تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 128

نام تاپيک: همه چیز در مورد قهوه

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

سال ها قهوه ی فوری 'Nescafe محصول 'Nestle روزی 1-2 لیوان، اوایل با شیر و شکر زیاد و بعدها بدون شیر و شکر بسیار کم میخوردم.

کم کم روی آوردم به قهوه ی ترک و جوشاندن در ظرف روی شعله ی گاز؛ ولی تأثیر دلخواهم رو دریافت نمیکردم...

الان ولی سال هاست که تقریباً تمام وعده های قهوه ای که میخورم رو توسط Moka pot ـی که دارم تهیه کرده و روزی یک "لیوان" حداقل میخورم.

نوع دانه ها: robusta معمولاً کشت شده در کنیا و تلخ ترین حالت ممکن با بالاترین میزان کافئین

بدون شکر؛ شیر هم که اصولاً به قهوه ای که با moka pot آماده میکنی نمیخوره...

به طور جدی هیچ کسی در اطرافم نمیتونه چیزی که من بالا میکشم رو بخوره!

به نظرم نباید به قهوه اصولاً شیر افزود و میانه ای چه با شیر و چه با شیر خشک در قهوه ندارم. اصلاً لب نمیزنم به نسکافه هایی که در بیرون میفروشن و یه مقدار زیادی مواد شیمیایی و شکر و شیرخشک توی بسته بندیاشون میریزن.

من دانه ها رو هر چند هفته یک بار از فروشگاه قدیمی "قهوه ی آرام" واقع در میدان هفت تیر، خیابان قائم مقام فراهانی میگیرم و میگم خودش آسیاب کنه چون خودم دستگاهی برای آسیاب ندارم :/

درواقع تنها مغازه ای در تهران که دیدم همواره کیفیت کارش بالاس همینجا بوده؛ بقیه بعضاً انقدر مشتری زیاد و افرادی که هیچی از قهوه درک نمیکنن ازشون خرید میکنن که هر آشغالی بفروشن رو ملت میخرن به هر حال...

قیمت کیلویی 35 تا 45 هزار تومن آخرین بار که بودم. یه مقدار کمی هم قهوه فوری کیلویی میگیرم برای مسافرت ها و اوقاتی که خونه نیستم.

- - - - -

Moka Pots :

توصیه ها:

- در صورتی که قصد خرید یک Moka pot رو دارید، ترجیحاً از جنس "استیل" باشه نه آلومینیوم. این در طعم قهوه تفاوتی ایجاد نمیکنه؛ بیشتر مسئله ی سلامت هست...

- درصورتی که مثل من دستگاهی برای آسیاب قهوه ندارید، قهوه رو بیش از نیاز چند هفته نخرید. چون دانه های قهوه پس از آسیاب شدن، کم کم طعم و عطر خودشون و از دست میدن.

- قهوه رو همواره در ظرفی نگهداری کنید که هوا به داخلش جریان نداشته باشه (میتونید یک کیسه بین درب و بدنه بگذارید برای این امر و از خرید ظروف گران-قیمت که با نام "وکیوم" فروخته میشن، خودداری کنید!)... ترجیحاً ظرف نگهداری، شیشه ای باشه.

- درصورت استفاده از قهوه جوش های معمول، از کاغذهای فیلتر مرغوب استفاده کنید که مزه ای به قهوه نیفزایند!

- از مصرف قهوه، پس از ساعت 6 بعد از ظهر خودداری کنید.

- شیر، خواب آور است و متضاد قهوه! مصرف بالای شکر و شیرینی جات، در طولانی مدت منجر به بیماری دیابت ممکن است بشود. شکر و شیرینی جات، همچنین آسیب های دیگر از دندان ها تا نقاط دیگر به بدن شما وارد میکنند. اگر توان تحمل تلخی قهوه را ندارید و نیازمند افزودن نصف لیوان شکر به قهوه هستید، توصیه میکنم اصولاً بیخیال قهوه شده و این کار مضحک و مضر رو کنار بگذارید.

- قهوه رو پس از آماده شدن، از منبع حرارت دور کنید که الکی جوش نخوره!

- خوردن کمی آب پس از نوشیدن قهوه، میتواند موجب کاهش تأثیر کافئین شود (در صورت نیاز).

-- -- -- --

به شخصه دیگه لذتی در جهان برام باقی نمانده جز نوشیدن قهوه تلخ و گوش دادن به موسیقی... مثل تحمل درد هست که لذت بخشه!

2. 4 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

قهوه کلمه ای عربی است؛ Coffee لغتی گرفته شده از Cafe در ترکی است که ترک ها به قهوه میگفتند.

قهوه ی "ترک" و "فرانسه" و "اسپرسو"، انواع قهوه نبوده و هیچ ارتباطی به کشورهای ترکیه و فرانسه تقریباً ندارند (شاید بشه گفت که مردم اونجا زیاد این نوع رو میخوردن/میخورن)؛ اینها انواعی از انواع متنوع "روش های تهیه ی قهوه" اند.

"عربیکا" و "روبوستا" انواعی از گونه های گیاه قهوه و دانه های آنها هستند که بیشترین مصرف قهوه در جهان از این هاست.

دانه های قهوه به طور خام قابل خوردن نبوده و نیازمند پخته شدن هستند. این به قول ایرانیان "بو دادن"، مرحله ای بسیار مهم در داشتن یک قهوه ی خوش طعم و خوش عطر است. از این مرحله، به عنوان کاری حرفه ای یاد میشه که نیازمند "تکنیک و حرفه ای بودن" است و اگر فرد و دستگاه های مورد استفاده، حرفه ای نباشند، نتیجه قهوه های بی کیفیت و سوخته میشوند که طعم سوختگی و مزخرفی دارند (تلخی و سوختگی دو طعم متفاوتند).

افسانه ها بر این اساسند که چوپانی آفریقایی، میدید که گوسفندانش پس از خوردن یک گیاه خاص، به طرز عجیبی فعال و به قول معروف "شنگول" میشوند! اینگونه قهوه کشف شد! البته که منبعی برای تأیید این داستان وجود ندارد...! هزاران سال مردم قبایلی در افریقا، این دانه ها را برای شاداب شدن به صورت خام یا پخته میخوردند.

منبع گیاه قهوه قاره ی آفریقا و بخصوص بخش های غربی آن و قسمت های نزدیک به خط استوا است. اروپاییانی که به امریکای جنوبی رفته بودند، به صورت پنهانی، دانه های مختلف قهوه را به امریکای جنوبی برده و در مناطق مختلفی تست کردند تا توانستند در برخی نقاط آن را کشت کرده و به عمل آورند. همچنین در برخی نقاط هند و جنوب-شرق آسیا هم به این کارها دست زده اند که تلاش های چندان موفقی نبوده.

چند قرن قبل، قهوه توسط اعراب شناخته شد و با توجه به ممنوعیت مصرف مشروب در دین اسلام، ایشان روش هایی برای طبخ قهوه را ایجاد و کشف کرده و به نوشیدن قهوه روی آوردند.

بعدها، اروپاییان به واسطه ی ترک های عثمانی با قهوه آشنا شدند و با ورود قهوه به اروپا، نبوغ و علم اروپاییان در طی قرن ها، روح نوینی در انواع روش های طبخ و آماده کردن قهوه ای عالی دمید تا امروز که شاهد این وسعت انواع روش های آماده سازی قهوه و طعم های مختلف هستیم.

امروزه قهوه یکی از عظیم ترین تجارت های جهان و محبوب ترین نوشیدنی دنیا است.
    Last edited by Zeitgeist; 20-04-2014 at 03:09.

4. 3 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من خودم عاشق قهوه کاپوچینو هستم . با شیر همیشه بهترین طعم رو پیدا میکنه . شکر هم از تلخی قهوه کم میکنه .

فقط این قهوه سرد که میگن تا حالا نخوردم نیمدونم چطوریه

6. این کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نوع دانه ها: robusta معمولاً کشت شده در کنیا و تلخ ترین حالت ممکن با بالاترین میزان کافئین
    اما چیزی که به نظر من می رسه اینه که قهوه robusta به علت داشتن کافئین بالاتر و به طبع اسید های چرب بیشتر کمتر تلخه،چون تلخی موجود در قهوه بیشتر به علت فرآیند بو دادنه که اسیدهای چرب را به اسانس تبدیل می کنه حالا هر چی بیشتر بو داده بشه تلخی و عطر قهوه بیشتر میشه. البته این فکر منه اگر اشتباه هست تصحیح بفرمایید
    Last edited by farid123; 22-04-2014 at 07:53.

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

اما چیزی که به نظر من می رسه اینه که قهوه robusta به علت داشتن کافئین بالاتر و به طبع اسید های چرب بیشتر کمتر تلخه،چون تلخی موجود در قهوه بیشتر به علت فرآیند بو دادنه که اسیدهای چرب را به اسانس تبدیل می کنه حالا هر چی بیشتر بو داده بشه تلخی و عطر قهوه بیشتر میشه. البته این فکر منه اگر اشتباه هست تصحیح بفرمایید
    از تجربه ی شخصی من و مقالات انگلیسی که در اینترنت در این باره خوندم، اینطور به نظر میرسه که در بین مثلاً چند نوع دانه با میزان بو داده شدن یکسان، دانه های دارای کافئین بالاتر، تلخ تر و دارای عطر کمتری هستن.

همچنین، قهوه ی robusta از arabica طبق گفته ها، کافئین بالاتری داره ولی عطر و بوش کمتره.

9. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

از تجربه ی شخصی من و مقالات انگلیسی که در اینترنت در این باره خوندم، اینطور به نظر میرسه که در بین مثلاً چند نوع دانه با میزان بو داده شدن یکسان، دانه های دارای کافئین بالاتر، تلخ تر و دارای عطر کمتری هستن.

همچنین، قهوه ی robusta از arabica طبق گفته ها، کافئین بالاتری داره ولی عطر و بوش کمتره.
    دوست عزیز هرچه درجه رست کردن بیشتر باشه قهوه تلخ تر میشه
    هر چه کافیین بالاتر باشه طعم ترش بودنش بیشتره
    و قهوه ای که کمتر رست شده باشه و روشن تر باشه کافیینش بالاتره . ربوستا کافیین بالاتری داره ولی طعم و بوی عربیکا بهتره

11. 2 کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز هرچه درجه رست کردن بیشتر باشه قهوه تلخ تر میشه
    هر چه کافیین بالاتر باشه طعم ترش بودنش بیشتره
    و قهوه ای که کمتر رست شده باشه و روشن تر باشه کافیینش بالاتره . ربوستا کافیین بالاتری داره ولی طعم و بوی عربیکا بهتره
    البته ترشی کافئین در قهوه با توجه به میزان بسیار بیشتر تلخی، تقریباً قابل تشخیص نیست و کافئین بالاتر، یه احساس شبیه تلخی زننده تر میده. چون فکر میکنم به این دلیل باشه که زبان انسان دقت به اون حد بالایی برای چنین امری نداره و مغز، وقتی دو طعم ناپسند رو با هم میبینه، به صورت یک ترکیب با درجه ی بالاتر از طعمی که درصد بسیار بالاتری داشته پردازشش میکنه.

شاید به همین خاطر باشه که بسیاری از افراد میگن به نظرشون طعم قهوه ی decaf تفاوت خاصی نداره؛ چون براشون قابل تشخیص نیست چندان...

13. 3 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

البته اینطور که الان دارم میخونم، اشتباه میکنید و من هم اشتباه کردم: کافئین ترش نیست و در واقع، خود "Caffeine" یک ماده ی به شدت تلخ هستش.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک نفر هم در لینک زیر گفته که در دبیرستان، کافئین رو با خلوص بالایی بصورت جداگانه بدست آورده و یکم مزه ـش کرده: نتیجه این بوده که کافئین خودش ماده ای بسیار تلخ هست.

سازندگان کولا، کافئین رو برای یک مزه ی "تلخی که مردم میپسندن" به نوشیدنی هاشون اضافه میکنن. البته با انبوه مواد مختلف که در ترکیبات کولا استفاده میشه، تشخیص "خود کافئین" برای اغلب مردم سخته...

15. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

چه جالب بود

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

ممنون از دوست عزیز Zeitgeist اطلاعات خوبی تا الآن ازشون گرفتم تو این چند صفحه
    یه سوال.
    من روزی ۲ لیوان قهوه میخورم معمولا
    ا قاشق چایخوری قهوه آماده نسکافه
    + ا قاشق شکر و بدونِ شیر
    میخواستم بدونم ضرری که نداره روز ۲ لیوان قهوه؟

صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •