من نمی دونم چرا جوونای مملکت ما همه حس هنری دارن، همه رمانتیک هستن، همه افسرده هستن.
حالا این 3 تا رو داشته باشین به مرور توی بقیه عرصه ها هم عن قریبه که بر روی سکوی اول بایستیم.![]()
من نمی دونم چرا جوونای مملکت ما همه حس هنری دارن، همه رمانتیک هستن، همه افسرده هستن.
حالا این 3 تا رو داشته باشین به مرور توی بقیه عرصه ها هم عن قریبه که بر روی سکوی اول بایستیم.![]()
بچه ها شما چرا زير خاكيا رو ميكشين بيرون ! : دي ... تاپيك قديميه ! ممنون از راهنماييهاتون
منظورت از کدوم دوستا بود احیانا؟یه دوست خوب میتونه روحیه ی آدمو دگرگون کنه![]()
![]()
با سلام به دوستان خوبم. من هم سالهاست که افسرده و داغونم. داغون داغون.
خیلی چیزها باعث این موضوع برام شده:
تنها بودن، زیبا نبودن ،بی پولی، بیکاری، نداشتن شریک جنسی
داشتن یک نوع بیماری که الان بیشتر از یک ساله که دارم قرص مصرف میکنم خوب همین خودش خیلی تاثیر داره
+ اعتیاد
و ...
همه ی این مشکلها واقعا دمار از روزگارم در اورده
الان سالهاست که واقعا نخندیدم،میتونید بفهمین این یعنی چی؟
قیافه ام رو که توی آینه میبینم حالم بههم میخوره
عینهو پیرمردها شدم .پای چشام بدجوری گودی افتاده .
بعد یک مشکل دیگه هم دارم ، اینه که الان سالهاست که رنگ صبح رو ندیدم یعنی هر روز بعد از ساعت 12 ظهر از خواب پا میشم
و البته شب ها هم خوابم نمیبره بعضی وقتها مثلا ساعت 6 صبح تازه میخابم
بعد یک مشکل دیگه هم دارم : بی معرفتی آدما رو که میبینم اعصابم خیلی بهم میریزه
من به خیلی ها خوبی میکنم اما همه با من بد میکنند
خیلی اوضاعم خرابه .هیچ امیدی ندارم تو این زندگی
بیاین با هم درد و دل کنیم
هیچ امیدی به من نیست نه؟
من آخرش هم درست نمیشم
من از سرچ گوگل به اینجا رسیدم : ديبچه ها شما چرا زير خاكيا رو ميكشين بيرون ! : دي ... تاپيك قديميه ! ممنون از راهنماييهاتون
آخ آخ منم دارم عین تو میشم. جوریه که همش صبحها میخوابم. نمیدونم این چه مرضیه.
در مورد این مشکلاتت.. شاید منم تا حدی شبیه تو ام.. اما فقط میتونم همدردی کنم. خودم که موفق نبودم که بتونم راهنمایی کنم!
افسردگی - اظطراب - تنهایی + یه مشکل روانی دیگه که در این مقال نمیگنجه.. ووو... پس از سالها من رو به فردی بیمار و شکست خورده تبدیل کردن
راستی چند سالته؟
//خدایا هوامونو داشته باش
وایی من مشکلات خابم رفع شده چون میرم دانشگاه
مشکل من تو ارتباط با جنس مخالفه
خدایا چرا من اینجوریم
عاشق دوست دختر رفیقم شدم چون با هم میریم بیرون یه ساعت هم برام خرید
کاش درست میشدم بدجوری دلم داغونه...
از همین رو دارم روزی یه بسته سیگار میکشم عین عملیا شدم..!
سلامعاشق دوست دختر رفیقم شدم چون با هم میریم بیرون یه ساعت هم برام خرید
خوب باهاشون بیرون نرو.یه چیزی هم بگم خدایی نکرده به رفیقت خیانت نکنی .درست نیست.شاید اون 2 تا همدیگر رو داشته باشند و شما با ورود به این رابطه باعث جدایی اونا بشی
بی خیالش شو برو دنبال کسی که خدا برات مقدور کرده
خوب شما سبک زندگیتو عوض کن.به فعالیتهایی بپرداز که تا الان انجامش ندادیافسردگی - اظطراب - تنهایی + یه مشکل روانی دیگه که در این مقال نمیگنجه.. ووو... پس از سالها من رو به فردی بیمار و شکست خورده تبدیل کردن
شما انقدر به مشکلات فکر میکنی که شده بخشی از زندگیتون.بعضی وقتها یا بهتر بگم همیشه انسان باید خودشو به بی خیالی بزنه
ما که قراره روزی از این دنیا بریم پس چرا باید براش حرض بخوریم
واقعا چرا این تاپیک ها اینقدر طرفدار داره ؟؟؟؟؟
درکل همه از این مشکلات دارن ........... خودمو مثال بزنم که راه دور نریم
2 سال افسردگی داشتم رفتم دکتر دارو مصرف کردم دیدم تغییری ایجاد نشد به کار مشغول شدم واینقدر سرگرم بودم که شرایطم به کلی تغییر کرد.... تازه افسردگی من به دلیل جدایی بود به هر حال مشغله فکری جدید از هر راهی برای از بین بردن افسردگی و خاطرات بد زندگی و سرخوردگی بهتره
زندگی قشنگتر از اینه که بخوایم غصه بخوریم
===========================================
آقا یه نکته مهم هم بگم کسانی که احساس افسردگی میکنن بهتر آزمایش تیروئد و کم خونی هم بدن تیروئد و کم خونی علایم مثل بی رمقی و حس اضطراب و نیاز به خواب زیاد دارن
Last edited by mali.sh; 10-11-2011 at 13:16.
خیانت!! نه بابا ما داداشیم با هم
اتفاقا دختره شدیدا به رفیقم وابسته شده همینم داره منو ازار میده
اس ام اس هاشونو میخوندم اینو فهمیدم
اما رفیقم در حرف میکه که نه اصلا وابستگی بهش نداره لامصب این دوست ما هم زیادی خوشتیپه
دلم اشوبه بخدا .. اخه اصلا دختره شاید با من حال نمیکنهشانس هم ندارم
ت عزیز بهترین راه اینکه این دختر خانوم رو فراموش کنی
تا دلت بخواد دختر زیبا تو ایران هست که بخوای برای زندگی آیندت انتخاب کنی
ادامه این افکار باعث میشه از دوستت متنفر بشی یا اینکه به حسادت ختم میشه.پس بی خیال شو
در مورد دوست خوبم که گفته آزمایش خون بدید
حرفتون رو به شدت قبول دارم.اگه جسممون سالم نباشه خوب معلموه تو روحیمون تاثیر منفی میزاره
شاید باورتون نشه اما من اگه 2 روز میوه نخورم از زمین و زمان بدم میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)