به نظرم من اگه شما کاربردتون بازی نیست و در کل به کارت گرافیک قوی نیازی ندارید نیازی نیست پول یه کارت قوی رو بدید و ازش استفاده نکنید به نظرمنم همین کارتی که دوستمون معرفی کردند خوبه
به نظرم من اگه شما کاربردتون بازی نیست و در کل به کارت گرافیک قوی نیازی ندارید نیازی نیست پول یه کارت قوی رو بدید و ازش استفاده نکنید به نظرمنم همین کارتی که دوستمون معرفی کردند خوبه
بله سیستم خوبیه.
یه لینکی چیزی از این مانیتور بدین.
یه رقم مدل مانیتور اشتباه شد!
LG W2261VP-PF
البته مدلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
LG W2253TQ-PF
خوبه فقط بحث سر ظاهر و سلیقه است HDMI هم چند درصدی مهمه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کابل hdmi فقط تو حالت SRGB مهمه که کیفیت رنگ بالایی داره
جناب pasargadd ممکنه مشخصات کامل قطعات با جزئیات بدین تا من با مشخصات روی جعبه مقایسه کنم؟
CPU: Intel i7 2600k 1155
VGA: gianward gt240 gddr5
or
VGA: EVGA GeForce GTX 460 1GB با گارانتی فارس se هم نداشته باشه مشخصات دیگه ای نیست؟
Motherboards: ASUS P8P67
LCD: LG W2261VP
RAM: 4GB (2*2gb)kingmax hercules 1600
H.D.D: 2TB SAMSUNG F3 raid 0
or
SSD: ADATA 32GB
Power: Green GP635B-US
ODD: 24X SATA LITEON
Case: GREEN MAGNUM 2
راستی نظرتون در رابطه مانیتور P23500 در مقایسه با W2261VP و W2253TQ چیه؟ با این سیستم و کاربرد شما کدوم پیشنهاد میدین؟
در مورد مشخصات متوجه منظورتون نمیشم.
در مورد هارد مدله دقیقش اینه:hd103sj
در مورد Gt240 هم حواستون باشه gddr3 نباشه و gddr5 بخرین.
مانیتور هم 23500 قیمته حدوده 250 تومان داره و ارزش نداره به خاطره 1اینچ این هزینرو پرداخت کنین.
2261هم hdmi داره و اگر به hdmi احتیاجی ندارین میتونین lg2235tq با قیمت 195 تومان تهیه کنین.
تمام قطعات هم با فاکتور و گارانتی به جز cpu.
کیس و پاور هم از نمایندگیش بگیرین.
مادربرد هم پسوند b3 داشته باشه.روی جعبه نوشته:rev3 new b3
امیدوارم چیزیو جا ننداخته باشم.
ممنون دقیقآ منظورم همین بود.
با اطلاعاتی که شما دادین من سرچ کردم اینا بدست اومد:
H.D.D: SAMSUNG 1TB-F3 HD103SJدر مورد هارد مدله دقیقش اینه:hd103sj
VGA: Gainward 240GT 1GB DDR5 GSدر مورد Gt240 هم حواستون باشه gddr3 نباشه و gddr5 بخرین.
فقط چون ممکن Gainward نداشته باشه مارک Giga میشه مدل Gigabyte GT240 DDR5 درسته؟
مشخصات کلی مدل cpu همین Intel i7 2600k 1155 دیگه درسته؟تمام قطعات هم با فاکتور و گارانتی به جز cpu.
Motherboards: ASUS P8P67 P67 B3 Revisionمادربرد هم پسوند b3 داشته باشه.روی جعبه نوشته:rev3 new b3
new که شما گفتین نداره!
موس و کیبورد تا 30 تومان اگر مدل خوبی برای کاربرد من (تایپ زیاد میکنم، وب گردی هم زیاد) مد نظرتون هست ممنون میشم پیشنهاد بدین؟
بله ولی Giga گرونه از برندهایه دیگر بگیرین.VGA: Gainward 240GT 1GB DDR5 GS
فقط چون ممکن Gainward نداشته باشه مارک Giga میشه مدل Gigabyte GT240 DDR5 درسته؟
درسته.مشخصات کلی مدل cpu همین Intel i7 2600k 1155 دیگه درسته؟
مهم اینکه b3 داشته باشه.Motherboards: ASUS P8P67 P67 B3 Revision
new که شما گفتین نداره!
برای موس و کیبر بهتره از بازار اطلاع کسب کنین چون مدله خاصی مدنظرم نیست.موس و کیبورد تا 30 تومان اگر مدل خوبی برای کاربرد من (تایپ زیاد میکنم، وب گردی هم زیاد) مد نظرتون هست ممنون میشم پیشنهاد بدین؟
به غیر از Gainward چه برنده دیگه ای پیشنهاد میدین؟ چون مطمئنم Giga داره و ممکنه Gainward نداشته باشه؟
فقط دو مورد که از قلم افتاد
VGA: Gainward 240GT 1GB DDR5 GS چه گارانتی؟ مثل EVGA فارس بدون se یا گارانتی این برند فرق میکنه؟
در رابطه با مدل رم نکته ای نیست همین RAM: 4GB (2*2gb)kingmax hercules 1600 ؟
evgaغیر از Gainward چه برنده دیگه ای پیشنهاد میدین؟ چون مطمئنم Giga داره و ممکنه Gainward نداشته باشه؟
forced3
clube
شرکتهای مختلفی گارانتیش میکنین که شاب بهتره.VGA: Gainward 240GT 1GB DDR5 GS چه گارانتی؟ مثل EVGA فارس بدون se یا گارانتی این برند فرق میکنه؟
بله همین مدل با گارنتی اواژنگ یا دریا کامپیوتر.در رابطه با مدل رم نکته ای نیست همین RAM: 4GB (2*2gb)kingmax hercules 1600 ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)