تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 16 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 157

نام تاپيک: مقایسه پلاسما پنل G10 و S10

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوستان اگر قصد خرید تلویزیون دارن این پنل در ضمینه کیفیت تصویر بین پنلهای موجود در دنیا و اون چیزی که ساخته دست بشر بوده تا به این لحظه از نظر خیلی از مراجع و سایتهای معتبر که کارشون تست فنی و کیفی پنلها هست تائید شده بالای 95 درصد این مراجع هم این پنل رو جزو سه مدل برتر تا به این لحظه انتخاب کردن و هیچ HDTV ـی هم تا به این لحظه نبوده که کامل و بدون مشکل باشه هر تلویزیونی یک سری نقاط ضعف داره یک سری نقاط قوت که اولویت بندی شده هستن پس اگر دنبال چیز کامل میگردین فکر نمیکنم پیدا کنید.
    اگر دنبال چیز بهتر از این هم میگردین یکی مدل V10 هست یکی هم پایونیر 111 هست که پلاسما مونیتور هست یعنی تیونر نداره باید براش تیونر خارجی بخرید و هفت میلیون تومن هم قیمت 50 اینچیش هست زیر 50 اینچ هم نداره البته اگر گیر بیاد چون تولیدش متوقف شده در ضمن دوستانی که فکر میکنن این پنل براشون مناسب نیست یک راه حل خیلی ساده وجود داره میتونن این پنل رو نخرن به همین راحتی

پلاسماهای سامسونگ چند هرتز هستند
    600 هرتز
    در مورد حرارت هم این پنل حرارت کمتری نسبت به پلاسماهای دیگه داره چون NeoPDP هست.
    Last edited by *Alucard*; 08-09-2009 at 14:31.

2. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alireza1974's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

پنل چه جوری کالیبره می کنند؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

پنل چه جوری کالیبره می کنند؟
    با استفاده از تنظیماتی که تو منوهای پنلها هست برای رسیدن به طبیعی ترین حالت ممکن.

5. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض با سلام

دوستان اگر قصد خرید تلویزیون دارن این پنل در ضمینه کیفیت تصویر بین پنلهای موجود در دنیا و اون چیزی که ساخته دست بشر بوده تا به این لحظه از نظر خیلی از مراجع و سایتهای معتبر که کارشون تست فنی و کیفی پنلها هست تائید شده بالای 95 درصد این مراجع هم این پنل رو جزو سه مدل برتر تا به این لحظه انتخاب کردن و هیچ HDTV ـی هم تا به این لحظه نبوده که کامل و بدون مشکل باشه هر تلویزیونی یک سری نقاط ضعف داره یک سری نقاط قوت که اولویت بندی شده هستن پس اگر دنبال چیز کامل میگردین فکر نمیکنم پیدا کنید.
    اگر دنبال چیز بهتر از این هم میگردین یکی مدل V10 هست یکی هم پایونیر 111 هست که پلاسما مونیتور هست یعنی تیونر نداره باید براش تیونر خارجی بخرید و هفت میلیون تومن هم قیمت 50 اینچیش هست زیر 50 اینچ هم نداره البته اگر گیر بیاد چون تولیدش متوقف شده در ضمن دوستانی که فکر میکنن این پنل براشون مناسب نیست یک راه حل خیلی ساده وجود داره میتونن این پنل رو نخرن به همین راحتی

600 هرتز
    در مورد حرارت هم این پنل حرارت کمتری نسبت به پلاسماهای دیگه داره چون NeoPDP هست.
    ایا g10 منو فارسی داره واینکه میگن تنظیمات سامسونگ حرفه ای تره نسبت به این یعنی مال ان خیلی پیش پا افتاده است دقیقا توضیح بدهید دفترچه اش رو از کدوم سایت میشه دانلود کرد

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دفترچه فارسیشو نمیدونم ولی اصلشو از تو سایت پاناسونیک حتما میتونی دانلود کنی.
    دوست عزیز هر پنلی رو که شما از نمایندگی بخری صد در صد منوی فارسی داره.
    سامسونگ توی تنظیمات پیشرفته پنلش گزینه های بیشتری رو نسبت به G10 برای تنظیم قرار داده که هدف از اون استفاده کردن از اونها برای بدست آوردن بهترین تصویر ممکن هست حالا هدف اینجا بهترین تصویر ممکن هست که تو مدل G10 با همین تنظیماتی که وجود داره بدست اومده و بهتر از سامسونگ هم بوده پس حتما یا نیازی نداشته که سازنده براش در نظر نگرفته یا مسائل تجاری براشون مهمتر بوده و این قابلیتهارو روی مدلهای بالاترشون قرار دادن هر چند اگر این تنظیمات وجود داشت شاید کیفیتش از این چیزی که الان در دسترس هست هم بهتر میشد.

8. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مهدی جون اینجا همه قصد خرید G10 رو دارن ولی به بچه ها هم حق بده آخه شما وقتی میری جمهوری و این چرت و پرتای نمایندگی ها رو میشنوی واقعآ گیج میشی.
    یکی میگه گاز این پلاسماها بعد از یه مدت افت میکنه و کیفیتشون رو از دست میدن یکی میگه جای تصویرای ثابت طولانی روش میمونه و یه مشت مزخرف دیگه ولی
    با این همه اطلاعات شماها که براساس سایتهای معتبره خیلی کمک میکنه ولی راستش منم مثل این رفیقمون kisiya سر دوراهی G10, V10 موندم واگه همونطور که امیر میگه این قدر سرتره ارزش صبر کردنو داره.کاش یکی یه مقایسه ای چیزی بین این دو مدل بزارین.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دفترچه فارسیشو نمیدونم ولی اصلشو از تو سایت پاناسونیک حتما میتونی دانلود کنی.
    دوست عزیز هر پنلی رو که شما از نمایندگی بخری صد در صد منوی فارسی داره.
    سامسونگ توی تنظیمات پیشرفته پنلش گزینه های بیشتری رو نسبت به G10 برای تنظیم قرار داده که هدف از اون استفاده کردن از اونها برای بدست آوردن بهترین تصویر ممکن هست حالا هدف اینجا بهترین تصویر ممکن هست که تو مدل G10 با همین تنظیماتی که وجود داره بدست اومده و بهتر از سامسونگ هم بوده پس حتما یا نیازی نداشته که سازنده براش در نظر نگرفته یا مسائل تجاری براشون مهمتر بوده و این قابلیتهارو روی مدلهای بالاترشون قرار دادن هر چند اگر این تنظیمات وجود داشت شاید کیفیتش از این چیزی که الان در دسترس هست هم بهتر میشد.
    میشه لینک دانلودشو بزارید ود ر ضمن ایا تنظیمات تصویر v10 بهتر از g10 هست وکامل تره

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

مهدی جون اینجا همه قصد خرید G10 رو دارن ولی به بچه ها هم حق بده آخه شما وقتی میری جمهوری و این چرت و پرتای نمایندگی ها رو میشنوی واقعآ گیج میشی.
    یکی میگه گاز این پلاسماها بعد از یه مدت افت میکنه و کیفیتشون رو از دست میدن یکی میگه جای تصویرای ثابت طولانی روش میمونه و یه مشت مزخرف دیگه ولی
    با این همه اطلاعات شماها که براساس سایتهای معتبره خیلی کمک میکنه ولی راستش منم مثل این رفیقمون kisiya سر دوراهی G10, V10 موندم واگه همونطور که امیر میگه این قدر سرتره ارزش صبر کردنو داره.کاش یکی یه مقایسه ای چیزی بین این دو مدل بزارین.
    دوست عزیز الان سال 2009 هست وقتی این همه منابع معتبر وجود داره شما میرید از یه مغازه دار یا فروشنده سوال میکنید که فقط دنبال سود بیشتر هست شما مطمئن باشید اگر اونها مطمئن بشن فروش لبو براشون بیشتر سود داره میرن دنبال لبو فروشی من معتقدم دیگه اون دوران که یک نفر بره تو یک مغازه و هرچیزیو که فروشنده بهش القاء میکنه بخره گذشته.
    در مورد خریدن یا نخریدن این پنل یا هر پنل دیگه ای من این وسط ذی نفع نیستم که برام مهم باشه دوست عزیز من همیشه انتهای همه پستهام سعی کردم بعد از گفتن اون چیزی که میدونم صحیح هست باز هم تصمیم گیری رو بزارم به عهده کسی که میخواد خرید کنه چون من نه میخوام پولشو بدم نه بعد از خریدش مسئولیتی متوجه من هست من اگر فردا یا دو ماه دیگه سامسونگ یا سونی یا حتی صنام بیاد یه تلویزیون بسازه که توی تستها مشخص بشه از بقیه پنلها سر تر هست میام اینجا و همین مسائل رو عنوان میکنم چون عقیده دارم دیگران حق دارن از اطلاعات صحیح استفاده کنن ولی تصمصم گیری نهایی به عهده شخص خریدار هست.

در مورد مدل V10 کلا کلاس این مدل یک Level بالاتر از G10 هست هم مشکی عمیقتری داره هم اشباع رنگ بیشتری داره هم از چیپستهای گرون قیمت تری برای ساختش استفاده کردن که ویدئو پروسس قویتری داره ولی اینها همه روی کاغذ مطرح هستان وقتی مقایسه کلی بخواد انجام بشه پنل V10 10 تا 15 درصد بهتر از G10 هست که باز هم این بر عهده خریدار هست که تصمیم گیری کنه آیای پولی که داره پرداخت میکنه ارزش داره یا نه.
    یک زمانی هست طرف واسه اینکه شتاب فلان ماشینی از یه ماشین دیگه 0.2 ثانیه بیشتر هست 100هزار دلار پول بیشتر پرداخت میکنه حالا شما باید ببینی جزو کدوم دسته هستی.
    موفق باشید.
    Last edited by *Alucard*; 08-09-2009 at 15:17.

12. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

طبق صحبتای مهدی که بیشتریا رو گفت , لازم اینم بگم v10 به دلیل درخشش تصویر بیشتر نسبت به g10 از این لحاظ واس ایرانی جماعت و عموم بیشتر دلچسب تر و گواراتره !!!!!! به نظر من دکور جالب توجه ای هم داره نسبت به g .من هر کاری میکنم نمی تونم با دکور g ارتباط خوبی برقرار کنم منو یاد دکور crt های سال 2001 2002 می اندازه . س

به طور خلاصه مزیت های v10 به g10

1-مشکی دقیق تر
    2-اشباع رنگ بیشتر
    3-نشون دادن دقیق تر رنگ ها
    4- 24p
    5-دکور جالب تر
    6-موجود بودن در اینچ های بالاتر متاسفانه g10 فقط در آسیا 42 موجود هست .
    7-درخشش و براقیت بیشتر تصویر

14. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

از لحاظ upscaling هم بهترین باشه معمولا در دریافت تصاویر hd بهترین upscaling رو انجام میده تا تصاویر sd واس اینکه تمرکز و ساخت ریسیور بر مبنای تصاویر hd و پردازش این گونه تصاویر بوده تا تصاویر sd .فک نکنم انچنان فرقی باشه بین یه ----- خوب sd و hd در upscaling تصاویر sd .

16. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 16 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •