خدایا شکرت....
خدایا میبینی چه قدر دوستای خوبی دارم ..چه قدر به فکر منن.
خدایا من اینو از طرف خودم تمام کسایی که منو به عنوان داداش کوچیکشون قبول کردن تقدیم میکنم..فقط خدایا یه کاری کن خششون بیاد..
![]()
خدایا شکرت....
خدایا میبینی چه قدر دوستای خوبی دارم ..چه قدر به فکر منن.
خدایا من اینو از طرف خودم تمام کسایی که منو به عنوان داداش کوچیکشون قبول کردن تقدیم میکنم..فقط خدایا یه کاری کن خششون بیاد..
![]()
Last edited by saeedn70; 01-12-2009 at 21:18.
اصولا" زیاد نباید به [دوستان] اعتماد داشته باشی مگر اینکه خیلی خوب باشند چون :تا پول داری رفیقتم دنباله بند کیفتم صدق میکنهچون با دیدن یه نفر جدید دوستیت کمرنگ میشه و....البته دوستای خوب هم پیدا میشه ...
زیاد به شکست قلبی و اینا فکر نکن می تونید با کسای دیگه دوست بشید حالا دختر باشه که بهتر
(شوخی کردم) من هم دوستی ندارم اما خوب هیچ تاثیری نذاشته تو روحیم
البته دوست تو زندگی میتونه تاثیر بزاره ولی من نمیدونم چرا دوستیها اینجوری شده
بطور مثال من یه دوستی داشتم که دوستمون 10_12 ساله بود یه مدت رفت باشگاه بدنسازی یه کمی پف کرد دیگه منو تحویل نگرفت
از این نمونه ها خیلی زیاده
حوصلهداریها. خب به درک اسفل! اصلا چه بهتر، ننگشون کم (شاید با ادامهی اون روند هزینههای سنگینتری رو پرداخته بودی واسشون).
◙
Last edited by Balrog; 27-11-2009 at 14:34.
ببين من يه پيشنهاد دارم :
برو با طناب دست هاتو بده يكي برات از پشت ببنده ، اونوقت بهش بگو يه صندلي برداره بذاره تو كوچه ي خونتون كه كفش حتما آسفالت باشــه ، انوقت با صورت بپر رو آسفالت . سه چهار دقيقه بعد قدر اين لحظاتي كه الان درش هستي رو مي فهمي و از اين به بعد سعي ميكني با ديد بهتري به زندگيت نگاه كنـــي .
آخه افسردگي ديـگـه چـيـه ؟
داداش اين همه دليل براي خوشي وجود داره تو تا حالا چندتاشـو تجربه كردي ؟ كه ميگي اقسرده اي و از اينا دلزده ؟
مثلا همين امشب قبل از خواب برو پيش پدرت و بهش بگو از خاطرات بچگي هات برات تعريف كنه . اونوقت ميبيني كه چقدر بهت كيف ميده ، مثلا وقتي ميگه من هميشه برات .... يا اون موقع تو خيلي ... رو دوست داشتي يا ..... ببين چه حس خوبي بهت دست ميده !
سعید جان :
1- دوست خوب خیلی خیلی خیلی خیلی کمه !
من خودم دوستی داشتم که حتی مسائل خانوادم رو بهش میگفتم و اونم همینطور و خلاصه بام نون و نک خورده بودیم . سر شرکتی که باهم زدیم برگشت بعد یه مدت به من گفت که دیگه جمش کنیم نمیتونیم و منم گفتم باشه ، اما بعد فهمیدم شدید نارو زده و رفته اونیکی دوست مشترکمون رو آورده و ... (پول و سود بیشتر چه میکنه !)
2- تو هم رو این ضمینه چون روحا کمی ضعیف شدی به خاطر مشکلاتی که داشتی ، خیلی زود ناراحت شدی به نظرم !
دوست عزیز هیچکس به غیر از خودت نمیتونه به دادت برسه!
کارهایی رو که بهت میگم انجام بده بهت تضمین بهبودی روز به روز و میدم.تو اعتماد به نفس پایینی داری یه
چیزی تو مایه های صفر!
من دقیقا میدونم تو چته
هر کاری که ناراحتت میکنه رو انجام بده.مثلا اگه رفتن توی جمع اذیتت میکنه به جای اینکه از جمع فراری باشی
تا هرروز اعتماد به نفست ضعیفتر بشه و از غصه بپوسیبرو داخل جمع یا مثلا اگه از صحبت با مردم میترسی
سعی کن همیشه صحبت کنی حتی اگه به قیمت ضایع شدنت تموم بشه.می دونم شاید سخت باشه ولی اگه
ادعات میشه که مردی باید از پسش بر بیای
راستی ورزش هم شاید روحیت و کمی بهتر کنه ولی واسه افزایش اعتماد به نفس روش حساب نکن.البته ورزش خوبه
خصوصا برا شما که میگی چاق شدی
حرفهامو با یه جمله از یکی از دوستهام تموم میکنم
اصلا برات مهم نباشه که مردم در موردت چی فکر میکنن چون اونا همش تو این فکرن که تو در موردشون چی فکر میکنی
موفق باشی برادر![]()
سلام دوست عزیز ببین تو تا به خودت اعتماد نکنی هیچیت درست نمی شه کار سختی نیست من پیشنهاد می کنم CD دکتر آزمندیان رو یه بار گوش کنی به خدا زندگیت زیر و رو می شه.به امید روزی که شاد و خوشحال ببینمت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)