بچه ها من وسوسه شدم برم ایسر بخرک به سایت چاره زنگ زدم ببینم این مدل رو دارن یا نه اما جوابی نگرفتم الان سفارش انلاین دادم تا شاید فردا جواب درست و حسابی بهم بدن
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن تو یه سایت مشورت گرفتم جواب ها این بود گفتم بزارم شما هم ببینید البته خلاصش کردم سلام و ... بریدم
جواب سه نفر هست
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انتخاب قیافشو می زارم برای خودت
از لحاظ فنی ACER در این مدل از کارت گرافیک داخلCPU Core i3 استفاده کرده که هم سرعتش بیشترش و هم HD بودنش آون رو از HP متمایز کرده(600Mhz
و هم مصرفش کم تره
این مدل چیپ کارت گرافیکی که روی مینبورد HP استفاده شده دیگه کمی قدیمی هست و ضعیف به نظر میاد(400Mhz)
در ثانی CPU ، مدل ACER از HP قویتر هستش(13%)
گارانتی , کیفیت ساخت acer بالاتر از HP هستش , شما حرف یه مغازه دار زیر دیپلم رو که می خواد جنسش رو بفروشه باور نکن
در کل فرقه زیادی نمی کننن با هم و شما می تونی بیشتر رو قیافشون توجه کنی
اینو گفتم چون قیمتاشون یکی نیست
در مورد قیمت هم امروز باز قیمت نوت بوک ها یه 50 تومنی رفته روش(دولار گرورن شده)
پیشنهادم ایسر هست چون هم سی پی یو و هم هاردش بالاتر هست و هم جوابش رو پس داده و نوت بوک خوبی در اومده
در ضمن گارانتی سازگار خیلی بهتر از سریر هم هست
620 تومن هم قیمتش نیست و تو بازار زیر 600 میتونید بخریدش
مدل HP از بیشتر جهات مثل صفحه نمایش و هارد از مدل ایسر بهتر است فقط مدل ایسر که گفتید CPU قوی تری داره... در کل مدل HP نمره ی بیشتری میگیره...من جای شما بودم و دنبال بازی نبودم لپتاپی با همین مشخصات میگرفتم که CPU core i5 داشته باشه...ولی بازم میگم اگه برای وبگردی و افیس میخواید همین HP معرفی شده براحتی کار رو انجام میده... من چون یکم وسواسی هستم بحث CPU رو مطرح کردم
من از متن بالا نتیجه گرفتم برای کار فیلم - وبگردی - برنامه نویسی و کارهای ساده اچ پی بهتر هستش
و به دنبال پرووبوک می رم