تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 72

نام تاپيک: یادداشت ویژه: از مورینیو متنفر باش!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

«آدمهاي بزرگ را از روي تعداد زياد دشمنانشان بايد شناخت.»
    ...
    همینطور تیم های بزرگ و موفق رو.

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منچستری بودن افتخار ماست.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

هدف شما قبول. اما موافق دیدگاهتون نیستم. اول در مورد بازی دفاعی و اتلاف وقت و زیر توپ زدن. این مسائل رو ما اولین بار نیست که در فوتبال می بینیم. واکنش خیلی هارو هم در قبال این اعمال دیدیم. حتی برخی دوستانی که اینجا تحسین می کنند ماه های قبل من نظرشون رو دیدم که هر بد و بیراهی می تونستن به این شیوه بازی گفتن. البته اونجا قربانی تیم مورد علاقه خودشون بوده. بخاطر این تعریف فعلیشون قابل قبول نیست. دوم در مورد اینکه دلایلی مثل قدرت حریف یا با تاکتیک بودن میتونه این اعمال رو مثبت بکنه. این که نمیشه! خوب اکثر بازی های دفاعی بسته در برابر حریف های قدرتمند تر ارائه میشه. هدفم که همشون دارن. گرفتن نتیجه. پس هر فوتبالی از کره شمالی گرفته تا همین عربای خودمون محترمه چون زورشون به ما نمیرسه و با برنامه که نتیجه گرفتن هست انجام میدن.
    من فقط یه سوال دارم و دیگه هیچی نمیگم..
    شما این بازی و سبک بازی اینتر در مقابل بارسا رو با بازی عرب ها در مقابل مثلا تیم های ایرانی یکی میدونید؟!؟!

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی اینتر اسمش ضد فوتبال نیست من طرفدار اینتر نیستم ولی مورینیو یه نابغه س و فقط طرفدارای بارسا اینو قبول ندارن چون غرورشون شکسته شد.
    یه مثال از ضد فوتبال اینه که مسی تو بازی رفت زد دندون مایکون رو شکست تو بازی برگشت هلش داد طرف تابلو های تیلیغاتی...
    یا اینکه تیم یه جام رو بالای 5 اشتباه وحشتناک داوری تصاحب کنه ...
    یا حتی بازیکناش خودشونو بهترین بدونن یا افتخار کنن به بردن رئال بحران زده با اختلاف گل بالا....
    من اینا بیشتر به نظرم ضد فوتباله تا یه تاکتیک دفاعی حساب شده اونم با وجود به ناحق 10 نفره شدن
    +
    همینطور تیم های بزرگ و موفق رو.
    بارسلونای دوران رایکارد با وجود موفقیت و عظمت هیچوقت انقدر منفور نبود
    Last edited by LeBron; 05-05-2010 at 18:53.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بازی اینتر اسمش ضد فوتبال نیست من طرفدار اینتر نیستم ولی مورینیو یه نابغه س و فقط طرفدارای بارسا اینو قبول ندارن چون غرورشون شکسته شد.
    یه مثال از ضد فوتبال اینه که مسی تو بازی رفت زد دندون مایکون رو شکست تو بازی برگشت هلش داد طرف تابلو های تیلیغاتی...
    یا اینکه تیم یه جام رو بالای 5 اشتباه وحشتناک داوری تصاحب کنه ...
    یا حتی بازیکناش خودشونو بهترین بدونن یا افتخار کنن به بردن رئال بحران زده با اختلاف گل بالا....
    من اینا بیشتر به نظرم ضد فوتباله تا یه تاکتیک دفاعی حساب شده اونم با وجود به ناحق 10 نفره شدن
    به نظر من مصداق شما از ضد فوتبال بیشتر شبیه برخوردهای عادی در بازیهای مهمه ( که گاهی اوقات با چاشنی خشونت همراه میشه ) ، و معمولا کسانی روی به ضد فوتبال می آورند که انجام اون شکل از بازی به نفعشون باشه ، با این حساب برخورد زیدان با ماتراتزی هم از دید شما ضد فوتبال محسوب میشه ( اونم برخوردی که به عقیده بسیاری باعث شد تا فرانسه قهرمانی رو از دست بده) .

و البته رئال قبل از اینکه با اون نتیجه در زمین خودش شکست بخورد اگر اشتباه نکنم در فاصله 4 امتیازی بارسا قرار داشت و اگر باز هم اشتباه نکنم 16 بازی پیاپی پیروز شده بود تا قبل از اون بازی و در بحران نبود .
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    در کل از دوستان خواهش میکنم تاپیک رو از بحث اصلی منحرف نکنید. با تشکر

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

ویرایش شد!
    مربوط به بحث نبود!

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من مصداق شما از ضد فوتبال بیشتر شبیه برخوردهای عادی در بازیهای مهمه ( که گاهی اوقات با چاشنی خشونت همراه میشه ) ، و معمولا کسانی روی به ضد فوتبال می آورند که انجام اون شکل از بازی به نفعشون باشه ، با این حساب برخورد زیدان با ماتراتزی هم از دید شما ضد فوتبال محسوب میشه ( اونم برخوردی که به عقیده بسیاری باعث شد تا فرانسه قهرمانی رو از دست بده) .

و البته رئال قبل از اینکه با اون نتیجه در زمین خودش شکست بخورد اگر اشتباه نکنم در فاصله 4 امتیازی بارسا قرار داشت و اگر باز هم اشتباه نکنم 16 بازی پیاپی پیروز شده بود تا قبل از اون بازی و در بحران نبود .
    موافقم!
    اگه ادعا بشه که سیستم مورینیو ضدفوتبال بوده (به به قول شما این هم میتونه یه نوع برخورد عادی در بازیهای مهم تلقی بشه)
    من نوعی هم میتونم اینا رو به عنوان ضدفوتبال ارائه کنم.
    الان دیگه دهه 90 نیست که فوتبال قشنگ به بازی گفته بشه صد در صد هجومی باشه.
    من حرفم اینه که تعصب بیش از حد همیشه باعث برچسب زدن الکی میشه...
    +
    عذر میخوام بابت انحراف از موضوع اصلی.

داره خودمونی میشه ah-eli-95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ilam

پيش فرض

اول بگم طرفدار لیورپولم ولی
    کلا من عشق میکنم واسه کاپلو وهیدینگ هر کی هرچی دلش میخواد بگه ولی هنر مربگری رو اینا معنی کردن! یعنی هر جا با هر شرایط وبا تاکتیک خاص بازی کردن کاری که چلسی(پارسال)واینتر امسال کرد هیچ ضد فوتبال نیست !من کاری ندارم که 99 % مردم شب بازی ضد حال خوردن ولی من اون کیف عجیبی کردم !چون رو تعصب بازی رو نگاه نمیکردم!
    و معنی تاکتیک تیمی رو فهمیدم!
    ممنون که خوندین

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

از مورینیو متنفر باش!
    عمرآ ! مربی به این توپی ! اگه 10 بار دیگه هم چلسی رو حذف کنه بازم عاشقشم!

Special One

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

دوستان رئالی که مخالف دائمی در بحث های بارسلونا با هر تیم دیگه ای هستن انگیزشون چیه؟ مخصوصا اونایی که تیم اولشون در کل لیگ ها رئاله. جالبه که در تاپیک لالیگا و بحث خود بارسا رئال شرکت نمی کنند.

در همین فصل لالیگا خیلی کمتر از برابر بارسلونا تیم هایی در برابر رئال دفاعی و بسته بازی کردن. خوب با استدلال شما یعنی توان بسیار کمترشون کارشون منطقی بوده و اصلا جای گله نداشته. تعریفش بماند. حالا فکر می کنید واکنش کاربران رئالی مشترک ما با فروم های ورزشی دیگر پس از اون بازی ها چی بود؟ مشخصه که نظر کسی که اون موقع سر و صداش در اومده و حالا تحسین میکنه قابل قبول نیست. اونم تیمی مثل اینتر و عملی مثل اتلاف وقت.

اینجا رئالی هم داریم که با بازی اینتر مورینیو برابر بارسلونا مشکل داشته باشه؟ حتی اتلاف وقتشون؟

همینه میگم اطلاع ندارید.

تیم

آخرین رده بندی رسمی کوتاه مدت:

1. (1.) FC Barcelona España/4 322,0
    ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخرین رده بندی رسمی کل:

1. FC Barcelona España 807
    ...

کد:
    بازیکن

آخرین عنوان رسمی:

1st Lionel Messi

کد:

رنکینگ معتبر فعلی:

1(1) L. Messi

کد:
    نظر بازیکنان و مربیان راجع به بارسلونا و مسی چه اونایی که شکست خوردن چه اونایی که نتیجه گرفتن رو لازمه اضافه کنم؟

حالا من با واقعیت مشکل دارم یا شما؟
    All-Time Club World Ranking
    این منبع رسمیتونه..؟؟یا سایت کاسترول؟؟؟
    فقط عنوان مسی درست بود..
    بر فرض هم که همه منبع هاتون معتبر...من قبلا نظرمو در این باره که چرا همچین بازیکنایی توسط مربیا و بازیکنای به ظاهر بزرگ انتخاب میشن دادم...و اینکه چرا یه مربی مثل فرگوسن وقتی صحبت خرید بازیکنی مثل ل مسی وسط میاد میگه علاقه ای بهش ندارم...و جالبتر اینکه میگه تمایلم به رونالدو بیشتره...
    جواب حس شما به بارسا رو دوستان خیلی قشنگ گذاشتن.:
    خیلی بهتر از من..بحث با نظر شخصی شما فایده ای نداره..
    مگه بازی زیبا فقط تو حمله ست؟ مدافع و کلا خط دفاع نمی تونه زیبا بازی کنه؟
    این قسمت متن، واقعا حقیقتی بود تلخ...
    برای کسایی که میشینن فوتبال رو برا سرگرمی نگاه میکنن و بقول مجریای تی وی، میخوان گل ببینن، بدون شک بارسای الان میشه یکی از بهترین تیم ها تاریخ(شایدم بهترین!)...
    اما برا امثال منی که فوتبال رو خارج از گل زدن و سرگرمی دنبال میکنم، امثال مورینیو و کاپلو، نابغه هایی هستن که از هر دقیقه حرکاتشون میشه یاد گرفت...
    اما چه میشه کرد که هوادارای اون شکلی فوتبال، خیلی بیشتر هستن...هر چند تقصیری ندارن..طرفدارهایی که بعد از فینال سال قبل منچستر-بارسا، میان و طرفدار بارسا میشن!
    شیوه بازی بارسا دقیقا از همین قاعده پیروی می کند. نگاه عامه وقتی یک بازی فوتبال را تماشا می کند به دنبال حمله بیشتر، پاس بیشتر و دریبل بیشتر است. از نظر او مهارت تنها در پاسهای ژاوی و دریبلهای مسی معنا می شود.

او سیو حیرت انگیز ژولیو سزار در برابر شوت مسی یا هفتاد دقیقه بازی اتوئو در پست دفاع چپ کلاسیک را مهارت نمی داند و آن را آنتی فوتبال می نامد. نگاه عامه دوست دارد مربی ای داشته باشد که همه اش از دیگران تعریف کند و لبخند بزند و حتی در نوع پوشش و اصلاح سر و صورت هم "نمایش" تواضع بدهد.(نگاه مجری تلویزیونی که می گوید برای ما مهم پرگل بودن بازی است و بازی ای که گل ندارد کسل کننده است)
    کسایی که فوتبال رو برا لذتش نگاه میکنن و فقط میخوان دریبل های مسی رو ببینن یا پاسای ژاوی، این فوتبال جذابه براشون...
    اما ایکاش روزی این افراد یخورده عمیق تر به قضیه نگاه کنن که بارسایی که بهترین تیم تاریخ میدوننش، رو به رو تیمی که حتی امید نداشت بیاد فینال، اینطوری به زانو در می آد و این هنر شخصی مثه مورینیوس که بدون دریبل های بهترین بازیکن تاریخ(بقول این افراد، مسی) و پاسهای ژاوی، میاد و تمام تاکتیک( اگه تاکتیکی جز توپ رو بده ژاوی، ژاوی تو هم برسون به مسی وجود داشته باشه!) تیم حریف رو خنثی میکنه...
    البته من حق میدم به این افراد...اونا وقتی بیکار میشن، برای تفریح دوست دارن بشینن یه فوتبال پر گل ببینن...و اصلا دلشون نمیخواد که یاد بگیرن چطور میشه با یه تیم ضعیف تر، یه تیم قوی تر رو برد!( یونان هم بمانند همین اینتر)...(یاد این افتادم که در سینما، به طرف میگفتم این فیلم رو ببین که درام-ه...میگفت هیجان نداره و خوابم میبره!!)
    شما از فوتبال های پرگل بارسا و دریبل های مسی و پاسای ژاوی لذت ببرید، ما هم از امثال مورینیو، یاد میگیریم...
    از جناب charlize هم ممنون..به نظر من اظهار نظراشون خیلی منطقی بود...
    راستی امیدوارم این تب مورینیویی که دوباره الان یه شبه به وجود اومد مثل تب گواردیولا پارسال نشه..هر مربی ای میتونه دستش خونده بشه..همونطور که مورینیو بعد از 2 سال که تو لیگ انگلیس اومد و یه تب جدید و شیوه تقریبا جدید تو انگلیس اضافه شد،دستش خونده شد و دیگه توفیقی نداشت..
    در اینکه مربی بزرگیه شکی نیست..ولی به نظر منه هنوز نمیشه کارشو کنار کسایی مثل فرگوسن و کاپلو و هیدینگ گذاشت....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •