تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 61

نام تاپيک: مسئله این است>>>>"برند"

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به دوستان سال نو مبارک

بنده قبل از سال نو بالاخره U2410 رو انتخاب کردم و الان به غیر از یک مورد واقعا ازش راضیم. اون یک مورد هم بر میگرده به Black Deep یا همون عمق رنگ مشکی که کمی ضعیف عمی میکنه ( مشکیش خیلی مشکی و به قول حرفه ای ها پر کلاغی نیست ) در سایر موارد از کیفیت و شارپنس گرفته تا رنگهای خیلی زنده و شارپ ، همگی

انتظاراتم رو بر آورده کرده. ورودی های متعدد و طراحی پایه این مونیتور خیلی جذابه و کاراست.

من فعلا با کابل HDMI از کارت گرافیک به دستگاه وصل کردم میخوام بدونم اگر با کابل Displayport وصل کنم تاثیری در خروجی تصویر داره یا نه ؟ راستی این مانیتور به نظرم احتیاجی به کالیبره شدن نداره ولی اگر خواستم براش کالیبراتور بگیرم چی خوبه ؟
    Last edited by mishen; 25-03-2010 at 14:36.

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده قبل از سال نو بالاخره U2410 رو انتخاب کردم و الان به غیر از یک مورد واقعا ازش راضیم. اون یک مورد هم بر میگرده به Black Deep یا همون عمق رنگ مشکی که کمی ضعیف عمی میکنه ( مشکیش خیلی مشکی و به قول حرفه ای ها پر کلاغی نیست ) در سایر موارد از کیفیت و شارپنس گرفته تا رنگهای خیلی زنده و شارپ ، همگی

انتظاراتم رو بر آورده کرده. ورودی های متعدد و طراحی پایه این مونیتور خیلی جذابه و کاراست.

من فعلا با کابل HDMI از کارت گرافیک به دستگاه وصل کردم میخوام بدونم اگر با کابل Displayport وصل کنم تاثیری در خروجی تصویر داره یا نه ؟ راستی این مانیتور به نظرم احتیاجی به کالیبره شدن نداره ولی اگر خواستم براش کالیبراتور بگیرم چی خوبه ؟
    سلام
    1.میشه بپرسم چند خریدید این مانیتور رو؟
    2.در مورده سوالتون هم خیر
    تا زمانی که نیاز به کالیبره کردن پیدا نکردید احتیاج دوباره به Color Calibrated Factory نیست

3. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مبارک باشه.

در مورد ضعف رنگ مشکی، این مشکل همه LCD هاست و نهایتا خیلی بهتر از این نمیشه. از لحاظ کیفیت تفاوتی بین DisplayPort و DVI/HDMI نیست و به احتمال 99 درصد پورت های DVI/HDMI/DisplayPort مانیتور در داخل از مدار مشترکی استفاده می کنند.

به نظر من مانیتورها تقریبا همگی برای نمایش واقعی ترین تصویر نیاز به کالیبره شدن دارند ولی ممکنه نیاز بهش حس نشه. به هر حال راه های مختلفی برای کالیبره کردن مانیتور است که اکثرا هم نیازی به کالیبراتور ندارند. کالیبراتور خوب و قابل اعتماد هم قیمت خیلی بالایی داره و برای کاربرهای خونگی ارزش خرید نداره ...

5. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    1.میشه بپرسم چند خریدید این مانیتور رو؟
    2.در مورده سوالتون هم خیر
    تا زمانی که نیاز به کالیبره کردن پیدا نکردید احتیاج دوباره به Color Calibrated Factory نیست
    والا از شانس بدم تا دو ماه پیش 920 تومن بود که با افزایش تعرفه گمرکی با چک و چونه 1070000 تومان .
    فعلا که از کالیبراتور خود windows7 استفاده کردم و اون مقدار جزیی که تر رنگ سبز داشت رو مرتفع کردم . الان توی رنگ مشکلی ندارم .

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مبارک باشه.

در مورد ضعف رنگ مشکی، این مشکل همه LCD هاست و نهایتا خیلی بهتر از این نمیشه. از لحاظ کیفیت تفاوتی بین DisplayPort و DVI/HDMI نیست و به احتمال 99 درصد پورت های DVI/HDMI/DisplayPort مانیتور در داخل از مدار مشترکی استفاده می کنند.

به نظر من مانیتورها تقریبا همگی برای نمایش واقعی ترین تصویر نیاز به کالیبره شدن دارند ولی ممکنه نیاز بهش حس نشه. به هر حال راه های مختلفی برای کالیبره کردن مانیتور است که اکثرا هم نیازی به کالیبراتور ندارند. کالیبراتور خوب و قابل اعتماد هم قیمت خیلی بالایی داره و برای کاربرهای خونگی ارزش خرید نداره ...
    ممنون. با کمک شما بالاخره به مانیتور دلخواهم رسیدم بازم ممنونم
    در مورد خروجی ها فکر کنم همینطور هست که شما میگی من که هیچ فرقی بین HDMI و DVI ندیدم .
    یه سوال داشتم : در قسمت Input Color Format دو تا گزینه هست یکی RGB و YPbPr . زمانیکه که از RGB سوییچ میکنم روی YPbPr چرا رنگها قاطی میشه ؟ هر چی با تنظیمات کارت گرافیکیم ور رفتم بازم درست نشد علت چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ممنون. با کمک شما بالاخره به مانیتور دلخواهم رسیدم بازم ممنونم
    در مورد خروجی ها فکر کنم همینطور هست که شما میگی من که هیچ فرقی بین HDMI و DVI ندیدم .
    یه سوال داشتم : در قسمت Input Color Format دو تا گزینه هست یکی RGB و YPbPr . زمانیکه که از RGB سوییچ میکنم روی YPbPr چرا رنگها قاطی میشه ؟ هر چی با تنظیمات کارت گرافیکیم ور رفتم بازم درست نشد علت چیه ؟
    اگه از پورت Component استفاده می کنید لازمه تنظیمات مانیتور رو روی YPbPr قرار بدید، در صورت استفاده از DVI/HDMI نیازی نیست تنظیمات رو روی YPbPr قرار بدید.

9. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

13

سلام
    ممنون از اینکه Stream گلم تاپیکو (DelL VS. Apple) بست!!!!
    احتمالا منظورمو خوب نگرفتی

منظورم مانیتور جدیده LED 24 اینچ اپل بود!!!!

حالا بنظرتون بین این و U2410 کدوم قویتره و کدوم مناسب تره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

سلام
    دست روی مانیتورهای خوبی گذاشتید!
    من شخصا هر سه مدلی رو که اول نوشتید تست کامل کردم (همراه با چندین مانیتور دیگه در این رده از جمله محصولات Apple)

باید استفاده تون رو مشخص کنید، چون رفتار این مانیتورها کمی با هم تفاوت داره و هر کدوم نقاط ضعف و برتری خاصی دارند... (یکی تفکیک رنگ بهتری داره، یکی Response Time بهتر، ...)

در نهایت بودجه خودتون رو هم مشخص کنید، شاید محصولات بهتری در بودجه تون قرار بگیرن.

موفق باشید.

سلامی دوباره به Stream گل!
    میشه این U2410 رو با مانیتور جدید LED اپل مقایسه کنی؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام
    ممنون از اینکه Stream گلم تاپیکو (DelL VS. Apple) بست!!!!
    احتمالا منظورمو خوب نگرفتی

منظورم مانیتور جدیده LED 24 اینچ اپل بود!!!!

حالا بنظرتون بین این و U2410 کدوم قویتره و کدوم مناسب تره؟
    سلامی دوباره به Stream گل!
    میشه این U2410 رو با مانیتور جدید LED اپل مقایسه کنی؟
    سلام

همونطور که قبلا هم در همین تاپیک گفتم محصولات Apple (مثل همین LED Cinema ، که البته جدید هم نیست!) محصولات تخصصی تری نسبت به Dell U2410 هستند و بهتر بودنشون بستگی به نوع استفاده داره.

محصولات Apple (من جمله همین LED Cinema) رو به هیچ وجه برای کاربر عادی و برای استفاده معمولی و حتی نیمه حرفه ای پیشنهاد نمی کنم.

13. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

سلام

همونطور که قبلا هم در همین تاپیک گفتم محصولات Apple (مثل همین LED Cinema ، که البته جدید هم نیست!) محصولات تخصصی تری نسبت به Dell U2410 هستند و بهتر بودنشون بستگی به نوع استفاده داره.

محصولات Apple (من جمله همین LED Cinema) رو به هیچ وجه برای کاربر عادی و برای استفاده معمولی و حتی نیمه حرفه ای پیشنهاد نمی کنم.
    یه حرفی میزنیااااااا!
    این همه فروش داشته!اپل هم اینقدر خر نیست که یه همچین مانیتوری رو فقط برا کاربرای حرفه ای بزنه که فروش نداشته باشه!!!!

حالا از جنبه های مختلف این 2 تا رو بررسی کن ببینیم دنیا دسته کیه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •