تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 32 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 317

نام تاپيک: Fable III

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

همین که واسه PC می خواد بیاد باید خدا رو شکر کنین!!!
    نا سلامتی بازیه انحصاریه 360 بوده ها و نسخه ی 2ش واسه PC نیومده...
    کلا بحث انحصار و اینا خیلی واسه مایکروسافت معنایی نداره........ .مایکروسافت معمولا بازیهای خارق العاده و مخصوصا بازیهایی رو که آنلاین بسیار قوی دارن (مثه halo و geow) انحصاری نگهمیداره چون میخواد قسمت live اش همیشه پرطرفدار باشه ...بقیه بازیهای انحصاریشم فقط یه مدتی انحصاری میمونن (چند ماهی) بعد میده واسه pc (چون همونطور که گفته به پلتفرم pc علاقه خاصی داره)

مایکرو فقط یکی دو تا شرکت firstparty واسه خودش داره تا بازی انحصاری بزنه..بقیه بازیهای انحصاریشم بیشتر ماله کمپانیهای دیگس و مایکرو سافت مالکیتی رو بازی نداره........ .

البته باید بگم این سیاست مایکرو کاملا جواب داده و یه کنسول 6 ساله رو تونسته از یه کنسول 15 ساله که خودش رو به آب و آتش میزنه و کلی بازی انحصاری بیرون میده جلو بندازه.............تو 6 ماهه اول 2010 هم که مایکرو با داشتن هیچ بازی انحصاری تونسته از ps3 جلو بیفته......... .(فن بازی نکردم ها آمار رو گفتم)
    Last edited by halflife g; 11-10-2010 at 14:36.

2. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

ایول !من تاحالا خیلی اسم بازیو شنیده بودم ، ولی اصلا نخونده بودم ، دوستانی که نسخه های قبلشو بازی کردن چطوریه؟ بازیش هم مثل elder scrolls oblicion هست>؟

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

ایمپورت کردن آهنگ؟؟اونو شاید بشه انجامش داد..چطوری؟؟؟با pach ای که قولشو دادن واسه بازی میدن و کینکت هم واسه بازی فعال میشه.......
    اونوقت میتونی با کینکت هم آبجو سرو کنی......هم هیزم ببری و هم گیتار بدست محسن یگانه بخوونی(الیته امیدوارم مولینو از قولی که درباره استفاده کینکت تو این بازی داده صرف نظر نکنه)

راستی دو سه تا ویژگی هم اضافه شده که دیگه اونا رو ننوشتم......مثه touch ...که مثلا میتونی پسرتو تنبیه کنی.....یا معشوقتو نوازش کنی و این حرفا.
    مراد یادمه مولینکس فلان فلان شده !!! در اخرین کنفرانسش به صورت تلویحی اعلام کرد بازی از کینکت پشتیبانی نمی کنه !! اون از مایلو اینم از این !

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد یادمه مولینکس فلان فلان شده !!! در اخرین کنفرانسش به صورت تلویحی اعلام کرد بازی از کینکت پشتیبانی نمی کنه !! اون از مایلو اینم از این !
    خود میولینو گفته در زمان عرضه از کینکت پشتیبانی نمی کنه ولی بعد با پچ هایی قابلیت کینکت رو بهش اضافه می کنیم......که دیگه نمیدونم در آینده زیر این قولشم خواهد زد یا نه.......

در مورد مایلو هم که از اولش تاریخ انتشاری واسش مشخص نشده بود.....و فعلا هم خبری از پروژه نیس ..فقط چند وقت پیش شنیدیم بعضی کارمندای پروژه رفتن.....همین...... .

بهر حال خیلی بحث کینکت اینجا مطرح نیس......فقط بخاطر آهنگ و محسن یگانه و اینا گفتم.....

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

ایول !من تاحالا خیلی اسم بازیو شنیده بودم ، ولی اصلا نخونده بودم ، دوستانی که نسخه های قبلشو بازی کردن چطوریه؟ بازیش هم مثل elder scrolls oblicion هست>؟
    آقا بذار تا کسی نیومده به پستت جواب بده یه چیزی بگم .
    خواهش می کنم نگید این بازی یه جورایی یا تا حدودی شبیه oblivion هست اونم صرفا به خاطر سبکش .
    این 2 تا بازی هیییییییچ ربطی به هم ندارن .

بهر حال خیلی بحث کینکت اینجا مطرح نیس......فقط بخاطر آهنگ و محسن یگانه و اینا گفتم.....
    اصلا فکر نمی کردن یه روز محسن یگانه دنیای FABLE رو هم تحت تاثیر قرار بده ...
    Last edited by Alireza.M67; 11-10-2010 at 22:09.

7. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

این قضیه محسن یگانه چیه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

این قضیه محسن یگانه چیه ؟؟؟
    هیچی قضیه از اخبار مراد تو صفحه قبل شروع شد :

4-باز هم میتونین از طریق شغل داشتن درآمد کسب کنید با این تفاوت که در این شماره شغل آوازخوونی هم به لیست شغل ها اضافه شده.
    کاش می شدآهنگ رو هم خودت ایمپورت کنی .
    مثلا محسن یگانه ایمپورت کنی بری رو استیج بگی : "بمووون ... دل من فقط به بودنت خوشه ...." اینجوری خیلی حال میداد. بهترین شغل دنیا رو داشتی ، از پادشاهی بیشتر کیف میده .

ایمپورت کردن آهنگ؟؟اونو شاید بشه انجامش داد..چطوری؟؟؟با pach ای که قولشو دادن واسه بازی میدن و کینکت هم واسه بازی فعال میشه.......
    اونوقت میتونی با کینکت هم آبجو سرو کنی......هم هیزم ببری و هم گیتار بدست محسن یگانه بخوونی(الیته امیدوارم مولینو از قولی که درباره استفاده کینکت تو این بازی داده صرف نظر نکنه)

10. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه این مولینو می فهمید که محسن یگانه رو دارید به این شاهکار می چسبونید از ساخت بازی منصرف میشد
    راستی بازی مولفه های نقش آفرینی اون مثل شماره اول زیاده یا اینکه کلا بازیو تبدیل به یه اکشن ادونچر کردن؟
    آخه بازی های الان مد شده بازی یکمی open world و اینا باشه به اون نقش آفرینی میگن. فکر کنم کلا فلسفه این سبکو دارن فراموش می کنن!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اگه این مولینو می فهمید که محسن یگانه رو دارید به این شاهکار می چسبونید از ساخت بازی منصرف میشد
    راستی بازی مولفه های نقش آفرینی اون مثل شماره اول زیاده یا اینکه کلا بازیو تبدیل به یه اکشن ادونچر کردن؟
    آخه بازی های الان مد شده بازی یکمی open world و اینا باشه به اون نقش آفرینی میگن. فکر کنم کلا فلسفه این سبکو دارن فراموش می کنن!
    مولفه های نقش آفرینی بازی خیلی کمتر شده........ .خود مولینو گفته که مولفه های نقش آفرینی رو به خاطر راحتی بازیکن کمتر کردیم و بیشتر اکشن ادونچر شده.....

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اولا خیلی دلش بخواد ، بهترین خواننده ی ایرانیه .
    ثانیا بازی هنوز یه RPG هست البته خودشون گفتن که المانهای نقش آفرینیش کم شده ولی دیگه فکر نکنم سبکش شده باشه اکشن-ادونچر .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •