تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 52 از 52

نام تاپيک: مشکل جدید---فوری فوری--کمک کمک کمک

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

در مورد AUX بارها توضیح دادم قبل از اینکه جای اشتباه تاپیک بزنید یه جست و جو بکنید!

من تاپیک , پست شما رو تو یه انجمن دیگه که لقب تخصصی رو هم یدک میکشه ! خوندم و اون قسمت پاور واقعا جوابهای بعضی ها خنده داره!من مجبورم کلش رو توضیح بدم OMG:

AUX=Auxiliary

ببینید هیچ سنسور استانداردی برای این تعریف نشده و بسته به چیپ و مین شما میتونه ماسفت پاور رگلاتر پردازنده و مین برد(پلهای شمالی و جنوبی + چیپست)... و یا! بدون اتصال سنسور چیپ باشه (که تو این حالت آخری اعداد اشتباه به نمایش میان)پس AUX Temp صرفا مشخص نمیشه دمای چه قطعه ای هست!

حالا وقتی روی مین شما دماهای گرافیک پردازنده هارد مین مشخص هست دیگه AUX خودکار از جریان خارج میشه در مورد پاور :اولا امکان نمایش بدون سنسور نیست پس در این مدل نمایش دما نداریم بعد اینکه اگه به مشخصاتش رجوع کنید OTP 50 درجه ثبت شده (Inside Temp)+ با وجود سیستمهای حفاظتی که در دمای غیر مجاز خودکارجریان رو قطع و پاور رو خاموش می کنن اصلا جای نگرانی نیست..

پس وقتی که AUX داره از بدون سنسور خونده میشه در نظر گرفته نمیشه یا غیر فعال میشه یکی از بهترین راهها هم مقایسه با دمای Ambient (محیط) هست پس وقتی اعدادی مثل -15 یا 125 درجه سانتی گراد به نمایش میان یعنی از I/O یه unassigned input داریم به چیپ مادربورد که طبیعتا اینها قابل توجه نیستند

پس در این مورد خیلی ساده AUX یه UTI هست(unassigned thermal input) که داره اعداد اشتباه رو می خونه اینم بگم اگه جایی گفته شده کلا این اعداد و سنسور و نرم افزار مانیتورینگ بیخودی هستند و اشتباهه و هیچ پاور نمایش نمیده و ...دیگه تخصصی بودن خودشون رو نشون دادن!شاید اول چیزی که تو موارد مشکوک دمای بالاست auxiliary power unit باشه!!

امیدوارم در این مورد دیگه مشکلی نباشه...

در ضمن دمای 80کاملا طوری هست که دست رو میسوزونه که اگه همه قطعات + پاور رو لمس کنی موقع کار کاملا مشخص هست...

مشکلی جز دمای بالای اون سنسور دارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید تا این تاپیک منتقل بشه...
    سلام.در مورد اون فروم : یه مشت بچه عق...جمع شدن اونجا که هیچی بارشون نیست.
    و همشون اگر چند تا سوال کنی شروع میکنن به توهین کردن.
    4 تا عکس گذاشته بودم آخر کار چون سر در نمی آوردن شروع کردن به توهین کردن به شعور آدم.
    من هم بیخیال اون دما شدم.من تمام قطعات رو و خریدم و خودم بستم پس به قطعات یا خودم شک ندارم.

حالا شما میگی مشکلی نیست درسته؟

من یک مشکل دیگه دارم که در اون سایتی که گفتی چون جواب نداشتن به مارک رم من گیر دادن.این مشکل :
    .من به تازگی یک سیستم رو اسمبل کردم و بعد از روشن کردن سیستم و یا بهتر بگم بوت شدن سیستم در همون صفحه سیاه اول با پیغام زیر مواجه میشم :

verifying pool data

AMD Data change.....update new data to dmi

در صورتی که اگر مشکل نباشه باید بنویسه :
    verifynig pool data.....update succes

چند جا این سوال رو کردم ولی کسی نبوده که ک مک موثری بکنه.

سیستم من :
    مادربورد gigabyte 770t-ud3p
    'گرافیک 4670
    سی پی یو اتلون 620
    رم 2 گیگ سوپر تالنت
    هارد 500 گیگ سامسونگ

حالا شما ببین مشکل چیه؟من با سیستم که کار میکنم مشکلی نداره.ولی خوب اون پیام رو نمیدونم بیخیالش بشم یا نه؟یک هفته هست که دارم میپرسم ولی به جواب نرسیدم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام.در مورد اون فروم : یه مشت بچه عق...جمع شدن اونجا که هیچی بارشون نیست.
    و همشون اگر چند تا سوال کنی شروع میکنن به توهین کردن.
    4 تا عکس گذاشته بودم آخر کار چون سر در نمی آوردن شروع کردن به توهین کردن به شعور آدم.
    من هم بیخیال اون دما شدم.من تمام قطعات رو و خریدم و خودم بستم پس به قطعات یا خودم شک ندارم.

حالا شما میگی مشکلی نیست درسته؟

من یک مشکل دیگه دارم که در اون سایتی که گفتی چون جواب نداشتن به مارک رم من گیر دادن.این مشکل :
    .من به تازگی یک سیستم رو اسمبل کردم و بعد از روشن کردن سیستم و یا بهتر بگم بوت شدن سیستم در همون صفحه سیاه اول با پیغام زیر مواجه میشم :

verifying pool data

AMD Data change.....update new data to dmi

در صورتی که اگر مشکل نباشه باید بنویسه :
    verifynig pool data.....update succes

چند جا این سوال رو کردم ولی کسی نبوده که ک مک موثری بکنه.

سیستم من :
    مادربورد gigabyte 770t-ud3p
    'گرافیک 4670
    سی پی یو اتلون 620
    رم 2 گیگ سوپر تالنت
    هارد 500 گیگ سامسونگ

حالا شما ببین مشکل چیه؟من با سیستم که کار میکنم مشکلی نداره.ولی خوب اون پیام رو نمیدونم بیخیالش بشم یا نه؟یک هفته هست که دارم میپرسم ولی به جواب نرسیدم.
    بله مشخصا مشکلی نیست گفتم برای اطمینان همه قطعات رو موقع کار چک کنید...

DMI = Desktop Management Interface

ببینید این ارور وقتی ظاهر میشه که بایوس مادربورد قطعه جدیدی یا شاید تغییری تو قطعات فعلی تشخیص بده مثلا تغییر سرعت پردازنده رم و ...البته دلایلی خاص دیگه هم هست که بعید میدونم اطلاعات مموری رجیستری و...(برای برخی مینها هم چیز کاملا نرمالی هست!)از اونها باشه من چند راه حل میدم اگه برطرف شد که هیچ اگه نشد و توی تستها و کاربردت مشکلی نداشت و پایدار بود بهش توجه نکن ...

اول نسخه های مختلف بایوس رو تست کن تنظیمات بایوس رو پیشفرض کن Clear CMOS انجام بده تمام قطعات غیر ضروری جدا کن اگه این گزینه رو داری ESCD غیر فعالش کن با هر دو تنظیم S3-S1 چک کن(STR) مطمئن شو که تغییرات بایوس ذخیره میشه(بار اول این پیام کاملا عادی هست...)

بایوس رو بروز کردی و این پیام ظاهر شد قبلش تغییراتی داشتی؟!اورکلاک کردی؟

بعد هم اینه که نمینویسه update succes حتما دلیل نیست که مشکلی هست اتفاقا معمولا بعد از این پیام هست که سیستم فریز میشه!که برای شما راحت بوت میشه و میگم که مشکلی نیست!باز چند عامل دیگه با احتمال کمتر ممکنه دخیل باشن من موردی میگم اگه مطمئن شدی از کدوم هست بگو راه حلش رو بگم:

1-فایلهای بوت خرابه

2-تنظیمات فرست بوت دیوایس یا خود دیوایس مشکل داره (بوت دیوایس درست ست نشده)

3-فلاپی یا سی دی /دی وی دی یا فلش و ...هست که مشکل ایجاد می کنه

4-بایوس خرابه یا تنظیماتش مشکل داره

5-مشکل یا ناسازگاری سخت افزاری پردازنده هارد و رم(که این مورد رو اشاره کردن بهش ...)

پ.ن: این تاپیک بسته میشه تو همون بخش مشکلات سخت افزاری پیگیری کن

3. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •