تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 52 از 52

نام تاپيک: خرید LCD TV Full HD

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

من دیروز برای خرید LCd رفتم جمهوری ولی بین b690 و lh900 نتونستم انتخاب کنم و با اعصاب خردشده برگشتم(Led های سامسونگ بنظرم حیف پول بود و فرق آنچنانی با b690 نمیکرد). میدونم این دوتا مدل یکیشون LCd و ال جی Led هست و روی کاغذ کیفیت ال جی بالاتره ولی وقتی تصاویر رو میبینم نمیتونم اون تفاوت کیفیت رو احساس کنم و مشکل اینه که بقول دوستان هیچ مغازه ای هم نیست که این برندهای مختلف رو کنار هم بزاره. من تا 5/3 بودجه گذاشتم ولی نمیخوام پولم رو برای کیفیتی که با چشم قابل تشخیص نباشه دور بریزم. اگه میتونید کمکم کنید بدجوری کلافه شدم.
    تفاوت اصلی بین LCD های معمولی و اونهایی که بک لایت LED دارن بیشتر در مکانهای کم نور مشخص میشه .
    -----------------------------------------
    MLL یا minimum luminance level (کمترین نوری که پنل از خودش ساطع میکنه) کمتر زمانی که شما در حال تماشای یک فیلم سینمایی و یا بازی کامپیوتری هستین و در یک سکانس به قولی fade to black اتفاق میوفته میتونه تجربه ای فوق العاده برای شما ایجاد کنه یکی از موارد برتری LED ها (البته بیشتر منظور من Local dimming ها هستن) نسبت به LCD های معمولی همین میزان MLL کمتر هست.
    از طرفی وقتی تو یک نمایی از فیلم و یا بازی کامپیوتری یک صحنه از فیلم یا بازی آمیخته ای از اجسام براق و تیره در آن واحد باشه inter field یا ANSI کنتراست عددی هست که تعیین کننده فاصله بین تیره ترین سیاه و روشنترین تصویری هست که در یک زمان در حال نمایش بر روی پنل هست هر چقدر میزان این عدد بیشتر باشه تصویر تاثیرگذار تر و حیرت انگیزتر به نظر میاد در Local Dimming ها سعی شده با بالا بردن این عدد تصاویری دلچسبتر از LCD های معمولی به وجود بیارن چون LCD یک تکنولوژی Passive هست ولی در LCD های Local dimm بک لایت حالت داینامیک تری داره و تقریبا مثل پلاسما پنلها عمل میکنه البته در پلاسماها چون از نور پشتی کمک گرفته نمیشه هر پیکسل مستقل از بقیه قسمتها میتونه خاموش و روشن بشه...
    ولی به هر جهت موارد برتری LED های Local Dimm نسبت به بقیه همین مسائل هست...

مدل LH900 ال جی Local dimm هست و مدلهای 6000 , 7000 , 8000 سامسونگ Edge-lit هستن یعنی از LED در اونها فقط در کناره های کابینت پنل برای پائین آوردن مصرف برق و کم کردن عمق پنل استفاده شده.

2. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه KAMYK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تفاوت اصلی بین LCD های معمولی و اونهایی که بک لایت LED دارن بیشتر در مکانهای کم نور مشخص میشه .
    -----------------------------------------
    MLL یا minimum luminance level (کمترین نوری که پنل از خودش ساطع میکنه) کمتر زمانی که شما در حال تماشای یک فیلم سینمایی و یا بازی کامپیوتری هستین و در یک سکانس به قولی fade to black اتفاق میوفته میتونه تجربه ای فوق العاده برای شما ایجاد کنه یکی از موارد برتری LED ها (البته بیشتر منظور من Local dimming ها هستن) نسبت به LCD های معمولی همین میزان MLL کمتر هست.
    از طرفی وقتی تو یک نمایی از فیلم و یا بازی کامپیوتری یک صحنه از فیلم یا بازی آمیخته ای از اجسام براق و تیره در آن واحد باشه inter field یا ANSI کنتراست عددی هست که تعیین کننده فاصله بین تیره ترین سیاه و روشنترین تصویری هست که در یک زمان در حال نمایش بر روی پنل هست هر چقدر میزان این عدد بیشتر باشه تصویر تاثیرگذار تر و حیرت انگیزتر به نظر میاد در Local Dimming ها سعی شده با بالا بردن این عدد تصاویری دلچسبتر از LCD های معمولی به وجود بیارن چون LCD یک تکنولوژی Passive هست ولی در LCD های Local dimm بک لایت حالت داینامیک تری داره و تقریبا مثل پلاسما پنلها عمل میکنه البته در پلاسماها چون از نور پشتی کمک گرفته نمیشه هر پیکسل مستقل از بقیه قسمتها میتونه خاموش و روشن بشه...
    ولی به هر جهت موارد برتری LED های Local Dimm نسبت به بقیه همین مسائل هست...

مدل LH900 ال جی Local dimm هست و مدلهای 6000 , 7000 , 8000 سامسونگ Edge-lit هستن یعنی از LED در اونها فقط در کناره های کابینت پنل برای پائین آوردن مصرف برق و کم کردن عمق پنل استفاده شده.
    ممنونم از پاسخ شما و آقا رامین.
    در مجموع میخواستم بدونم فعلآ خرید LH900 منطقی هست در مقایسه با b690 . راستش من عاشق فیلم و
    فوتبال هستم و دوست دارم وضوح تصاویر و رنگها در یک dvd عالی باشه و یا در فوتبال تاخیر تصاویر زیاد نباشه
    ولی به دلایلی نمیتونم پلاسما بگیرم بنابراین بین این دو مدل باید انتخاب کنم.
    یک سوالی هم برای پیش اومد و اونم این هست که آیا مصرف برق LH900 چون لامپهای بیشتری توش
    استفاده شده بیشتر از b690 هست؟

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •