تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 44 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 433

نام تاپيک: تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT20 پاناسونیک

داره خودمونی میشه qazplm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان من میخواستم برای دستگاه vt20 خودم یه پخش سه بعدی پاناسونیک بخرم ولی مثل اینکه تو ایران این دستگاه خیلی کم پیدا میشه ولی ظاهرا یکی از فروشندهای خود پاناسونیک می گفت بجاش می تونی از ps3 استفاده کنی که فیلمهای سه بعدی رو هم پخش می کنه میخواستم ببینم این مطلب اگه صحت داره یه دستگاه پلی استیشن 3 بگیرم که هم ظاهرا میگن فیلم سه بعدی پخش می کنه هم بازی سه ببعدی داره دوستانی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن
    من بلوری پلیر سه بعدی سامسونگ رو bd-c6900 پیشنهاد میکنم فوق العادست شامل یه کابل high speed hdmi و یه دانگل وایرلس هست من ps3 پیشنهاد نمیکنم برخلاف خیلی ها فاقد خروجی 1.4 hdmi و تصاویر سه بعدی رو 1080i بیشتر نمیتونه نشون بده البته اگه نمیخوای بازی کنی وگرنه که تصمیم با خودت هست
    Last edited by qazplm; 11-03-2011 at 13:47.

2. این کاربر از qazplm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی دوست من وقتی من مرحله 1و 2 رو که شما گفتید انجام دادم منوی باشده با عنوان self check complete که قسمت های مختلف تلویزیون رو تست می کرد بعد هیچ دکمه ای نه بروی کنترل نه برروی خود دستگاه کار نمی کنه بعد مجبور شدم تلویزیون رو از طریق دکمه برقش خاموش کنم روشن که شود شد مثل تلویزیون که اولین بار خریدیم وباید تنظیمات ش رو نو انجام بدم
    مطمئنيد دكمه ها رو دست گرفتيد؟‌چون من با انجام همين كارها كه توضيح دادم وارد قسمت مربوطه شدم.

من بلوری پلیر سه بعدی سامسونگ رو bd-c6900 پیشنهاد میکنم فوق العادست شامل یه کابل hdmi و یه دانگل وایرلس هست من ps3 پیشنهاد نمیکنم برخلاف خیلی ها فاقد خروجی 1.4 hdmi و تصاویر سه بعدی رو 1080i بیشتر نمیتونه نشون بده
    دوست خوب، كي گفته كه PS3 نميتونه 1080p سه بعدي نشون بده ؟!!؟!
    اگر نميتونه نشون بده پس من چطوري دارم با همين PS3 فيلم 3D 24p 1080p نگاه ميكنم؟
    مطمئناً PS3 همه امكانات يك بلوري پلير حرفه اي رو نداره اما در مورد اجراي فيلمهاي سه بعدي مشكلي نداره.
    Last edited by Poisonman; 11-03-2011 at 13:49.

4. 2 کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مطمئنيد دكمه ها رو دست گرفتيد؟‌چون من با انجام همين كارها كه توضيح دادم وارد قسمت مربوطه شدم.

دوست خوب، كي گفته كه PS3 نميتونه 1080p سه بعدي نشون بده ؟!!؟!
    اگر نميتونه نشون بده پس من چطوري دارم با همين PS3 فيلم 3D 24p 1080p نگاه ميكنم؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    When it comes to 3D Blu-ray playing from your PS3, you won’t be getting 1080p signals to each eye, you’ll only be getting 1080i. Without HDMI 1.4′s speed, version
    1.3 just can’t push dual 1080p images through the pipes.

مطمئناً PS3 همه امكانات يك بلوري پلير حرفه اي رو نداره اما در مورد اجراي فيلمهاي سه بعدي مشكلي نداره.
    اتفاقا ps3 یه بلوری پلیر حرفه ای فوق العادست از خیلی از پلیر های دیگه بهتره ولی تو حالت 2d

Last edited by qazplm; 11-03-2011 at 13:55.

6. این کاربر از qazplm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کد:
    When it comes to 3D Blu-ray playing from your PS3, you won’t be getting 1080p signals to each eye, you’ll only be getting 1080i. Without HDMI 1.4′s speed, version
    1.3 just can’t push dual 1080p images through the pipes.

عارضم به خدمت شما كه مقاله اي كه شما لينك داديد تاريخش براي فوريه 2010 هست، اون موقع اين مطلب رو اعلام كردند كه بعداً تكذيب شد!

کد:
    It’s been falsely reported that once the firmware update to support movies is released that the PS3 will not be able to support progressive 1080P resolution and will fall back to 1080I (interlaced). This is incorrect as the amount of data (clockrate/bandwidth) is identical between the two formats (HDMI 1.3a and HDMI 1.4a) however Audio Return Channel and Ethernet will not be available meaning that people with AVR might be required to use a separate audio channel

به هر صورت من خودم قصد دارم يك Stand alone BD Player بگيرم، چون نمي خوام براي ديدن فيلم به كنسولم فشار بيارم، ولي تا اون موقع از PS3 استفاده ميكنم.
    Last edited by Poisonman; 11-03-2011 at 14:06.

8. این کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    آقا میتونید آموزش این آبندی رو برای v20 هم بزارید
    من فردا یکی میخرم و نیاز مبرم دارم
    ممنون میشم

10. این کاربر از hadi-dindar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

به هر صورت من بازم ps3 رو به عنوان اولویت اول بهتون پیشنهاد نمیکنم مشکل دیگه ای که هست اینه که موقع پخش یه بلوری سه بعدی نمیتونید صدای Dolby Digital TrueHD و DTS-Master بگیرید که یه مشکل بزرگ برای خیلی ها

کد:
    the PS3 is incapable of outputting high-resolution audio formats, namely Dolby Digital TrueHD and DTS-Master, when playing back 3D Blu-rays.

ضمن این که ممکن بعضی از دیسک های سه بعدی بلوری رو هم اجرا نکنه هیچ تضمینی نیست مثل monsters vs aliens ....
    Last edited by qazplm; 11-03-2011 at 14:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    آقا میتونید آموزش این آبندی رو برای v20 هم بزارید
    من فردا یکی میخرم و نیاز مبرم دارم
    ممنون میشم
    اساس كار و تنظيمات مثل همين VT20‌هست با همون تنظيمات.

به هر صورت من بازم ps3 رو به عنوان اولویت اول بهتون پیشنهاد نمیکنم مشکل دیگه ای که هست اینه که موقع پخش یه بلوری سه بعدی نمیتونید صدای Dolby Digital TrueHD و DTS-Master بگیرید که یه مشکل بزرگ برای خیلی ها

کد:
    the PS3 is incapable of outputting high-resolution audio formats, namely Dolby Digital TrueHD and DTS-Master, when playing back 3D Blu-rays.

ضمن این که ممکن بعضی از دیسک های سه بعدی بلوری رو هم اجرا نکنه هیچ تضمینی نیست مثل monsters vs aliens ....
    كاملاً ‌صحيح هست، بنده هم عرض كردم، ديگه انتظار يك بلوري پلير حرفه اي رو از يك كنسول گيم نبايد داشت.
    در مورد اون پلير سامسونگ كه شما گفتيد،‌خودتون داريد؟ تاييد مي كنيد؟ قيمتش چنده؟ من ميخوام به همين VT20 وصلش كنم.
    Last edited by Poisonman; 11-03-2011 at 15:21.

13. این کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اساس كار و تنظيمات مثل همين VT20‌هست با همون تنظيمات.

كاملاً ‌صحيح هست، بنده هم عرض كردم، ديگه انتظار يك بلوري پلير حرفه اي رو از يك كنسول گيم نبايد داشت.
    در مورد اون پلير سامسونگ كه شما گفتيد،‌خودتون داريد؟ تاييد مي كنيد؟ قيمتش چنده؟ من ميخوام به همين VT20 وصلش كنم.
    بله 400 خریدم گرونه شدید ولی عالیه خیلی زیباست خیلی سری کار میکنه و کیفیت تصویر عالیه تو این 2 ماهه هم مشکلی پیدا نکرده بالاترین امتیاز رو از سایت cnet گرفته :
    کد:
    یه کابل hdmi high speed و یه adaptor wireless باید تو جعبه باشه

سه تا بلوری سه بعدی avatar -under the sea-monsters vs aliens هم روش اجرا کردم بدون مشکل
    Last edited by qazplm; 11-03-2011 at 15:32.

15. 2 کاربر از qazplm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستي اين قفل Cinavia‌ رو ساپورت ميكنه يا نه؟ فعلاً اگه نكنه بهتره، ولي شكي نيست كه توي آينده نزديك بهش اضافه ميكنند!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یک قضیه رو که حتما بعد از خرید مراقب باشید اینه که تصاویره ثابت رو به مدت خیلی زیاد پخش نکنین. در ضمن این گارانتی بانیان در مورد این تلویزیون خیلی عالیه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •