نوشته بود اولین سمینار بازیهایه رایانه ای ؟! یعنی واقعا اولین سمینار تویه ایران بود ؟!
نوشته بود اولین سمینار بازیهایه رایانه ای ؟! یعنی واقعا اولین سمینار تویه ایران بود ؟!
البته تو تراکت کامل نوشته نشده بود و توی بنر تو سالن نوشته شده بود : اولین سمینار بازیهای رایانه ای دانشگاه پیام نور .
خیلی از کارها مثل دکور و تراکت ها و اسم سمینار و ... من روش نظارت نداشتم و انجمن علمی دانشگاه تهیه دیده بود.
خوب ما هم بالاخره برگشتیم خونه
اول از همه از همه ی بچه هایی که اومدن یه تشکر از طرف خودم بکنم.
دوم, از همه ی بچه هایی که نیومدن گله کنم ...
سوم خیلی بازیسازا کم بودن ایکاش بیشتر میومدین.
خوب بچه ها وقتشه که گزارش همایش رو بدم فقط ببخشید که دیر شد چون تازه دیروز عکسها رو از انجمن علمی گرفتم.
در ابتدای همایش طبق معمول قرآ ن خوانده شد و بعد که سرود ملی پخش شد که اینم عکس اونموقع هست
از چب به راست ردیف اول : احسان مرادی ، خودم ، امید عسگری ، دبیر انجمن علمی
ردیف دوم : نفر اول حسین بابایی ( نینجا) و 3 نفر از دوستاش که من اخرم فامیلهاشون رو نفهمیدم. بعد مصطفی شاه حسینی ( anti military) و امیر ؟؟؟
بعد هم مجری مراسم به جایگاه اومد و کلی شعر خوند و کلی هندونه زیر بغل بازیسازها گذاشت و گفت اینها نخبگان کشور هستند و من به اینها افتخار می کنم و ....
بعد هم به جایگاه دعوت شدم که در مورد بازی سازی و اهمیت اون صحبت کردم . در مورد جایگاه بازی سازی و نقش اون در جهان موقعیت های شغلیش و بازی سازی مستقل صحبت کردم. سپس چند تا از کارهای مستقل شامل بازیهای دزدان دریایی ، دود ، اتش سرد ، شر زنده رو با معرفی سازندگانش به حضار نشون دادم . بعد هم بازی outland ساخته دوستم ابراهیم مسجدیان بر روی پرده نشون داده شد
بعد هم از حسین بابابی دعوت کردم که در مورد کارشون توضیحاتی دادند که استقبال خوبی شد و ایشون بسیاری از مشکلات بازی سازان مستقل را به همراه کمی شوخی توضیح دادند. که عکسی از صحبتاشون من پیدا نکردم.
بعد از اون احسان جان به جایگاه دعوت شد که ایشون صحبتهایی در مورد نحوه پیدایش بازی ها و تاریخجه بازی ها از دو بعدی به سه بعدی و تکامل اونها توضیحاتی رو بر روی تخته دادند
و همینطور که می بینید حضار در کف صحبت های ایشون هستند.
بعد هم از جناب کوشا شقاقی سازنده بازیهای توپ توپ 1 و2 و3 دعوت شد که به جایگاه بیایند که ایشون درباره مشکلات و موانع سر راه بازی سازان صحبت کردند
بعد از اون هم آقای امید عسگری دموهایی از بازیشون یعنی پسر ماجراجو دادند و درمورد مشکلات و نحوه کارشون توضیح دادند همچین بازی دیگشون یعنی عملیات صابرین نیز نمایش داده شد
در اخر کار انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه جشن یکسالگی افتتاحش رو گرفت که کیکش رو در عکس می بیند به همراه اعضای انجمن
بعد از صرف کیک هم بازیسازان مزه نهار سلف دانشگاه ما رو چشیدند و
در اخر هم از سخنرانان تقدیر شد و عکس یادگاری از بازیسازان حاظر گرفته شد . البته بعضی ها زودتر رفتند که تو عکس نیستند.
![]()
Last edited by Prince_ of _Persia; 13-03-2011 at 14:02.
سلام
آقا بعدیش کیه که من حتما بیام . من اون روز همونجاها بودم ولی کار داشتم نمیتونستم بیام . من پاکدشت بودم برای کارای دانشگاهم .
سلام
ایول مهدیار جان گزارش با حالی بودجای بچه های که نبودن رو خالی کردین
![]()
اینم گزارش انجمن علمی از همایش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهدیار جان ابن لینکه مشکل داره یا حداقل من نمی تونم بازش کنمنوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by aliscan; 12-03-2011 at 23:46.
بابا همایش...
الان فهمیدم خیلی حیف شد...
کاش میتونستم بیام
راستی گفتین از بعضی بازی ها مثل دزدان دریایی و شر زنده و... تریلر نشون دادین!!!یه تریلر بود همه رو داشت یا از هر کدوم جدا گذاشتین؟؟؟
اگه یدونه بوده بی زحمت بتونین آپلودش کنین فکر میکنم خوب باشه(اینجوری کل پک یه تریلر هم داره و نه تنها اونا که نیومدن میتونن درصدی در همایش سهیم باشن بلکه هر جا خواستیم از بازیمون بگیم لینک این تریلر رو میذاریم برای کل مجموعه هم تبلیغ میشه)
راستی گزارش هم خوب بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)