تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 107

نام تاپيک: ایران و جام جهانی

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

کلا علی دایی یک موجود نفرت انگیزه!
    علی دایی باید در اوج خداحافظی میکرد تا کارش به اینجا نکشه

آره متاسفانه در اوج خداحافظی نکرد و خودشو کاملا خراب کرد حیف اون همه
    زحمت که کشیده بود شد.

2. این کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

درضمن باقری یک فصل تو آرمینیا بود و عزی یک فصل تو کلن که فصل بعد به دسته دوم سقوط
    دوست گرامی، پس قبول داری 3 فصل تو اروپا بودن دیگه! ضمنا اگه اینا به دسته دو سقوط کردن، دسته دوم آسیا که نبودن...
    اولا کریمی تنها بازیکن ایرانی هست که مستقیما به تیم درجه اول اروپا (بایرن رفته )
    در تکمیل حرفت: و بعد از 2فصل که فصل آخرش همراه بود با ناکامی، به حاشیه خلیج فارس بازگشت!
    2- کریمی تنها بازیکن ایرانی هست که تو بایرن 2 سال باهاش قرار داد بستن
    اینم یه اطلاعات ناقص دیگه ای از شما! علی کریمی در شروع کارش با بایرن 1 ساله با بایرن بست! اینو کودک و نوجوان میدونن! بعد تو قراردادش یه بند گفته شده بود که اگه بتون 25 بازی واسه بایرن تو اولین فصلش بازی کنه، قراردادش اتوماتیک وار میشه دوساله که علی کریمی هم دقیقا اون فصل 25 بازی کرد واسه بایرن.
    پ.ن: کریمی هنگام جدایی از بایرن از دو تیم شالکه 04 و وولسوورگ پیشنهاد داشت ، که متاسفانه وباز هم متاسفانه به خاطر مسائل خانوادگی آلمان رو ترک کرد ، همینطور از گالگسی امریکا که بکهام توش بود و...

عین متن ویکیپدیا راجع به پیشنهادات و شایعات بازار ترنسفر درباره علی کریمی در اون دوره:

there were only a handful of offers for him and most of these were from smaller clubs (including bids from Red Bull Salzburg, which he turned down twice) or clubs such as Al-Ittihad and Al-Ahli, Karimi's former club. There were also rumors that Wolfsburg, Galatasaray SK and other European clubs would pursue him in the offseason; however, these rumors proved to be untrue. On 29 May 2007 Bayern Munich announced Karimi would be leaving the club, though his new club was not yet known.
    4-در مورد اون حولی که به داور زد ، اونموقع کریمی 18 سال داشته واز یک بازیکن 18 ساله هم نمیشه انتظار داشت که خودش رو کنتذل کنه ،
    اولا علی کریمی اون موقع 20 سال داشت... دوما فکر کنم احترام به یه داور (اونم یه داور غیر وطنی!) رو همه جای دنیا روش تاکید دارن و به سن مربوط نیست... سوما رفتار علی کریمی رو همین سال گذشته که 31 سالش بود با داور ها خیلی زیبا می دیدیم!
    - حالا چرا اشاره ای به دایی نمیکنی که به نیمکت بایرن چسبیده بود وبازیش نمیدادن ، وتو فصل بعد هم از تیم اخراجش کردن

یا چرا حرفی از چسبیدنش به نیمکت تو هرتا نمیزنی که تو 8 بازی اونم ذخیره به بازی اومد واز اونجا اوتش کردن

یا چرا حرفی از رفتن دایی به السد قطر نمیزنی که سال 1996-1997 به اونجا رفت

یا چرا حرفی از رفتنش به تیم الشباب قطر در سال 2001-2002 - بعد از اوت شدنش از هرتا نمیزنیو....

...............................
    البته نباید از لایی خوردن دایی از کریمی سال 76 تو بازیهای سالن گذشت که دایی در قبال لایی هایی که از کریمی دریافت کرد ، یک سیلی به کریمی زد ( البته بعدش خودش اظهار ندامت کرده بود )

2- برای اینکه شما کاسه داغ تر از آش نشی همین دایی تو برنامه 90 اعلام کرد ، که سطح فنی بازی کریمی از تمام بازیکنان ایران و خودش بالاتر بود که مشاوران خوبی نداشته و باید تو تیمی مثل بارسلونا یا رئال میبوده ( بعدش اشاره به مکشاوران دلسوزر خودش کرد که تو آلمان تو شب حتی بهش زنگ میزدن تا ببینن خواب هست یاتنه ، که من با این گفته دایی موافقم کریمی مشاوران خوبی نداشت )

2- اندریاس کبکه وقتی بازی کریمی دربرابر تیم ملی آلمان رو دیده بود ، گفته بود کریمکی میتونه نامزد توپ طلای چهان باشه

3- مقایسه کریمی ورونالدینیو در برنامه 90 که توسط مجید جلالی انجام شد . دلیلی دیگری بر توانایی های بیشمار کریمی هست
    اینم یک سری تخیلات دیگه!
    بعد اگه کریمی مثل دایی عاشق دلارهای شیخ نشین های خلیج فارس نبود، 5 فصل اونجا توپ نمیزد و مثل دایی کلا 2 فصل اونجا می موند. ضمنا دایی قبل از رفتنش به اروپا در یک فصل و بعد از اومدن از اروپا هم یک فصل به تیم السعد و الشباب ملحق شد.
    مثل اینکه بدجوری از افتخارات کریمی سوختی
    فقط خدا شفات بده که فکر میکنی همه با کریمی مشکل دارن و عاشق علی دایی هستند...
    دیگه بحث و ادامه نمیدم. (امیدوارم فکر نکنید که حرفام تو این پست با لحن توهین آمیز بوده)
    قربون همتون
    یاعلی

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست گرامی، پس قبول داری 3 فصل تو اروپا بودن دیگه! ضمنا اگه اینا به دسته دو سقوط کردن، دسته دوم آسیا که نبودن...
    فکر کنم متن فارسی متوجه نمیشی !!
    این جواب من بود.درضمن باقری یک فصل تو آرمینیا بود و عزی یک فصل تو کلن که فصل بعد به دسته دوم سقوط
    اینم یه اطلاعات ناقص دیگه ای از شما! علی کریمی در شروع کارش با بایرن 1 ساله با بایرن بست! اینو کودک و نوجوان میدونن! بعد تو قراردادش یه بند گفته شده بود که اگه بتون 25 بازی واسه بایرن تو اولین فصلش بازی کنه، قراردادش اتوماتیک وار میشه دوساله که علی کریمی هم دقیقا اون فصل 25 بازی کرد واسه بایرن.
    در این مورد بگن که کریمی 21 بازی برای بایرن انجام داد و هفته 24 مصدوم شد وتا آخر فصل بازی نکرد ، پس بیخود ... بلغور نکنید
    عین متن ویکیپدیا راجع به پیشنهادات و شایعات بازار ترنسفر درباره علی کریمی در اون دوره:

there were only a handful of offers for him and most of these were from smaller clubs (including bids from Red Bull Salzburg, which he turned down twice) or clubs such as Al-Ittihad and Al-Ahli, Karimi's former club. There were also rumors that Wolfsburg, Galatasaray SK and other European clubs would pursue him in the offseason; however, these rumors proved to be untrue. On 29 May 2007 Bayern Munich announced Karimi would be leaving the club, though his new club was not yet known
    میبینم که به پیشنهاد ولسوورگ و گالگسی اشاره ای داشتی ولی بهتر بود اشاره ای هم به پیشنهاد شالکه 04 میکردی

اولا علی کریمی اون موقع 20 سال داشت... دوما فکر کنم احترام به یه داور (اونم یه داور غیر وطنی!) رو همه جای دنیا روش تاکید دارن و به سن مربوط نیست... سوما رفتار علی کریمی رو همین سال گذشته که 31 سالش بود با داور ها خیلی زیبا می دیدیم!
    نه خیر کریمی 18 سال داشت ، در ضمن کریمی اونموقع تیم ملی رو برای حضور در المپیک تا حد 100% مطمئن کرده بود که متاسفانه با محرومیت یک ساله ، ونبودن در تیم ملی المپیک ، باز هم تیم المپیک از المپیک بازماند ، همنطوری که تیم بزرگسالان در زمان دعوت نشدن کریمی با لج بازی دایی از جام جهانی 2010 بازماند
    در ضمن این دایی هست که به همه کس توهین میکنه وبا همه مشکل داشته
    در ضمن بی ادب کسی هست که تو بازی پرسپولیس .و سایپا با سر تو شکم شیث رضایی زد ( علی دایی ) -
    بی ادب اونی هست که تو یه کنفرانس مطبوعاتی با یک خبر نگار زد وخورد مرد
    بی ادب اونی هست که در بازی ایران وعربستان در مورد یکی از تماشاگرا که به دایی میگه آقای دایی چند گل به مالدیوو میزنی ، به تماشاگر میخواد حمله کنه و....

اینم یک سری تخیلات دیگه!
    بعد اگه کریمی مثل دایی عاشق دلارهای شیخ نشین های خلیج فارس نبود، 5 فصل اونجا توپ نمیزد و مثل دایی کلا 2 فصل اونجا می موند. ضمنا دایی قبل از رفتنش به اروپا در یک فصل و بعد از اومدن از اروپا هم یک فصل به تیم السعد و الشباب ملحق شد.
    خودتم میگی دایی 2 سال برای تیمهای قطری بازی کرده وبالاخره به ایران اومد ، سال 83-84 همراه پرسپولیس پنجم لیگ شد والبته راهی صبا شد ، تااینکه به جام جهانی رسید ، واونقدر تو جام جهانی ضعیف وذلیل نشان داد که حتی باشگاه صبا هم حاضر نشد با دایی قرارداد ببنده و دایی با اوت شدن از تیم ملی وصبا بار دیگر تحقیر شدو عقده هایش دوچندان !!
    ................................
    جریان کامل لایی خوردن دایی از علی کریمی وهمچنین محل واقعه ای که دایی توسط کریمی تحقیر شد .

. سال76 در سالن كوی نصر (گیشا) جمعیت كیپ تا كیپ نشسته‌اند چون گلزن اول تیم‌ملی یعنی علی دایی با برادران و تنی چند از دوستانش در آنجا تیم داده‌اند.دایی می‌خواهد در تعطیلات بوندس‌لیگا آمادگی بدنی‌اش را حفظ كند ولی در تیم مقابل یك جوان تكنیكی ( علی کریمی ) مراعات شماره 10 تیم‌ملی را نمی‌كند و چند لایی پشت‌سر هم به او می‌زند. پاسخش هم كشیده‌ای از سوی دایی است .سالن به هم می‌ریزد و بچه‌های طرشت كه جوان تكنیكی عضو آن تیم است به طرف .... حمله‌ور می‌شوند ولی غائله ختم به خیر می‌شود.

این جریان رو روزنامه ابرار ورزشی نیز نوشت. همچنین روزنامه گل در زمانی که دایی با کریمی لج کرده بود وکینه ورزی میکرد ، این جریان رو بار دیگر بازگو کرد .. وهمچنین در کتاب خاطرات یکی از فوتبالیست ها هم بزودی این خاطره باز گو خواهد شد

فقط خدا شفات بده که فکر میکنی همه با کریمی مشکل دارن و عاشق علی دایی هستند...
    دیگه بحث و ادامه نمیدم. (امیدوارم فکر نکنید که حرفام تو این پست با لحن توهین آمیز بوده)
    من شنیدم کسی که چیز هایی بخوره ... توهم زده میشه ولی انگار توهم تو خون خیلی ها جادره.

به جون خودم اونقدر از این جمله پایانیت خندیدم که ند حد داشت نه حساب میدونی چرا ، چون همه میدونند مقصر اصلی حذف تیم ملی شخص علی دایی بود که با کینه ورزی ولج بازی با 70 ملیون نفر تیم ملی رو قربانی ، عقده های خودش کرد

دایی با همه عالم وهمه کس مشکل داره و اینو تو تمام دوران ورزشیش علی الخصوص 4 سال آخر بازیگریش ومربیگیری تیم ملی نشون داده ....
    Last edited by manreza71; 10-06-2010 at 14:03.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

این جواب من بود.درضمن باقری یک فصل تو آرمینیا بود و عزی یک فصل تو کلن که فصل بعد به دسته دوم سقوط
    تعداد فصول حضور کریم باقری و خدادا عزیزی در آلمان:

در این مورد بگن که کریمی 21 بازی برای بایرن انجام داد و هفته 24 مصدوم شد وتا آخر فصل بازی نکرد ،

میبینم که به پیشنهاد ولسوورگ و گالگسی اشاره ای داشتی ولی بهتر بود اشاره ای هم به پیشنهاد شالکه 04 میکردی
    شما که اینقدر روزنامه ها و متون خارجی رو مطالعه کردید، عجیبه که معنی کامه rumors یا جمله however, these rumors proved to be untrue رو نمیدونید!

نه خیر کریمی 18 سال داشت
    مرغ یه پا داره دیگه! عبارت 13 بهمن 1377 رو سرچ کن! انشاءالله میدونید که علی کریمی متولد 57 هستش...خوب.... حالا اینجوری شدی؟!==>>:43:
    ، در ضمن کریمی اونموقع تیم ملی رو برای حضور در المپیک تا حد 100% مطمئن کرده بود که متاسفانه با محرومیت یک ساله ، ونبودن در تیم ملی المپیک ، باز هم تیم المپیک از المپیک بازماند ، همنطوری که تیم بزرگسالان در زمان دعوت نشدن کریمی با لج بازی دایی از جام جهانی 2010 بازماند
    توهمات!
    دوستانی که احیانا پست من رو میخونید! تو رو خدا ربط نقل قول پایین با بالا رو پیدا کنید!
    خودتم میگی دایی 2 سال برای تیمهای قطری بازی کرده وبالاخره به ایران اومد ، سال 83-84 همراه پرسپولیس پنجم لیگ شد والبته راهی صبا شد ، تااینکه به جام جهانی رسید ، واونقدر تو جام جهانی ضعیف وذلیل نشان داد که حتی باشگاه صبا هم حاضر نشد با دایی قرارداد ببنده و دایی با اوت شدن از تیم ملی وصبا بار دیگر تحقیر شدو عقده هایش دوچندان !!

ضمنا پاسخ بی ادبیت رو نمیدم، چون ادبت در حده اطلاعاتته که همش تخیلیه! اگر هم به اندازه یه پیست دیگه به این بحث اضافه کردم، برای طرفداری از دایی یا کریمی یا کسه خاصی نیست! واسه اینکه کسایی که اطلاعات فوتبالیشون زیاد نیست و دنبال اطلاعات مستند هستند، با خوندن حرفای شما، دچار افکار تخیلی و توهمی نشن! ضمنا منبع همه عکس ها از ویکیپدیای انگلیسی هستش.
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 10-06-2010 at 15:26.

6. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تعداد فصول حضور کریم باقری و خدادا عزیزی در آلمان:
    خوب همونطوری که گفتم عزیزی یه فصب تو کلن بود ، بعدش کلن به دسته دوم رفت ، و..
    بنده هم گفتم کریمی 21 بازی در بوندسلیگا انجام داده ، که طبق آمار شما 20 بازی بود والبته اینو فراموش نکنیم از هفته 24 مصدوم شد والبته پاشو گچ گرفتن .

در ضمن بزودی فیلم مصاحبه ماگات در تهران ( بازی پرسپولیس _بایرن ) رو برات میزارم که در مرود رضایتش از کریمی وایتکه خواهان بستن قرارداد برای یک ساله دیگه با کریمی هستن بهت نشون میدم . اون رو که دیگه نمیتونی بگی با کامپیوتر درست کردن ، توهم هست و....
    اون فیلم هست .
    مرغ یه پا داره دیگه! عبارت 13 بهمن 1377 رو سرچ کن! انشاءالله میدونید که علی کریمی متولد 57 هستش
    خوب که چی 19 سال و 18 سال چه فرقی داره ؟؟ حالا چی میخوای بگی ؟؟
    مهم اینه که وقتی کریمی به فوتبال پا گذاشته از بدو ورودش به همه چیز رسیده ، فقط وفقط به خاطر استعدای که داشت ،
    توهمات!
    والا تا اونجا که خودت گفتی ، شما تورک هستی و همینطور دایی هم تورک هست . این یعنی شما دچار توهم شدین و چون دایی از خود شما هاست ، دچار توهم شدی واینطور مطالب بی پایه رو بیا نمیکنی !! یکم واقع بین باش

مردم غیور تورک برای دایی کم نزاشتن ، اما دایی خیلی براشون کم گذاشت ، ودر جواب محبت مردم تورک گفت ، 2% مردم تبریز آدم نیستن !!!!!!!!!
    اینکه تیم ملی المپیک آیران رو کریمی میچرخید والبته مهدویکیا وخطیبی و... رو نیز داشت همه رو برای صعود به المپیک امیدوار کرده بود ، که کریمی متاسفانه 1 سال محروم شد وبدین ترتیب باز هم ایران از المپیک جاموند.

2- نرفتن تیم ملی ایران به جام جهانی 2010 ، فقط وفقط به خاطر لج بازی دایی با کریمی ودعوت نکردنش به تیم ملی بود !! همه هم بر این قضیه گواهی دادن . اگه کریمی از اول با تیم ملی بود ، تیم ملی به جام جهانی میرفت .

دوستانی که احیانا پست من رو میخونید! تو رو خدا ربط نقل قول پایین با بالا رو پیدا کنید!
    ربطش مشخصه ، ( دایی به عشق پول از پرسپولیس جدا شد )
    دایی وقتی از قطر به پرسپولیس اومد ، بازم سر پول از تیم جدا شد ، چون عاشق پول هست وهونطور که گفتم ،اتوبوس تیم رو در عوارضی اتوبان متوقف کرد و گفتم تا15% بقیه پولم رو ندید اجازه حرکت نمیدم ( این درحالی بود که سایر بازیکنان هم همین وضعیت رو داشتن وبقیه پولشنو نگرفته وبدن)
    ...................

درمورد اون جملات آخرتون ، بی ادبی رو کس دیگه شروع کرد واین شما هستین که به بهانه اینکه دایی تورک هست وخود شما هم تورک هستین ازش حمایت میکنید ( کورکورانه ، بدون پذیرفتن منطق ) و بدیهی است که چنین حمایتی میتونه خیلی توهم آمیز همراه با اغراق یا .... باشه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

والا تا اونجا که خودت گفتی ، شما تورک هستی و همینطور دایی هم تورک هست . این یعنی شما دچار توهم شدین و چون دایی از خود شما هاست ، دچار توهم شدی واینطور مطالب بی پایه رو بیا نمیکنی !! یکم واقع بین باش
    درمورد اون جملات آخرتون ، بی ادبی رو کس دیگه شروع کرد واین شما هستین که به بهانه اینکه دایی تورک هست وخود شما هم تورک هستین ازش حمایت میکنید ( کورکورانه ، بدون پذیرفتن منطق ) و بدیهی است که چنین حمایتی میتونه خیلی توهم آمیز همراه با اغراق یا .... باشه

دوست عزیز شما ظاهرا به هیچ صراطی مستقیم نیستی
    بحث کردن باهات هم هیچ فایده ای نداره

راستی احتمالا مسئولین افریقای جنوبی هم تٌرک هستن چون علی دائی را دعوت کردن بره اونجا!!

9. 5 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آره بحث کردن با کسانی که پای قوم رو وسط نمیکشن ، هیچ فایده ای نداره ( چون منطق رو بر قومیت ترجیح میدن !!! )
    راستی احتمالا مسئولین افریقای جنوبی هم تٌرک هستن چون علی دائی را دعوت کردن بره اونجا!!
    انقدر نگو فیفا ، فیفا ، دایی چون به زبان انگلیسی وآلمانی تسلط داره عضو فیفاست ، همونطوری که کارمنداش همین وضعیت رو دارن ( تسلط بر زبا نانگلیسی )

در ضمن شما یه لطفی کن و رزومه بازی کردن سبلاتر رئیس فیفا رو برام بگو !!!!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خوب همونطوری که گفتم عزیزی یه فصب تو کلن بود ، بعدش کلن به دسته دوم رفت ، و..
    دوست گرامی، مگه من منکر این جریان شدم؟! من میگم سالهای حضور علی کریمی در اروپا متاسفانه حتی از خداداد و کریم هم کمتره، یه نفر مثل وحید هاشمیان حاضره برای پیشرفتش تو تیم های درجه دو اروپا هم بازی کنه و چشمش رو روی پول های باشگاه های اماراتی و قطری ببنده. آیا این حرف من غلطه؟؟!

در ضمن بزودی فیلم مصاحبه ماگات در تهران ( بازی پرسپولیس _بایرن ) رو برات میزارم که در مرود رضایتش از کریمی وایتکه خواهان بستن قرارداد برای یک ساله دیگه با کریمی هستن بهت نشون میدم .
    2- کریمی تنها بازیکن ایرانی هست که تو بایرن 2 سال باهاش قرار داد بستن
    خدایی (دارم میگم خدایی) این دو تا حرفت متناقض نیست؟؟؟
    شما اول اومدی گفتی کریمی 2 ساله با بایرن بسته. بعد من گفتم که کریمی 1 ساله بسته که تو یه بند از قراردادش ذکر شده که اگه 25 بازی رسمس واسه بایرن انجام بشه، قراردادش اتوماتیک وار تمدید میشه. واسه دلیلم هم عکسی از تعداد بازی های کریمی در فصل 2005-2006 گذاشتم. بعد حالا شما میگی که ماگات ابراز رضایت کرده که با کریمی یک سال دیگه تمدید کنه!! تناقض از این آشکارتر؟؟؟

خوب که چی 19 سال و 18 سال چه فرقی داره ؟؟
    شما گیر دادید به فرقش! جسارت نشه، اگه تمام اطلاعاتی که میدید، مثل سن علی کریمی باشه که دیگه...!!

مردم غیور تورک برای دایی کم نزاشتن ، اما دایی خیلی براشون کم گذاشت ، ودر جواب محبت مردم تورک گفت ، 2% مردم تبریز آدم نیستن !!!!!!!!!
    این رئیس کمیته انضباطی جناب شریفی میگفت مغالطه (یه همچین چیزی) دقیقا اینجا داره مصداق بارزش رخ میده! اصالت آذری بودن من چه ربطی داره به نوع تفکرم؟! تو این مملکت مگه آذری زبون یا کلا آدم بهتر از علی دایی یا علی کریمی قحطه که من برم مثل شما (ناراحت نشید) متعصبانه از یکیشون طرفداری کنید. من نه مثل شما منکر افتخارت دایی میشن و نه مثل مخالفان کریمی منکر افتخارات علی کریمی... بردار او عینک بدبینی رو دوست من!
    ربطش مشخصه ، ( دایی به عشق پول از پرسپولیس جدا شد )
    پس چرا علی کریمی قبل از رفتن به بایرن 4 سال تو لیگ امارات توپ زد (میتونست تو پرسپولیس بمونه) یا چرا بعد از بایرن مستقیم به پرسپولیس نیومد یا چرا امسال تو پرسپولیس نموند و به استیل رفت. (پس اینا هم نشون میده علی کریمی عشق پوله دیگه...نه؟) حتی من یادمه عادل فردوسی پور تو یکی از برنامه هاش از دست علی کرمی که تو اروپا نمونده بود، کفری بود(درست مثل اون موقع که به اروپا نمی رفت)
    واین شما هستین که به بهانه اینکه دایی تورک هست وخود شما هم تورک هستین ازش حمایت میکنید ( کورکورانه ، بدون پذیرفتن منطق ) و بدیهی است که چنین حمایتی میتونه خیلی توهم آمیز همراه با اغراق یا .... باشه
    اگه تو حرفای من که هم در حمایت دایی و هم در نقض اون از گذشته تا حالا تو این فروم زده شده، دروغ پیدا کردید، من رسما از شما و همه اعضای فروم عذر خواهی می کنم. اینکه دلیل نمیشه که به هر کی که طرف یه چیزی رو گرفت بگیم متعصب و بی منطق! من سعی کردم حرفام رو با دلیل بگم. هر جا هم از حرفای من مستندات بخوای، من بلافاصله رو می کنم. ولی خوب شما رو نمیدونم. در مجموع بهتره این بحث و ادامه ندیم. (یعنی میشه؟!)
    متاسفانه...
    جدی دعوت شده؟!
    یاعلی

12. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست گرامی، مگه من منکر این جریان شدم؟! من میگم سالهای حضور علی کریمی در اروپا متاسفانه حتی از خداداد و کریم هم کمتره، یه نفر مثل وحید هاشمیان حاضره برای پیشرفتش تو تیم های درجه دو اروپا هم بازی کنه و چشمش رو روی پول های باشگاه های اماراتی و قطری ببنده. آیا این حرف من غلطه؟؟!
    میشه بفرمایید ، چسبیدن به نیمکت ، با نام عضویت در تیم اروپایی ، چه پیشرفتی حاصل میکنه ؟؟
    مهم افتخاری هست که با تیم بدست میاد نه اینکه عضو تیمی باشه که برای بقا تلاش کنه یا به نیمکتش بچسبی.
    خدایی (دارم میگم خدایی) این دو تا حرفت متناقض نیست؟؟؟
    شما اول اومدی گفتی کریمی 2 ساله با بایرن بسته. بعد من گفتم که کریمی 1 ساله بسته که تو یه بند از قراردادش ذکر شده که اگه 25 بازی رسمس واسه بایرن انجام بشه، قراردادش اتوماتیک وار تمدید میشه. واسه دلیلم هم عکسی از تعداد بازی های کریمی در فصل 2005-2006 گذاشتم. بعد حالا شما میگی که ماگات ابراز رضایت کرده که با کریمی یک سال دیگه تمدید کنه!! تناقض از این آشکارتر؟؟؟
    من میگم خدابی جمع 1 با 1 چند میشه ؟؟
    خوب عزیز من من دارم میگم کریمی تو فصل اول حضورش در بایرن 1 ساله بست ، که همونطور که گفتم ماگات از بازی کریمی در فصل اول ابراز رضایت کرد وگفت 1 فصل دیگه هم با کریمی تمدید میکنیم.

طبق فرمول ساده ریاضی 1+1=2

نمیدونم شاید تو ریاضی شما 1+1= چیز دیگه ای باشه !!!!!!!!!!!

این رئیس کمیته انضباطی جناب شریفی میگفت مغالطه (یه همچین چیزی) دقیقا اینجا داره مصداق بارزش رخ میده! اصالت آذری بودن من چه ربطی داره به نوع تفکرم؟! تو این مملکت مگه آذری زبون یا کلا آدم بهتر از علی دایی یا علی کریمی قحطه که من برم مثل شما (ناراحت نشید) متعصبانه از یکیشون طرفداری کنید.
    کلا مردم غیور تورک پای هر چیزی باشن تا آخرش هستن ( مگر اینکه بهمن بهشن خیانت شده )
    خوب تو لیگ امسال وبازی تراکتور و سایپا که تو کرج برگزار شد 13000 تبریزی حاضر در کرج دایی رو تشویق کردن !! در حالی که دایی تازه مربی پرسپولیس شده بود ... میبینی که این دو جریان ربطی بهم نداشتن جز قوم گرایی و تعصب قومی . شما هم الان دارین همینطور حمایت متعصبانه میکنید .
    پس چرا علی کریمی قبل از رفتن به بایرن 4 سال تو لیگ امارات توپ زد (میتونست تو پرسپولیس بمونه)
    اولا چه ربطی داره ؟؟
    ثانیا میتونستی اینو اینطور هم بگی ، کریمی میتونست به اتلتیکو مادرید اسپانیا بره ، که باشگاه پرسپولیس با رفتنش مخالفت کرد ( چون گفت پرسپولیس به کریمی نیاز داره ) .

یا چرا امسال تو پرسپولیس نموند و به استیل رفت
    چون در وحله اول عباس انصاریفرد با کریمی مشکل داشت و انو از تیم اخراج کرد که همه تو جریانش هستن --- حتی تو وسط لیگ هم یه بار اخراجش کرد که با رای هیات مدیدره ونیازی که پرسپولیس به کریمی داشت ، کریمی رو اونموقع اخراج نکرد.

درموقع نقل وانتقالات هم لیست پرسپولیس رو کاملا پر کرد تا کریمی نتونه بر گرده ( البته نمیدونست با یک سری شرایط کریمی میتونه برگرده )

2- درنیم فصل کریمی تمایل خودش رو برای برگشتن به پرسپولیس نشون داد ، که شخص هدایتی( حالم ازش بهم میخوره ، چون گفت جادوگر دست من امانت هست ، ولی زیرش زد ) به خاطر مشکلاتی که با کاشانی داشت ، کریمی رو به پرسپولیس نداد .

اینم تیتر روزنامه ها در مورد همین جریان در ان موقع

این تیتر روزنامه ایران ورزشی در تاریخ سه شنبه 14 مهر 88 هست که کریمی گفته دوست دارم به پرسپولیس بر گردم

14 مهر 88 کریمی: دوست دارم به پرسپولیس برگردم**** به دلیل بزرگ بودن عکس روزنامه لینکش رو در زیر قرار میدم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم تیتر روزنامه ایران ورزشی تاریخ یک شنبه 3 آبان 88 هست که جادوگر از مسئولان استیل اذین عصبانی شده و هدایتی گفته کریمی را به پرسپولیس نمیدهم

3 آبا 88 :هدایتی : گریمی را به پرسپولیس نمیدم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ..
    اینم بیانیه باشگاه استیل آذین درمورد مخالفت با رفتن کریمی به پرسپولیس در نیم فصل
    بیانیه کامل باشگاه استیل آذین در خصوص کریمی
    باشگاه استيل‌آذين با انتشار بيانيه‌اي مخالفت خود را با انتقال كريمي به پرسپوليس اعلام كرد.
    در بيانيه باشگاه استيل‌آذين آمده است:
    "باشگاه استيل‌آذين در بيانيه‌اي به منظور تنوير افكار عمومي اهالي فوتبال و رسانه‌هاي گروهي، موارد زير را در خصوص علي كريمي به آگاهي مي‌رساند:
    باشگاه فرهنگي ورزشي استيل آذين به ياري پروردگار متعال و بر پايه برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده، در سومين سال فعاليت است وتيم فوتبال آن در ليگ برتر عملكرد شايسته‌اي داشته است. هيأت مديره باشگاه استيل آذين در همين جا از عملكرد مثبت مديرعامل محترم وكادرفني (مربيان) و بازيكنان تيم فوتبال سپاسگزاري مي‌كند و اميدوار است موفقيت‌هاي اين تيم تا به پايان ادامه پيدا كند. در عين حال هيأت مديره وظيفه خود مي‌داند انسجام و تماميت اين تيم را كه مورد درخواست كادرفني و بازيكنان است حفظ كند.
    مديريت باشگاه استيل آذين با آينده‌نگري و با هدف تحكيم حضور اين باشگاه غير دولتي در عرصه ورزش كشور، گام‌هايي اساسي و بر پايه معيارهاي بين‌المللي برداشته است و به منظور سهيم كردن هواداران در مالكيت واداره امور باشگاه، به عنوان نخستين باشگاه ورزشي ايراني، مقدمات لازم را براي ورود به بورس اوراق بهادار، وعرضه كردن سهام باشگاه در بورس، فراهم آورده ايم واميدواريم اين اقدام الگويي براي كل ورزش ايران بشود.
    همچنين به عنوان نخستين گام درتأسيس و اداره يك باشگاه حرفه اي غيردولتي، درصدد هستيم يكي از ورزشگاه‌هاي شهر تهران را با پرداخت بهاي عادلانه در اختيار بگيريم و نخستين باشگاه غير دولتي باشيم كه در ليگ برتر صاحب ورزشگاهي متعلق به خود است. در همين راستا، تأسيس مدرسه فوتبال وتشكيل تيم هاي پايه و سرمايه‌گذاري بايسته در اين عرصه‌ها را در فهرست برنامه‌هاي كوتاه مدت باشگاه قرار داده‌ايم.
    برنامه‌ها واقداماتي كه از آنها يادكرديم، وده‌ها و ده‌ها برنامه هدفمند ديگر براي رسيدن به هدف‌هاي زير طراحي شده يا اجرا شده است:
    1-اخذ سهميه ورود به مسابقات قهرماني باشگاه‌هاي آسيا
    2-حضور در مسابقات قهرماني باشگاه‌هاي آسيا
    3-حضور در مسابقات قهرماني باشگاه‌هاي جهان به عنوان يكي از نمايندگان آسيا
    4-الگوسازي، به عنوان باشگاه غيردولتي موفق
    هيأت مديره باشگاه استيل آذين در ابتداي فصل، تيم فوتبال وكادر فني خود را براي دست يابي به هدف‌هاي مذكور سازماندهي كرده و در جذب بازيكنان خود، ذره‌اي از اخلاق و ضوابط حرفه‌اي، قوانين و مقررات و عرف حاكم تخطي نكرده است.
    همچنين در مورد آقاي علي كريمي نيز به همين ترتيب عمل كرده‌ايم. هنگامي كه مديران پيشين باشگاه پيروزي (پرسپوليس) در عقد قرارداد با آقاي كريمي تأخير كردند، مديران استيل آذين در آخرين لحظات براي حفظ حرمت و شان اين بازيكن محبوب وشايسته و با توجه به نقشي كه او مي‌توانست در تحقق بخشي از هدف‌هاي باشگاه به عهده بگيرد، با وي مذاكره كرده و در نهايت او را به استيل آذين جذب كرد و اكنون اين ستاره فوتبال ايران در بهترين فرم ممكن، در اين باشگاه درخشش دوباره آغاز كرده است، اما در همين هنگام كه ليگ اوج گرفته و مديران و كادر فني و بازيكنان استيل آذين گوشه‌اي از ثمرات و برنامه‌ريزي‌ها و سرمايه گذاري‌هاي خود را شاهد هستند، كاپيتان ، گلزن اول و ستاره تيم فوتبال استيل آذين نشانه گيري شده و در مجالس و محافل و رسانه‌ها و در ورزشگاه‌ها، انتقال او از استيل آذين به پرسپوليس، به تيتر اول تبديل شده است.
    ما از همه وجدان‌ها آگاه مي‌پرسيم: كدام حق، كدام عدالت، كدام عقل سليم، كدام ضابطه فوتبال حرفه‌اي، كدام مقررات و كدام عرف اجازه مي‌دهد بازيكني را كه با طي مراحل قانوني براي مدت يك سال به باشگاهي منتقل شده و نسبت به آن باشگاه تعهد قانوني واخلاقي دارد، در زماني كه مسابقات ليگ در جريان است اين گونه زيرفشار بمباران‌هاي تبليغاتي قراربدهند؟

هيأت مديره باشگاه استيل آذين، با توجه به آنچه در بالا گفته شد و مطابق با قوانين و مقررات و قاعده عدل و انصاف وبا توجه به نياز مبرم كادرفني تيم فوتبال استيل آذين به ادامه حضور آقاي علي كريمي در اين تيم و با درنظر گرفتن برنامه ريزي‌هاي ما وسرمايه‌گذاري‌هاي انجام شده به منظور موفقيت در ليگ برتر و ان‌شاءا... حضور مقتدرانه در عرصه آسيا، با ابراز احترام عميق به هواداران خون گرم تيم فوتبال پيروزي (پرسپوليس) اعلام مي كنيم كه آقاي علي كريمي تا پايان فصل جاري در باشگاه استيل آذين خواهند ماند، و در پايان فصل، هر آينه ايشان تمايلي به ادامه حضور در استيل آذين نداشته باشند و مديران پرسپوليس نيز به حضور وي در پرسپوليس اصرار داشته باشند، باشگاه استيل آذين به نفع پرسپوليس، از دايره رقابت براي حفظ آقاي كريمي كنار خواهد رفت

..................

میبینیم که تو نیم فصل هم هدایتی مانع اومدن کریمی به پرسپولیس شد .

............................

اما الان با وجود دایی در تیم پرسپولیس ومشکلاتی که دای وکریمی با هم دارن ، کریمی به تیم برنمیگرده تا وقتی دایی هست ، چون دایی نشون داد در لج بازی و.... هیچ رقیبی نداره وهمه چیز رو به خاطر لج بازی فدا میکنه

برای روشن شدن وضعیت دایی بهتره باخداد تماسی بگیریدتا شما رو در جریان قرار بده ، اما بهتره اینو بدونید کهوقتی دایی وکریمی با هم اختلاف پیدا کردنوهمه شما از اون باخبرید ، چند هفته قبل از بازی باعربستانخدادادعزیزی که دوست مشترک دایی وکریمی هستتصمیم گرفت اونارو آشتی بده ،برای همین اونارو تو یک باغ رودرروی هم قرار داد وعلی کریمی ودایی حدود 2 ساعت با هم بجث کردن و ... خلاصه دایی گفته بودچون علی کریمی تو رسانه ها اعلام کرده به تیم ملی نمیامبرای اینکه دعوتش کنم باید تو رسانه ها اعلام کنه حاضرم برگردم تیم ملی ( خدادد عزیزی هم شاهد این قضیه هست ) ، خلاصه علی کریمی هم میپذیره وتو بازی با الشارجه که بهترین بازیکن زمین انتخاب میشه ویک گل و 2 پاس گل میده در برابر دوربین اعلام میکنه حاضزم به تیم ملی برگردم ، حتی تو تمرین پرسپولیس با لباس تیم ملی اومد تمرین کرد ، این از کریمی که به قول خودش عمل کرد ، حالا نوبت دایی هست که مثل مرد رو قولش باشه ، اما چه فایده ، غرور دایی و لج او جایی برای هیچ چیز باقی نمیزاره و خداد عزیزی رو هم عصبانی میکنه و...
    بعد خداد همبعد از برکناری دایی میگه دایی به لج خودش باخت

........................................
    مانند این جریانات و... زیاد بود که متاسفانه مردم از اونا خبر دار نمیشن ، چون کریمی م.س بسته بود ، برا همین یه عده با هدف مشخص میخوان یه کارایی بکنن ، که به امید خدا و با خلوص وسادگی که کریمی داره این دسیسه ها همگی به خیال برا اونا تبدیل میشه وکریمی سربلند بیرون میاد.
    Last edited by manreza71; 10-06-2010 at 19:35.

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

متاسفم که اینجا شده محل عقده گشایی
    بابا تعطیل کنید دیگه.2-3 صفحه قبل چه ربطی به بحث تاپیک داره؟

15. 3 کاربر از mahdishata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •