تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 71

نام تاپيک: رئال مادرید 1 - لیون 1 / خداحافظی کهکشانی ها با لیگ قهرمانان

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض رونی، خواسته جدید کهکشانی ها

فلورنتینو پرس اکنون نام وین رونی را در صدرلیست خریدش برای پیاده سازی برنامه بی کهکشانی ها قرار داده است.

سایت گل - طبق گزارش روزنامه آ.اس سران باشگاه رئال مادرید نام وین رونی را در صدر لیست خریدشان در تابستان پیش رو قرار داده اند.

پس از ناکامی کهکشانی ها در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا با وجود ستاره هایی همچون کریس رونالدو، کاکا،بنزما و ژابی آلونسو، فلورنتینو پرس اکنون تصمیم گرفته تا تمام تلاش خود را برای جذب وین رونی به کار گبیرد.

رونی در رقابتهای این فصل عملکرد بسیار خوبی داشته و در 37 دیداری که با پیراهن یونایتد به میدان رفته توانسته 30 گل به ثمر برساند و با 23گل در رقابتهای لیگ برتر در صدر جدول گلزنان فوتبال انگلیس قرار دارد.اکنون خیلی ها رونی را کاندیدای اصلی دریافت جایزه توپ طلا و بازیکن سال فیفا در سال 2010 می دانند.

شنیده می شود که تماسهای غیررسمی میان سران دو باشگاه برقرار شده و به نظر می رسد که حداقل رقم پیشنهادی رئال برای خریداری این ستاره انگلیسی 70 میلیون یورو باشد.

قرارداد کنونی رونی با منچستر در سال 2012 به اتمام خواهد رسید و مطبوعات انگلیسی اعلام کرده اند که سران یونایتد در نظر دارند تا قرارداداین ستاره را برای 5 سال دیگر تمدید کنند.

رونی در حال حاضر تمام قهرمانی های ممکن با یونایتد را کسب کرده و تنها به قهرمانی در اف ای کاپ می اندیشد ولی مشخص نیست که آیا این ستاره انگلیسی در نهایت گام در مسیر بکام ، استیو مک من من و مایکل اوون بگذارد یا نه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/3/13

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض فان خال: پرس از اشتباهاتش درس نمی گیرد

مربی هلندی بایرن مونیخ معتقد است که خروج زود هنگام رئال از لیگ قهرمانان اروپا قابل پیش بینی بوده.

سایت گل - لوئیس فان خال سرمربی هلندی بایرن مونیخ ،پس از حذف رئال مادرید در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا و تقبل شکست در مجموع دو دیدار رفت و برگشت مقابل لیون، در صحبتهایی اعلام کرده که فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی هرگز از اشتباهات گذشته اش درس نمی گیرد.

فان خال در گفتگو با مارکا گفت:« پرس از اشتباهات گذشته اش هیچ درسی نگرفته. رئال به جای قماربازی با پولش می بایست فلسفه خاص خودش را داشته باشد.»

مربی سابق بارسلونا در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که از حذف رئال مادرید از گردونه رقابتهای اروپایی متعجب نشده و معتقد است که پول نمی تواند موفقیت بیاورد.این مربی هلندی گفت:« من پیش از این هم پیش بینی می کردم که رئال از گردونه رقابتها حذف شود. یک تیم نمی تواند با خرج پول، به بهترین ساختار دست بیابد.»

او در پایان صحبتهایش به کهکشانی ها یادآوری کرد که این تیم به اندکی ثبات نیاز دارد و در عین حال گفت که یک تیم موفق می بایست ترکیب خوبی از بالاترین رده ها تا پائین ترین رده ها داشته باشد.در بخش پایانی صحبتهای فان خال می خوانیم:« لازم است که تناسب خوبی میان تیم و مربی باشد و او می بایست مورد حمایت لیدرهای تیم باشد.»

کد:
    2010/3/13

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پیگرینی و دفاع ازکاکا و سایرستاره ها

مربی رئال مادرید در صحبتهایی با دفاع از حذف نام کاکا، اعلام کرد که هیچ اختلافی در رختکن تیمش وجود ندارد.

سایت گل - این روزها گمانه زنی های زیادی از شرایط حاکم بر رختکن تیم مادریدی به گوش می رسد.

مربی شیلیایی نام کاکا را در لیست 18 بازیکن فراخوانده شده برای دیدار یکشنبه شب رئال مقابل وایادولید قرار نداده است و شنیده می شود که کاکا در جریان تمرینات امروز رئال مصدوم شده است. در این میان بسیار معتقدند که کاکا به دلیل اعتراض به تعویضش در جریان دیدار مقابل لیون، از سوی مربی شیلیایی جریمه شده است ولی پیگرینی صحبت دیگری دارد.

مربی رئال مادرید در صحبتهایی در این رابطه گفت:« کاکا در زمینه گلزنی و مشارکت در حملات تیم بسیار مفید است. او به خوبی با لیگی جدید تطبیق یافته و همیشه احترام فراوانی برای همگان قائل است. کاکا الگوی بزرگی به عنوان یک انسان و یک فوتبالیست حرفه ای است و البته می دانیم که باید منتظر درخشش های بیشتری از او باشیم. رابطه من با کاکا خوب است و خوب خواهد ماند. تعویض او در جریان دیدار مقابل لیون به دلیل فشار فیزیکی سنگینی بود که به بدن او وارد آمده بود و به علاوه فکر کردم که رائول شاید بتواند در دقایق پایانی بازی به کمک تیم بیاید.»

پیگرینی در ادامه در مورد شایعاتی که از وجود اختلاف میان ایگواین ورونالدو خبر می داد گفت:«هیچ مشکلی بین کریس و ایگواین وجود ندارد و هیچ یک از بازیکنان تیم با هم اختلافی ندارند. خیلی راحت است که عکسی را منتشر کنیم و از وجود اختلاف بگوئیم ولی باید در زمین تمرینی تیم باشید تا شرایط کنونی را درک کنید.من به صحبتهایی که در خارج از کمپ تیم به گوش می رسد، اهمیتی نمی دهم.هیچ مشکلی در رختکن تیم میان این دو بازیکن وجود ندارد و هیچ نبردی برسر کسب عنوان پی چی چی دیده نمی شود.»

این مربی شیلیایی در پایان صحبتهایش در مورد اوضاع رختکن تیم مادریدی پس از حذف از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:« بازیکنان به شدت تحت تاثیر قرار گرفته بودند، به ویژه ناراحتی در 24 ساعت بعد از این بازی در رختکن موج می زد . ما شانس بزرگی را برای ادامه حضورمان در رقابتهای اروپایی از دست دادیم. البته تیم ما اکنون به خوبی خود را بازیافته است و می دانیم که ما صدرنشین رقابتهای لالیگا هستیم و می بایست تا پایان ، برای فتح جام قهرمانی مبارزه کنیم.»

کد:
    2010/3/13

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کدوم نتیجه گیری؟ نوشتم جالبه که بارسا 5 تا زد یا اینکه جالبه بارسا در همین مرحله به Lyon خورد؟ سریع موضع گرفتید. در این وضعیت دیگه نیازی نیست من مخالف رئال بنویسم.

در مورد نکته جالب شما هم اینو بخونید:

1- به دوستمون kasra_khan2003 از هواداران رئال منتقل کردم. براشون جالبه که بارسلونا به اتلتیکو باخته و رئال اونو برده. کاریش نمیشه کرد.

2- جانبداری؟ جانبداری مربوط به مسئولیت و امکانات مدیریت میشه نه نوشته های شخصی و ابراز نظر. همکار و مدیر هم مثل دیگران طبق علاقه خودشون و در موضوعاتی که دوست داشته باشن فعالیت می کنند.
    الان خودتون فهمیدید چی گفتین؟ شما بازی رئال لیـون رو با، بارسا لــیون مقایسه کردید! اینجور مقایسه ها اصلا جایی نداره! حالا به هر نفسی

اصلا چه ربطی به بزرگترین تیم دنیا بارسا داره بحثو عوض نکنید
    عنوان تاپیک در مورد حذف ریال مادرید از لیگ قهرمانان اروپا هست
    من بازیو ندیدم اگه کسی امارشو داره بزاره ببینیم چه خبر بوده
    سامی جان، اون عکسی که من از طرح جلد مارکا گذاشتم رو میبینی؟ فکر کنم گویا باشه!

ضمن اینکه مهمترین صحنه ای که همه هیگواین رو بخاطر اون ملامت میکنن، اینه که خارج از محوطه جریمه با دروازه بان تک به تک شد، دریبلش کرد و بعد یه دروازه خالی رو که واقعا آدم کور گل میکنه، زد به دیرک

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اقا من تو کف موندم بعد 2001 این رئال کاپ قهرمانان اروپا بگیره...
    یادش بخیر زیدان تو اون فینال چه کرد با پاسی که از کارلوس گرفت..هی دنیا...
    من هنوز شماره 10 رو فقط برازنده فیگو می دونم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

الان خودتون فهمیدید چی گفتین؟ شما بازی رئال لیـون رو با، بارسا لــیون مقایسه کردید! اینجور مقایسه ها اصلا جایی نداره! حالا به هر نفسی

...
    پست یادآوری بارسا-لیون رو هم نگرفتید دیگه که این بحثو شروع کردید. وقتی بارسا و رئال عملکردشون کاملا متفاوته و 3 دیدار آخری هم که باهم داشتن به نفع بارسلونا تموم شده, واقعا فکر کردید من میام بازی با واسطه اونم تو 2 سال متفاوت به قصد کل کل و مقایسه قدرت مثال بزنم؟ اونم Lyon؟ بازی مشترک تا اینجای فصل کم داشتیم؟ به نظر میاد ناراحتی شما از ناکامی های اخیر رئال و موفقیت های بارسا باعث شده همچین برخوردی بکنید. در ضمن درستش اینه که بگید "من نفهمیدم" و منتظر توضیح دیگران باشید. نه اینکه "خودتون فهمیدید؟".

مقایسه بازی هم کاربرد داره. منتهی نه برای رجزخوانی یا تعیین دقیق نتیجه به سبک جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گلهارو ضرب در هم می کنند و نتیجه میگیرن یکی باید دیگری رو 6 تایی کنه (البته فرمولش رو نگفتن ولی مثل اینکه نزدیکی زمان به ثمر رسیدن گل ها هم درش نقش داره). یکم کارشناسی شده درپیت ببینید تا کاربردش رو ببینید, مخصوصا در سبک بازی ها.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پیشنهاد 30 میلیون پوندی رئال به جرارد

سران باشگاه اسپانیایی در نظردارند تا پس از حذف زودهنگامشان از گردونه رقابتهای اروپایی بار دیگر به خریدهای جنجالی روی بیاورند.

سایت گل - طبق گزارش منتشره در دیلی استار، سران باشگاه مادریدی قصد دارند تا پس از ناکامی دیگری در رقابتهای اروپایی و حذف از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، با ارائه پیشنهادی 30 میلیون پوندی برای خریداری استیون جرارد در تابستان وارد عمل شوند.

پس از حذف از مرحله یک هشتم پایانی چمپیونز لیگ برای ششمین سال پیاپی، سران باشگاه مادریدی در صدد آن برآمده اند که ستاره های بیشتری را به رختکن تیمشان اضافه کنند تا بتوانند برای فتح افتخارات اروپایی به رقابت بپردازند.

در این میان ستاره 29 ساله انگلیسی نیز ممکن است پس از پشت سر گذاشتن فصلی سخت با لیورپول، به فکر ترک رختکن آنفیلد افتاده باشد. لیورپول در حال حاضر در رده ششم جدول رقابتهای لیگ برتر قرار دارد و در مرحله گروهی از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حذف شد.

قرارداد کنونی جرارد تا سال 2013 اعتبار دارد ولی بودجه 200 میلیون پوندی کهکشانی ها برای انجام خریدهای سال گذشته شان گویای آن است که آنها می توانند هزینه لازم برای خرید ستاره انگلیسی را متقبل شوند.

کد:
    2010/3/14

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عزیزم هر کی دیشب بازی میلان رو دیده خوابش برده...بازی از اون چرت تر نمی شد... وقتی صعود منچستر قطعیه باید بازی حساس تر پخش بشه...البته معلومه بارسا اشتوتگارت هم خیلی حساسه!!!!!!!!
    حتما شما خوابت برده...اون بازی ای هم که میگی چرت بود بلاشک همون بازی رئال لیون بود!بازی ای که رئال 90 دقیقه دوید و نتونست بیشتر از یه گل بزنه.
    درضمن شما نمیخواد از طرف بارسا صحبت کنی!حتما خوب بود جای بازی بارسا ، المپیاکوس - بوردو رو واست پخش میکردن!خوبه قبل از جواب دادن یکم فکر هم بکنی...
    بازی پارسال بارسا - لیون رو که یادت نرفته؟!
    بعد با این همه ستاره وقتی توو خونه ی خودتون حذف شدید میای میگی بازی رئال حساسه و فلان؟!بیخیال تروخدا!
    من نمیدونم دیگه این رئال طرفداری کردن هم داره که میای اینجوری حرف میزنی؟!
    لطفا دقت کن چجوری جواب میدی.واسه منم اصلا مهم نیس که چون تیمت باخته ناراحتی یا هرچیز دیگه...
    هر شکلی صحبت کنی همونشکل جواب میگیری...
    Last edited by Mojtaba-MCI; 14-03-2010 at 12:35. دليل: اضافه کردن جواب

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سامی جان، اون عکسی که من از طرح جلد مارکا گذاشتم رو میبینی؟ فکر کنم گویا باشه!

ضمن اینکه مهمترین صحنه ای که همه هیگواین رو بخاطر اون ملامت میکنن، اینه که خارج از محوطه جریمه با دروازه بان تک به تک شد، دریبلش کرد و بعد یه دروازه خالی رو که واقعا آدم کور گل میکنه، زد به دیرک
    dvd بازی امروز به دستم رسید یه رفیق رئالی دارم اورد برام ولی کلا لیون هم بد بازی نکرده من فک کردم بسته بودیندشون به توپ

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حتما شما خوابت برده...اون بازی ای هم که میگی چرت بود بلاشک همون بازی رئال لیون بود!بازی ای که رئال 90 دقیقه دوید و نتونست بیشتر از یه گل بزنه.
    درضمن شما نمیخواد از طرف بارسا صحبت کنی!حتما خوب بود جای بازی بارسا ، المپیاکوس - بوردو رو واست پخش میکردن!خوبه قبل از جواب دادن یکم فکر هم بکنی...
    بازی پارسال بارسا - لیون رو که یادت نرفته؟!
    بعد با این همه ستاره وقتی توو خونه ی خودتون حذف شدید میای میگی بازی رئال حساسه و فلان؟!بیخیال تروخدا!
    من نمیدونم دیگه این رئال طرفداری کردن هم داره که میای اینجوری حرف میزنی؟!
    لطفا دقت کن چجوری جواب میدی.واسه منم اصلا مهم نیس که چون تیمت باخته ناراحتی یا هرچیز دیگه...
    هر شکلی صحبت کنی همونشکل جواب میگیری...
    مجتبی میشه بگی بازی منچستر چه حساسیتی داشت؟ تنها حساسیتش این بود که اون آقای مانکن ( دوید بکام ) بعد مدت ها رفت جلو تیم سابقش بازی کنه!!! کلا فقط فستیوال ستاره ها بود! برای همین هم نشون دادن، نه بخاطر حساسیتش

چه ربطی داره که با این همه ستاره تو خونه حذف شدیم؟ شما با این همه ستاره یه فصل تو خونه ی ما 4 تا خوردین، فصل بعدش فقط مربی عوض شد، تو همون زمین 6 تا زدین! پس میبینی ربطی به ستاره نداره که فکر میکنی چون فلان تیم ستاره داره باید نتیجه بگیره! پلی استیشن که نیست.

بازی لیـون رئال هم اگه دیده باشی، بازی قشنگی بود! مگه زیبایی بازی به گلشه؟! عجب!

شما که فعلا تو لیگ دوم هستین و چندین بازی فقط از رو ضربه ایستگاهی و حرکات مسی یا به قول سایت گل مسیحتون! گل میزنین...

dvd بازی امروز به دستم رسید یه رفیق رئالی دارم اورد برام ولی کلا لیون هم بد بازی نکرده من فک کردم بسته بودیندشون به توپ
    بله خوب بازی کرد، مخصوصا نیمه دوم که رئال از نظر قدرت بدنی کم آورد و دقایق آخر هم که 9 نفر از ما تو زمین اونا بودن، میتونستن تو ضد حمله گل بزنن که موفق نشدن...
    Last edited by kasra_khan2003; 14-03-2010 at 13:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •