به نظر من 206 چون ماشینیه که همه جوره ظاهرش حفظه....یعنی اگه باهاش تصادف نکنی و سالم باشه هیچوقت کهنه به نظر نمیاد...شتاب عالی...ظاهر شیک....داشبورد جذاب.....درکل ادم ازش خسته نمیشه...از نظر قیافه شتاب خرج لوازم یدکی و... از تندر بهتره....
به نظر من 206 چون ماشینیه که همه جوره ظاهرش حفظه....یعنی اگه باهاش تصادف نکنی و سالم باشه هیچوقت کهنه به نظر نمیاد...شتاب عالی...ظاهر شیک....داشبورد جذاب.....درکل ادم ازش خسته نمیشه...از نظر قیافه شتاب خرج لوازم یدکی و... از تندر بهتره....
با 10 تومن نهایتا مدل 84 تمیز تیپ 3 میشه گرفت.
206 بهتره چون حداقل تکنولوژی جدیدتری داره.
دیدی...همه دوستان میگن 206...مبارک باشه![]()
206 بدرد جوانان و مجرد ها میخوره ولی 405 بهتره ماشین خریدن 70 درصد به خریدار ربط داره
من حاضر نیستم ریسک کنم و یه ماشین بگیرم کخ خرج هنگفت بندازه رو دستم
405 بی درده سره من که 1 ماهی هست 405 گرفتم ماشیم تمیز و مطمعنم حالا حالا ها خرج نداره و راحتم
تازه خرجشم مناسبه ولی 206 درده سر داره اینو از خیلی ها که هر دوتا ماشینو داشتن تحقیق کردم همه گفتن 405 بگیر
206 خرجش بالاس یه روغن موتور بخوای عوض کنی از بقیه ماشین ها گرون تر میوفته شتابش از 405 بیشتر ولی 405 قوی تر از 206 هست
در ضمن 405 اسپورت کن ببین چه خوشگل میشه![]()
206 اگر صفر باشه از 405 سرتره و تا 2سال خرج نداره. ولي اصلا سراغ مدل پايين نرو كه مثل .... پشيمون ميشي(ببخشيد).پس 405 بگير....
در کل میتونم بگم که بیشتر سلیقه ایه... چون هردو ماشین تقریبا در یک سطح هستند
من خودم 206 رو میپسندم... ببین ..اگه میخوای ماشینتو اسپرت کنی.. سراغ 206 نرو . چون دیگه خیلی خز شده اسپرت کردن 206 ... چون باید خیلی چیزاشو تغییر بدی تا یه ظاهر به خودش بگیره... و از نظر من معقول نیست ... مخصوصا از نظر هزینه
در صورتی که یه 405 ( ترجیحا نوک مدادی) رو میشه با یه دست رینگ و لاستیک و عوض کردن چراغای جلو و عقب + جلو پنجره و اگه یه مقدارم ارتفاع بزنی فوق العاده شیک میشه و جوانپسند ... در کل میشه با 700 یا 800 تومن کاری کنی که هردفعه خودت میبینیش کیف کنی.....
اگرم اهل این چیزا نیستی ... یه 206 بگیر ... ارتفاع بزن و قالباقهاشم وردار ... بزار با رینگ همون مشکی خودش بمونه...
اگه خواستی میتونی قالپاقاشم بفروشی .... خوب میخرن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)