزایی میشهکه به شدت دلتنگ فامیلا میشم و از خدا میخوام که هر روز مهمون داشته باشیم.ولی اکثر اوقات حس میکنم که مهمونامون بی موقع میان و احساس میکنم که مزاحم زندگیم شدن

14. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

عرض شود که والا خوش نداریم میزبان میهمانانی باشیم که با آمدن مکرر و بی جهت و بی دلیل آرامش و آسایشمونو بهم بزنن. راستش ما تازه ازدواج کردیم و همراه مادر شوهرم تو خونه ی خودمون زندگی میکنیم
    شوهر بنده تقریبا 8 خواهرو برادرند حالا فرض کنید اینا همشون با بهانه ی دیدن مادر شوهرم به خونه ی ما میان و مجلس حمام زنانه راه میندازن. من نمیخوام که چیزی بگم که دلخور بشن و نیان . فقط میخوام که برخور مناسب رو بدونم که چطوری برخورد کنم تا بدونن که زیاد هم نباید با این بهانه اینکارو بکنن
    ممنون
    شما عرض کردید که شوهر شما 8 خواهر و برادر دارند ،
    چرا هر کدومتون به صورت ماهیانه از مادر شوهرتون پذیرایی نمیکنید ؟ اینجوری هر 8 ماه نوبتِ شما میشه و خیلی کار شما سبک میشه ! میتونید بهونه هایی نظیر اینکه مادر شوهرتون دوست داره هر ماه توی خونه ی یکی باشه و هر ماه با یک فرزند باشه تا تنوع ایجاد بشه استفاده کنید تا کسی ناراحت نشه .

البته این چیزی که شما میگید ، واقعا ظلم هست ! من هیچوقت توی همچین موقعیتی نبودم و دوست هم ندارم توی همچین موقعیتی باشم ! واقعا سخت که آدم نه تنها حریم خصوصی نداشته باشه ، بلکه دم به دم هم مزاحم داشته باشه ! اما ، اگه راهِ چاره ای نیست ، شما مجبور هستید به قول معروف جدی ترین حرف ها رو در شوخی هاتون بزنید ، مثلا با لبخند به صورتی غیر مستقیم به طرفِ مقابل تفهیم کنید که فقط 5 شنبه و جمعه ها میتونن بیان خونه ی شما ، به هر حال اونها هم دوست دارند مادرشون رو ببینند .

امیدوارم موفق بشید ...

16. 3 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

ممنون
    سلام
    یه سوال : شوهر شما از این احساس شما (که از این حرکت برادر و خواهرهایش رنجور شده اید) خبر دارند یا نه ؟
    شاید مطلع شدن شوهرتان از این موضوع ، کمکی خوبی به رفع مسئله تان بکند .
    موفق باشید

18. 3 کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون
    میتونید برید کنارشون بشینید و از کارهای زیادی که سرتون میریزه بگید و نوعی گلایه بکنید مثلا بگید :
    والا این پذیرایی/آشپزخانه/هرجا رو خیلی باهاشون ور میرم هی باید مرتب و تمیزشون کنم از بس به آشپزخانه / پذیرایی / هال/ و .. رسیدگی میکنم که کمر درد گرفتم یا جارو برقی سوخته یا دارم هلاک میشم .تو این موقعه که اگه بچه مچه هم داشته باشن به اونا تذکر میدن و نمیذارن بازیگوشی کنه
    یا مثلا از سردرد و افت یا بالارفتن فشار خون حرف بزنید مثلا اینکه مادر عزیز سرو صدا باعث بالا رفتن فشار خونش میشه و این واسه قلبش خیلی مضره خدایی نکرده بلا ملا سرش میاد.
    یا به یکی بگید که با کسی رودرواسی نداشته باشه و این مطالب رو به مهمونا گوشزد کنه و حرف شمارو غیر مستقیم برسونه

20. 4 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •