بله ، برای همه ی تیم هاست ....ولی کیه که رعایت کنه....امگار خبر ندارید که کرار با چه قیمتی اومد استقلال..شاید هم خودتون رو بخواب زدید![]()
بله ، برای همه ی تیم هاست ....ولی کیه که رعایت کنه....امگار خبر ندارید که کرار با چه قیمتی اومد استقلال..شاید هم خودتون رو بخواب زدید![]()
منم تمایلی به ادامه بحث با شما نمیبینم چون دیدم هر وقت یه سپاهانی با شما وارد بحث شده جوابی جز اینکه با قلعه نویی قهرمان شدین یا افتخار به قهرمانی 20-30 سال پیشتون نداشتین !!
بارها هم بهتون جواب داده شده ولی شما دوباره حرف خودتون رو میزنین !!
به هر حال این پستتون رو جوب میدم و دیگه ادامه نمیدم !!
میگید بازیکنای استقلال !! کدوم یکی از این بازیکنا تو استقلال بزرگ شدن ؟؟
حتما خسرو حیدری و جانواریو از 5 سالگی تو استقلال بازی میکردن؟؟ هان ؟؟
اگه یکی دو فصل بازی کردن یه بازیکن تو یه تیم اون بازیکن رو جزء بازیکنای اصیل اون تیم میکنه که الان باید رحمتی رو سپاهانی بدونیم نه استقلالی!!
جالبه تقریبا هیچ کدوم از این بازیکنا به کار سپاهان نیومدن !!
جانواریو که نصفه فصل رو مصدوم بود !! بیک زاده که سر جمع 5 تا بازی هم واسه سپاهان نکرد !!عنایتی هم من موندم واسه چی آوردن خدا وکیلی !! فقط یه حیدری بود که اونم افت شدیدی نسبت به زمانی که تو استقلال بود داشت و به جرات میتونم بگم 50 درصد اون بازیایی که واسه استقلال میکرد رو واسه سپاهان انجام نداد !!
این جواب رو قبلا بهتون دادم یه بار دیگه هم میگم
سپاهان با بازیکنایی مثل پاپی،جلال اکبری، عباس محمدی، محمود کریمی و ... نایب قهرمان آسیا شد !!!
قهرمان لیگ شد !!
سه بار قهرمان جام حذفی شد !!
تو 10 سال 8 بار رفت آسیا !!
بهترین تیم دهه شد !!
اون موقع قلعه نویی کجا بود ؟؟ به خدا کشتین ما رو از بس قلعه نویی قلعه نویی کردین !!
جالبه من تاپیک استقلال رو هم بعضی وقتا دنبال میکنم !! یه عکس گذاشته بودین از افتخارات باشگاهتون که عکس قلعه نویی هم کنارشون بود !!همتون شاکی شده بودین که چرا عکس قلعه نویی رو گذاشتید !!چرا عکس این خائن رو گذاشتین و... بعد به ما که میرسین قلعه نویی قلعه نویی کردنتون شروع میشه
شما هنوز تو فکر قهرمانی 20 سال پیشتون بین 8 تیمین ؟؟ بس نیست خدایی؟؟
فقط همین رو بگم که ما نایب به قهرمانی آسیایی افتخار میکنیم که بین 32 تیم حرفه ای بوده !!
ما تنها نماینده ایران تو اون سال بودیم !!
شما اون سال حتی نتونستید لیست بازیکناتون رو واسه afc بفرستید !! اونوقت در مورد تیم های کره ای صحبت میکنین !!
ما اون سال به تیمی باختیم که تو جام باشگاههای جهان با یه گل به میلان که قهرمان اروپا بود باخت !!
3 گل خوردن از این تیم کره ای با این همه پیشرفتی که تو این چند سال داشتن خیلی بهتر از تیمیه که جلوی 80 هزار تماشاگر خودش جلوی یه تیم عربی حذف بشه !!
همچنین شماامیدوارم موفق باشین![]()
پ.ن : اگه خواستین میتونین نقل قول بگیرین !! من دیگه ادامه نمیدم![]()
رقمه قرارداده کرار هم امثاله شما الکی یه چیزی میگن.....اینطور که گفتن سپاهانو چند تا تیم دیگه بهش 700-800 تومن پیشنهاد داده بودن نرفته به خاطر استقلال اومده و قرارداد بسته
در کل فکر نکنم بازیکنه خارجی شامله سقفه قرارداد باشه(اگه قانون پارسال تا امسال عوض نشده باشه)پس اگر هم 800 ملیون بسته بودن(که نبستن) ترسی برایه گفتنش نداشتن
خوبی شما ؟ انگار نمیبینی دارن بازیکن های سپاهان واسه ی سقف قرارداد از این تیم میرن (بنگر ، رحمتی ...) وقت کردی یه سر به خودت بزن !
گویا شما اخبارو دنبال نمیکنی که دنباله کرار بودن با مبلغه خیلی بیشتر
خطه نهمه مصاحبه بالارو بخونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئن باش اگه ادعایه الکی میکرد صدایه خود جوشه باشگاهتون درمیومدو الان بینیه ها قطار شده بود.
در ضمن ما که دعوا نداریم با تشر صحبت میکنید
اون قضیه اینکه سقفه قرارداد فقط برایه شماست زاده ی تخیله شماست.ما که میگیم برایه همه هست....
بازم میگم مگه قانون عوض شده؟بازیکنه خارجی هم شامله سقف میشه؟اگه شامل نمیشه که ترسی نداشتیم اگه بالاتر قرارداد بسته بودیم.شما میتونستین دو برابرشو بدین بگیرینش ولی به خاطره استقلال با پوله کمتر اومد استقلال حالا شما هرجور دوست دارس میتونی فکر کنی.....پولشو اون گرفته (یه عراقی)حرصشو ما بخوریم!!!!!!!!!
من نمیگم کرار فقط برای تراکتوره هر جا دوست داره میتونه بره این تراکتور بود که کرار رو شناسوند به ایران پس میتونه باز هم اینکارو بکنه . امیدوارم توی استقلال هم موفق باشه من فقط میگم چرا فدراسیون به تراکتور اخطار منشوری شدن کرار رو میده ولی به استقلال چیزی نمیگه در مورد سقف قرار دادم چیزی نگفتمهمین کراره شمارو فصله گذشته نصفه محرومیتشو بخشیدن.باید ما هم میومدیم میگفتیم فدراسیون با شما بودو ....مگه ما ضعیفیم که بخوان به اوج برگردوننمون؟پارسال 2 شدیم با یه امتیاز اختلاف.حالا با یه بازیکنه ازاد قرارداد بستیم این همه حرف در میارین؟
چرا نمیخواید قبول کنید نصفه بازیکنا به خاطر نامه استقلال پرسپولیس میان تویه این دو تیم نه پوله بیشتر.نمونه ی بارزش میلاد میداوودی .
حالا هی فرافکنی کنید که استقلال سقفه قراردادو رعایت نمیکنه و ندونسته تهمت بزنید . خوده من اگه قرار باشه قرارداد ببندم با یه تیمی یه تیمه شهرستانی 1 میلیارد بده ولی استقلال 300 ملیون به خاطر عشقی که از بچگی به استقلال دارم میرفتم استقلال...این بازیکنایی که الان هستن تو بچگیشون یا استقلالی بودن یا پرسپولیسی پس اگه بیان به این دو تیم نباید تعجب کرد چون خیلیها ارزویه بچگیشون بوده
منظورم از به اوج رسوندن این دو تیم ، قهرمانیشون هست بازهم اگه قراره پیروزی یا استقلال رو دور قهرمانی بیفتن ، من مخالفتی ندارم ولی میگم این کار سالم انجام شه و رقابت توی میدون نه با فشار آوردن و سخت گرفتن به تیمهای شهرستانی (مخصوصا اصفهان)
در مورد علاقه ی بازیکنا هم به دو تیم پایتخت هم این میزان نسبت به دهه ی هفتاد خیلی کمتر شده اگه تیمهای شهرستانی دنبال بازیکنای آماده و حی و حاضر نرند و برن از بازیکنای بومی و تیمهای پایشون استفاده کنن وضعیت بهتر از امروز هم میشه (کاری که تقریبا فولاد داره انجام میده )
در کل امیدوارم تیمهای تهرانی و شهرستانی با شرایط یکسان با هم رقابت کنن
لذت میبرم میبینم کسی با منطق و بدون تعصب حرفی رو میزنهمن نمیگم کرار فقط برای تراکتوره هر جا دوست داره میتونه بره این تراکتور بود که کرار رو شناسوند به ایران پس میتونه باز هم اینکارو بکنه . امیدوارم توی استقلال هم موفق باشه
هر بازیکنی هرجایی که دوست داره میتونه بره و متعلق به هیچ جا نیست البته اگر فشاری پشت این رفتن نباشه
اگر سقف قرارداد برای همه تیم ها باشه مطمئنا خیلی از بازیکنها میرن به تیم های عربی
اما تا اینجای کار که ما شاهد چیز دیگری هستیم
شما خودت از این خندت نمیگیره ؟
واقعا باور کردی ؟
همین کرار از سپاهان، داماش، پرسپولیس و چند تیم دیگر پیشنهاد داشت. تازه آنها بالای 800 میلیون به او میدادند ولی من با نصف این پول کرار را آوردم استقلال. علتش هم این است که ما شفاف با کرار برخورد کردیم و او از صداقت ما خوشش آمد
دوستان یه سوال توی ذهنم هست دوست دارم جواب بدید
اگه واقعا واقعا همه سقف قرارداد رو رعایت کنن و فرضم بر این که این سقف درست باشه . یه بازیکنی که عشق و تعصبی نسبت به تیمی نداشته باشد (که ماشا.. 90 درصد اینجوری شده متاسفانه ) بین استقلال و پیروزی یا سپاهان و تراکتور کدوم رو انتخاب می کنه (احتمال چند به چند؟ )
به نظرم 60 به 40 تهران رو انتخاب کنه !
نظر شما چیه؟
2 حالت داره
یا هواداران براش مهمه که میره تهران و یا رده باشگاه و مقامش مهمه که میاد اصفهان
در کل وقتی لیگ های عربی پیشنهاد پول بالاتری میدن تنها دلیل اینکه بمونه حس وطن پرستیست (اگه باشه البته!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)