تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 30 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 297

نام تاپيک: ✔ تاپیــک جـامــع مــهندســی کامپـیـوتــر و گرایشــهای آن

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام

دوست خوبم rainysky50 والا تا اونجایی که من می دونم و رشتم هم کامیپوتر بود و الحمدا... تا اینجاش که خوب پیش رفته 2 سالش گذشت البته کاردانی خوندم و الان دارم واسه کنکور کارشناسی می خونم اون چیزایی که خودم تجربه کردم رو می گم :

1- ریاضی نیاز نیست حتما پایت قوی باشه 30 درصد هم بلد باشی حله البته تو دانشگاه هم باید یه کمی تلاش کنی

2- در مورد فیزیک هم به ما فیزیک هالیدی دادن که چندان سخت نبود ولی آخر ترم که سوال ها رو گذاشتن

جلومون مثل .... موندیم تو گل
    3- در مورد زبان باید بگم من چون زبانم نسبتا خوب بود مشکل خاصی نبود البته کتاب زبان تخصصی رشته کامپیوتر خیلی ساده هستش همین Cpu ، رم ، هارد و هاست ، دامین و ... رو به انگلیسی معرفی کرده

4- در مورد برنامه نویسی که یکی از درس های مهم این رشته هستش باید بگم اینی که میگم 100 درصد درسته اگه ترم اول درس برنامه نویسی که بهت میدن بیشتر پاسکال هستش اگر خوب یاد گرفتی تا آخر رشته کامپیوتر کارت لنگ نمی زنه ولی اگه ترم 1 بیخیالی کنی صد در صد تو ترم های بالاتر به مشکل بر می خوری

5- به قول یکی از استادامون اسمش رو هم میگم چون واقعا مرد بود جناب آقای قهری یه حرفی روزهای اول دانشگاه به ما زدن گفتن این درس های دانشگاه رو فقط پاس کنید بره در کنارش خودتون یه چیزی یاد بگیرید و واقعا من هم با این گفته موافقم مثلا شما ریاضی بشی 20 یا بشی 10 فکر می کنی کارت با کامپیوتر بهتر میشه؟

سخت ترین درس هم تو 2 سال اول به نظر من سیستم عامل بود البته فقط قبل از این که بخونی فکر می کنی سخته چند بار که بخونی میبینی از کتاب فارسی هم راحت تره

در کل رشته خوبیه اگر کار یاد بگیری و فقط وقتت رو روی کتاب های درسی نذاری این هم تجربه داداش کوچیکت بود امیدوارم تونسته باشم یه کمک کوچیک بهتون بکنم

موفق باشید

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

به نظر من اصلا کامپیوتر نیا

من خودم که پشیمونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

کسی دیگه نیست که در مورد سوالاتم راهنمایی کنه؟؟؟؟

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی دیگه نیست که در مورد سوالاتم راهنمایی کنه؟؟؟؟
    چرا !!!! هستش !!! اونم منم که ترم سوم مهندسی کامپیوتر (( کارشناسی )) رو دارم تموم میکنم !!!!
    در مورد زیر شاخه ها که خوب همه میدونن !!!
    مهندسی کامپیوتر یعنی دانشی که به ساختن کامپیوتر چه از لحاظ نرم افزاری و چه سخت افزاری میپردازه دوبخش کلی داره بنامهای مهندسی سخت افزار (( الکترونیک کامپیوتر - طراحی پردازنده - مدارهای مجتمع و الکترونیک دیجیتال و شبکه )) و مهندسی نرم افزار (( انواع و اقسام زبانهای برنامه نویسی و تهیه و تنظیم پایگاه داده و طراحی کمپایلر و هوش مصنوعی ))

مهندسی کامپیوتر بعد از مهندسی برق و مکانیک در زمره دشوار ترین رشته های فنی و مهندسی است چه از نظر دروس برنامه نویسی که پدر درمیاره و چه از نظر دروس مشترک با رشته مهندسی برق (( مدار یک و دو و مدار منطقی و مدار الکترونیکی و ... ))
    این وسط یه چیزی میتونه این سختی رو به یه کار لذت بخش تبدیل بکنه و اون علاقه هست !!! کسی که علاقه به کامپیوتر (( نه به ویندوز و اینترنت و بازی و اینجور چیز ها !!!! منظورم چیزهایی مثل برنامه نویسی و علاقه به آشنایی با شبکه و سخت افزار ها و پردازنده ها و الکترونیک )) داره خیلی راحت تا PH.D کامپیوتر میره و خم به ابرو نمیاره !!! البته استعداد هم خیلی مهمه !!! به بیان دیگه لزومی نداره که اولا هرچی استادت میگه رو حفظ کنی ثانیا روزی 18 ساعت درس بخونی !!!
    هندسه از منظر دروس دبیرستانی در حد دستگاه مختصات سه بعدی و حجم های سه بعدی و رویه ها تو ریاضی یک و دو بررسی میشه و اونهم همش شامل انتگرال دوگانه و سه گانه و انتگرال خط و انتگرال صفحه هست نه اینکه بیان قضیه تالس و فیثاغورث کار کنن !!! اصلا از این خبر ها نیست !!! ریاضی دانشگاه بر پایه حساب دیفرانسیل پیش دانشگاهی هست و میشه گفت یه جورایی ادامه اون هست و به بررسی همون روابط برای توابع دو و سه متغیره میپردازه .

بر خلاف هندسه !!! ریاضیات گسسته تو این رشته خیلی بیشتر کاربرد دارن تا جایی که یه درس سه وتاحدی نسبتا دشوار بنام ساختمان گسسته داریم که پیشنیاز برای ساختمان داده و مدار منطقی هست !!!

فیزیک هم شامل فیزیک یک و فیزیک دو هست که اولی حرکت شناسی و دینامیک و معادلات نیروهای متغیر و گشتاور ها و ترمودینامیک و حرارت سنجی رو درس میدن و فیزیک دو هم الکتریسیته ساکن و بار و پتانسیل الکتریکی و خازن و مقاومت و مغناطیس و الکترو مغناطیس !!!
    در مورد اینکه تجربی هستید و بعد از ورود به دانشگاه دچار مشکل میشید یا نه باید بگم که آره !! یه کوچولو ممکنه سخت باشه مخصوصا برای تجربی ها که زیاد تو دبیرستان با ترمودینامیک و انتگرال و گراف و کاربرد مشتق کار نکردند !!البته این سختی برای دوترم اول هست و از ترمهای بعد هیچ فرقی نمیکنه که دیپلم ریاضی داشته باشید یا تجربی !!!

در مورد اینکه رشته it در بین دروس دانشگاهی که درسشون با کامپیوتر گره خورده سخت ترین هست باید بگم که خیلی بدجور خلاف به عرضتون رسوندند !!!!!
    اتفاقا it از جمله ساده ترینهاست !!!(( بدلیل اینکه دروس مدیریتی و بازرگانی و تجارتی زیادی میخونن و البته بازار کارش هم حرف نداره !!!))

از طرفی سخت ترین رشته هم همین سخت افزار هستش !!! چرا که مجبوریم تو مقطع لیسانس حداقل 12 واحد از فوق لیسانس مهندسی برق رو بخونیم (( مثل مدار منطقی پیشرفته و ریز پردازنده 2 و VLSI ))

فرق علوم کامپیوتر با مهندسی کامپیوتر همونطور که از اسمشون پیداست اینه که تو مهندسی بیشتر به نحوه ساخت سخت افزار یا نرم افزار تاکید میشه و برای همین الکترونیک و برنامه نویسی نود درصد دروس این رشته رو تشکیل میده لیکن تو علوم کامپیوتر بحث رو این هست که چطوری از کامپیوتر برای حل مسائل مختلف با استفاده از روشهای ریاضی و الکوریتمهای کامپیوتری استفاده بشه برای مثال یکی از گرایشهای این رشته شاخه ای هست بنام (( پیچیدگی محاسبات )) که برای تحلیل محاسبات فوق العاده پیچیده که از عهده بشر خارج هست بوجود اومده و مبنای اون هم برنامه نویسی و تهیه بهترین الگوریتمها برای حل مسائل هست !! به بیان دیگه تو رشته علوم کامپیوتر بجای دروس الکترونیکی که تو مهندسی کامپیوتر تدریس میشه بیشتر روی ریاضیات تاکید میشه و یکی از پاتوق های اساتید ریاضی دانشگاه ها هم همین دانشکده های علوم کامپیوتر هست !!!
    در ضمن باید عرض کنم که این رشته تو ایران اصلا بازار کار جالبی نداره !!!!
    اما در مورد هند !!
    والاه من نمیدونم نظر شما درباره این کشور و اعتبار مدرک و فرهنگ مردمش و کیفیت دانشگاه هاش چی هست !!! ولی اگر من جای شما بودم یا میرفتم استرالیا ویا میرفتم ژاپن !!!! که این ژاپن چنان مهندسانی تربیت میکنند که تو کره زمین نظیر ندارن !!!!
    البته سوئد و کانادا و روسیه و ترکیه رو هم در نظر میگرفتم !!!
    به هر حال هرجا هستی موفق باشی دوست من !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

عزیزم گفتی علوم کامپیوتر توی ایران بدرد نمیخوره؟؟؟من تا اونجا که اطلاع دارم فکر کنم توی هنو فقط علوم کامپیوتر باشه!!!مثل اینکه قید هند رو باید زد!!!

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم گفتی علوم کامپیوتر توی ایران بدرد نمیخوره؟؟؟من تا اونجا که اطلاع دارم فکر کنم توی هنو فقط علوم کامپیوتر باشه!!!مثل اینکه قید هند رو باید زد!!!
    اینو من نمیگم !!!!!
    رتب اول کنکور کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر چند سال پیش (( 83 یا 84 بود )) که رتبه هفتم آزمون سراسری رو هم داشت و شریف درس خونده بود این حرف رو زده بود !!!
    منهم به شخصه چنین اعتقادی دارم !!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام!!خواهشا کمکم کنید!من امسال پس از پایان پیش دانشگاهی میخوام برم هند!!!من هم اکنون در رشته ی تجربی درس میخونم!!من میخوام برای دانشگاه برم کامپیوتر!!میخواستم بدونم زیرشاخه های رشته ی کامپیوتر چی هستند؟؟؟در ضمن من تا اونجا که اطلاع دارم بهم گفتند خیال نکنی میری رشته ی کامپیوتر اسونه!!باید روزی 18 ساعت ریاضی و فیزیک و الکترونیک بخونی!!!حالا میخواستم بدونم ایا دروس مربوط به هندسه نیز در رسته ی کامپیوتر دخیل هستند؟؟؟؟ریاضی و فیزیک که در رشته ی کامپیوتر در دانشگاه بهمون قالب میکنن در مورد چه مباحثیه؟؟؟؟؟و هچنین میخواستم بدونم من که رشته ی تجربی هستم ایا اگه به رشته ی کامپیوتر برم دچار مشکل نمیشم؟؟؟؟به خدا 7 کور و 7 پشیمونم که رفتم رشته ی تجربی در دبیرستان!!!خواهشا به تک تک سوالاتم پاسخ بدید!!ممنونتون میشم!!!در ضمن میدونم it سخت ترین زیر مجموعه ی رشته ی کامپیوتره!!میخواستم ببینم این جمله درسته!!!!!!!!
    سلام .
    عرض شود خدمتت که از لحاظ طبقه بندی دانشگاهی تا جاییکه من میدونم نرم افزار - سخت افزار زیرشاخه های کامپیوتر هستند و IT هم ارتباط نزدیکی داره .
    در مورد ریاضی ، فیزیک و الکترونیک ، ریاضی فکر کنم در همون حدی هست که همۀ رشته های فنی دارند . فیزیک فقط یه فیزیک عمومی داره (اگه فیزیک پیش نیاز بهت تعلق نگیره ) که خیلی سخت تر از فیزیک رشتۀ ریاضی - فیزیک دبیرستان نیست . شما اگر تلاش کنی در هر رشته ای که بخوای میتونی موفق باشی ، مهم علاقه است .
    اگر گرایش سخت افزار بخوای بری بیشتر مباحث در حیطۀ الکترونیک داره ، ولی نرم افزار در دو سال اول فقط مدار منطقی .

ریاضی در رشته های کامپیوتر در مورد چی هست!در ضمن این درسته که میگن تا 2 سال اول که وراد دانشگاه میشی و در رشته ی کامپیوتر درس میخونی هیچ فعالیتی در مورد کامپیوتر انجام نمیگیره و فقط باید درسهای ریشه ای مثل ریاضی رو بخونی؟؟؟؟
    خواهشا جواب بدین!صحبت در مورد سرنوشته!!!!
    چنین حرفی مطلقا اشتباهه ! مگه کشکه ! رشتۀ کامپیوتر برای خودش دروس تخصصی داره . اکثر واحدهای مهم کاملا مربوط به رشتۀ کامپیوتر هستند .

حالا به نظر شما قید رشته ی کامپیوتر رو بزنم؟؟؟؟؟؟نظرتون در مورد رشته ی مدیریت بازرگانی چیه؟؟؟از اسمش معلومه رشته ی سردیه!!!!
    دوست عزیز اگر در مورد رشته ها زیاد اطلاع نداری کاملا تحقیق کن ، تا رشتۀ مورد علاقه ات رو انتخاب کنی . ببین واحدهاشون چیه ، بازار کارشون چطوره ، چند درصد تئوری و چند درصد عملی داره ، تا چه مقطعی در ایران ارائه میشه و ...

سلام

دوست خوبم rainysky50 والا تا اونجایی که من می دونم و رشتم هم کامیپوتر بود و الحمدا... تا اینجاش که خوب پیش رفته 2 سالش گذشت البته کاردانی خوندم و الان دارم واسه کنکور کارشناسی می خونم اون چیزایی که خودم تجربه کردم رو می گم :

1- ریاضی نیاز نیست حتما پایت قوی باشه 30 درصد هم بلد باشی حله البته تو دانشگاه هم باید یه کمی تلاش کنی

2- در مورد فیزیک هم به ما فیزیک هالیدی دادن که چندان سخت نبود ولی آخر ترم که سوال ها رو گذاشتن

جلومون مثل .... موندیم تو گل
    3- در مورد زبان باید بگم من چون زبانم نسبتا خوب بود مشکل خاصی نبود البته کتاب زبان تخصصی رشته کامپیوتر خیلی ساده هستش همین Cpu ، رم ، هارد و هاست ، دامین و ... رو به انگلیسی معرفی کرده

4- در مورد برنامه نویسی که یکی از درس های مهم این رشته هستش باید بگم اینی که میگم 100 درصد درسته اگه ترم اول درس برنامه نویسی که بهت میدن بیشتر پاسکال هستش اگر خوب یاد گرفتی تا آخر رشته کامپیوتر کارت لنگ نمی زنه ولی اگه ترم 1 بیخیالی کنی صد در صد تو ترم های بالاتر به مشکل بر می خوری

5- به قول یکی از استادامون اسمش رو هم میگم چون واقعا مرد بود جناب آقای قهری یه حرفی روزهای اول دانشگاه به ما زدن گفتن این درس های دانشگاه رو فقط پاس کنید بره در کنارش خودتون یه چیزی یاد بگیرید و واقعا من هم با این گفته موافقم مثلا شما ریاضی بشی 20 یا بشی 10 فکر می کنی کارت با کامپیوتر بهتر میشه؟

سخت ترین درس هم تو 2 سال اول به نظر من سیستم عامل بود البته فقط قبل از این که بخونی فکر می کنی سخته چند بار که بخونی میبینی از کتاب فارسی هم راحت تره

در کل رشته خوبیه اگر کار یاد بگیری و فقط وقتت رو روی کتاب های درسی نذاری این هم تجربه داداش کوچیکت بود امیدوارم تونسته باشم یه کمک کوچیک بهتون بکنم

موفق باشید
    1 - ریاضی باید کاملا پایه تون رو قوی کنید . برای شما که قصد شرکت در کارشناسی رو دارید فقط همین قدر عرض کنم که در کارشناسی یه درس دارید به نام معادلات دیفرانسیل ، که استفاده از انتگرال در اون کاملا پیش و پا افتاده و یه کار عادیه !!!

2 - اگه تمارین هالیدی رو کامل حل کنید و کار کنید ، احتمال اینکه به مشکل بخورید خیلی کمتر میشه . به جزوۀ استاد تو دانشگاهها کمتر میشه اکتفا کرد .

3 - در کل اصلا این مطلب رو که زبان رو فقط برای پاس کردن بخونید کنار بگذارید لطفا . حتما زیان انگلیسی رو در حد خیلی خوب یاد بگیرید ، به نفع خودتونه .

4 - بیشتر به C اهمیت بده تا پاسکال . البته پاسکال رو اگر خوب یاد بگیرید ، در یادگیری Delphi خیلی کمکتون میکنه ، C اما به نظرم خیلی مهمتره .

5 - البته اینقدرها هم کشک نیست ، اما در مجموع تا حد زیادی درسته . مطالبی که در دانشگاههای ایران یاد میگیری (حداقل در مورد رشتۀ کامپیوتر) اصلا برای بازار کار کافی نیست .

این وسط یه چیزی میتونه این سختی رو به یه کار لذت بخش تبدیل بکنه و اون علاقه هست !!! کسی که علاقه به کامپیوتر (( نه به ویندوز و اینترنت و بازی و اینجور چیز ها !!!! منظورم چیزهایی مثل برنامه نویسی و علاقه به آشنایی با شبکه و سخت افزار ها و پردازنده ها و الکترونیک )) داره خیلی راحت تا PH.D کامپیوتر میره و خم به ابرو نمیاره !!! البته استعداد هم خیلی مهمه !!! به بیان دیگه لزومی نداره که اولا هرچی استادت میگه رو حفظ کنی ثانیا روزی 18 ساعت درس بخونی !!!

در ضمن باید عرض کنم که این رشته تو ایران اصلا بازار کار جالبی نداره !!!!

والاه من نمیدونم نظر شما درباره این کشور و اعتبار مدرک و فرهنگ مردمش و کیفیت دانشگاه هاش چی هست !!! ولی اگر من جای شما بودم یا میرفتم استرالیا ویا میرفتم ژاپن !!!! که این ژاپن چنان مهندسانی تربیت میکنند که تو کره زمین نظیر ندارن !!!!
    البته سوئد و کانادا و روسیه و ترکیه رو هم در نظر میگرفتم !!!
    در مورد جملۀ قرمز اول باید بگم کاملا تأیید میشه .

در مورد جملۀ قرمز دوم باید بگم یه کم سخت تر از این حرفهاست !

در مورد جملۀ قرمز سوم باید بگم

در مورد کشور هم بستگی به شرایط خودت داره ، طبیعتا خیلی از کشورها میتونن از هند بهتر باشن . به هر حال هر چه زودتر از این خراب شده فرار کنی به نفعته .

---------------------------------------------------------

و در مجموع ، به نظر من رشتۀ کامپیوتر فوق العاده رشتۀ وسیعی هست و در همۀ کشورهای دنیا اگر خوب مطالعه و تلاش کنی و واقعا یاد بگیری میتونی به درآمد بسیار خوبی دست پیدا کنی . از جمله ایران .

فیلد های زیادی هم داره که میتونی در هر کدوم که بخوای فعالیت کنی ، برنامه نویسی (انواع بسیار مختلف) ، گرافیک ، شبکه ، سخت افزار و ...

به هر حال هر رشته ای که بخوای شرکت کنی ، توصیه میکنم حتما زبان انگلیسی رو در اسرع وقت تکمیل کن و مطمئن باش بسیار کمکت میکنه .

در این فروم دوستان زیادی هستند که خیلی بیشتر از من تجربه دارند و میتونند بهتر راهنمایی کنند .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

گیج شدم!!یکی میگه اینجوریه یکی میگه اونجوریه!!یکی میگه هند چیه؟؟؟یکی میگه هند خوبه!!یکی میگه کامپیوتر نرو یکی میگه برو!یکی میگه it سخته یکی میگه اسونترین زیرشاخه ی رشته ی کامپیوتره!!یکی میگه علوم کامپیوتر بدرد ایران نمیخوره!!یکی میگه برعکس!!!!یکی میگه مهندسی کامپیوتر برای محاسبه ی ریاضیات از طریق کامپیوتره یکی میگه علوم کامپیوتر برای محاسبه ی ریاضیاته از طریق کامپیوتر!!!!!انا لله و انا علیه راجعون!من رفتم بمیرم!!!!!خداییش یه نفر نیست اینجا که بدون در نظر گرفتن سلایق شخصی و یا تعصبات خودش امثال من اماتور رو راهنمایی کنه!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز میای تو فروم به این شلوغی یه همچین سؤالی میپرسی بعد انتظار داری همه جوابها عین هم باشه ؟!!!

من نمیدونم کجای جوابم سلیقه ای بود ، اما یه سری مسائل هست که کاملا مشخصه .

اول اینکه شما باید حسابی تحقیق کنی و بر حسب علاقه ات رشته خودت رو انتخاب کنی .

دوم اینکه هر رشته ای که انتخاب کنی به هر حال یه سری واحدها داره که ازشون خوشت نیاد .

سوم اینکه اکثر رشته ها ریاضیات عمومی دارن که برای گذروندنش باید ریاضیاتت رو تقویت کنی .

چهارم اینکه به هر حال زبان انگلیسی خودت رو تکمیل کن ، که اصلا هیچ ربطی به رشته و کشور نداره . اصلا هر کدوم از زبانهای زندۀ دنیا رو که مسلط بشی ، از وقت و هزینه و انرژی که صرف کردی پشیمون نخواهی شد .

پنجم اینکه شما در هر رشته ای که علاقه داشته باشی و تلاش کنی و زحمت بکشی ، حتما در همه جای دنیا برات کار با درآمد بالا هست . به خصوص رشته های فنی .

ششم اینکه کامپیوتر علم فوق العاده گسترده ای هست و میتونی زمینه های زیادی رو در اون انتخاب کنی .

هفتم اینکه ما که در مورد شرایط شما برای سفر به خارج اطلاعی نداریم ، به هر حال هر چه زودتر از این مملکت فرار کنی به نفعته ، اما برای زندگی در خارج باید پشتوانۀ کافی داشته باشی ، در غیر این صورت باید پی خیلی چیزها رو به تنت بمالی .

هشتم اینکه موفق باشی .

نهم اینکه پست قبلی من رو یه بار دیگه بخون .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

دست شما درد نکنه!من به مهمترین جواب سوالم که فرق بین علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر بود رسیدم!با پرس و جو متوجه شدم که دانشگاههای هند نیز مهندسی کامپیوتر دارند!فقط مطمئنی علوم کامپیوتر برای محاسبه ی ریاضیاته از طریق کامپیوتر ولی مهندسی کامپیوتر در مورد سخت افزار و نرم افزار و برنامه نویسی و.... هست؟/؟؟؟؟یه دفعه برعکس نگفته باشید/؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •