با توجه به این که پلتفرم اصلی این بازی ps3 یه میخواستم ببینم که تفاوتی هم حاصل شده که این قدر EA سنگ شو به سینه میزد....
ممنون
با توجه به این که پلتفرم اصلی این بازی ps3 یه میخواستم ببینم که تفاوتی هم حاصل شده که این قدر EA سنگ شو به سینه میزد....
ممنون
سنگ چی رو به سینه میزد دوست من؟؟؟
خب نمرات بازی منتشر شد:
میانگین نمرات از 19 نقد: 7.6
نمرات سایتای معروف:
IGN: 6.0/10
GameSpot: 7.5/10
GameZone: 7/10
Eurogamer: 8/10
VideoGamer: 7/10
Gametrailers: 8.1/10
1up: B
گیم اسپات هم از نکات بد به هوش مصنوعی (راست میگه.) - برخی میان پرده های غیر همجنس بازی - برنامه نویسی سنگین بخش تکنفره اشاره کرده...
Last edited by Turok-71; 13-10-2010 at 10:38.
منکه این بازی رو بازی نکردم اما خیلی بده که هنوز آدم تو بازی و عکسهای بازی چنین ایرادهای گرافیکی رو میبینه(همون که با دایره سبز مشخص کردم)-البته این ایراد تو اکثر بازی ها هست!!!
![]()
بازی سلطان باگ....... .
تو نقد ign هم اشاره شده که باگهای بازی بسیار زیاده.... . حالا اینش خوبه..
یهو می بینی هم تیمیت درست نصف بدنش تو دیوار.....یا مثلا تفنگ به دست داره شلیک می کنه ولی چون تفنگش تو دیوار از تو دیوار نور اسلحه خارج میشه
مثلا این یه نمونش که نصف بدن یارو تو دیوار:
هوش مصنوعی هم که رفته گل بچینهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی رو بدون چک و کنترل دادن بیرون.
Last edited by halflife g; 13-10-2010 at 14:29.
اين پست بالايي شديدا تاييد ميشه!من يه بار داشتم همينجوري راه ميرفتم يهو ديدم دارن بهم تيرميزنن.بعد همه جار ونيگا كردم ديدم يه AK47 كه رو هوا معلقه داره بهم تير ميزنه!بعد به اطرافش تير زدم يكي مرد!
رفیق شاید خورزو خان بوده الکی از بازی ایراد نگیرید.به هر حال اصل در این بازی ها کشتنه که شما یکیو کشتی
![]()
Last edited by وین رونی; 13-10-2010 at 15:00.
سلام.
به نظر شما این بازی ارزش خرید داره؟
چون من فقط با این سبک حال میکنم!
کسی خبر داره که بلک اپس کی میاد؟
ممنونم
مطمئناً اگر با سبک دیگه ای حال نمیکنید تا اومدن Black Ops میتونه سرگرم کننده باشه در ضمن مگه شما قرار 50 تومن پول بدی که میگی ارزش داره یا نه ؟!!! فوقش 3 تومن میدی دیگهBlack Ops هم حدوداً 1 ماه دیگه میاد.
...
این IGN چرا تازگی ها اینقدر شیرین میزنه ؟!!دیگه نمره ی 6 انصافاً خیلی خیلی برای این بازی کمه
![]()
واقعا مراد راس میگه من امروز بازی کردم دیگه هوش مصنوعی خیلی شوته...
یه مرحله مخفی کاری با این برادر ریشو Dustyرفتم دشمنا منو کامل نگاه میکردن ولی عکس العملی نداشتن...
و
مرحله کوه های Shahikot خیلی جالب و جذاب هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)