اخه قوربونت برم يه نيگاه به نام كاربريش بكن ببين اصلا بهش هچين چيزي مياد!
حالا منو ميگفتي يه حرفي![]()
اخه قوربونت برم يه نيگاه به نام كاربريش بكن ببين اصلا بهش هچين چيزي مياد!
حالا منو ميگفتي يه حرفي![]()
این که سونی از flac پشتیبانی نمیکنه یعنی چی ؟بدون شک سری X سونی که بسیار تحسین شده این مدتی که اومده از نظر کیفیت صدا .. اما توجه کن که کاراس سونی از flac حمایت نمی کنن
سونی یک سری استاندارد های خودش رو داره مثلا با تاخیر زیادی شروع به تولید mp3 player کرد وقتی دیگه cd man منسوخ شده بود سونی هنوز تولید میکرد.
یکی از حساسیت های سونی روی فرمت هست و به سختی هر فرمتی رو تو دستگاه هاش قرار میده.و اگر هم قرار بده با تاخییر چند ساله به نسبت بقیه برند ها
flac یک فرمتی هست که جزئیات کمتری به نسبت بعضی فرمت ها مثل mp3 حذف میشه ولی حجم بیشتری میگیره.
البته معجزه ای رخ نمیده فقط کمی جزئیات صدا بیشتر میشه ولی حجم فایل خیلی بیشتر میشه شاید 4-10 برابر بشه شاید هم بیشتر.
![]()
Last edited by peaceful1; 11-04-2010 at 13:20.
خواهش می کنم دوست عزیز دشمنتون شرمنده ، حق با شما هم بود
![]()
دوستان این مدل جدید سونی NWZ-X 1060 بلندگوی داخلی نداره ؟
نه - این قابلیت رو نداره .. وانگهی کلاً هم اسپیکرهای روی پلیرها صرفاً یه قابلیت جانبی هستش که "حالا باشه، بهتر از نبودنشه!!" ... مثل اسپیکر یه موبایل معمولی رو فرض کن.
آخه بودنش واسه واقعی که میخوای فیلم ببینی یا دوست نداری هدفون رو وصل کنی بد نیست .نه - این قابلیت رو نداره .. وانگهی کلاً هم اسپیکرهای روی پلیرها صرفاً یه قابلیت جانبی هستش که "حالا باشه، بهتر از نبودنشه!!" ... مثل اسپیکر یه موبایل معمولی رو فرض کن.
حالا چند سوال دیگه . این مدل قیمتش چنده و به طور کلی پلیری با این سایز LCD برای دیدن فیلم مناسبه ؟ یا اینکه به گزینه های دیگه فکر کنم ؟
این مدل وای فای داره میشه مسنجر روش نصب کرد ؟
کیبورد مجازی اون قابلیت تایپ فارسی در مرورگرش رو داره که بشه باهاش در فروم ها فارسی تایپ کرد ؟
Last edited by Vah!d; 18-04-2010 at 22:53.
اگه این ریویو معنی میشد خیلی مشکلاته ما هم حل میشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
قطعاً بودنش بهتر از نبودنشه ... کمپانی هایی که این قابلیت رو لحاظ می کنن هم فلسفه مشابهی رو دنبال می کنن ... بهرحال می تونی یه اسپیکر پرتابل (قابل حمل) براش بگیری.. مدلهای ارزون قیمتش با کیفیت صدای قابل قبول رو میتونی زیر 5 تومن تهیه کنی که سایز مناسبی هم دارن.
//
قیمت: اونطور که دوستان ذکر کردن، 300 تومن به بالا ...
فیلم دیدن: اگه هدفت فیلم دیدنه، گزینه های دیگه توصیه میشن.. شما با خرید سونی داری بیشتر پول کیفیت صوتی و طراحی رو میدی... به گزینه هایی مثل s9 از cowon یا xfi2 از کریتیو فکر کن و اگه سایز برات مساله ای نیست O2 از cowon.
//
wifi و نصب برنامه های جانبی: قطعاً از نظر راحتی و تنوع در این زمینه به آیپاد تاچ نمی رسه ... ضمن اینکه سری X اساساً برای پخش صدا وتصویر ساخته شده و خیلی به فکر app های جانبی نباش... نه - شدیداً شک دارم بتونی چیزی خودت روش نصب کنی... و شک دارم مرور فارسی بتونی انجام بدی.
خب البته این صرفاً ریویوی یه کاربره.. هر کاربر دیگه ای میتونی هر نظر دیگه ای داشته باشه و اونچه که باعث تفاوت میشه، میزان اعتبار هستش... با این حساب من قدری کنجکاوم که چطور اون ریویو قراره "خیلی از مشکلات رو حل کنه" ..
بهرحال ما که بخیل نیستیم، ایشالا ترجمه بشه.
در مورد فیلم بذارید سوالم رو جور دیگه ای مطرح کنم . اصولا در LCD های 3 اینچی فیلم دیدن لذت بخش هست ؟فیلم دیدن: اگه هدفت فیلم دیدنه، گزینه های دیگه توصیه میشن.. شما با خرید سونی داری بیشتر پول کیفیت صوتی و طراحی رو میدی... به گزینه هایی مثل s9 از cowon یا xfi2 از کریتیو فکر کن و اگه سایز برات مساله ای نیست O2 از cowon.
از این جهت آیپاد تاچ رو در نظر ندارم چون حوصله جیلبریک و این چیزا رو ندارم و در ضمن 32 گیگش هم از بودجه من بالاتره .
بحث من اینه که خوب اگه نشه روی سونی برنامه نصب کرد و با مرورگر هم نشه فارسی تایپ کرد پس عملا وایفای مار کرد خودشو حداقل برای من از دست میده . و اگه باز با تجربه شما فیلم دیدن روی همچین LCD جالب نباشه اونوقت مجبورم که فقط صرفا به چشم یک پلیر موزیک به وسیله ای که میخوام بخرم نگاه کنم با این شرایط ترجیح میدم نانو با کلاسیک اپل رو بخرم . نظر شما چیه ؟
راستی ZUNE HD چند هست که ببینم میشه به این فکر کرد یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)