تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 77

نام تاپيک: به نظر شما کدام lcd بهتره : 1- سونی 40 دبلیو 550 2- سامسونگ 40 بی 690

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

یک سوال.شنیدم صفحه ساموسنگ نسبت به ضربه خیلی حساسه و lg ازین نظر بهتره؟این حساسیت در چه حده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان میشه یه مقایسه بین دو تلویزیون ال سی دی 40b690 و ال ای دی 40b7000 از سامسونگ انجام بدین
    مخصوصا میخوام این سه مورد رو بدونم:
    1. ایا usb ه ال ای دی b7000 به اندازه ال سی دی b690 قوی هست؟
    2.کیفیت تصویر کدامیک بهتر است؟
    3.آیا b7000 هم مثل b690 قابلیت شبکه شدن با کامیوتر رو داره یا نه؟
    4.در مجموع برتری از آن کدام تلویزیون است؟(بدون در نظر گرفتن قیمت. یعنی فقط از لحاظ کیفی و امکانات)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

يا عرض سلام خدمت دوستان، پيشنهاد مي كنم (در صورتيكه از نظر مديريت محترم به موضوع اين بحث مربوط ميشود) تعديل قيمت اخير سامسونگ (كاهش 15%) و سياست هاي احتمالي رقبا را تحليل كنيم. من فكر ميكنم الان يه شك داده تو بازار كه حتي الامكان مدلهاي جاري رو بفروشه و شب عيد سري 8 كه در حال حاضر فقط 46 دارد را در ديگر سايزها معرفي كنه و با توجه به قدرت خريد بالاتر بازار در آن زمان نهايت بهره را از نوبري بهار ببرد، ضمن اينكه مقدار قابل توجهي led 6000 و led 7000 و lcd b690 و حتي سري 5 lcd را قبل از آن فروخته باشد. خوشحال مي شم نظر ديگر دوستان را بدونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه FCSS1982KIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

اگر قسمت باشه من تا شب عید یه تلوزیون 40 اینچ B690 خریداری میکنم اما یه مساله امروز ذهن منو به خودش مشغول کرده اونم اینکه من امروز خیابون توپخونه رو زیر و رو کردم برای یک فیلم یا یک مستند با کیفیت HD اما دریغ از یک لوح فشرده از دوستان کسی جایی رو توی تهران به غیر از اینترنت سراغ داره که بشه فیلم اچ دی تهیه کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به دوستان اول اینکه بنده هم b650 یا همون b690 رو دارم هم پلیر wd و از طرفی دوربین فیلم برداری فول اچ دی سامسونگ فیلم هایی که برداشته بودم در هارد ریختم هم با یو اس بی تلویزیون نگاه کردم هم با هارد پلیر هیچ فرقی نداشتند و کیفیت تصاویر خارق العاده است پس نیاز به هارد پلیر نیست ضمنا این تلویزیون ماه رو از بانه خریدم مونتاز مالزی است نه شنگول اباد جاده کرج سام سرویس الان هم شبکه اش را راه اندازی کردم و از امکانات فیلم در سایت یوتیوب و اب و هوا ی کلیه شهرهای کشور ودنیا واخبارو..... استفاه می کنم شبکه شدنش با کامپیوتر هم که یک کار معرکه دیگس حالا سونی یا پانا سونیک اینهمه امکاناتو با 1100 می دن نه والا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

منم الان نظرم دیگه بیشتر رو b690 . امکان usb و شبکه عالیش به نظرم خیلی خوبن ولی هنوز چیزایی هست که بندازه منو تو شک ...

اولا اینکه به نظرم b690 دیگه زیادی bright است و رنگهای w550 به نظرم طبیعی ترن و نکته مهمتر از اینا که منو تو شک نگه داشته ... sony بودن w550 و Samsung بودن b690 ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

منم الان نظرم دیگه بیشتر رو b690 . امکان usb و شبکه عالیش به نظرم خیلی خوبن ولی هنوز چیزایی هست که بندازه منو تو شک ...

اولا اینکه به نظرم b690 دیگه زیادی bright است و رنگهای w550 به نظرم طبیعی ترن و نکته مهمتر از اینا که منو تو شک نگه داشته ... sony بودن w550 و Samsung بودن b690 ...
    دوست من اين قياس شما روي چه منبعي انجام داديد؟نمايندگي ها؟

به نظر اكثر كاربراي حرفه اي اين سايت b690 بسيار رنگهاي طبيعي تري نسبت به w550 داره الاخصوص با يك تنظيم و كاليبره دقيق به نزديكي 20% g10 ميرسه كه عدد فوقولاده اي هستش براي يك lcd.اون برايت بودنش به راحتي با تنظيمات w550 خيلي بيشتر از b690 ميتونه باشه. شما بايد پنل هارو در شرايط كلي يكسان مقايسه كني.

علت اينكه كاربرايه حرفه اي مثل amir r 940 اينجاها پست نميدن به خاطر فن بازيه بعضي از دوستان بوده كه بعد از خريد پنل يا فن يه برند بودن حرفه هيچكي رو قبول نميكردن و فقط حرف خودشونو ميزدن .(البته با بي ادبي)
    در كل اين تازگيا افراد حرفه اي قديم رقبتي براي پست دادن ندارن(چه درد دلي)
    درصورت فن برند سوني بودن هم كه نميشه كاريش كرد خيليا با اسم سوني اغوا شدن ونتيجه مطلوبي نديدن.

اميدوارم بتوني hdtv خوبي انتخاب كني دوست عزيز

موفق باشي

8. 2 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

لطفا در مورد تفاوت 650 55"با 690 46"؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

اگر قسمت باشه من تا شب عید یه تلوزیون 40 اینچ B690 خریداری میکنم اما یه مساله امروز ذهن منو به خودش مشغول کرده اونم اینکه من امروز خیابون توپخونه رو زیر و رو کردم برای یک فیلم یا یک مستند با کیفیت HD اما دریغ از یک لوح فشرده از دوستان کسی جایی رو توی تهران به غیر از اینترنت سراغ داره که بشه فیلم اچ دی تهیه کرد.
    میتونید به اینجا مراجعه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست من اين قياس شما روي چه منبعي انجام داديد؟نمايندگي ها؟

به نظر اكثر كاربراي حرفه اي اين سايت b690 بسيار رنگهاي طبيعي تري نسبت به w550 داره الاخصوص با يك تنظيم و كاليبره دقيق به نزديكي 20% g10 ميرسه كه عدد فوقولاده اي هستش براي يك lcd.اون برايت بودنش به راحتي با تنظيمات w550 خيلي بيشتر از b690 ميتونه باشه. شما بايد پنل هارو در شرايط كلي يكسان مقايسه كني.

علت اينكه كاربرايه حرفه اي مثل amir r 940 اينجاها پست نميدن به خاطر فن بازيه بعضي از دوستان بوده كه بعد از خريد پنل يا فن يه برند بودن حرفه هيچكي رو قبول نميكردن و فقط حرف خودشونو ميزدن .(البته با بي ادبي)
    در كل اين تازگيا افراد حرفه اي قديم رقبتي براي پست دادن ندارن(چه درد دلي)
    درصورت فن برند سوني بودن هم كه نميشه كاريش كرد خيليا با اسم سوني اغوا شدن ونتيجه مطلوبي نديدن.

اميدوارم بتوني hdtv خوبي انتخاب كني دوست عزيز

موفق باشي

منبع من نظر سطحی یه فرد آماتور بود !!! (خودم!!!) نه بیشتر !!!

فن بازیم گذاشتم کنار !!! فقط b690 !!!!!!!! الان بین اسیایی و اروپاییش موندم

حیلی ممنون از اطلاعاتت دوست عزیز

12. این کاربر از peddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •