این فریمور 1.7 کی میاد؟
الان این فریمور 1.61 برای اجرای wave4 خوبه؟
این فریمور 1.7 کی میاد؟
الان این فریمور 1.61 برای اجرای wave4 خوبه؟
دوستان من با این دیسک بوت مشکل دارم
وقتی داخل دستگاه قرار میدم به چند زبان نوشته شده که برای اجرا کردن این دیسک باید در XBOX 360 قرارش بدین ! و هیچ اتفاق خاصی نمی افته و بازی ها رو که میزارم فقط لوگو XBOX نشون داده میشه !
دستگاهم امروز گرفتم ، جسپر با درایو لایت آن . آیا این مشکل به خاطر iXtreme هست و باید بدم آپدیت بشه ؟ ولی فروشنده گفت آخرین ورژن روش نصبه و دیسک رو هم خودش بهم داد .
چرا؟ الان بیشتر بازی های جدید رو به wave 3 تبدیل میکنن. یعنی ضرر داره؟روش تغییرWave نیز وجود دارد که به هیچ عنوان توصیه نمیشود.![]()
بله ... فروشنده برای راحتی کار خودشون و برای اینکه مقدار برگشتی هاشون پایین بیاد، بازیها رو تبدیل به ویو 3 میکنن.. مشکل اینجاست که اگر این بازی ها دوباره به ویو 4 تبدیل نشن و باهاشون به لایو وصل شد، شکی نیست که کنسول در کوتاهترین زمان ممکن شناساسیی و بن خواهند شد!.
ممنون از پاسختون یه سوال دیگه هم داشتم . شاید به این قسمت مربوط نباشه ولی...
الان اخرین فریمور که واسه درایو های لایت ان اومده 1.6 هست؟ یعنی هنوز 1.61 واسه این درایو ها نیومده؟
و اینکه به گفته ی شما...
- با این روش فرم ور iXtreme دستگاه شما غیر فعال شد... بنابریان توصیه میکنم به هیچ عنوان به لایو وصل نشوید چراکه احتمال بن شدن نزدیک به 100 درصد است!.
- با یکبار انجام دادن این روش، میتوان مادامی که کنسول روشن است هر تعداد بازی Wave 4 را اجرا نمود.
پس یعنی الان فریمور من هر چند که باشه میتونم بازی های wave 4 رو بازی کنم درسته؟
من ايكس باكسم رو چند روز پيش آپديت كردم بعد بازي MV2 رو باهاش بازي كردم ولي بازي AC 2 رو نشون نمي داد ( فقط آرم ايكس باكس ميومد ) بعد ديسك اكتيو درست كردم با DVD 9 گذاشتم توي ايكس باكسم بعد چند ثانيه كه Reading شد نوشت Open tray بعد بازي رو مي زارم دوباره آرم ايكس باكس رو نشون ميده . حالا چي كار كنم ؟؟
سلام بچز!
این اپدیت جدیده واسه لایت آن اومده یا نه؟
من دیگه به اینجام رسیده!!
سر نماز دعا میکنم بیاد!شایدم اومده من نمیدونم.اخه امضای (جوی کیلر) رو تو 2تا پست بالا تر بخونید.
یه 10 روز یا شاید بیشتره که اومده.
البته آپدیتی که ایشون میگن ixtreme 1.61 هست ... و Lite Touch نیست.. سرنوشت این فرم ور فعلا نا معلوم هست. این فرم ور فقط میتونه بازی های wave 4 ,5 رو اجرا کنه اما هیچگونه امنیتی در لایو نداره و اگر با این فرم ور به لایو وصل شید بن هستید!... در مورد این فرم ور در تاپیک 360 بحث شد.
موفق باشید.
حالا این اکتیو رو بخوایم رو همون dvd دو لایه بریزیم باید با همون فایل زیپش رایت کنیم یا اکسترکت کنیم ! بعد از این که اولیش
اکسترکت یه فایل زیپ دیگه هیاد اونم باید اکسترکت کنیم یا نه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)