تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 74 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تا این بازی نیاد ، نمی شه در مورد سبک و تغییراتش نظر قطعی داد .
    شخصأ علاقه دارم که همون سبک origins رو پیش بگیره و یک بازی نقش آفرینی کلاسیک بمونه ...
    درسته که mass effect یک شاهکار محسوب می شه ، ولی نزدیک شدن سبک dragon age به اون ، خیلی از نکاتی که این بازی رو جاودانه می کرد رو ازش می گیره . همچنین عرضه ی دو بازی کاملأ هم سبک از یک شرکت و در یک زمان آنچنان منطقی نیست...
    کلأ تو بازی های rpg ، مبارزات به صورت محاسبات و احتمال هست ، یعنی قوی بودن در یک زمینه یک نوع قوت محاسباتی به وجود می اره و این با بازی های اکشن سوم شخص که سرعت عمل و مهارت فردی برنده رو تعیین می کنه فاصله داره (امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشین) پس این مطلب که اکشن بازی سریع تر بشه و بازی اکشن تر بشه ، مفهوم کاملأ گنگی داره!!
    Last edited by alborz_k; 19-01-2011 at 20:19.

2. 5 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نکته ای وجود داره که قبلا فکر کنم بهش اشاره نکردیم
    شماره قبلی برای کنسول خوب ساخته نشده بود و نسبت به پی سی توی کنسول یکمی مشکل داشت و امتیاز های اونم کلا پایینتر بود
    به خاطر همین توی این شماره روی این قضیه هم کار شده و ظاهرا خواستن که توی همه پلتفرم ها به شکل و کیفیت باشه
    خود همین می تونه فروش بازی رو بیشتر کنه چون کلا توی کنسول فروش بازی ها بیشتره مخصوصا اگه بازی عامه پسند باشه

ببینید این خیلی مهمه. توی پی سی کپی زیاد میشه و همین روزگار همه رو سیاه کرده
    بازی هایی که می بینید توی پی سی خیلی فروششون بالائه بیشتر به خاطر بخش آنلاین اونا ست که این بازی این بخشو کلا نداره! به خاطر همین این مثل دیابلو نیست که بخش آنلاین عظیمی داشته باشه و با اینکه یه پلتفرم داره فروش بالای اون از الان تضمین شده باشه
    پس مسئله اینه. یه شرکت خودش بازی های کلاسیک و بهترین بازی های تاریخ این سبکو ساخته یه دفعه مریض که نیست بیاد کلا سبک یه بازیو تغییر کنه و کلا یه مدل دیگه بشه!!! پس یه سری قضیه این وسط نقش داره. الان فکر می کنید چرا مس افکت 3 رو برای PS3 هم ساخته شده؟ دلیلش اینه که روی اون کنسول هم فروش خودشو می کنه
    خلاصه این بازی های کپی دمار از روزگار پی سی در اورده! به خاطر همین شرکت ها به فکر این کارا می افتن
    اگه یه بازی بخش آنلاین نداشته باشه انگار همه باید برن اونو دانلود کنن و اصلا به زحمت سازنده بازی توجه نکنن :(

الان من می تونم بهتون اطمینان بدم که میانگین امتیاز بازی بالای 9 میشه و اون کسایی که خیلی rpg دوس ندارن رو جذب می کنه ولی الان روی این قضیه تردید وجود داره که طرفداران کلاسیک نقش آفرینی راضی میشن یا نه که هیچی هنوز معلوم نیست و باید بازی منتشر بشه تا فهمید

4. 11 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من چندوقت پیش یه ایمیل اومد از طرف Bioware برای پیس فروش Signature Edition، منم دیدم آفر خوبیه زد به سرم یه حماقتی کردم، جَوگیر شدم برای اولین بار در زندگیم، از طریق یکی از دوستان بازی رو پیش خرید کردم!! از اون موقع تا حالا همش تو فکرم من چطوری این کار رو کردم.
    بعضیا شاید بگن یارو پولش زیادی کرده؟ الان خودمم همین فکر می کنم که من واقعاً پولم زیادی کرده بود همچین کاری کردم! تازه اینم که اصلاً معلوم نیست چی از آب دربیاد. حالا امیدوارم بازی بدون مشکل به دستم برسه اگر بازی سالم به دستم برسه حتماً اینجا شات از بازی میزارم.

6. 10 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

چی جالب! چند گرفتی؟ تازه چیزی هم نداره که ! ویچر حداقل یک مجسمه ای یک پوکری و یک پاستوری و یک نقشه ای داره ! حتما یک عکسی بگیر تا حالا بازی اریجینال ندیدم ( شنیدم می گن طلاییه بازی های اریجینال می گن خیلی قشنگه نه؟ )

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

من چندوقت پیش یه ایمیل اومد از طرف Bioware برای پیس فروش Signature Edition، منم دیدم آفر خوبیه زد به سرم یه حماقتی کردم، جَوگیر شدم برای اولین بار در زندگیم، از طریق یکی از دوستان بازی رو پیش خرید کردم!! از اون موقع تا حالا همش تو فکرم من چطوری این کار رو کردم.
    بعضیا شاید بگن یارو پولش زیادی کرده؟ الان خودمم همین فکر می کنم که من واقعاً پولم زیادی کرده بود همچین کاری کردم! تازه اینم که اصلاً معلوم نیست چی از آب دربیاد. حالا امیدوارم بازی بدون مشکل به دستم برسه اگر بازی سالم به دستم برسه حتماً اینجا شات از بازی میزارم.
    چند می فروشی اگه به دستت رسید؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یکمی در مورد این نسخه که خریدی توضیح بذار
    اگه توش مثلا عکسای ایزابلا یا مجسمه یا همچین چیزایی بود خیلی خوب میشد

کاری نداره اونو با استار کرفت عوض کن به این میگن معامله پایاپای

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اقا منم مشتریم
    قربون دستت تا بازی بیاد این قصد بندی ها رو تنظیم کن نیوفتیم تو فشار

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چی جالب! چند گرفتی؟ تازه چیزی هم نداره که ! ویچر حداقل یک مجسمه ای یک پوکری و یک پاستوری و یک نقشه ای داره ! حتما یک عکسی بگیر تا حالا بازی اریجینال ندیدم ( شنیدم می گن طلاییه بازی های اریجینال می گن خیلی قشنگه نه؟ )
    هه هه خودتونو مسخره کنید، شماها فرهنگ بازی ارجینال ندارین من خودم آخره با فرهنگ و کپی رایت و حمایت از تولید و از این جور مزخرفاتم (50 تومن پول مفتو دادم رفت بخدا
    از این قضیه فرهنگ بالای من و اینکه من هیچی دانلود نمی‌کنم که بگذریم، آره فیزیکی چیزی نداره البته داشتم دردسر بود معلوم نبود پست اینجا گیر بده هم هزینه پستش زیادتر میشد. ولی روش DLC زمان عرضه از این جور چیزا داره که البته تو نسخه ی اولم بود و قابل دانلود.
    منم فعلاً 50 تومن دادم برای بازی فقط که تقریباً 25 پوند بود. یه 20 تومنم هزینه حمل و کارمزدش میشه که زمان ارسال میدم.

خیلی چیز خدایه چه بسته بندی چه بازی مگن توش دموی MassEffect 3 هم داره! من که نمیفروشم عمرا ولی 100 تومن بره تو.

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

اگه توش مثلا عکسای ایزابلا یا مجسمه یا همچین چیزایی بود خیلی خوب میشد

هیچی جز چندتا آیتم اضافه نداره
    (سپر.کمان.شمشیر.گرز)

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

کاری نداره اونو با استار کرفت عوض کن به این میگن معامله پایاپای
    استار رو که عمرا نمیدم
    هر روز دارم بازی میکنم در نتیجه به درد هیچ کس نمی خوره جز خودم!

اقا منم مشتریم
    قربون دستت تا بازی بیاد این قصد بندی ها رو تنظیم کن نیوفتیم تو فشار
    من زودتر گفتم

خیلی چیز خدایه چه بسته بندی چه بازی مگن توش دموی MassEffect 3 هم داره! من که نمیفروشم عمرا ولی 100 تومن بره تو.
    کاسب نیستیا
    بزار بیاد دستت بعد تجربه ی منو خواهی داشت
    وقتی استار رسید دستم بوس کردم بستشو چون می دونستم ارزش پولی که دادم داشت
    ولی شاید تو این بیاد دستت بگی ای بابا عجب پول مفتی دادم
    اگه اینطوری شد با من تماس بگیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •