تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 62

نام تاپيک: کاربر فعال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اون گوشی رو میفروشم ولی اطلاعاتم که از بین نمیره؟؟ درضمن اون گوشی رو بفروشم گوشی جدیدتر میخرم و تو اون قسمت جدید فعالیت میکنم.... درضمن ب ه کدوم از شماها که فعال هستید اعتباریه که دیگه فعالیت بکنید؟؟؟ مثلا برید زن بگیرید سرتون شلوغ بشه.......
    به هر حال آدم تا وقتی با یه چیزی از نزدیک سر و کار داره بهتر میتونه مشاوره بده، فوقش برید یه تاپیک دیگه اون بخش،در هر حال باز هم فعالیتتون تو اون انجمن اونقدر "گسترده" محسوب نمیشه
    در مورد مدیرها و همکارها مدیران فروم بیشتر توجه میکنن که آیا هنوز به فعالیت ادامه میدن یا نه، اسم همشونم که تو یه لیستی گوشه فروم جمع شده دسترسی بهش آسونتره
    ولی در مورد کاربر فعال تا اونجایی که من دیدم نه، چون هم تعدادشون خیلی زیاده و هم مسئولیت کمتری دارن،خلاء یه کاربر فعال اونقدر احساس نمیشه که یه مدیر یا همکار، احتمال خیلی کمتری میره که حالا بخوان مدیرا بیان وقت بذارن ببینن کاربرای فعال هنوز فعالیت میکنن و اگه نمیکنن برچسب فعالی رو وردارن.

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

به هر حال آدم تا وقتی با یه چیزی از نزدیک سر و کار داره بهتر میتونه مشاوره بده، فوقش برید یه تاپیک دیگه اون بخش،در هر حال باز هم فعالیتتون تو اون انجمن اونقدر "گسترده" محسوب نمیشه
    در مورد مدیرها و همکارها مدیران فروم بیشتر توجه میکنن که آیا هنوز به فعالیت ادامه میدن یا نه، اسم همشونم که تو یه لیستی گوشه فروم جمع شده دسترسی بهش آسونتره
    ولی در مورد کاربر فعال تا اونجایی که من دیدم نه، چون هم تعدادشون خیلی زیاده و هم مسئولیت کمتری دارن،خلاء یه کاربر فعال اونقدر احساس نمیشه که یه مدیر یا همکار، احتمال خیلی کمتری میره که حالا بخوان مدیرا بیان وقت بذارن ببینن کاربرای فعال هنوز فعالیت میکنن و اگه نمیکنن برچسب فعالی رو وردارن.
    یه لیست مناسب برای کاربران فعال نیست. نتیجتا پیگیری کارکردشون سخته و ممکنه فراموش بشه. همون طور که ممکنه فعالیت بالای یک نفر دیده نشه توسط مدیر حذفش هم ممکنه فراموش بشه. اون موقع هم وقتی کاربر فعالی گرفته میشه از عنوان بعضی ها آنچنان برخوردی میکنن که نبینید ایشالا هیچ وقت .
    به هر حال اینکه که داره پارتی بازی و رفیق بازی میشه و یا از دید اون مدیر کاربری جایگاه دریافت عنوان فعال رو نداره و یا دیده نشده اون کاربر بیشتر به نوع و جهت نگاه بستگی داره . خوش بین باشیم یا بدبین.

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

یه لیست مناسب برای کاربران فعال نیست. نتیجتا پیگیری کارکردشون سخته و ممکنه فراموش بشه. همون طور که ممکنه فعالیت بالای یک نفر دیده نشه توسط مدیر حذفش هم ممکنه فراموش بشه. اون موقع هم وقتی کاربر فعالی گرفته میشه از عنوان بعضی ها آنچنان برخوردی میکنن که نبینید ایشالا هیچ وقت .
    به هر حال اینکه که داره پارتی بازی و رفیق بازی میشه و یا از دید اون مدیر کاربری جایگاه دریافت عنوان فعال رو نداره و یا دیده نشده اون کاربر بیشتر به نوع و جهت نگاه بستگی داره . خوش بین باشیم یا بدبین.
    بعضی عنوان‌ها یا امکانات هستن که وقتی به نفر داده میشه حداقل حداقلش اینه که باعث میشه طرف وقتی عنوان فعال یه قسمتی رو با خودش به همراه داره یا امکانی دیگه ، هم سعی میکنه فعالیتش رو اونجا دنبال کنه و هم دیگران وقتی میبینن چنین عنوانی رو داره میتونن به عنوان کسی که شاید در اون زمینه مطلع باشه بهش مراجعه کنن. مثل خود من که بعضی وقتها اگه دنبال چیزی بودم و میدیدم شاید عنوانش به عنوان یه تاپیک زیاد ضروری نیست با یه نفر فعال اون بخش یا همکار و مدیر اون بخش مشورت میکردم.
    ضمنا بودنش برای سایت از این لحاظ که بخواد باری اضافی براش باشه نیست.
    بچه های هستند که این عنوان فعالی رو گرفتن و شاید مدت زیادی هم باشه که زیاد هم فعالیتی نداشته باشن ولی همچنان این عنوان رو دارن. داشته باشن چه اشکالی داره؟
    ولی وقتی یه نفر که تو یه بخشی فعالیت زیادی داشته و این عنوان رو گرفته بعد یه مدت فعالیت نکردن ، ازش گرفته بشه چه نتیجه‌ای داره. طرف شاید یکی باشه که زیاد براش اینها مهم نباشه ولی شاید خیلیا هم باشن که به قول معروف بدجوری بخوره تو ذوقشون و کمترین نتیجش این باشه که انگیزه فعالیت رو از دست بدن.
    اون همه فعالیت که انگیزه‌ای بود براشون تا این عنوان رو بگیرن چی میشه؟
    یه بار دیگه تکرار میکنم بودنش ضرری رو متوجه نمیکنه ولی نبودنش شاید چرا.
    برای همینه که چند وقت پیش هم به سینا بود فکر کنم که گفتم بهتره یه سیستمی ،‌الگوریتمی چیزی درنظر گرفته بشه تا کسی به صورت اتومات و نه پیشنهادی و ... و همچنین نه آنچنان آسان این عناوین رو بگیره و وقتی گرفت به سختی هم ازش گرفته بشه.
    شاید چنین کاری با سیستم وی بی نشه.

از طرف دیگه چقدر خوب میشه که عنوان دیگه‌ای هم با عنوان مثلا : کاربر متخصص بخش ...

درست بشه تا این عنوان به کسایی داده بشه که در اون زمینه خاص حالا هر چی میخواد باشه علم یا تخصص داشته باشن.
    این عنوان فقط به اهل فن داده میشه و با کاربر فعال کاملا جدا میشه و کلا دید نسبت به اونها متفاوت.
    مثلا کسی که پزشکه بشه متخصص بخش پزشکی بجای کاربر فعال اون قسمت.
    یا یکی که متخصص کارهای گرافیکیه و کاملا وارد عنوانی مناسب با این بخش بگیره.
    یا شما مثلا بابک علاوه بر عنوانی که داری مثلا متخصص علم نجوم رو به همراه داشته باشی.
    یا یکی دیگه که متخصص در زمینه تعمیرات گوشیهای همراهه با این عنوان باشه
    و ... کلا با عنوانی که مشخص میکنه طرف درس علم این رشته رو خونده و یا توش کاملا وارده.
    و یک سری امکانات خاص به این گروه داده بشه تا هم بتونن بهتر دانششون رو در اختیار دیگران بذارن و هم بهانه‌ای باشه برای ماندن و حفظشان و هم ارتقای هر چه بیشتر کیفی سایت.

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.

Last edited by Ahmad; 19-08-2010 at 17:46.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ماریو جان اینو ببین . توی صفحه صفحه قبله
    خودم دیدم چندتا کاربر فعال به اشخاصی دادن که اصلا در حد فعالی نبودن (اسم نبرم بهتره!)
    درسته که بودن عنوان باعث روحیه دادن میشه ولی ممکنه در کنارش باعث بی انگیزگی هم بشه. وقتی میشه خیلی ها رو براشون عنوانی گذاشت که همیشه هست و تغییر نمیکنه. از دید خودم که هیچ مفهومی نداره من کاری نکنم اما امتیاز ، اختیار یا عنوانی داشته باشم.
    خود من طرفدار دوره ای شدن همه چیز در انجمن و زمان دار بودن همه عنوان ها هستم.

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برای همینه که چند وقت پیش هم به سینا بود فکر کنم که گفتم بهتره یه سیستمی ،‌الگوریتمی چیزی درنظر گرفته بشه تا کسی به صورت اتومات و نه پیشنهادی و ... و همچنین نه آنچنان آسان این عناوین رو بگیره و وقتی گرفت به سختی هم ازش گرفته بشه.
    شاید چنین کاری با سیستم وی بی نشه.
    آره سینا هم میاد می گه باشه چشم حتما!!!
    می شه این کار رو کرد ولی کو گوش شنوا

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اتومات، چطوری تشخیص بده که پست مفید بوده یا نه صرفا پست اسپم و تشکر یا نه حتی فقط درخواست بوده.
    راه فنیش رو بگید

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام من یه یوزر دارم که سال 1384 ایجاد کردم! و پسوردشو فراموش کردم . تو این سالها بارها و بارها در قسمت فراموش شدن پسورد ایمیل رو وارد کردم ولی هیچ ایمیلی برام ارسال نمیشه!! دیروز هم همین کارو کردم ولی فایده نداشت . به ادمین های محترم هم اطلاع دادم ولی جوابی نگرفتم! اون یوزر رو لازم دارم الان باید چیکار کنم؟؟؟؟؟ ببخشید که اینجا پست دادم چون همه راهها رو امتحان کردم دیگه گفتم اینجا مطرح کنم! از ادمین سایت تقاضا دارم ک که یوزر پسورد این ایمیل رو به همین ایمیل ارسال کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

یه جور انگیزه می شه برای بعضی کاربران که بیشتر فعالیت کنن
    این رو من هم موافقم.
    اما نه در همه حالتی...
    به نظر من انگیزه کاذب ایجادکرده این موضوع...
    طرف وقتی کاربر فعال شد کلی ذوق میکنه...یکی نیست بهش بگه بابایی عزیزم این ها ارزش خاصی ندارن!!

شاید انتخاب همکار کمی به سلیقه ی مدیر برگرده، چون بالاخره باید یک همکار نظراتش با مدیر همراه باشه، ولی انتخاب کاربر فعال که هیچ نفعی برای یک مدیر از نظر مدیریتی نداره چرا باید سلیقه ای باشه به نظرتون؟
    فکر نمی کنم کسی از مدیریت کل، جز و همکاران دفاع کرده باشه، همه ما طبق قوانین فعالیت می کنیم، اگر هم مشکلی هست به قوانین بر می گرده، و خوب 100% همواره در مدیریت مشکلات هم هست! اینجا فکر نکنم از مدیران کسی رشته ی مدیریت مجازی خونده باشه!
    شاید؟
    سلیقه مدیر؟
    انتخاب کاربر فعال نفعی نداره؟
    دفاع نمیکنید؟
    جون...؟
    بله؟
    مدیریت مجازی؟
    کی؟..من؟...
    نگاه کن رفیق بزار کلام رو ختمش کنم:
    من تا حدودی از مدیریت کل سایت شناخت دارم.علاقه شخصی به هشون دارم.
    تاحدودی هم با مدیران انجمن هم آشنایی ورفاقت دارم.
    اما همه اونها بی عیب وخطا نیستن...بینشون آدم خوب وبد هم هست.(با احترام به تمامی زحمت کشان گرامی)
    کاربر فعال انتخاب کردن از انتخاب مدیر مهمتره چون باعث رونق دادن به فروم میشه!!!ونافع مالی فراوانی نیز به همراه خودش میاره این کاربر فعال...(وارد بحث نشیم که خیلی طولانیه)
    تمامی مدیران سبز+ارشد+همکاران+کاربران فعال...بدون استثناءاز تمامی چار چوب+قوانین+مقررات+مدیریت کلان+همدیگه...حمایت ودفاع میکنن.وبه هیچ وجه حاضر به پذیرش مشکل دار بودنشون نمیشن(بعضیها)
    این مثل روز روشنه.
    دوباره برمیگردم به بحث اصلی...
    انتخاب کاربرفعال کاملا سلیقه ای صورت میگیره...
    7-8کاربرفعال رو میشناسم5ماهه پیداش نیست!!
    2-3تاکاربر فعال میشناسم که با کمترین پست ممکن فعال شدن.
    حالا بیا بگو که پست مهم نیست مفید بودن پست مهمه..که باورم نمیشه جانم...
    دلیلش کاملا مشخصه کاربرانی رو میشناسم که فهم+شعور+علمشون ازبرخی((گفتم برخی))کاربرافعال بسیار بسیار بیشتره...
    کاربرانی وجوددارن که سطح علمیشون از خواهر4م ابتداییم کمتر حالیشونه!!!
    وهزاران مورد دیگه که اگه اجازه بدن مطرح بشن بوش تموم فروم رو پرمیکنه!!
    پس برادرگل من...انتخاب کاربر فعال کاملا سلیقه ای و((داخلی))است.

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

ماریو جان اینو ببین . توی صفحه صفحه قبله

درسته که بودن عنوان باعث روحیه دادن میشه ولی ممکنه در کنارش باعث بی انگیزگی هم بشه. وقتی میشه خیلی ها رو براشون عنوانی گذاشت که همیشه هست و تغییر نمیکنه. از دید خودم که هیچ مفهومی نداره من کاری نکنم اما امتیاز ، اختیار یا عنوانی داشته باشم.
    سلام بابک
    اما اون همه کارهایی که کردی چی؟
    دقت کن گفتم بدست آوردن یه عنوان نباید به راحتی باشه. و البته برداشته شدن به سختی.
    و وقتی طرف ببینه که خیلی وقته که فعالیت نمیکنه و داره وقت برداشته شدن این عنوانش میرسه دیگه به خودش بستگی میکنه که چه باید بکنه.

خود من طرفدار دوره ای شدن همه چیز در انجمن و زمان دار بودن همه عنوان ها هستم.
    در مورد دور‌ه‌ای بودن همه چیز مثلا مدیریت یک قسمت هم میتونه خوب باشه هم بد.
    شاید یکی باشه که تو یه قسمت هم تخصص خیلی خوبی داره هم مدیریتش خوبه هم اینکه تجربه بدست آورده و اینکه هنوز هم میتونه ادامه بده بخواد چون مدت سمتش تموم شده جاش رو به کسی دیگه زیاد درست نباشه.
    البته از یه لحاظ خوبه چون ایده جدید با روشی جدید میتونه وارد بشه و باعث تحولی مثبت‌تر در اون قسمت بشه
    ولی وقتی کسی خوب کار میکنه میشه نیروهای خوب رو هم با خودش به همراه داشته باشه و از افکارشون و نظراتشون و ... استفاده کنه، اونها رو همراه خودش کنه و حتی درنهایت اون رو در سمتی همطراز خودش قرار بده و همراه هم روشهای نو رو پیاده کنن و ... . ( البته نمیدونم دو تا مثلا مدیر میتونن کنار هم کار کنند یا نه )

اتومات، چطوری تشخیص بده که پست مفید بوده یا نه صرفا پست اسپم و تشکر یا نه حتی فقط درخواست بوده.
    راه فنیش رو بگید
    این فقط یه پیشنهاد بود و مستر کرکر هم که میگه میشه البته نمیدونم با فکری که من دارم یا نه.
    منظورم این بود که هر نوع فعالیتی تو انجمن برای اون شخص یه امتیازی رو به همراه داشته باشه . یک پست عادی یه امتیاز خیلی پایین. یه پست که یه تشکر توش شده یه امتیاز بالاتر . پستی که تعدا تشکراش بالای ده تاست یه امتیاز دیگه و پستی که بالای مثلا 50 تا تشکر داره یه امتیاز بالا ( البته به غیر از پستهای اطلاع رسانی که ادمینها یا سوپر مدیرا میذارن). پستی که نقل قول از کسی توشه و تشکر اون شخص نقل قول شده در پست این شخص وجود داره یه امتیاز خاص دیگه ( این پست میتونه نشون بده که درخواستی پاسخ داده شده) و ... خیلی تقسیم بندیهای دیگه در مورد پست دادن.
    در مورد نوع فعالیت تو یه بخش خاص از انجمن. میزان فعالیت در روز ، فعالیت تو یه تاپیک خاص و ... میتونه اجزای دیگه باشه و درنهایت امتیازی که مدیر اون قسمت میتونه بده.
    کلا یه نوع امتیاز دهی که مثلا اگه شخصی به حد نصابی رسید بشه کاربر فعال اون قسمت و اگه به یه حد نصاب دیگه ای رسید یه عنوان دیگه با یه امکانات بیشتر و ... .
    همچنین اگه پستی ازش پاک بشه یا اخطار بگیره یا ... همه بصورت امتیاز منفی درنظر گرفته بشن و یا اگه یه مدت معینی فعالیت نکنه یه امتیاز مختصری کم بشه و .. تا جایی که اگه امتیازش تا یه حد مشخص که قبلا برای دادن اون عنوان در نظر گرفته شده بود برسه اون عنوان یا امکانات رو از دست بده و ... .
    و خود شخص میتونه همیشه ببینه که امتیازش چنده و عملکردش رو بسنجه.
    Last edited by Ahmad; 22-08-2010 at 10:25. دليل: دی

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

شاید؟
    سلیقه مدیر؟
    انتخاب کاربر فعال نفعی نداره؟
    دفاع نمیکنید؟
    جون...؟
    بله؟
    مدیریت مجازی؟
    کی؟..من؟...
    نگاه کن رفیق بزار کلام رو ختمش کنم:
    من تا حدودی از مدیریت کل سایت شناخت دارم.علاقه شخصی به هشون دارم.
    تاحدودی هم با مدیران انجمن هم آشنایی ورفاقت دارم.
    اما همه اونها بی عیب وخطا نیستن...بینشون آدم خوب وبد هم هست.(با احترام به تمامی زحمت کشان گرامی)
    کاربر فعال انتخاب کردن از انتخاب مدیر مهمتره چون باعث رونق دادن به فروم میشه!!!ونافع مالی فراوانی نیز به همراه خودش میاره این کاربر فعال...(وارد بحث نشیم که خیلی طولانیه)
    تمامی مدیران سبز+ارشد+همکاران+کاربران فعال...بدون استثناءاز تمامی چار چوب+قوانین+مقررات+مدیریت کلان+همدیگه...حمایت ودفاع میکنن.وبه هیچ وجه حاضر به پذیرش مشکل دار بودنشون نمیشن(بعضیها)
    این مثل روز روشنه.
    دوباره برمیگردم به بحث اصلی...
    انتخاب کاربرفعال کاملا سلیقه ای صورت میگیره...
    7-8کاربرفعال رو میشناسم5ماهه پیداش نیست!!
    2-3تاکاربر فعال میشناسم که با کمترین پست ممکن فعال شدن.
    حالا بیا بگو که پست مهم نیست مفید بودن پست مهمه..که باورم نمیشه جانم...
    دلیلش کاملا مشخصه کاربرانی رو میشناسم که فهم+شعور+علمشون ازبرخی((گفتم برخی))کاربرافعال بسیار بسیار بیشتره...
    کاربرانی وجوددارن که سطح علمیشون از خواهر4م ابتداییم کمتر حالیشونه!!!
    وهزاران مورد دیگه که اگه اجازه بدن مطرح بشن بوش تموم فروم رو پرمیکنه!!
    پس برادرگل من...انتخاب کاربر فعال کاملا سلیقه ای و((داخلی))است.
    ببینید من به انجمن مورد فعالیت خودم می آم، ما در یک زمان 4 کاربر به طور مستمر فعالیت خوبی داشتن، به طوری که روزانه در انجمن بیش از 20 پست مفید رد و بدل میشد، هر 4 کاربر فعال شدند، بعد از حدود 2 ماه، 3 نفر غیر فعال شدند که هر سه نفر عنوانشون برداشته شد، و فقط یک کاربر فعال باقی موند.
    بنابراین "کلا" سلیقه ای بحث درستی نیست! بله در برخی اوقات میشه گفت سلیقه ای هست ولی نه همیشه!
    در ضمن یک چیزی رو همیشه به خاطر بسپارید ما انسان هستیم و نه ماشین! تصمیمات ما در عقلانی ترین محیط ها هم دچار احساسات شخصیمون هست، پس مشخصا ممکن یک مدیر بخواد یک کاربر فعال از بین 3 نفر با یک رویه کاریه تقریبا مشابه انتخاب کنه، خوب مشخصا کاربری انتخاب خواهد شد که در ذهن مدیر دارای یک نکات مثبتی هست، که اون نکات مثبت شاید از نظر ما اصلا مهم نباشند.
    البته این در مورد مدیرانی که از دیگران نظر خواهی می کنند کمتر پیش می آد، مثلا مدیر انجمن مورد فعالیت من، برای اینگونه کارها معمولا نظرخواهی می کنه، که خوب مورد سلیقه چون پخش می شه بین 4 نفر کمتر نمایان میشه، ولی خوب ممکنه مدیری نظر خودش رو مد نظر داشته باشه، اونجا سلیقه بیشتر نشون می ده خودش رو.
    ضمن اینکه ببینید، خیلی ها هستند، که واقعا هم پست هاشون زیاده، هم مطالب مفید دارند، اگر همه کاربر فعال بشند که نمیشه!
    منم با نظر بابک موافقم باید همه چیز زمان دار بشه، مثلا کاربر فعال از زمان گرفتن لقب تا 4 ماه بمونه، همکار مثلا حالا 6 ماه و مدیر نهایتا 1 سال، بعد از اون به یک نحوی، حالا رای گیری بین اعضای انجمن، یا هر چیز، عوض بشوند، اینطوری همیشه انگیزه هم باقی می مونه. و گرنه مثلا در انجمن لینوکس، حالا تا یک همکار استعفا بده و تازه مدیر احساس کنه همکار نیازه، خوب مشخصا کاربرای دیگه تقریبا مطمئن هستند این لقب رو هرگز نمی گیرند!
    البته حالا چیز مهمی هم نیست! داشتن لقب همکار انجمن! نه پولی توش هست و نه سابقه ای! ولی خوب انگیزه فعالیت در هر جا ارتقا پیدا کردن هست! اگر شما بدونید در یک شرکت هرگز به پست مدیریتی نمی رسید عملا فعالیتتون تحت این مسئله کم میشه!
    ولی خوب عملا این کار در این انجمن صورت نمیگیره، و خوب بنابراین کاربر فعال شده یک لقبه که همه دوست دارن داشته باشن! در حالی که عملا جز یک نام متفاوت، هیچ فرقی با کاربران عادی ندارند!

در مورد دفاع و حمایت هم ببینید، من حالا در انجمن نه، ولی در گروه ها بارها از نحوه ی مدیریت در پی سی گلایه کردم، و کلا خوشم نمی آد از نحوه ی مدیریت، ولی این یک بحث هست، بحث دیگه اینکه باید موقعیت مدیریت در انجمن حفظ بشه، پس در مواقع خودش باید از هم دفاع کنیم.
    ولی باز کلی گویی اشتباه هست، خیلی اوقات مدیریت دفاع کردن داشته، خیلی اوقات نداشته.
    من خودم بارها تاپیکی رو بستم، کاربر 4 یا حتی 5 تا پیام داده من هم جواب دادم، ولی روی حرفشون پا فشاری کردن! نهایتا هم من رو متهم کردن به کوته نگری! در حالی که بسته شدن تاپیک دلیل داره! من الان 4 سال هست در گنو/لینوکس کار می کنم، در مورد تک تک تاپیک ها تجربه دارم، می دونم یک تاپیک سرانجامش چی هست! می بندم و برای سازنده هم توضیح کامل می دم! ولی خوب هر کسی از بسته شدن تاپیکش یا پاک شدن پستش ناراحت میشه!
    مانند اینکه شما سرعت غیر مجاز میرید پلیس متوقفتون می کنه! اولین حالت شما چیه؟!
    جناب سرکار! من که کاری نکردم! اصلا ماشین من 160 تا میره؟! جناب سرکار! سرعت سنجم خرابه!!!

منظورم اینه که حق با پلیس هست! ولی خوب شما قانع نمیشید!
    نمی گم همیشه درست و به جا پاک کردم یا بستم، ولی خیلی جاها توضیح کامل دادم! پیام های صندوقم هست! ولی کاربران قانع نمیشند و متهم می کنند!
    خوب خیلی از مواقع دفاع ما از این چیزهاست، از اینکه کاربرا ناراحت هستند چرا این تاپیک بسته شد، رفت ترش، پاک شد و ...(طبیعی هم هست، چند هفته پیش پست خود من در یک انجمنی پاک شد، ناراحت شده بودم! و با خودم مطرح می کردم، چرا؟!!! حالا شاید کسی که پست من رو پاک کرده درست هم پاک کرده)

در کل همه چیز را نمی شه کلی مطرح کرد! بله، انتخاب سلیقه ای هم داریم، انتخاب درست هم داریم، دفاع اشتباه داشته ایم، دفاع به جا و به حق هم داشتیم، در کل اینجا یک محیط مجازی بیشتر غیر تخصصی هست برای همین من خودم بیشتر از اونکه به عنوان یک محیط خشک تخصصی بهش نگاه کنم به عنوان جایی برای یاد گرفتن چند چیز جدید و محلی برای گزراندن محدود وقت آزادم نگاه می کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •